bsr
Starting Member
3 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 14:12:47
|
Zdravim. Chcel by som vymenit svojho rogua, je na realme Ahn'Qiraj PvP. Server je v Battlegroup Reckoning, rovnako ako DT. Na zaciatku by som chcel povedat, ze nemam vsetky udaje k tomu uctu, ale je na 100% bezpecny. Dal mi ho kamarat ktory odisiel studovat a prestal hrat wow. Nemate sa coho obavat, v podstate som 1. majitel. Prejdime k postave. Gearnuty je v s1, rukavice a nohavice s3. Opaskok atd Vindicator. Usetrenych ma asi 1000 arena pts a asi 30k honor na nonset pieces s4. Povolania Skinning 375, leatherworking 360, FA 375. V banke su materialy na mongoose, nejake swordy. Momentalne ma equipnute daggers /w Mongoose. Postava MA moznost transefu, aj zmeny mena.

Account ma hranie zaplatene do 22. 05. Vas account by mal mat zaplatene priblizne rovnaku dlzku hrania:) Hladam warlocka, rogua, ShadowPriesta. Nad ostatnymi classami budem rozmyslat, ale ak ponuknete 1 z hore uvedenych slusne gearnutu, tak budem len rad :) Mala by to byt horda, najlepsie Drak'Thul aby som si zahral s kamosom. Piste na ICQ: 475565577 bump bump
|
Edited by - bsr on 08/04/2008 15:26:15
|
|