Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Nákup, prodej - herní
 Warior - aliance full epic
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kalisto
Starting Member

5 Posts

Posted - 03/04/2008 :  19:15:29  Show Profile  Send kalisto an ICQ Message Send kalisto a Private Message
Tak prodam wow acc ktery jsem hral prakticky od zacatku wow. Na uctu je hlavni postava warior lev.70(vybava jak dmg tak def=hlavne def) full epick urovne TK,hyal,BT. Byl jsem soucasti TOP guildy postava je na serveru Drakthul ktery ma jednu z nejvedsich populaci cesky mluvicich lidi. Jako profesy ma alch/herbal byl jsem guildovni elixier master a tak mam vsechny i rare recepty takze mate zajistenou bohatou vydelecnou cinost warior ma epick letaciho mounta tj(5000G za ridicak + mount) na acc je dale postava priest lev. 63, hunter 48, mage 45 a dalsi v bankach je spousta fel lotusu takze nejakou dobu si muzete vychutnavat raidovani bez farmy. cena pouze 2500kc viz. wow uz nehraju a potrebuji penizky. Jsem prvni majitel acc a predam jak heslo tak kontrolni otazku + odpoved kdyz budete chtit i orig CD poslu ale za priplatek 500kc. Dekuji za moznost male inzerce treba nekdo bude chtit zkusit prvni ligu!!! GL PS: Prosim pouze vazny zajemci. Zvedavci co se jen ptaji ale skutecne o koupi nemaji zajem prosim ani nepiste. Po spatne zkusenosti preferuji osobni prevzeti pripadne otazku poslu po prevodu penez na ucet. Jo zapomel jsem dodat na acc je 30dni predplaceno takze takovou sanci jen tak nedostanete dvakrat jsem tuto postavu tady nabizel a dvakrat se ozvali lidi co prvni domluvili koupi a pak se neobtezovali ani napsat takze doufam ze na tomto foru jsou i slusni hraci. piste na icq 201-174-982

Edited by - kalisto on 03/04/2008 19:25:24
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000