Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Minstrel
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/08/2007 :  15:57:03  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
O tomto povolani tu neni zadny topic, tak jsem zalozil novy.

A hned mam dotaz, mozna hloupy, nicmene jsem nikde nenasel odpoved:

kdyz si vemu do slotu ucrafteny bubinek, ktery mi pridava 5% k dmg, proc furt brnkam na loutnu? Vim, ze je to jen kosmeticka zavada, ale prijde mi to nelogicke. Nebo delam neco spatne?

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/08/2007 :  13:53:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Koukam, ze nikdo nezna odpoved, nebo je muj dotaz natolik sofistikovany, ze ho nikdo nepochopil.

Kdo se zajima o abc noty pro lotro, tady je super stranka:

http://lotro-music.com/
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 07/08/2007 :  16:36:19  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
Je jedno jaky vezmes do ruky nastroj, skilly bude hrat porad na loutnu. Sice je to divny, ale funguje to tak uz od bety.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/08/2007 :  16:59:46  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

Je jedno jaky vezmes do ruky nastroj, skilly bude hrat porad na loutnu. Sice je to divny, ale funguje to tak uz od bety.

tak to je škandál
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/08/2007 :  06:32:42  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
minstrela hraju a dost mne bavi, prijde mi celkem silnej :) ale jsem teda teprve na 9. levelu pac mi to moc nejde a hraju tak 2x tejdne ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000