Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Prilezitostne hrani - WOW a LOTRO - otazka ???
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  10:02:11  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
jsem clovekem, ktery docela dost casu travi v praci a dalsimi vecmi, ale presto rad hraje PC hry. Mohu hrat je par dni v tydnu po vecerech po praci - cca 2-3 hodiny 4x v tydnu. Muj dotaz je jednoduchy:

Hodi se pro mne spis WoW nebo LoTRO?

Jde mi pouze o otazku moznosti si plnohodnotne zahrat i pres nedostatek casu, tj. moznost solovat, byt schopen najit lidi na pripadne skupinove questy, apod.
(Kvuli absenci uvedenych charakteristik opoustim L2 na Abyssu)

(Nechci vyvolat zadny flame thread, takze jen strucne a smirlive pls)

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian

Edited by - MavSamot on 23/08/2007 10:03:22

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/08/2007 :  10:14:44  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
no dle mého LOTRO, pokud máš s kým hrát nebo nemáš problém najít partu. V pozdějších fázích na rozdíl od wow nejde v podstatě solovat.

Pokud hraješ jen solo, tak wow.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  11:49:58  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
uff, jsem z toho zmateny.
Nekde pisou, ze LOTRO je super solo-friendly (napr. GameSpot.com) a tady zase slysim, ze to tak neni.

Zase jsem se presvedcil, ze dnes clovek na netu nezjisti odpoved skoro na nic. (Pokud se to teda neda presne matematicky urcit)
To nemyslim nijak urazlive, naopak jsem vzdy vdecny za reakce na moje otazky.

Vidim to tak, ze si asi koupim LOTRO, protoze jsem tolkienovo fanousek a uvidim. Kdyz to bude blby, tak ho prodam za par stovek.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/08/2007 :  11:53:50  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no ja mam spise opacny nazor, hraju zhruba tak casto jak popisujes a zatim solo hrani v pohode. Vzdy si najdu par questu, za 2-3 hodinky je udelam (i za min samozrejme) a du chrnet. Group questy jsou opravdu pro grupu, usolovat nejdou ani nahodou, ale primo ve hre je chat kanal urcen je pro hledani lidi do grupy a zatim jsem vzdy sehnal dost lidi, kdyz bylo potreba. Vetsinou to byli dokonce rozumni lide, takze me to i bavilo. Navic ted v Book10 pridaji content prave pro casual hrace, aby i oni byli schopni nejakym zpusobem, byt casove narocnejsim, dosahnout na rare veci.
Navic questy jsou popisovany opravdu hodne dobre, takze opravdu poctive si ctu vsechno. Vzdy se za kazdym questem skryva nejaky minipribeh.
A hra jako takova ma podel me stoupajici tendenci, at po obsahove tak i po technicke strance.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 23/08/2007 :  12:08:09  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno jak řekl Khostri na solo ber WoW v rozsahu 0-70 level krásně můžeš solovat, pro tebe asi nejlepe na PvE serveru aby tě při příležitostném odpočinkovém hraní nesrali gankeři.

Pokud jde o LOTRo tak je to opravdu od lvl.40+ těžce ale těžce nepřístupna hra pro solování uděláš tak 10-15 solo questu které ti pomůžou udělat 70% progresu jednoho levlu a toť vsjo, šmitec, konec pak už jen miliony groupe questů nebo težkej grind ve stylu L2.

Prostě solo questy chybí, pravda S.of Evedim (book 9) trochu zlepšil situaci v rozmezí 30-40 level ale to je málo.Počet expu pro přestup na level je po 40 levlu ohromnej a každej xp reward za quest pomůže.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 23/08/2007 :  12:12:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

A hra jako takova ma podel me stoupajici tendenci, at po obsahove tak i po technicke strance.

Tak s tím souhlasím, ovšem nemůžu se zbavit dojmu že zvláště S.of Evedim už měl bejt ve hře při relasu protože tam ten obsah přesně sedí a chyběl tam.Vyvolává to ve mě pocit urychleného vydaní minimálně tak o 3/4 roku.

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 23/08/2007 :  12:35:49  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
ja mam tiez presne opacne skusenosti, WoW je na konci o grupach - raid, battleground, areny, minimalne solo questov. Lotro hram vecsinou solo sem tam nahodna grupa, narozdiel od WoW mam s nimi lepsie skusenosti. Ale tak ako aj v inych hrach mas tu viacmenej povinne group questy (book) a cim vyssi level tym viac group questov , raid a menej solo, narozdiel ale od WoW je ich tu omnoho viac, ale ako uz bolo pisane z cisto solo questov nedas level.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Garon
Moderator

62 Posts

Posted - 23/08/2007 :  13:36:26  Show Profile Send Garon a Private Message  Reply with Quote
Ani ve Wow, ani v Lotru se nedá sólovat, pokud se chceš bavit. Obě hry jsou dle mého názoru, opakuji dle MÉHO názoru podobné. Ve Wow je PvP kam se podíváš, v Lotru je to podchycené trochu jinak. Těžko říct, co je lepší. Někdy mi chybí WoWácké bitky kdesi na konci mapy, ale pokud najdeš slušný fellow v Lotru...mno nevím co bych si vybral kdyby mě postavili před volbu buď a nebo.

Chci říct, že ti asi nikdo nemůže poradit co hrát, protože ti nikdo nevidí do hlavy. Hraju Lotro, hrál sem WoW. Obě hry jsou o výpravách za lepšíma věcma, obě hry potřebují dobrou partu. Řekl bych, že v Lotru se dá lépe sehnat random parta na fellow questy. Ale jak říkám..je to jen můj názor. Myslím, 6e Lotro se bude rozvíjet mnohem rychleji a dynamičtěji než WoW, protože to je hra mladá, a má na to oprostit se od chyb ostatních a má mnohem větší potenciál v dějové linii než WoW.

Anaruth Order
Loremaster,grandmaster jeweller
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  13:47:43  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Uvidime ... zatim u mne vede LOTRO.
Zacatkem rijna (u - snad)delam statnice, a pak si ji pujdu koupit.
Poplatky vychazi asi tak stejne, takze tam rozdil nevidim.
Navic mam moznost ziskat hru + lifetime subscription celkem za 4.5 tisice. Az mi to po pul roce prestane bavit (), tak to prodam za 3.5 a bude hotovo

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 23/08/2007 :  14:03:29  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

Tak s tím souhlasím, ovšem nemůžu se zbavit dojmu že zvláště S.of Evedim už měl bejt ve hře při relasu protože tam ten obsah přesně sedí a chyběl tam.Vyvolává to ve mě pocit urychleného vydaní základní hry minimálně tak o 3/4 roku.

Go to Top of Page

Balrog67
Starting Member

3 Posts

Posted - 23/08/2007 :  14:16:46  Show Profile  Send Balrog67 an ICQ Message Send Balrog67 a Private Message  Reply with Quote
OnLine hry jsou především o hraní s lidmi (v partě, guildě, klanu, kinshipu...). Pokud chceš hrát sólo, tak na to je spoustu singlplayer her...

Server: Snowbourn
Kinship: Czech Crusaders
Madog -hunter 50
Healie -minstrel 50
Mooroo -burglar 50
Astros -champion 22
Holderin -guardian 21
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  14:18:36  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Ja samozrejme ten cas, co budu ve hre, chci travit hranim v parte.
Jde mi ale take o to, ze kdyz bych nikoho nesehnal, tak abych tam mel co delat.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 23/08/2007 :  14:59:22  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Balrog67

OnLine hry jsou především o hraní s lidmi (v partě, guildě, klanu, kinshipu...). Pokud chceš hrát sólo, tak na to je spoustu singlplayer her...

Sorry ale tj. blbost chci hrát online rpg nemusí to bejt zrovna MMO ale chci tam mít velké možství singl contentu ale zárověň i chci mít tu "MOŽNOST" hrát s lidmi v partě, prostě mít tu možnost výběru.

Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 23/08/2007 :  15:34:40  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Group questy jsou opravdu pro grupu, usolovat nejdou ani nahodou,

Tohle neplati na sto procent,obcas se objevi group quest,ktery klidne udelas sam (i kdyz mas treba stejny lvl),cast group questu jde udelat kdyz uz je vidis zelene a jen na pulku group questu (nebo3/4? :) ) potrebujes partu. Alespon do 35 lvl:)
Balrog67-Podle mych zkusenosti hraje online hry nejmene 50% lidi solo s obcasnym 'groupovanim'. A i kdyz nekdo hraje online hru solo temer celou(proc ne?), s offline hrou se to proste neda porovnavat.

edit:
MavSamot-hral jsem obe hry a doporucuji LOTRA(obzvlast kdyz uvazujes o LIFETIME). Treba jen kvuli te grafice.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller

Edited by - Martin on 23/08/2007 15:43:30
Go to Top of Page

Dengalden
Starting Member

81 Posts

Posted - 23/08/2007 :  15:53:01  Show Profile Send Dengalden a Private Message  Reply with Quote
MavSamot: u wowka muzes zkusit free trial na 10dni s maximem 20levlu u lotra ti neporadim, hral jsem jen betu, ale wowko se da jinak hrat solo taky v pohode a kdyz nebudes hrat casto tak ti nic nezbyde, pac ti vsichni utecou atd :)
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  15:57:40  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dengalden

MavSamot: u wowka muzes zkusit free trial na 10dni s maximem 20levlu u lotra ti neporadim, hral jsem jen betu, ale wowko se da jinak hrat solo taky v pohode a kdyz nebudes hrat casto tak ti nic nezbyde, pac ti vsichni utecou atd :)

Ale to musím stahnout celý WoW klient z netu, ne?
Ono to pro ten trial nepožaduje nějaký klíč?
(V lotru si zahraješ měsíc zadarmo, pak až musíš začít platit, co já vím - to ve WoW není?)

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 23/08/2007 :  16:02:00  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
Mesic zdarma je ke kazde koupene online hre. LOTRO ma 5-denni trial(potrebujes trial klic od nekoho kdo si hru koupil) a WoW ma tech 10 dni. Na WoW klic nepotrebujes(nebo ho automaticky dostanes) a clienta si musis samozrejme stahnout.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller

Edited by - Martin on 23/08/2007 16:02:53
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  16:07:00  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Posledním faktorem, který mi komplikuje jasnou volbu LOTRO, je to, že tam je málo ras a tříd. Nerad bych potkával desítky svých klonů jako v L2 - jako odlišnost neberu fakt, že jedna postava má vlasy krátké a druhá dlouhé. Myslím spíš věci typu všichni Spellhowleři v L2 avadon robe set, homu+acumen, ... jako roboti.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 23/08/2007 :  16:23:52  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MavSamot

Posledním faktorem, který mi komplikuje jasnou volbu LOTRO, je to, že tam je málo ras a tříd. Nerad bych potkával desítky svých klonů jako v L2 - jako odlišnost neberu fakt, že jedna postava má vlasy krátké a druhá dlouhé. Myslím spíš věci typu všichni Spellhowleři v L2 avadon robe set, homu+acumen, ... jako roboti.

V LOTRU se da nastavit tloustka postavy,ve hre pak barvit obleceni. Prohledni si nejake screeny primo ze hry a posud sam. Fanouskovskych stranek je dost na LOTRA i WOW.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 23/08/2007 :  16:37:24  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
OK, díky všem za příspěvky.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 23/08/2007 :  23:06:17  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
Proč uvažuješ jen o těchto dvouch hrách?
Třeba City of Heroes je rozhodně mnohem víc vhodnější pro casual hráče než Wow nebo Lotro.
Ale to jen tak, abych si tak přihřál polívčičku
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/08/2007 :  02:07:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garon
Ve Wow je PvP kam se podíváš

O.o

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 24/08/2007 :  10:20:03  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Adame, vim ze je spousta jinych MMORPG, ale napr CoH se mi nelibi pojetim - nejak komiksove hrdiny nemusim. Asi to je docela dobra hra (docela dobry rating), ale fakt nic pro me.
Presto diky

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 24/08/2007 :  12:38:39  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Hraju podobně jako ty, 2-3 hodinky denně. Myslím, že si při tomto tempu hraní nemusíš až tak lámat hlavu s "end game" obsahem. U WOW se prosóluješ až na lvl 70, časově bych to odhadl tak na necelý rok hraní. S random grupama není problém, pokud je člověk duševně připraven na případné fiasko, takže i group questy se dají úspěšně dělat. U WOWu vidím možný problém v tom, že v low level zónách bude trochu prázdno, což může po čase vadit. Úplné prázdno tam ale nebude nikdy, to se nebojím.

Pokud jsi ale fanda LOTRa, tak máš stejně dávno jasno.....
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/08/2007 :  13:58:17  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bajaja
Pokud jsi ale fanda LOTRa, tak máš stejně dávno jasno.....

jj, wow

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/08/2007 :  15:10:12  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
na příležitostné hraní je nejlepší Eve, kde neexistuje grind a neztratíš krok s kamarády ... nebo guildwars, kde neexistují měsíční poplatky
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 25/08/2007 :  00:00:11  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

na příležitostné hraní je nejlepší Eve, kde neexistuje grind a neztratíš krok s kamarády ...

No troufnu si říct, že Eve je hodně o grindu. Sice postava získáva skilly sama, ale potřebuješ ISK. Strašně moc ISK
Eve je místy spíš jako druhá práce.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 25/08/2007 :  02:51:00  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
eve je hnus, nikdy ostatni ve skillech nedozenes

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/08/2007 :  06:53:15  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

eve je hnus, nikdy ostatni ve skillech nedozenes

Presne tak.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/08/2007 :  10:09:09  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Diky za prispevky o Eve nebo GW, ale jsou pro me trochu off-topic.
Rozhoduju se opravdu jen mezi WoW a LOTRO.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Wolfcz
Starting Member

5 Posts

Posted - 01/09/2007 :  11:12:33  Show Profile  Send Wolfcz an ICQ Message Send Wolfcz a Private Message  Reply with Quote
LOTRO moc neznam, wow jsem hral, moje main postava byl priest, ale co uzu rict tak na prilezitostne hrani se wow nehodi ani trochu.Pred vydanim Burning Crusade, jsem chodil dost raidy, byl jsem dokonce main healer, nasbiral T1 set vyzbroje a po nem?? t1 byla k nicemu pac i zelene creepy byly lepsi nez T1 , spoluhraci na ktere jsem byl zvykly mi ujeli pac jsem uz nemohl (stejne jako ty) u wow sedet kazdy den a kdyz jsem se probojoval na 70 lvl tak jsem zjistil ze potrebuju dalsi lidi, aby mi pomohli udelat preq na 10 raid pro 70lvl a sehnat je to byl opravdu chliv. Ted se rozhoduju mezi lotro a vanguard a sam nevim. Ale muj nazor je ze wow na prileziostne hrani neni a to tak ze vubec
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/09/2007 :  15:04:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Dostal jsem se v lotru na L31-32 a nejsem schopen sehnat grupu na zadne group questy. Lognu, pul hodiny az hodinu vytrubuju LFF a hlidam nabidky a pak odloguju.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/09/2007 :  16:45:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Presun se jinam, North Downs nebo Evendim. Ja jsem 33lvl a furt par solo questu mam.

Edited by - Almych on 01/09/2007 16:46:25
Go to Top of Page

Kajousek
Starting Member

5 Posts

Posted - 01/09/2007 :  18:55:36  Show Profile Send Kajousek a Private Message  Reply with Quote
Do lvl 40 se sólovat dá vcelku v pohodě, ale teď už mi questy docházejí..
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 01/09/2007 :  19:28:13  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
Jsem na lvl 36 a solo questu mam kolem 20,takze zatim zadny problem. Na nektere goroup questy se lidi shaneji tezko,jine jsou v pohode. A pokud jsme dobre cetl,tak solo questy na lvl40+ budou pridany s Bookem 11.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller
Go to Top of Page

Belgarat
Starting Member

8 Posts

Posted - 02/09/2007 :  00:00:58  Show Profile Send Belgarat a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vyzkousel jsem dost online her ted prave hraju Vanguard!Tuto hru hraji skoro od jejiho vydani a mela na zacatku hodne chyb skoro jako kazda prave vychazejici online hra mozna o trosku vic :)ale vydrel sem protoze jsem veril ze bude bezva!
Ted sou chyby opraveny a tato hra mi pripadne vazne dobra...Vyzkousel jsem Lotr online je tam ted 7dni free a pripadne mi to trosku fadni jako bych hral singl rpg tak to ujde ale bez nejakeho pvp je to trosku nuda nevim co bych delal po dosazeni max lvl asi lvloval dalsi postavu panc nevim jaky ma vyznam se vybavovat tim nejlepsim kdyz ten dung projdu i s prumernym vybavenim...kdyz je dobra parta asi jako v kazde hre!-je to jem muj dojem uz vidim x zprav ze to neni pravda vim kazdy hraje co ho bavi...
Nevim jaky je tady crafteni ale s Vangurdem se urco srovnat neda u nej musite premyslet neni jednoduche a clovek na to musi mit vazne cas mam dojem ze v zadne hre tak dobre udelane nebylo i ta diplomacie je vazne super...system pvp neni tak propracovany jako jsem hral naprikal wow-zatim ale da se...casem tu ma byt boj jak na konich tak dracich a jinych letajicich stvorenich a to nemluvim bitvy na lodich...vazne tato hra ma nadhernou grafiku lepsi jak lotr ale i narocnejsi ja mam core2duo 2.13, 2gb ram ,1950 ati hraju to na plny detaily a kolikrat by to chtelo jeste vic:)tim nerikam ze mam super sestavu ale...
Hodne lidi skrze narocnost to nehraje a je to skoda protoze ta hra je vazne bezva.Ja a par dalsich jsme vytvorili guildu Templars na servru Sartok(FFA-PvP)hrali jsme puvodne na ciste pvp servru ale servry byli pospojovany(je to obrovsky svet) na par servru nas hodili na FFA jako jedinej pvp servr a je to vazne kolikrat hodne tezky jako jedini Cechoslovaci v teto hre udrzet krok proti jinym guildam ktere tu jsou v hojnych poctech a dost nas kosej:)chceme si koupit par pozemku a postavit par baracku a guild halu...postavili sme si uz i lodicku neni to sice nejaka fregata ale sme na ni pysni!je nas vazne malo v guilde nas je asi jen 17 a z toho aktivneji 5 hrajicich a vazne pomoc by se sikla mam dojem ze litovat nebudete!Kdyby jste nekdo tuto hru chtel vyzkouset a na tomto servru nazev-Sartok(FFA-PvP) muzete kontaktovat tyto jmena Tyruss,Narajan,Belgarat.Tesime se!
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 02/09/2007 :  00:24:40  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
belgarate, precetl jsem prvni dve vety a dal uz to neslo. Urcite tvuj post ma nejakou hodnotu, ale kdyby jsi se naucil psat spravne cesky (aspon proboha oddelovat vety), tak by to bylo jeste lepsi. Zkus o tom premyslet.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor

Edited by - filcon on 02/09/2007 03:41:14
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2007 :  00:27:49  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Už tam aspoň zrušili tu dokola se opakující hlášku, jestli opravdu chceš seskočit z koně?
Go to Top of Page

Belgarat
Starting Member

8 Posts

Posted - 02/09/2007 :  00:41:35  Show Profile Send Belgarat a Private Message  Reply with Quote
Je fakt ze na pravopis trosku kaslu a za to se vsem omlouvam rad pisi jak me to zrovna napadne nevymyslim slohvky a pribehy jen chci informovat!To je pro ostatni co me budou chtit za to kritizovat omlouvam se vim to fakt se kaju stydim a uplne se cervenam:)

Edited by - Belgarat on 02/09/2007 00:47:17
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/09/2007 :  03:56:03  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
belgarat - pletes se. v lotro je PvP a to uz od 10. levelu - kdyziskas 50L alternate char se kterym se mydlis [nebo si udelas vlastni char na 50L a taky se mydlis]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Belgarat
Starting Member

8 Posts

Posted - 02/09/2007 :  10:22:27  Show Profile Send Belgarat a Private Message  Reply with Quote
Tak to se omlouvam tak daleko jsem se nedostal a nikde sem o pvp nic poradnyho necetl...moje chyba!Nerikam ze lotro neni dobra hra jen jsem chtel nalakat par lidi co se jim tato hra nezda a hledaji trosku neco jinyho aby vyzkouseli Vanguardy.Je fakt kdyby u nich udelali 7deni free acc jako u lotro mozna by tak nalakali dost lidi ale bohuzel!
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 02/09/2007 :  10:28:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

belgarat - pletes se. v lotro je PvP a to uz od 10. levelu - kdyziskas 50L alternate char se kterym se mydlis [nebo si udelas vlastni char na 50L a taky se mydlis]

mno to je fakt pvp

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 02/09/2007 :  10:32:56  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presun se jinam, North Downs nebo Evendim. Ja jsem 33lvl a furt par solo questu mam.
Ja jich taky par mam, ale na druhe strane rady, mam skorosede group questy, ktere je mi lito mazat. Doposud se to tak nejak dalo 'sladit' ze clovek delal jeden den solo Q a pak treba nasel grupu aby udelal i to group. Ted mam proste smulu, nedari se a nedari.
Navic uz me unavuje kdyz se zacna skladat grupa, ze po 5yi minutach hledani lidi leavuji ze nechteji cekat. Pripadne po tom co grupa vyrazi za 10 minut musi tank nebo healer 'nutne' koncit.
Nikdy jsem si na group veci v onlajnovkach nestezoval ale v lotru je to fakt narocny. Hra je plna naprostych blbecku ala wow, v gilde sehnat lidi na spolecnou akci je tezke scifi. Proste nevim, je to nejaky divny.

Edited by - Atronach on 02/09/2007 10:35:01
Go to Top of Page

Belgarat
Starting Member

8 Posts

Posted - 02/09/2007 :  13:10:55  Show Profile Send Belgarat a Private Message  Reply with Quote
Kdyby mel nekdo o hru Vanguard zajem a chtel se na neco optat klidne mi napsite na icq 321-996-542
Go to Top of Page

honcka
Starting Member

11 Posts

Posted - 03/09/2007 :  12:54:04  Show Profile Send honcka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Ja jich taky par mam, ale na druhe strane rady, mam skorosede group questy, ktere je mi lito mazat. Doposud se to tak nejak dalo 'sladit' ze clovek delal jeden den solo Q a pak treba nasel grupu aby udelal i to group. Ted mam proste smulu, nedari se a nedari.
Navic uz me unavuje kdyz se zacna skladat grupa, ze po 5yi minutach hledani lidi leavuji ze nechteji cekat. Pripadne po tom co grupa vyrazi za 10 minut musi tank nebo healer 'nutne' koncit.
Nikdy jsem si na group veci v onlajnovkach nestezoval ale v lotru je to fakt narocny. Hra je plna naprostych blbecku ala wow, v gilde sehnat lidi na spolecnou akci je tezke scifi. Proste nevim, je to nejaky divny.

Ja na Laurelinu jsem nemel vubec problem s hledanim partaku, hodne se mi stavalo, ze se udelalo (North Downs) 10 group questu + nejaky singly najednou, sice to trvalo par hodin, ale parta drzela pohromade
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 03/09/2007 :  13:48:58  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by honcka
Ja na Laurelinu jsem nemel vubec problem s hledanim partaku, hodne se mi stavalo, ze se udelalo (North Downs) 10 group questu + nejaky singly najednou, sice to trvalo par hodin, ale parta drzela pohromade

Jj to je idealni, mozna nejsem lvl ve skupine ktera je pocetne zastoupena. Vsichni uz jsou 50ky

btw: kolik ze stoji char transfer

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/09/2007 :  14:15:51  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
10€ a trva nekolik dni, behem nichz se nesmis prihlasit, nebot si muzes znicit char

Edited by - Almych on 03/09/2007 14:16:31
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/09/2007 :  16:31:22  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

10€ a trva nekolik dni, behem nichz se nesmis prihlasit, nebot si muzes znicit char

lol?? zlatý WoWko transferoval sem několik charu a do pár minut sem hral po převodu.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000