Author |
Topic  |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 07/11/2007 : 23:20:19
|
Nekdy po hodine nekdy po pul, nekdy po 2. Obraz proste zamrzne, hudbu dal slysim, ale jedine co muzu delat je reset. Napadaji me dve veci co to muzou delat, bud to nema rado moje XP x64, nebo mam blbou pamet na karte nebo v PC. Please pokud muze nekdo poradit nejaky soft na otestovani pameti. Dik moc. Hral to nekdo na x64?
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
| |
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 08/11/2007 : 07:07:28
|
Mam 32bit ale tohle se mi obcas stane taky. Navic muzu otacet pohledem kamery ale postava proste zmrzne. Vypozoroval jsem pouze to, ze pokud mam rapidne horsi ping na server tak se to stava casteji.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 08/11/2007 : 08:27:04
|
Pokud jenom vytuhne postava, tak se jedna o lag pri prechodu mezi zonama. Vetsinou to spadne.
Pokud ti to vytuhava cely, tak bych mozna hledal problem v tech XPckach. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/11/2007 : 07:31:25
|
To se takhle nedá zjistit hele... Jedině snad 1) máš to přetaktovaný? 2) Zkusit se poooodívat po novější verzi DirectX a ovladačů všeho plus bios na desku. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 09/11/2007 : 10:00:53
|
No slo mi spis o nejakej soft na tu kartu, preinstaloval jsem ted ze x64 na 32 bit a uvidime.
Tak to asi dela integrovana zvukovka Soundmax na MB ASUS.
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 09/11/2007 11:29:26 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|