Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Sword of the new world
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 29/06/2007 :  16:11:24  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Sword of the new world

Pomerne velmi zajimavy pocin prichazejici z Koreje.

• nehraje se za jednu postavu, ale za celou "Family" tzn. ze hrac muze ovladat az 3 postavy najendou

• spis nez obyc MMORPG se jedna o MMORPG-RTS, boj je koncipovanej vic jako RTS. Neboli hrac posle svou skupinku z mista A do mista B a zapnutim assault modu tato jde po trase a cestou zabije co potka. Na hraci je pak se starat o heal a specialni atp. kterymi jeho postavy disponuji. Velmi podobne funguje loot, v harvest modu seberou vse co muzou mezi mistem A a B. Samozrejme ze lze vydavat prikazy i jednotivim charum, ale to se vyuzije tak akorat u tvrdsich bossu, v "beznem" boji by clovek musel mit micro jako blazen a navic by to bylo neefektivni

• Graficky je hra uzasna, navic baroko, ach to baroko

Momentlane bezi open beta, tak zkuste sobe sami, IMO to stoji za to.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 29/06/2007 16:18:47

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 29/06/2007 :  19:15:48  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Doupe.cz - První dojmy: Sword of the New World – trochu jiné MMORPG

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 29/06/2007 :  22:33:59  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakis

Doupe.cz - První dojmy: Sword of the New World – trochu jiné MMORPG

Nemuzu jinak nez souhlasit. Ta hra je naprosto uchvatna a bavi me cim dal vic. Ale souhlasim i s tim, ze fakt asi neni pro kazdeho a musi cloveku sednout. Ale tak je to konence u vseho

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 30/06/2007 :  12:03:27  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
dik za tip. Vzhledem k tomu ze se Vanguard tak vyprazdnil ze se z neho stala single zalezitos, jsem hledal neco noveho. Tohle nevypada spatne.
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 30/06/2007 :  12:20:25  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

dik za tip. Vzhledem k tomu ze se Vanguard tak vyprazdnil ze se z neho stala single zalezitos, jsem hledal neco noveho. Tohle nevypada spatne.

nevim jak ted uz sem od zacatku bety dlouho nelogl ale s prozdnotou nebyl problem spis byl problem urvat si nekde flek na xpeni zony byly precpany k prasknuti
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/06/2007 :  12:52:53  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to stáhnul a spustil. Jediné, kam jsem se dostal, jsou quarters, kde jsem vytvořil postavu, dal ji do týmu, ale jaksi nevidím nikde nic, jak jít dál (krom smazání, logoutu a exitu)

Edit: Tak už to funguje, jen jsem musel změnit channel.

Edited by - Aramir on 30/06/2007 12:56:23
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 30/06/2007 :  14:41:15  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Na jakem serveru hrajete a za koho?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 30/06/2007 :  17:12:56  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Neni to náhodou obyčejná asijská grindovačka? teda mě to tak aspoň přijde.Servery sou asi jenom US co?

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 30/06/2007 :  18:02:47  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, korejska grindovacka, v celkom peknom grafickom kabate, za zmienku stoji jedine len system troch hratelnych postav / multi-character control/.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 30/06/2007 :  19:21:28  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Po přečtení toho previewu na doupěti to možná i zkusim.

co se týče PvP tak na stránkách maj jen tohle ale některý možnosti vypadaj zajímavě, třeba family vs. family asi jen tak žádný jiný hře nenajdeš

Family vs. Family Dueling: Duels are fought between two families in a formal combative environment. A ranking system tracks duels and compiles a list of standings, showing all pioneers which family is truly number one in the new world. Also, top ranked duelists can win special prizes during the Dueling League Season.

Clan Wars: When two clans have a dispute, this is the honorable way to settle it. Clan Wars can take place in any combat zone, and offer players a chance to earn recognition and standing for their clan.

Faction vs. Faction: Conflict between the Royalists and Republicans has been waging for years, and shows no sign of ending. While the fighting hasn't yet spilled into the streets of major cities, the two factions commonly clash in the wilderness of the new world.

Arena Play: 1 vs. 1, 2 vs. 2, 16 vs. 16 and more; the arena offers a variety of combat experiences. Capture the flag, or be the last one standing. Perfect for fun, impromptu PvP!

GM Tournaments: Nothing says "I love you" like a fireball in the face! Fun, games, prizes, and more!

Edited by - Jaffa on 30/06/2007 19:21:55
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/07/2007 :  13:23:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Grafika + hudba úžasná, jinak to stojí za velké hovno.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 06/07/2007 :  13:54:28  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Grafika + hudba úžasná, jinak to stojí za velké hovno.

souhlas a je bych ještě dodal že mě se ani ta grafika moc nelíbí

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/07/2007 :  19:49:48  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
We are pleased to announce our Official Launch is scheduled for Tuesday, July 10th!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

All servers will be coming down on Monday at 1:00pm PST and will be wiped in preparation for our official launch on Tuesday afternoon.

The four current servers will remain basically the same, except that we will designate one of the US servers as non-PK.

Once we are live, you will be able to subscribe via our website. Anyone who registers with us, prior to the launch date, will be eligible for our "buy one month get one free" beta promotion offer!

Tak kdo do toho jde ? .... Ja po vikendove hre v bete ANO

Black

Edited by - Black on 09/07/2007 19:50:25
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/07/2007 :  20:22:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
A už jde to příšerné UI a velikost fontů zmenšit, dále chat okna co zabírá skoro 20 procent celkové obrazovky vypnout? A nakonec běhání přes ASWD a né blbým klikáním do prostoru?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/07/2007 :  21:18:34  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

A už jde to příšerné UI a velikost fontů zmenšit, dále chat okna co zabírá skoro 20 procent celkové obrazovky vypnout? A nakonec běhání přes ASWD a né blbým klikáním do prostoru?

me UI prijde v pohode vcetne velikosti chatu ktery je velky akorat i umisteny je OK ... www.tisk.cz/noe/sword.jpg
Behani je proste ala Diablo je to o zvyku po 2 dnech uz me prijde ovladani v pohode - osobne me hodne chybi snad jen moznost si predefinovat klavesy.

Noe

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/07/2007 :  23:29:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
co to máš za howadské rozlišení, ty jedeš na dvou nebo třech LCD?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 10/07/2007 :  00:49:20  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No klasicky 50" plazma vy mate neco mensiho ?

Black
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/07/2007 :  11:52:41  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Asi to skusim :) Sosnul jsem napatchoval az bude po praci tak vyzkousim... :)
Na kterem serveru hrajete?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 11/07/2007 :  16:37:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Asi to skusim :) Sosnul jsem napatchoval az bude po praci tak vyzkousim... :)
Na kterem serveru hrajete?

Doporučuji vyzkoušet všem co nemají o prázdnichách co dělat - je to fakt velice povedená a zábavná hra minimálně na pár týdnů.

Hru může vyzkoušet zdarma každý po dobu 20 levelů.
Poplatek pak je směšných 8,99 dolaru (cca 6 EUR)

Navíc jak to vypadá je to velmi propracovaná hra a celkem složitá hra včetně velmi slibného PvP.

Hrajeme na US PvP serveru Vespanola

Noe

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 12/07/2007 :  11:10:37  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem mel asi 2 hodk cas tak jsem to skusil a vypada to zabavne :)
Akorat mam trojite dilema - uz normalne mne trva rozhodovani co hrat strasne moc casu... a tady si mam vybrat 3 :)

Otazka: je k hrani potreba klasika tedy tank/healer/dmg ? Nebo jde vzit treba 3x elementalista a skrz vsechno se propalit? :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:44:39  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Napis vecer na ICQ a muzem se o tom pobavit na ventrilu, je to slozitejsi na postovani zde.

Black
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 17/07/2007 :  21:59:11  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to taky zkusil a nadšením nehýřím. Je to skutečně "korejská grindovačka". Zkusil jsem free verzi, takže pár funkcí byl limitováno, ale to hru moc neovlivnilo. Samozřejmě se nedá dostat na lvl 20, ale nečekám, že se nad tímto levelem - kromě PvP - něco zásadně mění.
Na první pohled je fajn, že ovládáte celou partu, na druhý už to zase takové terno není. Jak tu už někdo zmínil, v běžné hře je celkem zbytečné individuální ovládání. Bohatě si vystačíte s povely pro celou family. Individuální přístup se mi jeví smysluplný jen u tuhých bossů a patrně v PvP, které ovšem nelze na lvl 20 plně vyzkoušet. A možná ještě při využití AoE skillů při grindování. Mně osobně moc nesedí ani ovládání pohybu myší.
PVE mě dost zklamalo, to jsou jatka. Mraky mobů, které se na vás valí ze všech stran. A sotva je zabijete, jde další vlna. Respawn je neskutečně rychlý. S trochu opatrnosti stačí vhodně zvolit kombinaci postav do rodinky, postavit se na šikovné místo s moby o správném levelu a jít na pivo. Za nějaký čásek si pak naexpenou family vyzvednete. Questy jsou celkem podobné jako v jiných hrách tohoto typu. Akorát přizpůsobené počtu mobů - takže očekávajte úkoly typu zabij 100-200 mobů. Při počtu a velmi rychlém respawnu je zabíjení rychlé, ovšem neskutečně nudné. Zpestření jsou lovy na bosse, ovšem lovit jich v dungeonu asi 20, přičemž jich je většina pořád zabitá (a respawn mnohem menší než běžní mobové) není zábava, ale dřina.
Na free verzi jsou problém peníze - tedy visy, jak se oběživo nazývá. Z dropu visy nejsou, prodejem dropu NPC se vydělá minimum, a tak jediný zdroj byly odměny z questů. Visy však nabídlo jen pár questů. V placené verzi se to patrně řeší prodejem v aukci(marketu) mezi hráči, navíc si můžete visy koupit i zprostředkovaně za dolar (nebo minimálně různé itemy, nestudoval jsem to přesně).
Crafting je řešen přes NPC, kterému donesete recept a suroviny. Bez přístupu k marketu praktikcy nelze použít, otázka je, zda se to vůbec vyplatí. Drop mi přijde celkem slušný ve srovnání s tím, co mi nabízelo NPC v receptech. Ale netuším, jak to vypadá na vysokých levelech, může to být zcela jiné. Suroviny jsou výhradně z dropu, pokud jsem zaregistroval, žádná těžba nebo sběr.
Abych jen nehaněl, celkem zajímavý mi přijde výcvik postav, který se dělí na stance a následně skilly. Ty si musíte natrénovat jejich používáním, tedy bojem (léčením) - nema problema, viz výše. Graficky je to celkem pěkné, ale postavy mohly víc individualizovat.Pokud si nedám na kameře větší zoom, tak je to dost podobné (i když zbroje a oděvy se vzhledem liší, základ je dost podobný). Zato krajiny mi přijdou takové omezené, sevřené,.
Nebudu zabíhat do dalších podrobností. Mě osobně hra spíše zklamala. Jediný potenciál vidím v PvP, které jsem pořádně nemohl vyzkoušet. To ale znamená, pokud se nemýlím, získat family lvl 6. Tedy asi 3 postavy nad lvl 60. Což ve free verzi nejde. Otázka zní, zda se kvůli tomu více méně nudit nad PVE částí.

Edited by - Archie on 17/07/2007 22:01:12
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/07/2007 :  22:51:25  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
V podstate pises pravdu z pohledu free acc. Pozdeji se podle me meni obtiznost uz to neni jen klikani mysi na pohyb a hrani na auto attack, pokud samozrejme nechodis zony -5lvl tam se to da hrat porad na auto. Mimochodem i to ze se to da lvl AFK pripadne jen s lehkym dohledem, ze tam existuji neco jako runy (byt jen s 5 zakladnima slotama) me na te hre bavi.

Ja zase nadsenim skakam uz dlouho me na zacatku nic tak nechytlo je to naprosto brain-washing hra ala Diablo/UO s moznosti zajimaveho PvP a setupu grupy/skillu se kterou hrajes.

Jinak samozrejme nic neni uplne dokonaly ale dulezity je aby to chytlo a clovek se bavil, coz u me ucel splnilo na +120%.

Black
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 17/07/2007 :  23:17:59  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Jasně, ten limit lvl 20 rozhled dost omezuje. Ale nejvíc mě asi opravdu deptaly ty vlny rychle respawnovanych mobu. Však také píšu jen svůj dojem. Pořád váhám kvůli PVP, které mi z popisu přijde zajímavě udělané.
Soudím, že si podstatně výš s levelem family. Zajímalo by mě, jestli tohle masové zabíjení pokračuje? Vzhledem k nemožnosti marketu mi chybí trochu pohled na vydělávání visů, ale jestli je, jak mám pocit hlavním ziskem prodej dropu typu surovin, tak mi to trochu odrazuje. I když fakt, že se neplatí opravy zbroje není k zahození. Podle několika videí mám navíc pocit, že i dungeony se dost podobají vzhledem a liší se spíše typem mobů?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/07/2007 :  23:52:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Vlny mobu jsou furt a budou podle me i nadale, to je to co hru dela z meho pohledu "Diablo" like hrou, proto se mi to mozna uz libi z prvniho pohledu troska nostalgie neuskodi

PvP vypada opravdu zajimave koncipovane, PK, Clan Wars - FFA vsude krome mest, frakcni boje - 3frakce, areny s lader/ranking systemem 1vz1, areny jako CtF nebo posledni vyhrava. Otazkou je jak to bude v reale s delkou boju v Group vz Group ale asi bude hodne moc zalezet na setupu jak se posklada familly v ramci cele grupy (squad). Docela se na to tesim i kdyz to bude hodne zaviset na tom kolik nas bude zatim nas je v guilde 6+1 az se vrati z dovolene.

LvL family mam 4 na cca prumernym lvl 30 se 6 postavama, jedna z toho je UPC ktery jsem dostal za splneni q uz na 40lvl. Rika se ze LvL 6 family se da udelat nekde na 35 lvl s vetsim poctem postav, coz je tyden hrani ? Otazka je jestli je kam spechat ...

Penez je porad malo i kdyz nijak s nimi nesetrim a pravidelne enchantuju, nakupuju vzdy vsechny stancy, pripadne veci na marketu. Zaroven tam i prodavam, jako prijem penez je to podstatne + prodej materialu z lootu.

Black
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 22/07/2007 :  13:06:08  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jeden newbie dotaz: Mám PC Adelinu, ta má speciální dovednost craftění. Koupil jsem u vendora recipe pro sabre level 12 (ona už je 13), otevřel jsem "sword manufacture" na craftění, ale po přetažení receptu to píše že tento character nemůže tento recipe použít. Kde a jak mám tu šavli ukovat? U obchodníků v uličce to taky nejde. Díky.

Odpověď: Musí to ucraftit NPC Adelina na nábřeží před.

Edited by - WereHamster on 22/07/2007 13:17:14
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/07/2007 :  09:49:01  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Jeden newbie dotaz: Mám PC Adelinu, ta má speciální dovednost craftění. Koupil jsem u vendora recipe pro sabre level 12 (ona už je 13), otevřel jsem "sword manufacture" na craftění, ale po přetažení receptu to píše že tento character nemůže tento recipe použít. Kde a jak mám tu šavli ukovat? U obchodníků v uličce to taky nejde. Díky.

Odpověď: Musí to ucraftit NPC Adelina na nábřeží před.

Ta ucraftěná zbraň byla obyč nebo byla magická? .. a jak je silná oproti klasickým zbraním z lootu? Je v něčem lepší - vyplatí se craftěná zbraň ?

Noe

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/07/2007 :  17:27:24  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Myslím že měl bonusy na striking power a stun. Základní striking power měl malinko lepší než lootnutej modrej. Už jsem se ho ale zbavil (level 20) a teď dávám do kupy materiál na jeho 24 bratříčka. Nevíte kde "roste" quartz?
Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 23/07/2007 :  17:55:38  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster
Nevíte kde "roste" quartz?

Co si spominam tak to padalo v Kings garden, asi.
Loot ide podla lvl mobov, staci pozriet na mapu.
Go to Top of Page

Ax
Starting Member

33 Posts

Posted - 17/08/2007 :  06:11:44  Show Profile Send Ax a Private Message  Reply with Quote
tak ted nastala velice kuriozni situace,pred mesicem jsem si koupil premium verzi a ted mi skoncil mesic hrani zdarma,mel jsem zaskrtly automaticky platby ale nejak jim to nefunguje,karty(Visa,s ni jsem platil tu premium verzi)to odmita a na foru se jen vymlouvaji neco ve stylu ze to ASI nefunguje s hibridni kartou,vypada to,ze K2 nestojeji o penize :))
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/08/2007 :  15:48:58  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Starting today, August 21, Sword of the New World is expanding their FREE2PLAY experience, removing all level restrictions so that players can enjoy Sword of New World without limitation for FREE!

In honor of this exciting re-launch, we are also doubling all experience earned from August 21 to August 28. There's never been a better time to play Sword of the New World!

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 22/08/2007 :  16:42:44  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Starting today, August 21, Sword of the New World is expanding their FREE2PLAY experience, removing all level restrictions so that players can enjoy Sword of New World without limitation for FREE!

In honor of this exciting re-launch, we are also doubling all experience earned from August 21 to August 28. There's never been a better time to play Sword of the New World!

Kdy uz tem lidem konecne dojte, ze s Asijskou predelavkou se na evropskym trhu s poplatky neuchyti.Dalsim na rade je ted nejakej Snail Game s Bounty Bay.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 22/08/2007 :  18:20:45  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Na druhou stranu jako neplacena hra je to celkem kvalitni zabava po urcitou dobu nebo obcasne hrani. Dokud nebude neco zajimaveho na delsi dobu v ¨A¨ titulech.

Black
Go to Top of Page

Quizee
New Member

199 Posts

Posted - 27/08/2007 :  12:05:15  Show Profile Send Quizee a Private Message  Reply with Quote
Tak sem to nainstaloval a du hrat .....Blacku hrajes to jeste?popr nekdo jiny kdo to hraje :)

Mondragon -TTH- SOLD
Member of international guild A'a Netjer
Stygian Ranger incoming

Go to Top of Page

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 27/08/2007 :  15:39:35  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
Ja ještě trochu hraju, ostatní už jsem dlouho neviděl online. Jsem lvl 56-58 a začíná to být trochu nuda. Jak se tu píše je to spíš grindovačka i když prvních 40-50 levlů fakt zábavná. Pak už je to čímdálvíc stejný. Kdybys potřeboval poradit nebo pokecat tak se klidně ozvi na icq 108047050.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 27/08/2007 :  16:21:51  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Po dovolene jsem se k tomu uz nejak neprinutil a jelikoz je ted vic prace tak mam pauzu.

Black
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000