Author |
Topic  |
|
Pisky
Starting Member
1 Posts |
Posted - 25/10/2007 : 09:56:46
|
Mám problém. Hraju za lidského paladina a potřeboval bych poradit s tímto questem. Nevím jak mám oživit toho mrtvého trpaslíka v Elwynn Forestu. Prosím poraďte.
|
|
| |
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 06/05/2020 : 16:50:17
|
quote: Originally posted by Pisky
Mám problém. Hraju za lidského paladina a potřeboval bych poradit s tímto questem. Nevím jak mám oživit toho mrtvého trpaslíka v Elwynn Forestu. Prosím poraďte.
Strč mu rampouch do zadku..... |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 07/05/2020 : 16:44:10
|
boha TDK ty si nekromant ...
btw pokud neni vyreseno za tech 13 let, tak .. .) mel bys mit v batoho "symbol of life" das target na corpse trpajzlika a kliknes na ten item .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/05/2020 : 17:12:09
|
Elidor: Kdo ví, jestli tam po 13 letech ten mrtvej trpaslík pořád ještě bude :-) |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 10/05/2020 : 18:45:41
|
quote: Originally posted by Rahman
Elidor: Kdo ví, jestli tam po 13 letech ten mrtvej trpaslík pořád ještě bude :-)
Aspoň to po 13 letech posune kus dal, pokud vim, pořád tam stojí a nebo mu...to už legenda neříká:-))) |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
|
Topic  |
|