Author |
Topic  |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 13:56:42
|
.
|
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
Edited by - alexxxx on 13/02/2008 16:14:57
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 14:04:14
|
quote: Originally posted by alexxxx
Proc sam na sebe?
wtf? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 14:10:11
|
Uz jste odpovedeli nez jsem stihl upravit co jsem chtel.... |
Edited by - alexxxx on 14/05/2007 14:53:28 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 14:11:34
|
quote: Originally posted by axtheb
Proc sam na sebe?
wtf?
edit neasi :P
++
ted ja edit: za 3 tydny bude clan tejde :)
:P
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
Edited by - petrpets on 14/05/2007 14:38:50 |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 22:34:35
|
neviem si pomoct ale nechapem |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 23:14:30
|
quote: Originally posted by snehulienka
neviem si pomoct ale nechapem
Nie si sam, ale hlavne ze chpe ten co to napisal |
Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 23:37:55
|
Alex asi som nieco nepochopil, kto si lotol burdena z beasta? Co viem tak vzdy isla aukcia(uz teraz setrim body na burden, zatial len 200) Za co su aukcne body asi vies. Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba. Ale burden isiel za body ako odmena za chodenie cza akcii a nie za organizaciu. To zneuzitie naozaj nechapem.++ |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 00:55:11
|
Metak rulezz! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 00:57:43
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba.
myslis ty co ja bidnul 2b a ty 3b? ;)
quote: Originally posted by lacius
Nie si sam, ale hlavne ze chpe ten co to napisal
Ja myslim (myslet=hovno vedet), ze to chapu. Alex ma totiz za to, ze organizovani spociva v tom, ze se na forum napise cas a formular na prihlaseni a tim je vse (hlavni) hotovo. Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest. Ano prace. Uvedu jeden maly priklad. V nedeli rano jsme meli neskutecne stesti, ze bist popoval v 11hod, takze pokud by byl naplanovan (jestli nejake planovani probehlo) odchod na 10 a bist popoval v 15hod, tak by to treba poprve vyslo, ale pokud lidi pocitaji s tim, ze neco bude a ono pak jedno nebude, podruhe nebude, potreti nebude, poctvrte se na to vykaslou. Stesti ale stalo na nasi strane a raid byl paradni. Coz se neda rict o "planovanem" 2. nedelnim raidu. Ne, ze by byl nejaky problem se jednou nedostat do lairu a nebo neodnout druhou/treti groupu. Problem byl v tom, ze nebylo dost lidi, kteri by cely raid organizovali/vedli. V podstate kazdy beast raid je unikatni, at uz to je diky rozdilnemu slozeni tymu, nebo ruznym situacim do kterych se groupa na ceste dostane (nahodne aggro,LD,odd war). Mozna by slo ale kategorizovat 2 zakladni druhy beast raidu. A) kdyz jde groupa sama a jde pouze o zdolani pve prekazek B) kdyz jde vice group soucasne a/nebo se jedna o odd war
Ackovy raid je snem kazdeho leadera. ;p Bckovy raid je pro 1ho cloveka "nocni mura". U tohoto raidu ti narustaji starosti o 200%. 1. musis dovest lidi k cili. 2. musis se postarat o druhou skupinu, aby se nestavela do cesty vasemu cilu. V jednom cloveku prakticky nezvladnutelne.
... dochazi mi baterka, radsi to uz odeslu ;) |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 00:59:29
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Dokonca paja moze byt na mna nahnevany ze prebidovanie ho o topanky co som hanobne chcel ako suvenir z beasta. ok moja chyba.
myslis ty co ja bidnul 2b a ty 3b? ;)
Nie si sam, ale hlavne ze chpe ten co to napisal
Ja myslim (myslet=hovno vedet), ze to chapu. Alex ma totiz za to, ze organizovani spociva v tom, ze se na forum napise cas a formular na prihlaseni a tim je vse (hlavni) hotovo. Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest. Ano prace. Uvedu jeden maly priklad. V nedeli rano jsme meli neskutecne stesti, ze bist popoval v 11hod, takze pokud by byl naplanovan (jestli nejake planovani probehlo) odchod na 10 a bist popoval v 15hod, tak by to treba poprve vyslo, ale pokud lidi pocitaji s tim, ze neco bude a ono pak jedno nebude, podruhe nebude, potreti nebude, poctvrte se na to vykaslou. Stesti ale stalo na nasi strane a raid byl paradni. Coz se neda rict o "planovanem" 2. nedelnim raidu. Ne, ze by byl nejaky problem se jednou nedostat do lairu a nebo neodnout druhou/treti groupu. Problem byl v tom, ze nebylo dost lidi, kteri by cely raid organizovali/vedli. V podstate kazdy beast raid je unikatni, at uz to je diky rozdilnemu slozeni tymu, nebo ruznym situacim do kterych se groupa na ceste dostane (nahodne aggro,LD,odd war). Mozna by slo ale kategorizovat 2 zakladni druhy beast raidu. A) kdyz jde groupa sama a jde pouze o zdolani pve prekazek B) kdyz jde vice group soucasne a/nebo se jedna o odd war
Ackovy raid je snem kazdeho leadera. ;p Bckovy raid je pro 1ho cloveka "nocni mura". U tohoto raidu ti narustaji starosti o 200%. 1. musis dovest lidi k cili. 2. musis se postarat o druhou skupinu, aby se nestavela do cesty vasemu cilu. V jednom cloveku prakticky nezvladnutelne.
... dochazi mi baterka, radsi to uz odeslu ;) edit: (baterka umrela do hibernacniho stavu v 01:08 a na 3% vydrzela do 8:47 nez jsem dorazil do prace ;p IBM <3)
Hraju tuhle hru kratce.
doporucoval bych mrknout sem (dulezity udaj je v levem dolnim rohu)
a take zalistovat starsimi posty tady na imperku (cca ty 1rok .. 1,5r zpet). Myslim, ze by si tam nasel furu studijniho materialu.
V zadnem pripade bych te nechtel omezovat v tvoji tvorivosti a aktive/zapalu pro hru (jen tak dale), ale je dobre si sem tam neco precist/vyzkouset a pak az zacit tvorit/organizovat.
poznamka pro fidu: ja cza > ty cza bo o 7 dni cza vic! ;p
|
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
Edited by - paja2000 on 15/05/2007 08:58:12 |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 09:31:20
|
Juro...vysvetlim...predstav si, ze skoncis s AO, a budes mit 1000 cza bodu a 220/30. Pak se jedno rano probudis, kouknes ven a reknes si dneska by to slo. Pripomenes svoji stare, ze rikala, ze jednoho krasneho dne zbali kufry a vypadne. Ona to udela a nez se vydas na prochazku sadem te zasahne invence. Burden. Po nejake dobe lognes, kouknes jestli je vse tak jak ma byt. Projedes imperko. A hele proc se nechodi Beast? Hmmmm nikdo to nenavrhl...nikoho to nenapadlo...zadna iniciativa. Ty jako zkuseny harcovnik vis co to obnasi. Pridaji se urcite i low brain ppl [moje malickost]. To musi klapnout. Od myslenky k realizaci je skok nekdy velky nekdy maly. To nechavam posoudit na kazdem, jaky skok musi udelat. . A to ze ty mas problem se odlognout a prebidujes nekoho je absolutne normalni . Chapenziiii bitte?  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 09:43:18
|
quote: Originally posted by alexxxx Chapenziiii bitte? 
Ne |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 09:44:15
|
quote: Originally posted by paja2000 poznamka pro fidu: ja cza > ty cza bo o 7 dni cza vic! ;p
Posthuntere. BTW to tam pocitas ty dny, kdy si mne urazil a ja livnul cza?:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 09:48:14
|
NE
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 09:49:20
|
Pajo ... ted nebudu myslet ted vim. Mas pravdu v tom, ze dojit k Beastovi ma svoje uskali. Nikomu neubiram zasluhy a vedomosti. O tom zadna. Pred tim nez jsem napsal at se jde nedelni Beast jsem se ptal Ufana jestli to povede. Ja nemam znalosti . Teprve se k nim dopracovavam v navodu pro beast a nasledovne si je overuji a mezitim nikdo necte uvodni vetu a tak ty vedomosti nabyvam v podstate ze dvou zdroju. Imperko a RL kamosi, kteri me k AO privedli. Ale to je jedno ;]. A tim, ze ja se ucim, rekneme verejnou formou a bavim tim hodne lidi, ctou to i ostatni lidi a ti potom taky budou vedet ;]. Ale k zpet ke stezejni myslence. Cituji: "Bohuzel to neni ani 5% prace, ktere ja potreba ke zdarnemu raidu provest". Mozna bych to cislo snizil na 1%, aby to vyznelo v muj prospech lepe . Kolik je potreba procent prace k zabiti Beasta ? Hmmmm, vzpominam jak se pocita do 100. Sec pls. . Uz to mam. Takze 1+99=100. To poradi 1 + 99 je schvalne. 1% je zahajovaci a ten zbytek je 99. Sel by se beast kdyby nebylo 1%? Ano/Ne (nehodici se skrtnete). Jak mam ziskat zkusenosti kdyz se nechodi? Odpovim si sam. Ze jsem napsal dotaz at to zorganizuje nekdo. Odezva byla =0. O.K. Co my zbiva? Vytvoril jsem 1% Beasta. Nic vic. Porad mi jde o to jedno procento. Proto zacala tato diskuze. A proto bude pokracovat.  |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 10:41:30
|
quote: Chapenziiii bitte?
tak teras us som fakt v prdeli/y. neviem teras ktore sa tam pise |
To by sa sem nezmestilo
|
Edited by - snehulienka on 15/05/2007 10:42:15 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 10:50:49
|
tak teras us som fakt v prdeli/y. neviem teras ktore sa tam pise
nejsi sam, taky sem to nejak nepochopil, prijde mi, ze alex zarli na nekoho kdo lotl burden a pritom mel byt alexuv za to, ze dal ten 1% pokyn k bistovi? ;) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 11:16:01
|
quote: Originally posted by Wilda
nejsi sam, taky sem to nejak nepochopil, prijde mi, ze alex zarli na nekoho kdo lotl burden a pritom mel byt alexuv za to, ze dal ten 1% pokyn k bistovi? ;)
to ne, nema na equipnuti level jeste ;) |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 11:17:10
|
nejsi sam, taky sem to nejak nepochopil, prijde mi, ze alex zarli na nekoho kdo lotl burden a pritom mel byt alexuv za to, ze dal ten 1% pokyn k bistovi? ;)
aj tak je to len +++  |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 11:24:13
|
quote: Originally posted by tojejedno
Ne
Suhlasim z toje :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 12:11:30
|
quote: Originally posted by petrpets
to ne, nema na equipnuti level jeste ;)
no a? ;) v bance se mu preci nezkazi do ty doby :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 13:00:57
|
quote: Otazka je, zda ti co to nechapou, zda to chteji pochopit ;)
to je dobra otaska ale zatial som moc triezvy na to aby som to chapal  |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 13:16:17
|
Je to tu vsechno jako ticha posta ve skolce . Neco napisu a na konci je z toho uplne neco jineho... |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 13:21:42
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by paja2000 poznamka pro fidu: ja cza > ty cza bo o 7 dni cza vic! ;p
Posthuntere. BTW to tam pocitas ty dny, kdy si mne urazil a ja livnul cza?:P
Join date: paja: 2005-01-31 50 0 Clan Czech Anarchy Applicant tojejedno: 2005-02-07 92 0 Clan Czech Anarchy Applicant ^^ paja > toje ;p
Ale prd, to neni pravdivy. To tam cloveka zaregistruje buh vi kdy na zaklade buh vi ceho. Abych se dostal do CzA tak jsem jeste grindil fakci na ptacich v Nasc, po tom co sem omylem mlatil ty hnusni bili teploussti, co si to zaslouzili, misto tech chlapskejch drsnejch oranzovejch ze kterych sem mel strach. |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 13:22:59
|
Je to tu vsechno jako ticha posta ve skolce . Neco napisu a na konci je z toho uplne neco jineho...
Ked sa takto meni pisane slovo, co sa potom musi diat z tym hovorenym co? ++ |
Ubytovanie na orave |
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 14:40:00
|
Je to tu vsechno jako ticha posta ve skolce . Neco napisu a na konci je z toho uplne neco jineho...
Zalozil si topic postom ktory je blud (alebo tvoj posthunt) tak sa necuduj ze z toho posthunt je. Nabuduce to skus s niecim zmysluplnejsim/zromumitelnejsim a mozna sa dopracujes k ziadanemu cielu |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 14:46:43
|
quote: Nabuduce to skus s niecim zmysluplnejsim/zromumitelnejsim a mozna sa dopracujes k ziadanemu cielu
tu je to onicom. k ziadanemu cielu sa najlepsie dopracujes v krcme |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 14:52:01
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Ked sa takto meni pisane slovo, co sa potom musi diat z tym hovorenym co? ++
pane, ale z Jana jakej se nam stava posthunter, teda teda!!! :) |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 15:52:39
|
pane, ale z Jana jakej se nam stava posthunter, teda teda!!! :)
Ucim sa od majstrov :) a doknca medzitym som v tyme na xarka, takze pohoda |
Ubytovanie na orave |
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 17:38:08
|
Ucim sa od majstrov :) a doknca medzitym som v tyme na xarka, takze pohoda
Dobre vediet. Este sa s tym chval Posthunt na imperku mimo kill dobu jano! |
Edited by - lacius on 15/05/2007 17:57:40 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 18:10:33
|
Ucim sa od majstrov :) a doknca medzitym som v tyme na xarka, takze pohoda
Dobre vediet. Este sa s tym chval Posthunt na imperku mimo kill dobu jano!
A co mam robit? dam Q, vyplitvam perky supnem ubt a 2 minuty mam cumet ako to tankujes? :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 22:24:38
|
quote: Originally posted by BoSS_631 ...mam cumet ako to tankujes? :)...
jo |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 22:51:06
|
quote: cumet ako to tankujes? :)
scela ta chapem jano ked to netankuje willma s jej sexi riťkou tak sa nieje na co pozerat |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 07:46:44
|
scela ta chapem jano ked to netankuje willma s jej sexi riťkou tak sa nieje na co pozerat
no kurna, to je rec!! :)
snezo ty odemne neco potrebujes? ;))) |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 09:33:05
|
scela ta chapem jano ked to netankuje willma s jej sexi riťkou tak sa nieje na co pozerat
sexi ritka to je, dokud nehodi mongo ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 09:34:25
|
quote: snezo ty odemne neco potrebujes? ;)))
ani nie ale ked us sme pritom mozes za mna zaplatit pokutu co som prave dostal |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 10:17:48
|
quote: snezo ty odemne neco potrebujes? ;)))
ani nie ale ked us sme pritom mozes za mna zaplatit pokutu co som prave dostal
v AO? si letel moc rychle yalmou? ;) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 10:18:19
|
quote: Originally posted by Deka
sexi ritka to je, dokud nehodi mongo ;)
mongo? spis challengera ne? :) |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 10:59:43
|
Mas pravdu, je lepsie pozerat na zadok sexi postavicky z hry, ako na ladvenov vlci  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 12:50:54
|
Mas pravdu, je lepsie pozerat na zadok sexi postavicky z hry, ako na ladvenov vlci 
zas na druhou stranu, Ladven muze posimrat ocaskem, to willma nedokaze ;)) |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 12:53:00
|
quote: Originally posted by Deka zas na druhou stranu, Ladven muze posimrat ocaskem, to willma nedokaze ;))
si byl v dungu co? :)) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/05/2007 : 03:49:12
|
na konci je z toho vzdycky ++ |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/05/2007 : 03:51:46
|
quote: Originally posted by paja2000
Posthuntere. BTW to tam pocitas ty dny, kdy si mne urazil a ja livnul cza?:P
Join date: paja: 2005-01-31 50 0 Clan Czech Anarchy Applicant tojejedno: 2005-02-07 92 0 Clan Czech Anarchy Applicant ^^ paja > toje ;p
Ale prd, to neni pravdivy. To tam cloveka zaregistruje buh vi kdy na zaklade buh vi ceho. Abych se dostal do CzA tak jsem jeste grindil fakci na ptacich v Nasc, po tom co sem omylem mlatil ty hnusni bili teploussti, co si to zaslouzili, misto tech chlapskejch drsnejch oranzovejch ze kterych sem mel strach.
ano! ja tam vubec nemam zaznamenane sve slavne omnacke obdobi :( |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|