Radeck
Starting Member
40 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 20:55:08
|
Zdravim,chtel bych vam nabidnout sveho warriora Nejake informace Server-DT Race-Nigh Elf Sex-Male Equip-Charr je hrany pred sezonou 3 tudiz ma 5/5 merciless a po sezone jsem si stacil sehnat vengeful gladiator greatsword (1850 personal rating needed) a vsechny vindicator vecy vsude modre,nebo fialove gemy,enchanty zaplaty nic nechybi 360 resilence,1700AP 32% crit unbuffed Ma ruzne variace trinketu od battlemasteru pres medailony po trinkety za badge PVE equip-Tankovaci je full epicky vybaveny-predevsim karazhan,ale i vecy za reputaci popr crafty-vse enchantle a socketle minimalne modrymi gemy. Fury-Mam nejake veci z karazhanu ale vetsinu jako dmg v pve pouzivam stejne z pvp Goldy,maty,marky-Na acc je priblizne 1300 goldu+nejake matsy na enchanting Profese-Enchanting,mining (full) Alti-LVL 70 rogue,3x LVL 29-40 Rogunka-EQ-Modro-fialovy (nejlepsi kousek asi craftene bryle z engineeringu) Stvorena vicemene pro farmu ------------------------------------------------------------------- Nick-Dodam na ICQ vaznym zajemcum Cena-Jak jinak nez dohodou Moje duveryhodnost-mam spoustu kontaktu na dosvedceni Predani-Nejlepsi by bylo jak se rika z ruky do ruky,ale nebranim se ani bankovnimu prevodu pokud se nejak rozumne dohodneme
KONTAKT-ICQ-297492063
|
Edited by - Radeck on 03/04/2008 21:15:27
|
|