Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Guilda na SnowBourn Serv.Czech Crusaders
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Scarabeus
Starting Member

3 Posts

Posted - 18/08/2007 :  21:48:19  Show Profile  Visit Scarabeus's Homepage  Send Scarabeus an ICQ Message Send Scarabeus a Private Message  Reply with Quote
ahojky

Chtel bych vsechny cz hrace hrajici na snowbournu v pripade zajmu pozvat si s nami zahrat nejaky ten qstik. nase guilda se jmenuje Czech Crusaders a pokud by mel nekdo nouzi o partu a mi meli free, radi mezi sebe cz hrace ve fell. uvitame. nick ve hre mam Scarabeus a pokud bych nebyl online tak zkuste zastupce l. hrace Madog(a).
Zde je link na nase forum, takze pokud se budete chtit na cokoliv optat tak zadny ostych a jsou zde i k dispozici nejake ty screeny ze hry takze se klidne mrknete:

www.abandia.sk/forum/index.php

za -=CC=- Scarabeus (SiR)

Edited by - Scarabeus on 18/08/2007 23:05:03

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/08/2007 :  09:53:46  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Vazne nechapu, proc se proste neudela jedna velka guilda. Takhle jsou uz nejmin tri s par lidma kazda. Nema tosmysl!
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 20/08/2007 :  16:50:13  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Vazne nechapu, proc se proste neudela jedna velka guilda. Takhle jsou uz nejmin tri s par lidma kazda. Nema tosmysl!

na SB je tusim aj viac cz/sk guild akurat neviem ktore su ako aktivne, s tymto prazdninovo dovolenkovym obdobim je teraz trochu menej aktivity aj u nas,
neodsudzoval by som male guildy su to vecsinou celkom zohrate partie a o zabavu predsa ide.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/08/2007 :  09:44:49  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jiste. Stejne to nema zadnej smysl. Neni lepsi mit jednu velkou guildu? Vic si clovek pokeca, snadnejc sezene pomoc, da se udelat i raid. Fakt bysme se meli pokusit to sjednotit.

Osobne znam jen RIP a Knights of Arnor.
Go to Top of Page

Scarabeus
Starting Member

3 Posts

Posted - 21/08/2007 :  21:44:35  Show Profile  Visit Scarabeus's Homepage  Send Scarabeus an ICQ Message Send Scarabeus a Private Message  Reply with Quote
no muj nazor je ze raidy jde poresit i bez toho aby byli vsichni v alianci.je to jenom na zaklade domluvy mezi guildama.a pokud je v repertoaru qst kde je plny fell., ve kterem je 6 lidi tak je stejne na prd, kdyz je na kanale mnoho lidi, kteri bud delaji neco jineho nebo jenom zevluji a navzajem se prekrikuji a to by se delo v pripade, ze by jsme byli vsichni na jedne hromadce.pak vestinou ostatni lezou na jiny kanal aby byla komunikace snazsi a jasna. mene lidi znamena i slusnou sehranost a to, ze se hraci i dobre znaji a maji si co rict a ne ze pokazde hrajes s nekym jinym.jinak se tady ve jmenu -=CC=- nabizime vsem cz guildam k jakekoliv spolupraci a vzajmene kooperaci napr. pri raidech ale i na cokoliv jineho.
nick ve hre mam stejny jako zde a pokud by se chtel nejaky leader ci zastupce guildy na necem domluvit a spolecnymi silami neco udelat tak necht me klidne oslovi.preji GL
Go to Top of Page

DALV3R
Starting Member

2 Posts

Posted - 22/08/2007 :  08:28:42  Show Profile  Visit DALV3R's Homepage Send DALV3R a Private Message  Reply with Quote
Ako už písal Duncan.

Sme menšia skupina ľudí, ktorá keď môže tak si veľmi rada pomáha navzájom.

Sám som bol kedysi v RiP keď som začínal a viem že moc dobre sa tam nekomunikuje až na niekoľko výnimiek.

Týmto pozdravujem hráčov: Raa a Betacam

S ktorými som komunikoval aj na TS a keď sme chceli zavolať daľšieho od vás tak nikto na TS nechcel ísť...

Každopádne ste ma vyhodili pretože som bol dlhšiu dobu neaktívny. (je to v pohode aj ja by som tak reagoval)

Proste chcem povedať len to že mi zakladáme na povahe človeka a na tom ako sa sním komunikuje a TS je samozrejmosť (NUTNOSŤ) aby mohol niekto u nás fungovať.

Myslím si že aj keď nás je menej tak určite si užijeme viac srandy ako vy...

Každopádne respect že máte toľko členov :-)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/08/2007 :  13:19:51  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Muj nazor je stejne ten, ze v pripade maly hracsky komunity, jakou ceska jiste je, je mnohem lepsi mit jednu guildu a jeden chat. Minimalne kvuli tomu chatu. Lepsi domluva lepsi organizace.
Napriklad ja vubec neznam lidi mimo moji guildu a nevim jak je kde hledat. A i kdybych mel seznam, tezko budu x lidi spamovat tellama.
Go to Top of Page

Balrog67
Starting Member

3 Posts

Posted - 23/08/2007 :  14:06:19  Show Profile  Send Balrog67 an ICQ Message Send Balrog67 a Private Message  Reply with Quote
Můj názor je, že když máš v guildě třeba 100 lidí a třeba jen polovina z nich píše do chatu, tak je to tak nepřehledný, že když po tobě něco chce tak ti musí stejně psát PMka. Všechno má svoje klady i zápory. TSko je ale rulez.

Server: Snowbourn
Kinship: Czech Crusaders
Madog -hunter 50
Healie -minstrel 50
Mooroo -burglar 50
Astros -champion 22
Holderin -guardian 21
Go to Top of Page

DeadFriend
Starting Member

1 Posts

Posted - 31/08/2007 :  12:19:28  Show Profile  Send DeadFriend an ICQ Message Send DeadFriend a Private Message  Reply with Quote
Osobně si myslím že jedna velká guilda není dobrej nápad a při nějakým větším questíku není problém se snad domluvit mezi kinshipama.Osobně mám ve friends docela dost čechu a občas na nějakých ukolech děláme společně,no problem a to jsou z RiPu a buh ví odkud ještě.Navíc kluci z Czech Crusaders jsou komunikativní a dost ochotní,vím o čem mluvímkolikrát mi už pomohli.

Server: Snowbourn
Kinship: Czech Crusaders
Alorien - Hunter lvl 50
Gelandir - Captain lvl 13
Go to Top of Page

Kajousek
Starting Member

5 Posts

Posted - 31/08/2007 :  12:40:43  Show Profile Send Kajousek a Private Message  Reply with Quote
Jedna velká guilda je blbost, ne s každým si sedneš a já osobně bych neunesl, kdyby mi neustále někdo spamoval chat "teenspeakem" :)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/08/2007 :  13:03:25  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Muj nazor je stejne ten, ze v pripade maly hracsky komunity, jakou ceska jiste je, je mnohem lepsi mit jednu guildu a jeden chat. Minimalne kvuli tomu chatu. Lepsi domluva lepsi organizace.
Napriklad ja vubec neznam lidi mimo moji guildu a nevim jak je kde hledat. A i kdybych mel seznam, tezko budu x lidi spamovat tellama.

od chapter 11 slibuji devove moznost vytvareni nezavislych chat kanalu, takze pak nebude problem udelat jeden CZE kanal jako je treba v SWG
Go to Top of Page

Scarabeus
Starting Member

3 Posts

Posted - 27/09/2007 :  20:11:38  Show Profile  Visit Scarabeus's Homepage  Send Scarabeus an ICQ Message Send Scarabeus a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych zde jenom podotknout, ze pokud by nekdo uvazoval o tom ze bych chtel rozehrat hru za healera a jeste nikam nepatri a chtel by byt v guilde tak necht me oslovi a v ramci cele guildy mu mohu garantovat velmi slusny postup ve hre.byl by primarne protezovan v ramci postupu.mame docela dost ruznych charakteru,ale poradnej healer k dispozici neni,ktery by navic pravidelne hral.Ve hre mam nick Scarabeus takze pokud se nekdo najde necht me klidne ve hre oslovi a domluvime se.pokud bych nebyl online tak muze kontaktovat hrace s nickem Vladka.mohu zarucit prijemne zazemi kde se veci tezce nezerou a vse je spise komornejsiho razu coz znamena ze se hraci mezi sebou lepe znaji a vi co jeden od druheho muzou cekat.radi mezi sebou uvidime jakykoliv new hrace co maji zajem se k nam pridat ale healer je priory.zde je link na nase forum kde si kazdy muzete mrknout na nejako info o nasi guilde.

www.abandia.sk
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000