Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Smaz9
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:56:42  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 13/02/2008 16:14:57

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:57:51  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
++

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:04:14  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

Proc sam na sebe?

wtf?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:10:11  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Uz jste odpovedeli nez jsem stihl upravit co jsem chtel....

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 14/05/2007 14:53:28
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:11:34  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Proc sam na sebe?

wtf?

edit neasi :P

++

ted ja edit: za 3 tydny bude clan tejde :)

:P

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 14/05/2007 14:38:50
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 14/05/2007 :  22:34:35  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
neviem si pomoct ale nechapem

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 14/05/2007 :  23:14:30  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

Nie si sam, ale hlavne ze chpe ten co to napisal

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 14/05/2007 :  23:37:55  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Alex asi som nieco nepochopil, kto si lotol burdena z beasta?
Co viem tak vzdy isla aukcia(uz teraz setrim body na burden, zatial len 200)
Za co su aukcne body asi vies. Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba. Ale burden isiel za body ako odmena za chodenie cza akcii a nie za organizaciu.
To zneuzitie naozaj nechapem.++

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 15/05/2007 :  00:55:11  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Metak rulezz!

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/05/2007 :  00:57:43  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631
Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba.

myslis ty co ja bidnul 2b a ty 3b? ;)

quote:
Originally posted by lacius

quote:

Ja myslim (myslet=hovno vedet), ze to chapu. Alex ma totiz za to, ze organizovani spociva v tom, ze se na forum napise cas a formular na prihlaseni a tim je vse (hlavni) hotovo. Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest. Ano prace. Uvedu jeden maly priklad.
V nedeli rano jsme meli neskutecne stesti, ze bist popoval v 11hod, takze pokud by byl naplanovan (jestli nejake planovani probehlo) odchod na 10 a bist popoval v 15hod, tak by to treba poprve vyslo, ale pokud lidi pocitaji s tim, ze neco bude a ono pak jedno nebude, podruhe nebude, potreti nebude, poctvrte se na to vykaslou. Stesti ale stalo na nasi strane a raid byl paradni.
Coz se neda rict o "planovanem" 2. nedelnim raidu. Ne, ze by byl nejaky problem se jednou nedostat do lairu a nebo neodnout druhou/treti groupu. Problem byl v tom, ze nebylo dost lidi, kteri by cely raid organizovali/vedli.
V podstate kazdy beast raid je unikatni, at uz to je diky rozdilnemu slozeni tymu, nebo ruznym situacim do kterych se groupa na ceste dostane (nahodne aggro,LD,odd war). Mozna by slo ale kategorizovat 2 zakladni druhy beast raidu.
A) kdyz jde groupa sama a jde pouze o zdolani pve prekazek
B) kdyz jde vice group soucasne a/nebo se jedna o odd war

Ackovy raid je snem kazdeho leadera. ;p
Bckovy raid je pro 1ho cloveka "nocni mura". U tohoto raidu ti narustaji starosti o 200%. 1. musis dovest lidi k cili. 2. musis se postarat o druhou skupinu, aby se nestavela do cesty vasemu cilu. V jednom cloveku prakticky nezvladnutelne.

... dochazi mi baterka, radsi to uz odeslu ;)

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/05/2007 :  00:59:29  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba.

myslis ty co ja bidnul 2b a ty 3b? ;)

quote:

quote:

Ja myslim (myslet=hovno vedet), ze to chapu. Alex ma totiz za to, ze organizovani spociva v tom, ze se na forum napise cas a formular na prihlaseni a tim je vse (hlavni) hotovo. Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest. Ano prace. Uvedu jeden maly priklad.
V nedeli rano jsme meli neskutecne stesti, ze bist popoval v 11hod, takze pokud by byl naplanovan (jestli nejake planovani probehlo) odchod na 10 a bist popoval v 15hod, tak by to treba poprve vyslo, ale pokud lidi pocitaji s tim, ze neco bude a ono pak jedno nebude, podruhe nebude, potreti nebude, poctvrte se na to vykaslou. Stesti ale stalo na nasi strane a raid byl paradni.
Coz se neda rict o "planovanem" 2. nedelnim raidu. Ne, ze by byl nejaky problem se jednou nedostat do lairu a nebo neodnout druhou/treti groupu. Problem byl v tom, ze nebylo dost lidi, kteri by cely raid organizovali/vedli.
V podstate kazdy beast raid je unikatni, at uz to je diky rozdilnemu slozeni tymu, nebo ruznym situacim do kterych se groupa na ceste dostane (nahodne aggro,LD,odd war). Mozna by slo ale kategorizovat 2 zakladni druhy beast raidu.
A) kdyz jde groupa sama a jde pouze o zdolani pve prekazek
B) kdyz jde vice group soucasne a/nebo se jedna o odd war

Ackovy raid je snem kazdeho leadera. ;p
Bckovy raid je pro 1ho cloveka "nocni mura". U tohoto raidu ti narustaji starosti o 200%. 1. musis dovest lidi k cili. 2. musis se postarat o druhou skupinu, aby se nestavela do cesty vasemu cilu. V jednom cloveku prakticky nezvladnutelne.

... dochazi mi baterka, radsi to uz odeslu ;)
edit: (baterka umrela do hibernacniho stavu v 01:08 a na 3% vydrzela do 8:47 nez jsem dorazil do prace ;p IBM <3)
quote:

Hraju tuhle hru kratce.

doporucoval bych mrknout sem (dulezity udaj je v levem dolnim rohu)

a take zalistovat starsimi posty tady na imperku (cca ty 1rok .. 1,5r zpet). Myslim, ze by si tam nasel furu studijniho materialu.

V zadnem pripade bych te nechtel omezovat v tvoji tvorivosti a aktive/zapalu pro hru (jen tak dale), ale je dobre si sem tam neco precist/vyzkouset a pak az zacit tvorit/organizovat.

poznamka pro fidu: ja cza > ty cza bo o 7 dni cza vic! ;p

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Edited by - paja2000 on 15/05/2007 08:58:12
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:31:20  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Juro...vysvetlim...predstav si, ze skoncis s AO, a budes mit 1000 cza bodu a 220/30. Pak se jedno rano probudis, kouknes ven a reknes si dneska by to slo. Pripomenes svoji stare, ze rikala, ze jednoho krasneho dne zbali kufry a vypadne. Ona to udela a nez se vydas na prochazku sadem te zasahne invence. Burden. Po nejake dobe lognes, kouknes jestli je vse tak jak ma byt. Projedes imperko. A hele proc se nechodi Beast? Hmmmm nikdo to nenavrhl...nikoho to nenapadlo...zadna iniciativa. Ty jako zkuseny harcovnik vis co to obnasi. Pridaji se urcite i low brain ppl [moje malickost]. To musi klapnout. Od myslenky k realizaci je skok nekdy velky nekdy maly. To nechavam posoudit na kazdem, jaky skok musi udelat. . A to ze ty mas problem se odlognout a prebidujes nekoho je absolutne normalni . Chapenziiii bitte?

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:43:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Chapenziiii bitte?

Ne

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:44:15  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

Posthuntere.
BTW to tam pocitas ty dny, kdy si mne urazil a ja livnul cza?:P

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:48:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Chapenziiii bitte?

NE

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:49:20  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Pajo ... ted nebudu myslet ted vim. Mas pravdu v tom, ze dojit k Beastovi ma svoje uskali. Nikomu neubiram zasluhy a vedomosti. O tom zadna. Pred tim nez jsem napsal at se jde nedelni Beast jsem se ptal Ufana jestli to povede. Ja nemam znalosti . Teprve se k nim dopracovavam v navodu pro beast a nasledovne si je overuji a mezitim nikdo necte uvodni vetu a tak ty vedomosti nabyvam v podstate ze dvou zdroju. Imperko a RL kamosi, kteri me k AO privedli. Ale to je jedno ;]. A tim, ze ja se ucim, rekneme verejnou formou a bavim tim hodne lidi, ctou to i ostatni lidi a ti potom taky budou vedet ;]. Ale k zpet ke stezejni myslence. Cituji: "Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest". Mozna bych to cislo snizil na 1%, aby to vyznelo v muj prospech lepe . Kolik je potreba procent prace k zabiti Beasta ? Hmmmm, vzpominam jak se pocita do 100. Sec pls. . Uz to mam. Takze 1+99=100. To poradi 1 + 99 je schvalne. 1% je zahajovaci a ten zbytek je 99. Sel by se beast kdyby nebylo 1%? Ano/Ne (nehodici se skrtnete). Jak mam ziskat zkusenosti kdyz se nechodi? Odpovim si sam. Ze jsem napsal dotaz at to zorganizuje nekdo. Odezva byla =0. O.K. Co my zbiva? Vytvoril jsem 1% Beasta. Nic vic. Porad mi jde o to jedno procento. Proto zacala tato diskuze. A proto bude pokracovat.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:41:30  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Chapenziiii bitte?

tak teras us som fakt v prdeli/y. neviem teras ktore sa tam pise

To by sa sem nezmestilo

Edited by - snehulienka on 15/05/2007 10:42:15
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:50:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Chapenziiii bitte?

nejsi sam, taky sem to nejak nepochopil, prijde mi, ze alex zarli na nekoho kdo lotl burden a pritom mel byt alexuv za to, ze dal ten 1% pokyn k bistovi? ;)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:16:01  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

quote:
Chapenziiii bitte?

nejsi sam, taky sem to nejak nepochopil, prijde mi, ze alex zarli na nekoho kdo lotl burden a pritom mel byt alexuv za to, ze dal ten 1% pokyn k bistovi? ;)

to ne, nema na equipnuti level jeste ;)

Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:17:10  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Chapenziiii bitte?

aj tak je to len +++

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:24:13  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Chapenziiii bitte?

Ne

Suhlasim z toje :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:11:30  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

quote:

quote:
Chapenziiii bitte?

to ne, nema na equipnuti level jeste ;)

no a? ;) v bance se mu preci nezkazi do ty doby :)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:56:53  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Chapenziiii bitte?

Ne

Ano chapu

btw: rada z praxe, vyhnul bych se osobnich urazek a posilani do ..., pak se hned diskutuje lip. Znacna nevyhoda diskuzniho fora je ta, ze nelze poznat (bez delsi znamosti diskutujicich) jak to kdo mysli.

Otazka je, zda ti co to nechapou, zda to chteji pochopit ;)

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:00:57  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Otazka je, zda ti co to nechapou, zda to chteji pochopit ;)
to je dobra otaska ale zatial som moc triezvy na to aby som to chapal

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:04:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Posthuntere.

paja: 2005-01-31 50 0 Clan Czech Anarchy Applicant
tojejedno: 2005-02-07 92 0 Clan Czech Anarchy Applicant
^^ paja > toje ;p

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:16:17  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Je to tu vsechno jako ticha posta ve skolce . Neco napisu a na konci je z toho uplne neco jineho...

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:21:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Posthuntere.

^^ paja > toje ;p

Ale prd, to neni pravdivy. To tam cloveka zaregistruje buh vi kdy na zaklade buh vi ceho.
Abych se dostal do CzA tak jsem jeste grindil fakci na ptacich v Nasc, po tom co sem omylem mlatil ty hnusni bili teploussti, co si to zaslouzili, misto tech chlapskejch drsnejch oranzovejch ze kterych sem mel strach.

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:22:59  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to tu vsechno jako ticha posta ve skolce . Neco napisu a na konci je z toho uplne neco jineho...

Ked sa takto meni pisane slovo, co sa potom musi diat z tym hovorenym co? ++

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 15/05/2007 :  14:40:00  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zalozil si topic postom ktory je blud (alebo tvoj posthunt) tak sa necuduj ze z toho posthunt je. Nabuduce to skus s niecim zmysluplnejsim/zromumitelnejsim a mozna sa dopracujes k ziadanemu cielu

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2007 :  14:46:43  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nabuduce to skus s niecim zmysluplnejsim/zromumitelnejsim a mozna sa dopracujes k ziadanemu cielu

tu je to onicom.
k ziadanemu cielu sa najlepsie dopracujes v krcme

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 15/05/2007 :  14:52:01  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pane, ale z Jana jakej se nam stava posthunter, teda teda!!! :)

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:52:39  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ucim sa od majstrov :) a doknca medzitym som v tyme na xarka, takze pohoda

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 15/05/2007 :  17:38:08  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobre vediet. Este sa s tym chval Posthunt na imperku mimo kill dobu jano!

Edited by - lacius on 15/05/2007 17:57:40
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/05/2007 :  18:10:33  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dobre vediet. Este sa s tym chval Posthunt na imperku mimo kill dobu jano!

A co mam robit? dam Q, vyplitvam perky supnem ubt a 2 minuty mam cumet ako to tankujes? :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 15/05/2007 :  22:24:38  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
...mam cumet ako to tankujes? :)...

jo

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2007 :  22:51:06  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
cumet ako to tankujes? :)

scela ta chapem jano ked to netankuje willma s jej sexi riťkou tak sa nieje na co pozerat

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  07:46:44  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

scela ta chapem jano ked to netankuje willma s jej sexi riťkou tak sa nieje na co pozerat

no kurna, to je rec!! :)

snezo ty odemne neco potrebujes? ;)))

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 16/05/2007 :  09:33:05  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sexi ritka to je, dokud nehodi mongo ;)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 16/05/2007 :  09:34:25  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

ani nie ale ked us sme pritom mozes za mna zaplatit pokutu co som prave dostal

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:17:48  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ani nie ale ked us sme pritom mozes za mna zaplatit pokutu co som prave dostal

v AO? si letel moc rychle yalmou? ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:18:19  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

quote:

sexi ritka to je, dokud nehodi mongo ;)

mongo? spis challengera ne? :)

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:59:43  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mas pravdu, je lepsie pozerat na zadok sexi postavicky z hry, ako na ladvenov vlci

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 16/05/2007 :  12:50:54  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mas pravdu, je lepsie pozerat na zadok sexi postavicky z hry, ako na ladvenov vlci

zas na druhou stranu, Ladven muze posimrat ocaskem, to willma nedokaze ;))

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  12:53:00  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka
zas na druhou stranu, Ladven muze posimrat ocaskem, to willma nedokaze ;))

si byl v dungu co? :))

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/05/2007 :  03:49:12  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

na konci je z toho vzdycky ++

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/05/2007 :  03:51:46  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Posthuntere.

^^ paja > toje ;p

Ale prd, to neni pravdivy. To tam cloveka zaregistruje buh vi kdy na zaklade buh vi ceho.
Abych se dostal do CzA tak jsem jeste grindil fakci na ptacich v Nasc, po tom co sem omylem mlatil ty hnusni bili teploussti, co si to zaslouzili, misto tech chlapskejch drsnejch oranzovejch ze kterych sem mel strach.

ano! ja tam vubec nemam zaznamenane sve slavne omnacke obdobi :(

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,56 seconds. on eygor Snitz Forums 2000