Author |
Topic  |
|
kubafix
Starting Member
6 Posts |
Posted - 18/09/2007 : 15:39:35
|
Caute chtel bych se zeptat...nebudete tedkom nekdy nekdo delat Ado quest?? Potreboval bych s tim trochu vic poradit myslim si ze sam to asi nedam,tak sem se chtel jen zeptat jestli to bude nekdo delat tak jestli bych se nemohl pripoojit k vam??
|
|
| |
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 18/09/2007 : 15:44:21
|
Ja ho budu delat dneska od osmi s mysma |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 18/09/2007 : 16:04:15
|
Já to výhledově plánuju proběhnout s engem, pač v době kdy ho uvedli sem nehrál a teďko sem se k tomu eště nedostal. Takže se klidně přidám a pokusim se dodat i trochu tej starej dobrej dd. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 18/09/2007 : 16:29:13
|
delal sem ho pro 5 charu, udelam ho i pro crata :) reknete pak |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 18/09/2007 : 16:37:20
|
ach jo, nemám, ale dnes zrovna nemůžu  |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 19/09/2007 : 09:52:48
|
Sem to včera teda sprostě zapekl a šel sem ty dreadlochy. Nejhorší na tom je, že tim jak sem nehrál teďko, tak mám tolik věcí kerý sou pro mě nový a musim je prostě vyzkoušet, že nevim co dřív...  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 19/09/2007 : 10:50:41
|
quote: Originally posted by Philty
Sem to včera teda sprostě zapekl a šel sem ty dreadlochy. Nejhorší na tom je, že tim jak sem nehrál teďko, tak mám tolik věcí kerý sou pro mě nový a musim je prostě vyzkoušet, že nevim co dřív... 
Np, ja nez se dostal do ado, tak sel kuba offline. Ted uz mam klice, takze pohoda, skusim to dneska. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
Edited by - axtheb on 19/09/2007 10:51:11 |
 |
|
|
Topic  |
|