Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 06:05:47
|
Docela pekne napsanej clanek o aktualni situaci na poli MMORPG.
http://www.massively.com/2008/04/17/player-vs-everything-when-will-the-players-leave-wow/
Musim s autorem 100% souhlasit. A neplati to jen o WoW, ale o vsech hrach. Nema smysl dnes - delat hru ktera ma pretahnout wow hrace - pretahovat svy kamose z wow do jine hry protoze i kdyz se jim bude nova hra libit, stejne se drive ci pozdeji vrati.. Mnohem lepsi je ziskat naprosto nove duse (podle me dnes temer nemozne) nebo ziskat ty, kteri proste nechtej hrat porad to same..
Neplati to vsak jen s wow. znam lidi kteri takhle fanaticky hraji treba i lineage2. Ukazete jim sebelepsi hru a oni reknou "srot", nebo priznaji ze je fajn..ale proste stejne se vrati. Je tam docela dobre popsanej i syndrom 1. mmo zkusenosti.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 08:28:16
|
Kdybych se měl vrátit k první MMO co jsem hrál, tak bych si asi moc nezahrál (Earth and Beyond)  |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 09:08:58
|
quote: Originally posted by spajdr
Kdybych se měl vrátit k první MMO co jsem hrál, tak bych si asi moc nezahrál (Earth and Beyond) 
Naaahodou E&B bylo super. Kez by nektere nove hry meli takovej 'naboj' jako tahle hra.
Skoda ze neudelaj nejakej 'remake' 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 11:57:30
|
tohle je fakt pravda, i kdyz wow nehraju 5mes mam ten syndrom snad warhammer nebo aoc prebije ten pocit |
A.C.A.B. |
Edited by - ACSforever on 18/04/2008 11:58:00 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:06:50
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by spajdr
Kdybych se měl vrátit k první MMO co jsem hrál, tak bych si asi moc nezahrál (Earth and Beyond) 
Naaahodou E&B bylo super. Kez by nektere nove hry meli takovej 'naboj' jako tahle hra.
Skoda ze neudelaj nejakej 'remake' 
Však tak jsem to právě myslel, to že bych si to nezahrál je dnes kvůli tomu že hru už dávno zrušili  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:29:39
|
Dodneska nechapu proc dementni EA E&B zrusili. Bylo to zabavne, contentu to melo vic nez kdejaka soucasna gamesa a subscriberu taky nebylo tak malo. :( |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 17:15:23
|
Dodnes na těch pár dnů či týdnů v E&B rád vzpomínám... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 18:19:40
|
Jsem tak nějak doufal že náhrada bude EVE Online, ale je to nuda , graficky ovšem impozantní. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 06:18:27
|
no asi ze to nikdo nehral?
Jinak nahrada uz se chysta -> Jumpgate Evolution |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 18:29:49
|
si to du schvalne precist... k WoW se porad vracim i presto ze je to moje v poradi treti MMO .. a po WoW sem koupil 2 dalsi MMO a Trialoval nekolik dalsich... (UO nekolik let, SWG pul az rok pred WoW)
TZN: este nez si to zacnu cist, tak to vypada ze "1.st MMO Syndrom" na me presne nesedi..
EDIT: jestli neposerou Fallout MMO, tak to bude 100% nahrada kompletniho RL na nekolik let     |
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 16/05/2008 18:31:04 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 19:10:38
|
Jj, EaB byla úžasná věc, její zrušení jsem oplakal :( |
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 20/05/2008 : 16:32:35
|
Rodiere prosimte uz si dlouho neprispel zmenilo se neco?naky novinky? |
A.C.A.B. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 11:00:17
|
Prvni MMO? UO na DP. Tady to fakt asi platit nebude, pac tam se NIKDY nevratim. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
|
Topic  |
|