Author |
Topic  |
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 20/09/2010 : 10:57:07
|
quote: Originally posted by muhaha
Při patchovaní vyskočí tohle. Asi chápu, že vám to řekne asi tolik, co mně, ale kdyby náhodou...
http://img231.imageshack.us/img231/7189/errvw.jpg
Tenhle problém jsem taky řešil a díky Rodierovi úspěšně vyřešil.
Určitě máš ve jméně svého účtu ve windows nějakou diakritiku. Otevři si ve windows správu účtů, vytvoř si další admin účet bez diakritiky, přehoď se do něj, zapni si laucher, on se v klidu opatchuje a pak se můžeš zase přehodit do svého normálního win účtu a hrát. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 20/09/2010 : 12:55:02
|
quote: Originally posted by beldor5
Asi se ti instalator ztratil v tom lese
hehehe...  |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
 |
|
vandemark
Starting Member
48 Posts |
Posted - 22/09/2010 : 00:14:37
|
Tak jsem take dostal pozvanku do closed bety .. tak uvidíme,o))) |
 |
|
Mong
Starting Member
8 Posts |
Posted - 22/09/2010 : 20:55:22
|
krucis...vy se mate :) ja tam mam zadost na dvou mailech a zatim smula... nebyla by tu nejaka dobra duse, kterou to uz treba prestalo bavit a nevadilo by mu se podelit o ucet? :P |
 |
|
vandemark
Starting Member
48 Posts |
Posted - 22/09/2010 : 22:47:11
|
zatim docela bojuju s lagama a pomerne tezkym ovladanim lode v prostoru.. rekl bych ze joystick by mel byt lepsi??, grafika neni uplne spatna ale uprimne uplne nadherna taky neni.., dneska sem prosel jen kratkym zacatekm tzn turet guner na zacatku a pak dog fight ve kterem sem s mysi nebyl moc sikovnej..o) |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2010 : 05:05:37
|
Ja jsem se zasekl na "load character" |
 |
|
Mong
Starting Member
8 Posts |
Posted - 23/09/2010 : 22:20:19
|
mno ja doufal, ze ovladani mysi bude na zpusob frelancer...ale asi neni kdyz uvazujes nad joystickem :)... no a na grafiku jsem se taky mrte tesil, z videii a obrazku to vypadalao fantasticky |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/09/2010 : 23:48:39
|
Ono je tam problem ze jim obcas trosku v ramci bete laguje klient ale i server, pisou o tom naforku.
Dale to cchce vytunit si v option sensitivitu a pripadne i dead zone.. (kde ma mys zabirat..) je fakt, ze v klidu to moc nejde ale behem litani zas az moc ;-D ale i tak je to gud. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 27/09/2010 : 17:43:21
|
Tak jsem taky v betě, dostanu se až na character screen tam dám play no a pak už jen koukám na nekonečný loading s pěknými animovanými obrázky v pozadí :(
Na ofiko foru nikdo podobný problém neřeší tak kdybyste věděli dejte vědět
EDIT: Vidím jen jeden německý server. Tak třeba je problém v tom že servery nejedou - i když na tom jednom mi to umožní udělat char a dát join ale pak vidím nekonečný load.
EDIT2: Tak nic, je to bug. |
Edited by - Gabriel on 27/09/2010 23:59:32 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/10/2010 : 19:03:15
|
icq 109 05 813 zapujcim beta ucet :) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
kedaro
Starting Member
2 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 12:14:24
|
Zdravím pařani, chtěl bych vám představit první fan stránku u nás o Black Prophecy http://blackprophecy.herniweb.cz/ ,jede zhruba měsíc a dáváme tam novinky i starší věci nebo překlady |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 02/11/2010 : 18:36:46
|
kdyby ste nekdo mel volnej beta ucet a chteli mi ho treba pucit:) tak nevahejte a napiste mi:) spehoun@gmail.com Zadnou odmenu ani sexualni sluzby ale necekejte. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 13/11/2010 : 12:49:44
|
jsem in... |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 14/11/2010 : 21:29:47
|
Zdravicko, nechce se mi to nikde hledat, takze se zeptam....
bude tahle hra jen ciste strilecka? Nebo zde bude i neco na styl jumpgate evolution ...
tedy vyroba, trhy, tezeni surovin apodobne? |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
kedaro
Starting Member
2 Posts |
Posted - 14/11/2010 : 21:47:18
|
Ano budou tam prvky RPG, craft a prodeje věcí a surovin nebo těžení asteroidů |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 15/11/2010 : 09:50:26
|
a bitvy pouze arena styl? nebo i neco na styl open pvp ? Ja se omlouvam, ze se na to nepodivam sam:-) ale moc jsem toho nenasel k tehle hre a prece jen jestli uz si tu hru i nekdo zkousel tak budete moudrejsi:-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 15/11/2010 : 12:49:25
|
No Open PvP pochybuju ja když sem to zkoušel tak tam byli instance na každém kroku. Vlastně je to hra stylu Vemu misi.... skočím do instance ... dokončím misi... vyskočím z instance .... a tak dál pořád dokola. Takže open PVP by mohlo být tak leda v Open PVP instanci která by byla instancovaně instancovaná právě pro instancované instantní PVP ale jen v instancovaném slova smyslu. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 15/11/2010 : 15:16:52
|
kajda: tak to je pohodova vyhlidka :-) hehehe ale kdyz si to tak vezmes tak Eve online je taky instancovany :-) kazdej system je jedna instance a ma v sobe jeste dalsi instance v podobe systemu atd atd atd.. (i kdyz to nejsou instance jako takove)
Kazdopadne nic ve stylu eve online ale ala fps to asi nebude ... ostatne to pisou i v faq:-) tak pockam asi az na jumpgate, jestli to ovsem vubec nekdy vyjde. A nakonec stejne spis cekam ze to bude opet neco podobnejsiho jako black prophecy.
ps. pekne napsane :-) |
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 15/11/2010 : 16:52:30
|
Jo to je pravda v eve bylo taky bylo plno instancí ale byli takové přirozené, nevlezlé a většinu času sem jim ani nevěnoval pozornost.
Já jenom řeknu že tahle hra mě tím jak se hraje vůbec nezaujala, grafiku to má krásnou, ale je to tak nechutně přeplácané že z toho člověka většinu času tak leda bolí oči. Nic pro člověka který eve bere jako modlu součastné mmo scény.
Btw ty instance v eve byli bych řekl hlavně kvůli tomu že při vydání si ccp nemohlo dovolit dostatek křečků a tak se rozhodli pro systém kdy otevřeš klece přisypeš křečků přidáš brány a hned máš několikanásobně větší herní svět. Ale zase nic se nemá přehánět a všeho moc škodí.
De to kažopádně řešit i jinak a doufám že jedné MMO kterou sleduju se to podaří a ukáže jak že se to má řešit. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
Edited by - kajda on 15/11/2010 16:57:21 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 17/11/2010 : 16:22:27
|
kajda: sice je to offtopic... ale jakoupak sledujes? |
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 17/11/2010 : 18:06:11
|
quote: Originally posted by antarian
kajda: sice je to offtopic... ale jakoupak sledujes?
Tak sice offtipc ( ne že by se tady na to nějak hledělo ) Ale tu co mám jako první v podpise. Infinity. |
|
 |
|
Krahen
Starting Member
3 Posts |
Posted - 17/11/2010 : 19:41:23
|
Kurňa, můj spam filter je až moc důkladnej. Pár dní zpět tam zůstala ležet pozvánka do bety a ja blbec si toho nevšiml. :(
Mám co dohánět... |
Guild Wars - sold World of Warcraft - active EVE online - active Black Prophecy - beta |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 18/11/2010 : 13:04:19
|
kajda: na infinity jsem koukal ale tam uprimne dost dobre pochybuju, ze to nekdy vubec vyjde a v jakem stavu. Ale kdo vi, treba se nekdy dockame. |
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 18/11/2010 : 14:13:39
|
Musíš věřit .... to je jak s koncem světa taky to nevypadá že bude ale přesto na něho tisíce lidí věří. Já doufám že ta hra vyjde už jenom proto kolik do ní člověk co ji dělá vložil peněz a času. A po posledním videu to zase vypadá trošku pravděpodobnější. A v jakém stavu hra vyjde není moc důležité, důležité je aby na ní tvůrci pracovali a opravili chyby, pokud někdo vydá zabugovanou hru prodá co nejvíc krabic a přesune se na další tak je někde problém.
No ale přiznávám že infinity je skoro až církev, všichni co do ní patří tak věří a kolem pobíhají lidi s transoparentama WAPORZ.
Jinak abych už netrápil lidi offtopicem tak je tu na infinity thread i když už tam dlouho nikdo nic nenapsal takže se neukazuje. Je tam i to video. http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19236 |
|
Edited by - kajda on 18/11/2010 14:31:18 |
 |
|
Shamirr
New Member

135 Posts |
Posted - 07/01/2011 : 18:35:19
|
NDA už neplatí, takže by som sa spýtal niekoho z beta testerov. Aké to je? Dá sa štýl hry porovnať s niečím existujúcim - SWG(JTL)/Freespace/Freelancer/X? Sú to len inštancie, alebo je tam aj open space? |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 07/01/2011 : 21:55:30
|
Jo taky by mě zajímalo jaká ta hra je. Teda spíš jak se v betě změnila protože u mě drží rekord. Přestala mě bavit po jednom dni hraní a to se nepovedlo ani STO. |
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 08/01/2011 : 17:58:25
|
No vidis a co ja bych za to dal, kdyby me nejaka nova MMO bavila aspon ten jeden blbej den. |
MMOs failed. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 08/01/2011 : 18:07:22
|
kdyz si zapnes tary dobry star wars xfighters nebo jak se to j menovalo bude to asi na stejne urovni zabavnosti.. jen ti tam ty stihacky nebudou tak pochybne poskakovat. mno ne kecam x-wing budou urcitezabavnejsi jak todle. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Topic  |
|