Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Mrzne mi to
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/11/2007 :  23:20:19  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Nekdy po hodine nekdy po pul, nekdy po 2. Obraz proste zamrzne, hudbu dal slysim, ale jedine co muzu delat je reset. Napadaji me dve veci co to muzou delat, bud to nema rado moje XP x64, nebo mam blbou pamet na karte nebo v PC. Please pokud muze nekdo poradit nejaky soft na otestovani pameti. Dik moc. Hral to nekdo na x64?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 08/11/2007 :  00:47:41  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Hujo Demo,

http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=3498&Itemid=38

Memtest86

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/11/2007 :  07:07:28  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mam 32bit ale tohle se mi obcas stane taky. Navic muzu otacet pohledem kamery ale postava proste zmrzne. Vypozoroval jsem pouze to, ze pokud mam rapidne horsi ping na server tak se to stava casteji.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/11/2007 :  08:27:04  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Pokud jenom vytuhne postava, tak se jedna o lag pri prechodu mezi zonama. Vetsinou to spadne.

Pokud ti to vytuhava cely, tak bych mozna hledal problem v tech XPckach.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/11/2007 :  07:31:25  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
To se takhle nedá zjistit hele... Jedině snad 1) máš to přetaktovaný? 2) Zkusit se poooodívat po novější verzi DirectX a ovladačů všeho plus bios na desku.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/11/2007 :  10:00:53  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No slo mi spis o nejakej soft na tu kartu, preinstaloval jsem ted ze x64 na 32 bit a uvidime.

Tak to asi dela integrovana zvukovka Soundmax na MB ASUS.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 09/11/2007 11:29:26
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000