Author |
Topic  |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 15:07:13
|
Pokud Vám něco říkají legendární hryurčitě byste si neměli nechat ujít download filmů, které díky týpkovi, jenž si říká Queeg, z těchto her vzešly.
Heart of the Tiger Movie (final cut)
Čtverku Queeg již vydal také, ale teprve včera dal k dispozici upravenou a vylepšenou verzi na základě připomínek fans. Viz diskusní fórum, kde je link na torrent. Download z CIC je slíben.
|
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
|
| |
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 10/06/2007 : 06:04:55
|
Ja hral uz jen Phophecy (a uz i to je HODNE davno), ale tohle urcite zkouknu. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/06/2007 : 10:31:14
|
Už jsem je shlédnul a pro fandy této série je to šikovný protředek, jak si připomenout atmosféru těchto vyjímečných her aniž bych musel řešit, jak pod aktuálním systémem rozběhnout takto staré hry.
Snad tomu jen chybí ten prokládaný mód u videí, který tak trochu zakrýval nedokonalost scén na bluescreenu. To už by ale bylo i tak dost vymakané a měli by to zrovna hodit do kin :)
Sérii Commanderů mám v originálkách, konkrétně s Prophecy jsem měl pod XP problém, ono se to sice nějak rozchodilo, ale hra samotná neběžela ideálně.
Edit: málem bych zapomněl - Price of Freedom Extended verze je dostupné na FTP |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 10/06/2007 10:36:27 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|