Author |
Topic  |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 13/03/2008 : 10:53:08
|
Prekopava se nekdo na komplet DD nebo na to vsichni prdi?
|
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
| |
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 13/03/2008 : 14:47:11
|
quote: Originally posted by alexxxx
To je zajímavej výkřik do tmy... |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/03/2008 : 23:29:43
|
ja jsem v komplet dps gearu uz peknou chvili :). |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 00:47:33
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
ja jsem v komplet dps gearu uz peknou chvili :).
Nj, ale spatny povolani :) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 07:40:56
|
Chtěl sem polevelit soldu ale na 207 lvlu je docela problém sehnat team.
edit:a equip nemám taky |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 14/03/2008 07:50:11 |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 07:56:38
|
Neni DD neni beast. Jen jsem se zeptal. |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 08:11:54
|
Já dotahnu engiho, uvidime jaky bude DD. Zatim vypada, ze slusny, jen nevim co peti. Od 17.8 slibujou, ze se budou chovat trochu lip ... zatim jsem si niceho nevsimnul.
BTW. Beast byt muze, ale nemuzeme chodit v prime time, pokud se domluvime na 3:30, tak si myslim, ze konkurence nebude velika. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 09:22:48
|
Myslim ze nikoho nedonutis aby vstal, ale co se nevyzkousi to se nevi. |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 09:34:08
|
Tak samy nam ty burdeny do batuzku nenaskacou, holt se pro to bude muset neco udelat. Pokud nejsme schopni udelat DD, tak tohle by mela byt funkcni alternativa. Pokud ani tohle nejsme schopni udelat, tak opravdu na beasta chodit nemuzeme. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 11:27:27
|
mam dojem ze se leveli par shadu, ale ti asi nebudou ready v nejblizsi dobe |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 11:46:46
|
par co nas chodilo zerg vstavalo kazdej den i ve 4rano... myslim ze jednou - dvakrat za ffa tyden by to zvladli vsichni  |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 15:14:05
|
quote: Originally posted by KodoBeast
par co nas chodilo zerg vstavalo kazdej den i ve 4rano... myslim ze jednou - dvakrat za ffa tyden by to zvladli vsichni 
v CZA ti vstane prave jen tech par lidi .... V 10 rano byl problem udelat 2 tymy co si pamatuju (mesic dva zpatky)
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 15:18:00
|
quote: Originally posted by Axarath
Já dotahnu engiho, uvidime jaky bude DD. Zatim vypada, ze slusny, jen nevim co peti.
Tak to Ti hned prozradim co ty peti :) Posledni odd na bistu co sem byl v KT to byla tragedie... Jak popne bist tak to lagne a nez se peti rozkoukaj tak ma 80% hp... Na lotvu sem mel s cratem docela dobrou dmg (myslim ze crat peti jsou lepsi nez engi) ale proste u toho bista sem se totalne ztratil....
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 15:59:36
|
quote: Originally posted by petrpets
Já dotahnu engiho, uvidime jaky bude DD. Zatim vypada, ze slusny, jen nevim co peti.
Tak to Ti hned prozradim co ty peti :) Posledni odd na bistu co sem byl v KT to byla tragedie... Jak popne bist tak to lagne a nez se peti rozkoukaj tak ma 80% hp... Na lotvu sem mel s cratem docela dobrou dmg (myslim ze crat peti jsou lepsi nez engi) ale proste u toho bista sem se totalne ztratil....
a) crat peti mají opravdu lepší dmg než engi A to o dost, i ten blbej ninja odne kure o 30% b) engi peti mě odmítali vlezt na podstavec k beastovi, šlo to jen z určitýho místa c) udržet naživu čokla při reflectu nebo nuke je skoro nemožný d) nějak už nevím jestli beast wipuje ncu i petům (skoro bych řekl že jo). Jestli jo, tak jde okamžite dmg o dost dolů. |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/03/2008 : 03:08:45
|
quote: Originally posted by Teos
quote: Originally posted by petrpets
a) crat peti mají opravdu lepší dmg než engi A to o dost, i ten blbej ninja odne kure o 30% b) engi peti mě odmítali vlezt na podstavec k beastovi, šlo to jen z určitýho místa c) udržet naživu čokla při reflectu nebo nuke je skoro nemožný d) nějak už nevím jestli beast wipuje ncu i petům (skoro bych řekl že jo). Jestli jo, tak jde okamžite dmg o dost dolů.
pejsek muze dostat hajl od mp peta... o chvili mu to prodlouzi zivot |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/03/2008 : 10:55:43
|
quote: Originally posted by AnpetuWi pejsek muze dostat hajl od mp peta... o chvili mu to prodlouzi zivot
BGH taky hajli pety :) |
 |
|
|
Topic  |
|