Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Otázky a odpovědi
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2007 :  10:19:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

A ako je to financne, da sa naratit tolko ako na misiach ? Jako myslim ze to rattovanie je pohodlnejsie pokial nikto ten system necampuje, nemusis sa nejako nahanat atd. a ked sa ti nechce tak to vypnes a nestracas ratingy ...

jak píše havran - záleží na tom, jak rychle budeš sundavat krysy, obzvláště drahá BSka ... jinak též na štěstí, aby se krysy vůbec ukázaly, byly drahé a samozřejmě aby si tě nevyhmátnul pirát - třeba nadrženej vagabond
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/12/2007 :  13:35:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak pokial sledujes local tak nemas problem s piratmi ... teda za predpokladu ze si v aliancnom systeme a kazdy kto tam pride je vlastne nepriatel, tak mas cas zadokovat alebo sa schovat ku POSu.

Hmmm, viem ze napriklad ked najdes dobry camp a vystrielas BSka an echas zit malu fregatku tak sa to respawnu rychlejsie ... ale je fakt ze to zabijanie toho BSka by mi trvalo asi fakt dlho zo zaciatku. A bohvie ci by som ich utankoval, keby tam boli nejake 3 .
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2007 :  22:14:30  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
stačí lítat kolem a BSko se tě sotva dotkne v čemkoliv menším než BC
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/12/2007 :  00:14:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No ano, ale Drake je BC, ne ?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/12/2007 :  09:52:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teraz som pra dni lietal za kamosom co strielal krysy na beltoch a robil som mu smetiara ... mam otazku, oplati sa tie itemy predavat na marketu alebo to vyjde vyhodne aj ked ich reprocessnem ?

Viem ze niektore z nich su nejake named a tie maju velku hodnotu, ale mam tam asi 300 itemov ktore su tak povediac junk. Ze co s tym ...

A dalsia otazka : aka je podla vas najlepsia korpa pre ktoru sa oplati robit misie ak som caldari ?
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:46:22  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja jsem si to kdysy zkousel pocitat a prislo mi ze i kdyby si zakladna nic nevzala a ja nic neznicil tak prodej je u 90% veci lepsi a to i bez toho abych daval order na market proste tim ze to prodam hned buyerum. neplati to vzdy ale ve vetsine pripadu. Jde ale i o to ze ja nic nevyrabim, pokud bych z tech surovin neco vyrabel a tudiz je musel kupovat tak to uz muze byt jina.

lastfm
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 04/12/2007 :  17:45:04  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja jsem si to kdysy zkousel pocitat a prislo mi ze i kdyby si zakladna nic nevzala a ja nic neznicil tak prodej je u 90% veci lepsi a to i bez toho abych daval order na market proste tim ze to prodam hned buyerum. neplati to vzdy ale ve vetsine pripadu. Jde ale i o to ze ja nic nevyrabim, pokud bych z tech surovin neco vyrabel a tudiz je musel kupovat tak to uz muze byt jina.

No ted si me zmatl.... vcera jsem mel na toto tema diskuzi (nechaval jsem si reprocesovit itemy) s nasim industrialistou, ktery mi sdelil ze se nevyplaci prodavat veci na marketu pod cenou 500k (nekdo ma nastaveno 750k)... vyhodnejsi je pry reprocess... ma nekdo situaci nastudovanou?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:41:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ano, ale Drake je BC, ne ?

no šlo mi o to vyhnout se palbě, rozumně fitlý Drake si to utankuje bez problémů

Edited by - SNowie on 04/12/2007 18:42:11
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2007 :  11:21:34  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ted si me zmatl.... vcera jsem mel na toto tema diskuzi (nechaval jsem si reprocesovit itemy) s nasim industrialistou, ktery mi sdelil ze se nevyplaci prodavat veci na marketu pod cenou 500k (nekdo ma nastaveno 750k)... vyhodnejsi je pry reprocess... ma nekdo situaci nastudovanou?

je rozdil mezi tim dat order na market a prodat lidem co maj order na koupi hned za nizsi cenu. Order davam kdyz ta vec ma cenu pres milion, u zbytku koukam na procenta o kolik je niz nez prumer, coz sice neni moc vypovidajici hodnota o tom za kolik bych moh dat order ale trochu to pomaha, rozhodne me nebavi kazdou vec checkovat na marketu jestli se vyplati dat order nebo to prodat hned.

obecne milion+ davam order zbytek proste prodam hned a kdyz mi sviti procenta cervene o vic nez 10% tak ji reprocesnu

lastfm
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/12/2007 :  18:21:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ok, super, diky ... ja som sa na to pytal na aliancnom fore a oni to robia dost podobne, lenze oni to robia trosku inac : ten najvacsi shit reprocesnu, zbytok davaju do spolocne korporacneho hangaru a ked to nikto nechce po par dnoch/tyzdnoch tak az potom to reprocesuju.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/12/2007 :  01:10:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Chcem sa spytat, agenti ktorej korporacie su najlepsi na zabijacie misie pokial som caldari ? Neviem presne aky je tam rozdiel, myslim ze v tych rewardoch a pocul som ze to dost zavisi od rasy, myslim vyber korporacie pre ktoru budem robit misie.
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/12/2007 :  04:41:50  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:

Chcem sa spytat, agenti ktorej korporacie su najlepsi na zabijacie misie pokial som caldari ? Neviem presne aky je tam rozdiel, myslim ze v tych rewardoch a pocul som ze to dost zavisi od rasy, myslim vyber korporacie pre ktoru budem robit misie.

Mam dojem, ze jakmile mas nejakej sebemensi standing vuci korporaci, tak v jejim lp store uvidis vsechny rewardy vcetne tech, na ktery nemas dost lp.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/12/2007 :  11:29:55  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
http://www.mmo-evolution.com/?q=EveOnlineMacroMinerforMining

Hovori toto niekomu nieco ? Mate s tym popripade nejake skusenosti ? Ja viem ze sa o tom nema hovorit, ale ...
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/12/2007 :  12:12:09  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno ja presne nechapu jak s tim jde minit v low secu+0... tezko to bude checkovat local jestli nekdo neleti.:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/12/2007 :  12:48:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No mne je jasne ze to je len reklamny trik, co som si tak cital nejake tie zapisky tak s tim ludia minuju v 1.0 popripade 0.9 a prej s tym robia asi 15-20M/hod na veldsparu ...
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/12/2007 :  16:19:22  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mne je jasne ze to je len reklamny trik, co som si tak cital nejake tie zapisky tak s tim ludia minuju v 1.0 popripade 0.9 a prej s tym robia asi 15-20M/hod na veldsparu ...

mno to pochybuju,pokud budes mit dobre fitnutyho hulka tak na veldsparu stejne nedas vic nez tech 10-12M/h.navic v podobnych systemech je hodne rychle vse vytezeno,myslet si ze to nechas pres noc a rano to jeste bude tezit je blbost..:)

.....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/12/2007 :  18:12:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
tak tam je napisane ze to dokaze menit aj belty pokial je ten tvoj uz vytazeny.
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 11/12/2007 :  12:12:53  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
Jakakoliv forma minigu sucks

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/12/2007 :  13:43:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No hej, PvP geeks
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/12/2007 :  14:55:56  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.mmo-evolution.com/?q=EveOnlineMacroMinerforMining

Hovori toto niekomu nieco ? Mate s tym popripade nejake skusenosti ? Ja viem ze sa o tom nema hovorit, ale ...

Jo zkusenosti s podobnym programem mam ty uplne nejlepsi. Presne jako ty jsem byl zvedavy jak to facha, nikdy predtim jsem nic podobneho nepouzival a jsem zasadne i proti tomu ho pouzivat, ale byl jsem zvedavy co to umi a abych si nezasiral comp doma zkusil jsme to v praci, kde jsem mel EVE nainstalovane hlavne kvuli prehazovani skillu.
Programek temer nic neudelal jen zahlasil ze je potreba povolit "ochranny behovy mod proti zpetnemu scanovani" tak jsem ho povolil a nic vic to neudelalo. Dal uz se to chovalo trochu jako virus + to umelo kopirovat hesla zadavana pres klavesnici takze me cekal zabanovany account protoze mi nejen vsechno sebrali ale navrch jeste s mym charem spamovali reklamu na portaly kde vsude se ten uzasny soft da stahnout.
Jen diky jednani se senior GM se mi podarilo je ukecat aby ho odblokovali - pocitam ze se jim mne zzelelo kdyz videli jak jsem blbej..
Takze vele nedoporucuju se podobnych sracek dotykat byt nadalku vidlema.

STS Chvojkovice-Brod

Edited by - Meddy on 11/12/2007 15:03:10
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/12/2007 :  17:22:08  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hehe, dobry :) Jako ja som tam uz videl taku super kolonku do ktorej mas zadat svoje meno a heslo, ze aby ta to vedelo reconnectnut ked ti to nahodou padne .... uz vtedy sa mi to nezdalo
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/12/2007 :  17:30:18  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Tak az takhle okate to teda nebylo ale to co rikas to je slusny :)))))

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 11/12/2007 :  19:01:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Me nedavno prisel nejakej mail kterej vypadal jako od blizzardu(me to bylo hned jasne,ale mrknul jsem na to).Byl to invite na betu toho novyho wow datadisku.dal se z toho stahnout soubor co vypadal stejne jako wow downloader,samozrejmne to nic neloadilo.Navic tam byla ikona extend your account,po ktere se ti otevrela takova tabulka a ty si mohl prevest svuj acount do ty bety,samozrejmne chteli napsat vsechny udaje i tajnou otazku a odpoved... :) ale jak to bylo pekne udelany.az mi srdce zaplesalo... jojo casy se meni

.....
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 18/02/2008 :  19:57:38  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, stahuju trial na eve a budu přemýšlet o koupi hry. Prosím vás o odpovedi na pár otázek:

jak dlouho eve jede na plném provozu (jak dlouho to hrají první hráči)
jaké mám šance se uchytit, případně částečně dohnat ostatní
záleží více na tom jak dlouho mám učet (trenuji) nebo jak to umím

děkuji

<cool signature here>
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/02/2008 :  08:27:40  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
od roku 03
uchytit se sanci mas, dohnat ostatni stary hrace v poctu skillu nemas :)
zlezi na obojim skill je max lvl 5 takze tim je omezen hranici starej hrac pak uz je to o tom co umis ty

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7

Edited by - †… Havran …† on 19/02/2008 08:28:17
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/02/2008 :  09:51:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
relativně dohnat starší hráči jdou, 4/5letý chary jsou už dost univerzální ... když si zvolíš rozumný cíl, můžeš se starším hráčům v konkrétních situacích/lodích dost vyrovnat
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/02/2008 :  11:05:23  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A uz sa stalo ze nekdo nemal co trenovat ? Ze uz mal vsetko ? Alebo je to nastavene tak ze sa to nikdy neda natrenovat vsetko ?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/02/2008 :  11:06:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Awrel, ak sa rozhodnes ze ta EVE bude bavit tak ti mozem poskytnut moj account, mna to nejako moc nechytilo ... account je nastaveny na PvE ... a ma uz natrenovane learningy, cize ho mozes zacat trenovat do PvP a uz sa ti to bude rychlejsie skillovat a nemusis zabijat dva mesiace trenovanim learningov.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/02/2008 :  17:06:21  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

A uz sa stalo ze nekdo nemal co trenovat ? Ze uz mal vsetko ? Alebo je to nastavene tak ze sa to nikdy neda natrenovat vsetko ?

tusim nejvic maj hraci kolem 70m sp ale tech neni moc... kazdopadne pojistka je i na 90m takze urcite trenovat je co :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 19/02/2008 :  21:20:45  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
neni pravda ... je uz relativne "dost" hracu co ma pres 90m a ccp udelalo, nebo teprv udela, ted nevim, novy klony az do 450m
je to v nekterym dev bloku a taky to bylo na forech ...

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

ochotnik
Starting Member

13 Posts

Posted - 19/02/2008 :  23:50:50  Show Profile Send ochotnik a Private Message  Reply with Quote
zbytecny imho tahnout char tak vysoko ... akorat platis za klona nekrestansky penize, pritom 50m+ sp uz neni v podstate co skillit
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/02/2008 :  02:21:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, zabudol si na jednu velmi podstatnu vec koli ktorej sa to oplati : e-peen jerking
Go to Top of Page

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 20/02/2008 :  09:54:21  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
no, v podstate to neni pravda,o) mam char co ma opravdu hodne pres 70 m SP,o) a je furt co skilovat a to podotykam ze nemam nic v industry, porad se meni lode na pvp ted treba doskilovavam comandshipy na 5 ku apod, takze i kdyz mam v podstate vsechno krome minmataru na 5ky vcetne vsech skilu tak ted jeste dat ty minmatary a to taky zabere hodne SP, a vyplati se to, v podstate se clovek nemusi ohlizet co umi a muze sednout do cehokoliv, samozrejme sednou a umet pouzivat( ted nemyslim skili) je vec jina.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/02/2008 :  11:47:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, to je fakt ze pokial chces pouzivat lode inych ras tak to zere vela SP ... ale ked sa zameriavas iba na svoju rasu, tak to neni take horuce.

Inac mam dotaz, cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ? A teraz sa ma kamos pyta, ked si da posledny den zaplatenia account skilloval 30 dnovy skill a potom si zaplati account az o 30 dni, bude mat ten skill uz hotovy ?
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 20/02/2008 :  13:15:10  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Je nějaký způsob jak koupit ty herní tikety za dolary a ne eura? Vyjde to podstatně levněji..
Určitě máte už vychytaný nejlepší způsob jak platit, tak se prosím podělte Tickety nebo přímo?

<cool signature here>

Edited by - Awrel on 20/02/2008 13:32:27
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/02/2008 :  13:19:58  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn, to je fakt ze pokial chces pouzivat lode inych ras tak to zere vela SP ... ale ked sa zameriavas iba na svoju rasu, tak to neni take horuce.

Inac mam dotaz, cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ? A teraz sa ma kamos pyta, ked si da posledny den zaplatenia account skilloval 30 dnovy skill a potom si zaplati account az o 30 dni, bude mat ten skill uz hotovy ?

ano skill bezi i kdyz je acc neplacenej.

"cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ?"

toto nejak moc nechapu? myslis jako jestli vidis v evemoon i skilly kdyz neplatis? jo

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/02/2008 :  18:55:46  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No ze ked budem chcet predavat moj account a nebudem ho mat zaplateny, ci mozem cez in EVE poslat odkaz na moj char aby ludia videli ake tam mam skilly, alebo na to ho musim mat zaplateny.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 20/02/2008 :  20:49:02  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awrel

Je nějaký způsob jak koupit ty herní tikety za dolary a ne eura? Vyjde to podstatně levněji..
Určitě máte už vychytaný nejlepší způsob jak platit, tak se prosím podělte Tickety nebo přímo?

To je kdyz nekdo necte sticky :))http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Plati se pres Paypal. Po zaregistrovani a prvni obednavce ti pravdepodobne budou volat a anglicky ti daj par otazek, kde si asi overujou jestli zijes opravdu tamkde si uvedl... Kdyz se ti nedovolaj tak se obednavka zrusi. Pak je dobry se jim ozvat na ICQ a domluvit se snima kde je problem...

Edited by - Arnie on 20/02/2008 20:52:24
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 22/02/2008 :  12:42:43  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

To je kdyz nekdo necte sticky :))http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Plati se pres Paypal. Po zaregistrovani a prvni obednavce ti pravdepodobne budou volat a anglicky ti daj par otazek, kde si asi overujou jestli zijes opravdu tamkde si uvedl... Kdyz se ti nedovolaj tak se obednavka zrusi. Pak je dobry se jim ozvat na ICQ a domluvit se snima kde je problem...

Ale já to čtu Jen jsem se chtěl ujistit že to opravdu takhle používáte

btw taky po vás chce tenhle link heslo http://www.tesuji.co.uk/agents.php ? Maji tam byt mise...

<cool signature here>

Edited by - Awrel on 22/02/2008 12:43:03
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/03/2008 :  14:38:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Woala, dalsia seria noob dotazov :)

Keby som chel kupit char/vymenit ten moj char a chcel by som char ktory je dobry aj do nejakeho toho PvE akoze robit misie alebo komplexy a je dobry aj na PvP .... na co by som sa mal zameriavat ked budem hladat char ? Aka rasa, atd. Co som tak vypocul, tak caldari su dobry v PvE ale prej to PvP uz neni az tak dobre (no, prej hlavne koli tomu ze PvE sa specializuje na raketky, a tie v pvp nie su az tak moc dobre).
Go to Top of Page

ochotnik
Starting Member

13 Posts

Posted - 04/03/2008 :  13:47:52  Show Profile Send ochotnik a Private Message  Reply with Quote
Amarr ftw!
God is on our side !!!!111

neco konstruktivnejsiho: Amarr je dobra volba hned z nekolika duvodu.
1) na pve desna vyhoda ze nepotrebujou ammo
2) maj opravdu silnej tank coz na misich vyuzijes (mise sux btw)
3) na fleet maj nejlepsi BSka (s prichazejicim apo boostem to bude ultimatni pwnage)
4) dalsi buffnuta lod - zealot bude naprosto imba

ale zase si v amarr lodich moc nezasolis bze medsloty (solo sux btw)

jo a... rikal sem uz ze pve sux?

jinak pokud ches litat spis maly gangy tak vol minmatary ... speedtank je na tohle ideal
nebo pak gallente ale hybridy sux bze zerou jak ammo tak cap
Go to Top of Page

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 14/03/2008 :  11:02:34  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
caldary se na pvp samozrejme pouzivaji, ale hlavne jako lode na EW. s jamerama jsou bomba, falcony, pripadne skorpiony super. jnak je pravda ze na PVp jsou lepsi bud minmatarske lode nebo amarske jak na co, nicmene char muzes mit jakej chces, jake budes litat lode to nijak neovlivni.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/03/2008 :  12:41:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No jasne, ale to kym by som naskilloval minmatarske lode a gunnery, tak by to trvalo
Go to Top of Page

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 29/07/2008 :  10:42:38  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
Vim ze vam to bude pripadat smesny:) ale chtel bych se jeste zeptat jak je to se znicenim lodi, prijdete o ni nadobro a budete muset koupit novou a i vsechen equip a cargo? a lisi se nejak kdyz vas dostane hrac nebo npc? nikde jsem na to nenarazil nebo jsem to prehledl a testovat se mi to moc nechce:) dik za odpoved:p

Edited by - drooper on 29/07/2008 10:43:28
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 29/07/2008 :  10:50:20  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
tak jak si to napsal, stratis lod, equip i cargo ... ale neco malo z ni vypadne ... je to stejny kdyz te znici hrac nebo NPC ...

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 29/07/2008 :  12:31:31  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

tak jak si to napsal, stratis lod, equip i cargo ... ale neco malo z ni vypadne ... je to stejny kdyz te znici hrac nebo NPC ...

Jedinej rozdil je, ze NPC ti nejde po escape podu. Hrac vetsinou ano :)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/07/2008 :  12:51:16  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
a nelotne te :)

Go to Top of Page

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 29/07/2008 :  15:21:56  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
diky za odpovedi, no je to teda celkem drsny:)... setrit nekolik milionu na lod a pak o to klidne v mziku prijit kdyz si nejaky manik v battleshipu co ma kratkou chvili rekne te vyridi a ty proti tomu asi moc nezmuzes... to asi lidi co jim po nevim kolika mesicich setreni sundaji silene drahou lod i s equipem aby se sli rovnou obesit ne:D ale jestli to dobre chapu tak alespon pokud te sunda npc tak muzes prijet na misto (s nove koupenou lodi:) pokud jsi dost rychlej a nejaky ty vecicky jeste z vraku zachranit ne :p

jinak jeste otazka, vyplati se aspon trochu kupovat destroyer? uz jsem nekolikrat cetl ze je k nicemu.. ale zas mi prijde rozumny(celkem kvalitni lod s velkym cargo a hodne sloty) koupit za necely milion tohle, nez se snazit setrit nevim kolik milionu aspon na nejaky cruiser ne?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 29/07/2008 :  21:35:52  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drooper

Kazdou lod si muzes pojistit a dostat tak nejaky penize zpet. V hi secu (security status 0,5 - 1) ses chranenej Concord policii. Ne ze by na tebe nemohli zautocit, ale privolaj na sebe fakt silny NPC.
Ja se priznam ze destroyer sem nikdy nelital, ale imho pro novacky to neni spatna lod.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/07/2008 :  22:56:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, destroyera pouzivam jedine na salvagovanie.

Inac s tymi lodami to nie je az take horuce, jasne ze ked uz mas BSka tak je to o niecom inom, ale pokial napriklad lietas pvp v tej milicii tak sa da dost casto bojovat vo fregatkach, ktore aj s equipom mozes zohnat za malo penazi, staci trochu misiovat napriklad.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000