Author |
Topic  |
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 01:01:58
|
zacli jsme to jezdit bez...
BTW: twink co je delanej na veze a je proste vyrobenej na miru moznostem ob tak aby z nej vyslo maximum... mno je to pitomost bez OB... |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 01:08:29
|
kdyz se uz zacalo bez ob tak bez, ja uz to resit nebudu, ikdyz je ten topic ve flame  |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
Edited by - Inco on 19/04/2008 01:22:41 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 17:55:22
|
quote: Originally posted by Inco
tl4 neni tl7 a imo ty souboje sou pak mnohem zajimavejsi, kdyz oba dva maji stejne ob, nez buch buch kthxbye
Jenomze doc s HOTkou a NR agent s HOTkou je trosku neco jineho... Ja mu nedam dot a s tou dmg co mam ho hotka v pohode hylne... |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 22:44:20
|
Tak pc nejede a tady AO nerozjedu, takže je mi líto ale turnaj vzdávám a omlouvám se za komplikace  |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 22:46:07
|
quote: Originally posted by Nesh
Tak pc nejede a tady AO nerozjedu, takže je mi líto ale turnaj vzdávám a omlouvám se za komplikace 
stav se u me zitra a odfajtis si to ode me, manca neni doma tak to bude v klidku :) na brcko mam taky :) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 02:14:44
|
quote: Originally posted by bitch
Duely se jedou jedine bez OBs, protoze pouze tak se naplno ukaze jak dobre je char sam o sobe postaveny na duely a jak dobrej je ten ci onen hrac v rock paper scissors. Takze doufam, ze OBs budou zakazany, jinak proste vysledky budou mit nulovou vypovidajici hodnotu (coz maji i tak).
fixed |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 03:49:28
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by bitch
Duely se jedou jedine bez OBs, protoze pouze tak se naplno ukaze jak dobre je char sam o sobe postaveny na duely a jak dobrej je ten ci onen hrac v rock paper scissors. Takze doufam, ze OBs budou zakazany, jinak proste vysledky budou mit nulovou vypovidajici hodnotu (coz maji i tak).
fixed
bump |
 |
|
Grasme
New Member

243 Posts |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 19:23:10
|
quote: Originally posted by Grasme
Odstupuju jak z tl5 i 7. Zapisny zpatky nepotrebuju.
co ti udrelo do nosa? ak si zobral to z tym cloakom vazne tak potom sry. mal to byt vtip |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Grasme
New Member

243 Posts |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 20:42:25
|
poprosim o kontumaci mych zapasu, pac nestiham, a ani nebudu  |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 20:50:49
|
quote: Originally posted by BoSS_631
co ti udrelo do nosa? ak si zobral to z tym cloakom vazne tak potom sry. mal to byt vtip
takze juro v tom ma prsty! omg! |
 |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 20:56:14
|
si nekoho neporazil nebo co? :D |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 22:05:03
|
quote: Originally posted by Mangia
si nekoho neporazil nebo co? :D
praveze este neprehral tak nechce nic riskovat a chce sa citit ako vitaz |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 22:47:48
|
quote: Originally posted by snehulienka
quote: Originally posted by Mangia
si nekoho neporazil nebo co? :D
praveze este neprehral tak nechce nic riskovat a chce sa citit ako vitaz
v nejlepsim prestat se tomu rika :) |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 23:40:14
|
Tywe pánové dělat v benefičním turnaji drama je teda věčná škoda. Jako po tý sobotě bych to hodnotil jako výbornou akci a ted nevim co si mam o tom myslet...  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 08:05:21
|
Odhlašuju Mandarinu, nějak to prostě nezvládám a budu rád že dofajtím TTL4+5 |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 14:05:30
|
Pěkný mače, obzvláště awdoc x nailox a tal x Umerju (ten byl asi mimo pvp turnaj) , a po dlouhý době sem se u AO od srdce zasmál , Anpe plazící se k mrtvole protivníka s hláškou "už nedýchá" mě dostala...
edit: ale ten Blind při sledování zápasu moc vtipnej nebyl... |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 21/04/2008 14:11:11 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 14:59:10
|
To jsem se zase nasmal ja :) chcipa logl na sledovani zapasu, blind a ze zapsau nemel vuuubec nic :)
To ufan, mas pet dni na ty zapasy, stejne jako immo a adorex... zkuste to stihnout...pls |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 15:39:55
|
quote: Originally posted by Chcipak
edit: ale ten Blind při sledování zápasu moc vtipnej nebyl...
Sorry, no za to můžu já...  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 15:56:01
|
quote: Originally posted by Philty
quote: Originally posted by Chcipak
edit: ale ten Blind při sledování zápasu moc vtipnej nebyl...
Sorry, no za to můžu já... 
V poho , poslední dobou mi AO vyvádí strašný věci , furt padá , sami se mi zavíraj tellokna , sami se mi hážou lidi do friends tak sem se lekl že mi k tomu všemu ještě FC zhasíná...  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 21/04/2008 16:02:03 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 15:57:00
|
Mimochodem mě se líbil nejvíc ze všeho Meťákův styl. To jak to mydlil s tranďákem je pvp jak sem si ho dycky představoval, úplnej konzert dovednosti... A i když třeba prohrál, tak bylo vidět, že pro to takticky udělal maximum, využíval všecko možný co má v rukávu. Tam bylo vidět, že to je víc o skillu, než o profesi.
No a jinak teda Šťab s Taldeerem jako klasicky drtili (klobouk dolů pánové), Anpe taky supr. A Petr mě teda vysmah fakt zkušeně, ani sem si neškrt, taky pěkný. A líbilo se mi taky jak Stráča šel zápas vod zápasu nahorů, fakt výborný. Ale ostatně to bylo na všech vidět, že se rozjižděli k čím dál lepším výkonům a myslim, že i ti co jsem nejmenoval měli fakt dobrý fajty, nikdo tam vysloveně nevyhořel...
Mrzí mě, že tam nebyl Dunbič, toho bych rád viděl v akci!
Mimochodem asi mě nejvíc dostaly TL7 boje Nugáta se Šťabym a Meťáka s Nailem. To bylo fakt na co koukat, epický bitvy.
Určitě bychom takovouhle akci měli sem tam dát, je to příjemná změna a myslim, že se většina soutěžících i přihlížejících bavila dobře.
A dokonce i mě to donutilo trochu pvpit, což je teda věc nevídaná a těžko uvěřitelná...  |
|
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 16:48:57
|
Souhlasim, byla to krasna podivana, ikdyz jsem zdaleka nevidel vse. Nejradsi bych CZA HOME presunul od SS primo nekam k arene :D
Jestli jeste nekdy takovy dalsi sraz bude, rad bych se taky zucastnil! |
Edited by - Metacrawen on 21/04/2008 16:49:20 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 18:18:40
|
quote: Originally posted by Philty Mrzí mě, že tam nebyl Dunbič, toho bych rád viděl v akci!
dunbic byl v akci vcera  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 18:21:04
|
quote: Originally posted by Philty Mrzí mě, že tam nebyl Dunbič, toho bych rád viděl v akci!
dunbic byl v akci vcera 
nesmej se mu :) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 21:52:50
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
dunbic byl v akci vcera 
nesmej se mu :)
ja se nesmeju. myslim, ze vzhledem k okolnostem sam nic jineho necekal. :) |
|
 |
|
John Dunbar
New Member

208 Posts |
Posted - 08/05/2008 : 13:52:23
|
jeden zapas s Petrem byl fakt ubah, ale equip a taktiku sem musel tunit 3-4 rundy 
WTT CM >>> CC !!!! zajemce? 
.. jo a este jedno potvrzeni predchozich zkusenosti, nabuseny MP=unkillable by meh, gratz Anpe  |
Dunbic, adv 220/26 |
Edited by - John Dunbar on 08/05/2008 13:53:59 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/06/2008 : 00:16:48
|
Jsi moc hodnej, drzis slovo!
Ale nemam pocit ze se vse odehralo tak jak melo, dekuju za super zabavu a odmenou za usporadani teto super zabavy necht ti jsou To [Czaraid]: !points give doctorzhor 56 [Czaraid]: You gave 56 raidpoints to doctorzhor.
Jako pardon, vic nedam, zas tak moc ubah to nebylo :) hrhr
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 04/06/2008 : 12:19:20
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Jsi moc hodnej, drzis slovo!
Ale nemam pocit ze se vse odehralo tak jak melo, dekuju za super zabavu a odmenou za usporadani teto super zabavy necht ti jsou To [Czaraid]: !points give doctorzhor 56 [Czaraid]: You gave 56 raidpoints to doctorzhor.
Jako pardon, vic nedam, zas tak moc ubah to nebylo :) hrhr
nj holt se to nestihlo sechno nekdo utekl do aoc, nebyl cas apod  body sis mohl nechat ja je nepotrebuju  |
 |
|
Topic  |
|