Author |
Topic  |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 09:53:13
|
quote: Originally posted by Firian
Rashi, tak teď jsi to fakt vystihl 
Nicméně, jsi úplně mimo 
ale v cem to nam nereknes protoze dovolenkujes a vlastne nemas cas pismenkovat ze? :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 10:55:40
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Firian
Rashi, tak teď jsi to fakt vystihl 
Nicméně, jsi úplně mimo 
ale v cem to nam nereknes protoze dovolenkujes a vlastne nemas cas pismenkovat ze? :)
Jsi zlý, mlékaři Dane! |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 11:13:20
|
a me neodpovite ? nejste schopni vyvratit me argumenty ? vy bezbozni bezverci, vy pohane, zhinte a s vami i vase ateisicke plemeno hadi |
lastfm |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 13:26:26
|
nasel jsem smer ktery nam bude vsem vyhovovat mother Lasana rulez! |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 16:17:52
|
nechapu jak nekdo muze verit takovemu nesmyslu kdyz ani nemaji stranky v cinstine, ing benda venuje propagaci mnohem vice usili a je to muj jednoznacny favorit, nejaka svata matka nema sanci |
lastfm |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 17:43:47
|
A což teprv Vesmírní lidé nebo Vesmírná drůbež! |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 22:16:39
|
vsechny bych vas nechal upalit  |
 |
|
Algul
New Member

140 Posts |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 13:11:48
|
vsechny bych vas nechal upalit 
Ja jsem nahodou stoupenec upalene vesmirne drubeze . kfc ftw.... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Methodius
New Member

101 Posts |
Posted - 06/08/2007 : 09:54:57
|
Co mate proti kriziackym vypravam, ved to bola dobra a chvalihodna vec :) |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 11/08/2007 : 20:43:26
|
K tomu strachu ze smrti. Daleko více se bojím že mě připraví úmyslně o život nějaký fanatik (ať fanatik víry, nebo vlády, nebo ideálu). ¨Což znamená že se vlastně bojím více víry než smrti. Jenže já nejsem věřící. A přesto se víry bojím. Samo náboženství samozřejmě hrozba není, jsou to ty menší fanatické ultra skupinky co se neustále navzájem štouchají a jsou schopni odpravit vlastní dceru za soulož beze sňatku. |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 11/08/2007 : 20:47:08
|
a opravdu ti prijde pokrokove upalovat lidi co meli jine nazory nez oficialni predstavitele krestanstvi? Kdybysme zustavali v ramci tohoto krestanskeho dogmatu, ostrova kultury a pokroku jak pises, ktery tady byl i pres zjevne protidukazy stovky let, tak jeste dneska zijeme na placate zemi a Slunce se toci kolem nas. (to je jen jeden priklad samozrejme je toho mnohem vic co pokrokova krestanska cirkev brzdila jak jen mohla, ona totiz nepotrebovala inteligentni a premyslive lidi, potrebovala svoje verici a duverive ovecky :)
A přišel ti OK proces s Horákovou v padesátých letech? Příjde ti moje otázka absurdní?
Křestanství nekáže upalovat nebo popravovat lidi, to lidi tak káží. Ukaž mi jediný stát který by se nechoval hůř než Svatá Církev v době středověku. Není to tak zcela o ideálu, jde o složení lidí. |
Haven and Hearth follower |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/08/2007 : 14:01:49
|
no gurshi, jestli se chces pobavit, tak proti tomu nic nemam, ale ne tady, kde se do diskuse navazi vsemozny lidsky odpad.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 11:58:02
|
quote: Originally posted by JerzeeG
no gurshi, jestli se chces pobavit, tak proti tomu nic nemam, ale ne tady, kde se do diskuse navazi vsemozny lidsky odpad..
uz me nazyvali ruzne ale tohle je novinka |
lastfm |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 17:05:36
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by JerzeeG
no gurshi, jestli se chces pobavit, tak proti tomu nic nemam, ale ne tady, kde se do diskuse navazi vsemozny lidsky odpad..
uz me nazyvali ruzne ale tohle je novinka
a to jsem umyslne nikoho nejmenoval... |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Topic  |
|