Author |
Topic  |
|
Ancient Humusoid
Starting Member
38 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 23:26:38
|
Ahoj, po delší době hráčské neaktivity, jsem se rozhodnul opět zabřednout do online hraní. Rozhodl jsem se zkusit LOTR Online, zatím týdenní trial, a pak se uvidí. Ze začátku vše proběhlo bez problémů: Stáhnutá celá instalace, book 11, EU verze. Nainstalování hry, vytvoření accountu, pohoda.
Spustím poprvé hru, patchování v pohodě, vyberu server Laurelin, zatím vše v pohodě, kliknu, připojím se na server. Vytvořím si novou postavu a kliknu vstoupit do hry... A tady vždy končím... Naběhne obrazovka, kde je dole bar "game loading" a nic se neděje. Všechno skončí asi po dvou minutách hláškou: The connection to the server has been lost... a tak pořád dokola. Lognu na server, vyberu vytvořenou postavu, dám vstoupit do hry a konec...
Nevím kde hledat chybu... Internetové připojení mám bezdrát, neveřejná IP adresa, nastavení sítě DHCP automaticky, Firewall vypnut, Windows XP, čerstvá instalace bez zbytečných kravin... Mám podezření na problém s providerem, ale jistej si nejsem, navíc netuším, co mu říci nebo čím argumentovat (nejsem žádnej odborník na tuto tematiku :-)...
Díky za jakoukoliv radu, Ancient
|
Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63 Ancient – AoC – Veterans – Demonologist |
|
| |
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 00:27:01
|
Skoro urcite mas zablokovany nejaky potrebny port. Nekde na ofic forech v tech topicu je popsano, co vsechno je potreba mit povolene. A doporucuji US fora, ty EU stoji za starou backoru. |
 |
|
Ancient Humusoid
Starting Member
38 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 21:25:52
|
Díkec za radu, porty co mají být otevřené jsem vyhrabal v technické podpoře, tak si zítra pokecám s providerem... Jediné, co mne fakt docela zmátlo je to, že jednou se mi podařilo připojit do hry, proběhl jsem tu začátečnickou pětiminutovku, ale jakmile jsem dal pokračovat do další části hry... tak loading a disconnect... A pak už jsem se do hry zase nedostal... No, snad to zítra nějak rozlousknu :-) |
Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63 Ancient – AoC – Veterans – Demonologist |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|