Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 CrimeCraft - originalni MMO ohlasena
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/02/2011 :  17:21:47  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Nasel jsem prvotridni cosplay akci leaderu debilniho jidla.

MMOs failed.
Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 02/02/2011 :  17:23:45  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
filda se snazi bej vtipnej za kazdou cenu,to je trapny samo o sobe.
no nic hosi ja du radsi hrat je mi jasny ze vase bitevni pole je tady-vyhrali jste- moje zase v crimecraftu/a pravdepodobne i vkazde jine hre/ tam vyhraju vzdycky ja, to vy vite a proto tam radsi nepolezete a to je dobre.mozna byst si meli zalozit internetovy spolek velkych tlam

bůh mě seslal,abych trestal!

Edited by - jan333 on 02/02/2011 17:28:56
Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 02/02/2011 :  17:49:53  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
jace to video co mas v podpisu komentujes ty?

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/02/2011 :  18:41:22  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Ach jo, neukazuje mi to Jacův obrázek. Já samozřejmě trapnej jsem, nemám s tim problém, přiměřená trapnost funguje na hloupý nány, takže s nima můžu souložit dřív než ty, protože ty musíš nejdřív prohledat kapsy a vytáhnout prinstscreen s leadeboardem a vysvětlit jim, že lídr debilního jídla seš fakt ty.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/02/2011 :  18:50:38  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hmm divny, ale kdyz si zkopirujes ten link, tak to normalne jede.

jan333: jj, trpim schizofrenii a mam uchylku na panska prirozeni, ale nikomu to nerikej. Hlavne nikomu u vas v gangu, nechci tam bejt pro smich.

MMOs failed.
Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 03/02/2011 :  15:00:25  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
me ten link jde i rozkliknout.slo mi o ten hlas jestli si to ty?

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 03/02/2011 :  15:53:10  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Copak? Chces, abych udelal podobnou prezentacku pro vas gang?

DEBILNI JIDLO... they just don't stop coming!!!!

MMOs failed.

Edited by - Jace on 03/02/2011 15:53:24
Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 05/02/2011 :  23:51:16  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
tak je dobre,ze to neni tvuj hlas -neco tak tepleho+ukrutneho jsem jeste neslysel. verim ze toho tvora co tyhle zvuky vydava lze pouzit ve spojeni s ingame voice chatt jako zbran hromadneho niceni

Go to Top of Page

Hrdlodus
Starting Member

1 Posts

Posted - 01/01/2014 :  17:53:19  Show Profile Send Hrdlodus a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, lognul jsem se, abych si tu (snad tím nikoho neurazím) popovídal o CrimeCraftu.

Co to debilni jidlo? Proč skončilo?
Jinak díky za screen (mimochodem, gratuluji), díky němu vím, že Redemption je pravděpodobně nejstarší fungující gang.

Já hraju teprve dva roky, tak by mě zajímalo, jak vypadala hra v dříve v porovnání se současným stavem. Jasně, vím, že přibyl Bleedout a GangWars, ale jak například fungovaly tenkrát gangy? Je tu tabulka gangů, tak jak bojovaly gangy před GangWars?

Jinak teda, přijďte hrát. Nebudu zastírat, že v poslední době vývojáři hru zrovna atraktivní nedělají (pozitivně řečeno), ale potřebujeme rozšířit hráčskou základnu a i přes nějaká negativa je to stále dobrá hra.

(A abych nebyl OT (ironic), tak zareaguji na předchozí diskuzi. Přeskočím dvě třetiny převážně trapných urážlivých příspěvků o ničem (zejména ne o CC) a přejdu k tématu CZ v přezdíce.
Já to sice nemám, ale mám to rád. Beru ta jako prezentování své země. I jako oznámení, odkud jsem. Používají to i jiné národy. A nějaké nadávání na Čechy je podle mě vážně trapné. Blbci jsou v každé zemi. Samozřejmě, že nejvíce si všímáme, když je něco negativního spojené s CZ. Potkal jsem blbce Čechy i dobré Čechy, stejně jako blbce i dobré cizáky. A podle CZ v přezdívce určitě nejde poznat, zda se jedná o blba.
Já spíš nemám rád jména, která nejdou přečíst (nějaké shluky znaků) nebo nějaká trapná jména (IAmDick, KillYourselfNoob, ...))
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000