Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:16:58
|
Prosim? Je up! Jo a s Revim nejdu.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:49:31
|
Raid ve 14.00 v pondeli?  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
Edited by - nekrotyrael on 30/06/2008 13:49:43 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:58:12
|
Pro mne za mne treba ve 2000, hlavne at se neco deje. Uz to tu visi 42 minut a nikde nic. Pojeb org toto. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:22:01
|
quote: Originally posted by tojejedno
Pro mne za mne treba ve 2000, hlavne at se neco deje. Uz to tu visi 42 minut a nikde nic. Pojeb org toto.
Si ho udelej sam, kdyz ses tak chytrej!!111oneoneeleven |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:25:09
|
Hmmmm ok lets start Flame 
Nezorganizes to sam? Neukazes "jak se to ma delat"? Lidem, kteri to nevi? Jak sehnat lidi, jak poskladat teamy, jak to odvest, jak pripadne odnout jine orgy.
"Zorganizuje mi nekdo bista" mi pripada od Oldschoolera ubohe... (vsimnete si velkeho "O" ve slove Oldschooler) |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:26:51
|
Sorry, nemam cas, budu rad esli si zvladnu ohlidat aukci na Burdena. |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:28:19
|
Zklamal jsi me. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:32:44
|
quote: Originally posted by alexxxx
Zklamal jsi me.
Co si cekal? Je teda to, ze to nekdo zaridi, takze ja sem taky zklamanej:(
Edit: A neco je na ceste, predpokladam ze pop cca 24:00 je pro zamestnane s vidinou mojeho Burdena moc pozde;-) |
|
Edited by - tojejedno on 30/06/2008 14:35:15 |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:44:09
|
Takovy vudce, ktereho predchazi povest a ted jenom tohle? |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:49:01
|
Takovy vudce, ktereho predchazi povest a ted jenom tohle?
Jeste davam vedoucim trochu klidu jestli si to tu daj do poradku nez udelam dalsi revoluci. |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:50:26
|
Nooooooo to je slovo do pranice...a co by jsi zmenil? |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:53:16
|
Nooooooo to je slovo do pranice...a co by jsi zmenil?
Aaaaaaa to se nech prekvapit.
Chmm wipe! |
|
Edited by - tojejedno on 30/06/2008 14:55:04 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:59:03
|
tak at vam to klapne :) ja mizim do fachy, pa :) zitra rano klido dam bista. Kolem desitky bude tak ci tak up a pokud je tu nekdo kdo muze lognout, tak to zkusime domluvit... |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:59:20
|
No tak nic no, tak si to nech pro sebe. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 16:37:21
|
Nooooooo, to je slovo do pranice... a co bys zmenil?
Urcite pravopis! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|