Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 CzA/CzB/WtP PvP meeting 19.-27.4.2008 TIR ARENA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 19/04/2008 :  01:01:58  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
zacli jsme to jezdit bez...

BTW: twink co je delanej na veze a je proste vyrobenej na miru moznostem ob tak aby z nej vyslo maximum... mno je to pitomost bez OB...
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 19/04/2008 :  01:08:29  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
kdyz se uz zacalo bez ob tak bez, ja uz to resit nebudu, ikdyz je ten topic ve flame

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.

Edited by - Inco on 19/04/2008 01:22:41
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/04/2008 :  17:55:22  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inco

tl4 neni tl7 a imo ty souboje sou pak mnohem zajimavejsi, kdyz oba dva maji stejne ob, nez buch buch kthxbye

Jenomze doc s HOTkou a NR agent s HOTkou je trosku neco jineho... Ja mu nedam dot a s tou dmg co mam ho hotka v pohode hylne...

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Nesh
Moderator

Cleric

239 Posts

Posted - 19/04/2008 :  22:44:20  Show Profile  Send Nesh an ICQ Message Send Nesh a Private Message  Reply with Quote
Tak pc nejede a tady AO nerozjedu, takže je mi líto ale turnaj vzdávám a omlouvám se za komplikace

AO Immobile . Vrimedic . Vricrat...
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 19/04/2008 :  22:46:07  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nesh

Tak pc nejede a tady AO nerozjedu, takže je mi líto ale turnaj vzdávám a omlouvám se za komplikace

stav se u me zitra a odfajtis si to ode me, manca neni doma tak to bude v klidku :) na brcko mam taky :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/04/2008 :  02:14:44  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Duely se jedou jedine bez OBs, protoze pouze tak se naplno ukaze jak dobre je char sam o sobe postaveny na duely a jak dobrej je ten ci onen hrac v rock paper scissors. Takze doufam, ze OBs budou zakazany, jinak proste vysledky budou mit nulovou vypovidajici hodnotu (coz maji i tak).

fixed

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 20/04/2008 :  03:49:28  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by bitch

Duely se jedou jedine bez OBs, protoze pouze tak se naplno ukaze jak dobre je char sam o sobe postaveny na duely a jak dobrej je ten ci onen hrac v rock paper scissors. Takze doufam, ze OBs budou zakazany, jinak proste vysledky budou mit nulovou vypovidajici hodnotu (coz maji i tak).

fixed

bump
Go to Top of Page

Grasme
New Member

243 Posts

Posted - 20/04/2008 :  17:52:06  Show Profile  Send Grasme an ICQ Message Send Grasme a Private Message  Reply with Quote
Odstupuju jak z tl5 i 7. Zapisny zpatky nepotrebuju.

Taldeer 220/30/70 female soli Savior http://auno.org/ao/equip.php?saveid=79106
Antaes 174/17/52 male soli Techno-Mage http://auno.org/ao/equip.php?saveid=96932
Machu 220/30/70 female soli Dictator http://auno.org/ao/equip.php?saveid=106623
Wych 220/30/70 female nano Techno Arch-Wizard http://auno.org/ao/equip.php?saveid=172999
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 20/04/2008 :  19:23:10  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grasme

co ti udrelo do nosa?
ak si zobral to z tym cloakom vazne tak potom sry. mal to byt vtip

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Grasme
New Member

243 Posts

Posted - 20/04/2008 :  19:34:20  Show Profile  Send Grasme an ICQ Message Send Grasme a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

co ti udrelo do nosa?

neni to kvuli nicemu co by me nekdo tady z cza udelal to strach nemej ale duvod jsou moje a rikat je tady nebudu.

Taldeer 220/30/70 female soli Savior http://auno.org/ao/equip.php?saveid=79106
Antaes 174/17/52 male soli Techno-Mage http://auno.org/ao/equip.php?saveid=96932
Machu 220/30/70 female soli Dictator http://auno.org/ao/equip.php?saveid=106623
Wych 220/30/70 female nano Techno Arch-Wizard http://auno.org/ao/equip.php?saveid=172999
Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 20/04/2008 :  20:42:25  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
poprosim o kontumaci mych zapasu, pac nestiham, a ani nebudu

Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 20/04/2008 :  20:50:49  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

co ti udrelo do nosa?

takze juro v tom ma prsty! omg!
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 20/04/2008 :  20:56:14  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
quote:

si nekoho neporazil nebo co? :D
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 20/04/2008 :  22:05:03  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mangia

quote:

praveze este neprehral tak nechce nic riskovat a chce sa citit ako vitaz

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 20/04/2008 :  22:47:48  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

quote:
Originally posted by Mangia

quote:

praveze este neprehral tak nechce nic riskovat a chce sa citit ako vitaz

v nejlepsim prestat se tomu rika :)
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 20/04/2008 :  23:40:14  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Tywe pánové dělat v benefičním turnaji drama je teda věčná škoda. Jako po tý sobotě bych to hodnotil jako výbornou akci a ted nevim co si mam o tom myslet...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 21/04/2008 :  08:05:21  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Odhlašuju Mandarinu, nějak to prostě nezvládám a budu rád že dofajtím TTL4+5

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 21/04/2008 :  14:05:30  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Pěkný mače, obzvláště awdoc x nailox a tal x Umerju (ten byl asi mimo pvp turnaj) , a po dlouhý době sem se u AO od srdce zasmál , Anpe plazící se k mrtvole protivníka s hláškou "už nedýchá" mě dostala...

edit:
ale ten Blind při sledování zápasu moc vtipnej nebyl...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

Edited by - Chcipak on 21/04/2008 14:11:11
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/04/2008 :  14:59:10  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
To jsem se zase nasmal ja :) chcipa logl na sledovani zapasu, blind a ze zapsau nemel vuuubec nic :)

To ufan, mas pet dni na ty zapasy, stejne jako immo a adorex... zkuste to stihnout...pls
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 21/04/2008 :  15:39:55  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chcipak

edit:

Sorry, no za to můžu já...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 21/04/2008 :  15:56:01  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

quote:
Originally posted by Chcipak

edit:

Sorry, no za to můžu já...

V poho , poslední dobou mi AO vyvádí strašný věci , furt padá , sami se mi zavíraj tellokna , sami se mi hážou lidi do friends tak sem se lekl že mi k tomu všemu ještě FC zhasíná...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

Edited by - Chcipak on 21/04/2008 16:02:03
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 21/04/2008 :  15:57:00  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem mě se líbil nejvíc ze všeho Meťákův styl. To jak to mydlil s tranďákem je pvp jak sem si ho dycky představoval, úplnej konzert dovednosti... A i když třeba prohrál, tak bylo vidět, že pro to takticky udělal maximum, využíval všecko možný co má v rukávu. Tam bylo vidět, že to je víc o skillu, než o profesi.

No a jinak teda Šťab s Taldeerem jako klasicky drtili (klobouk dolů pánové), Anpe taky supr. A Petr mě teda vysmah fakt zkušeně, ani sem si neškrt, taky pěkný. A líbilo se mi taky jak Stráča šel zápas vod zápasu nahorů, fakt výborný. Ale ostatně to bylo na všech vidět, že se rozjižděli k čím dál lepším výkonům a myslim, že i ti co jsem nejmenoval měli fakt dobrý fajty, nikdo tam vysloveně nevyhořel...

Mrzí mě, že tam nebyl Dunbič, toho bych rád viděl v akci!

Mimochodem asi mě nejvíc dostaly TL7 boje Nugáta se Šťabym a Meťáka s Nailem. To bylo fakt na co koukat, epický bitvy.

Určitě bychom takovouhle akci měli sem tam dát, je to příjemná změna a myslim, že se většina soutěžících i přihlížejících bavila dobře.

A dokonce i mě to donutilo trochu pvpit, což je teda věc nevídaná a těžko uvěřitelná...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 21/04/2008 :  16:48:57  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim, byla to krasna podivana, ikdyz jsem zdaleka nevidel vse.
Nejradsi bych CZA HOME presunul od SS primo nekam k arene :D

Jestli jeste nekdy takovy dalsi sraz bude, rad bych se taky zucastnil!

Edited by - Metacrawen on 21/04/2008 16:49:20
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/04/2008 :  18:18:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

dunbic byl v akci vcera

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/04/2008 :  18:21:04  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dunbic byl v akci vcera

nesmej se mu :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/04/2008 :  21:52:50  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

quote:

quote:

dunbic byl v akci vcera

nesmej se mu :)

ja se nesmeju. myslim, ze vzhledem k okolnostem sam nic jineho necekal. :)

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 08/05/2008 :  13:52:23  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
jeden zapas s Petrem byl fakt ubah, ale equip a taktiku sem musel tunit 3-4 rundy

WTT CM >>> CC !!!! zajemce?

.. jo a este jedno potvrzeni predchozich zkusenosti, nabuseny MP=unkillable by meh, gratz Anpe

Dunbic, adv 220/26

Edited by - John Dunbar on 08/05/2008 13:53:59
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/06/2008 :  00:16:48  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Jsi moc hodnej, drzis slovo!

Ale nemam pocit ze se vse odehralo tak jak melo, dekuju za super zabavu a odmenou za usporadani teto super zabavy necht ti jsou
To [Czaraid]: !points give doctorzhor 56
[Czaraid]: You gave 56 raidpoints to doctorzhor.

Jako pardon, vic nedam, zas tak moc ubah to nebylo :)
hrhr
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 04/06/2008 :  12:19:20  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Jsi moc hodnej, drzis slovo!

Ale nemam pocit ze se vse odehralo tak jak melo, dekuju za super zabavu a odmenou za usporadani teto super zabavy necht ti jsou
To [Czaraid]: !points give doctorzhor 56
[Czaraid]: You gave 56 raidpoints to doctorzhor.

Jako pardon, vic nedam, zas tak moc ubah to nebylo :)
hrhr

nj holt se to nestihlo sechno nekdo utekl do aoc, nebyl cas apod
body sis mohl nechat ja je nepotrebuju
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000