Author |
Topic |
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 10:19:19
|
quote: Originally posted by Pepo
A ako je to financne, da sa naratit tolko ako na misiach ? Jako myslim ze to rattovanie je pohodlnejsie pokial nikto ten system necampuje, nemusis sa nejako nahanat atd. a ked sa ti nechce tak to vypnes a nestracas ratingy ...
jak píše havran - záleží na tom, jak rychle budeš sundavat krysy, obzvláště drahá BSka ... jinak též na štěstí, aby se krysy vůbec ukázaly, byly drahé a samozřejmě aby si tě nevyhmátnul pirát - třeba nadrženej vagabond |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 13:35:41
|
Tak pokial sledujes local tak nemas problem s piratmi ... teda za predpokladu ze si v aliancnom systeme a kazdy kto tam pride je vlastne nepriatel, tak mas cas zadokovat alebo sa schovat ku POSu.
Hmmm, viem ze napriklad ked najdes dobry camp a vystrielas BSka an echas zit malu fregatku tak sa to respawnu rychlejsie ... ale je fakt ze to zabijanie toho BSka by mi trvalo asi fakt dlho zo zaciatku. A bohvie ci by som ich utankoval, keby tam boli nejake 3 . |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 22:14:30
|
stačí lítat kolem a BSko se tě sotva dotkne v čemkoliv menším než BC |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 00:14:06
|
No ano, ale Drake je BC, ne ? |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 09:52:11
|
Teraz som pra dni lietal za kamosom co strielal krysy na beltoch a robil som mu smetiara ... mam otazku, oplati sa tie itemy predavat na marketu alebo to vyjde vyhodne aj ked ich reprocessnem ?
Viem ze niektore z nich su nejake named a tie maju velku hodnotu, ale mam tam asi 300 itemov ktore su tak povediac junk. Ze co s tym ...
A dalsia otazka : aka je podla vas najlepsia korpa pre ktoru sa oplati robit misie ak som caldari ? |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 13:46:22
|
ja jsem si to kdysy zkousel pocitat a prislo mi ze i kdyby si zakladna nic nevzala a ja nic neznicil tak prodej je u 90% veci lepsi a to i bez toho abych daval order na market proste tim ze to prodam hned buyerum. neplati to vzdy ale ve vetsine pripadu. Jde ale i o to ze ja nic nevyrabim, pokud bych z tech surovin neco vyrabel a tudiz je musel kupovat tak to uz muze byt jina. |
lastfm |
|
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 17:45:04
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja jsem si to kdysy zkousel pocitat a prislo mi ze i kdyby si zakladna nic nevzala a ja nic neznicil tak prodej je u 90% veci lepsi a to i bez toho abych daval order na market proste tim ze to prodam hned buyerum. neplati to vzdy ale ve vetsine pripadu. Jde ale i o to ze ja nic nevyrabim, pokud bych z tech surovin neco vyrabel a tudiz je musel kupovat tak to uz muze byt jina.
No ted si me zmatl.... vcera jsem mel na toto tema diskuzi (nechaval jsem si reprocesovit itemy) s nasim industrialistou, ktery mi sdelil ze se nevyplaci prodavat veci na marketu pod cenou 500k (nekdo ma nastaveno 750k)... vyhodnejsi je pry reprocess... ma nekdo situaci nastudovanou? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 18:41:55
|
No ano, ale Drake je BC, ne ?
no šlo mi o to vyhnout se palbě, rozumně fitlý Drake si to utankuje bez problémů |
Edited by - SNowie on 04/12/2007 18:42:11 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 11:21:34
|
quote:
No ted si me zmatl.... vcera jsem mel na toto tema diskuzi (nechaval jsem si reprocesovit itemy) s nasim industrialistou, ktery mi sdelil ze se nevyplaci prodavat veci na marketu pod cenou 500k (nekdo ma nastaveno 750k)... vyhodnejsi je pry reprocess... ma nekdo situaci nastudovanou?
je rozdil mezi tim dat order na market a prodat lidem co maj order na koupi hned za nizsi cenu. Order davam kdyz ta vec ma cenu pres milion, u zbytku koukam na procenta o kolik je niz nez prumer, coz sice neni moc vypovidajici hodnota o tom za kolik bych moh dat order ale trochu to pomaha, rozhodne me nebavi kazdou vec checkovat na marketu jestli se vyplati dat order nebo to prodat hned.
obecne milion+ davam order zbytek proste prodam hned a kdyz mi sviti procenta cervene o vic nez 10% tak ji reprocesnu |
lastfm |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 18:21:20
|
Ok, super, diky ... ja som sa na to pytal na aliancnom fore a oni to robia dost podobne, lenze oni to robia trosku inac : ten najvacsi shit reprocesnu, zbytok davaju do spolocne korporacneho hangaru a ked to nikto nechce po par dnoch/tyzdnoch tak az potom to reprocesuju. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 09/12/2007 : 01:10:59
|
Chcem sa spytat, agenti ktorej korporacie su najlepsi na zabijacie misie pokial som caldari ? Neviem presne aky je tam rozdiel, myslim ze v tych rewardoch a pocul som ze to dost zavisi od rasy, myslim vyber korporacie pre ktoru budem robit misie. |
|
|
Pacient
New Member
297 Posts |
Posted - 09/12/2007 : 04:41:50
|
Chcem sa spytat, agenti ktorej korporacie su najlepsi na zabijacie misie pokial som caldari ? Neviem presne aky je tam rozdiel, myslim ze v tych rewardoch a pocul som ze to dost zavisi od rasy, myslim vyber korporacie pre ktoru budem robit misie.
Mam dojem, ze jakmile mas nejakej sebemensi standing vuci korporaci, tak v jejim lp store uvidis vsechny rewardy vcetne tech, na ktery nemas dost lp. |
Dutá hlava víc duní. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 10/12/2007 : 12:12:09
|
mno ja presne nechapu jak s tim jde minit v low secu+0... tezko to bude checkovat local jestli nekdo neleti.:) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 10/12/2007 : 12:48:02
|
No mne je jasne ze to je len reklamny trik, co som si tak cital nejake tie zapisky tak s tim ludia minuju v 1.0 popripade 0.9 a prej s tym robia asi 15-20M/hod na veldsparu ... |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 10/12/2007 : 16:19:22
|
No mne je jasne ze to je len reklamny trik, co som si tak cital nejake tie zapisky tak s tim ludia minuju v 1.0 popripade 0.9 a prej s tym robia asi 15-20M/hod na veldsparu ...
mno to pochybuju,pokud budes mit dobre fitnutyho hulka tak na veldsparu stejne nedas vic nez tech 10-12M/h.navic v podobnych systemech je hodne rychle vse vytezeno,myslet si ze to nechas pres noc a rano to jeste bude tezit je blbost..:) |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 10/12/2007 : 18:12:56
|
tak tam je napisane ze to dokaze menit aj belty pokial je ten tvoj uz vytazeny. |
|
|
Shivaja
Moderator
136 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:12:53
|
Jakakoliv forma minigu sucks |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:43:20
|
No hej, PvP geeks |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 14:55:56
|
http://www.mmo-evolution.com/?q=EveOnlineMacroMinerforMining
Hovori toto niekomu nieco ? Mate s tym popripade nejake skusenosti ? Ja viem ze sa o tom nema hovorit, ale ...
Jo zkusenosti s podobnym programem mam ty uplne nejlepsi. Presne jako ty jsem byl zvedavy jak to facha, nikdy predtim jsem nic podobneho nepouzival a jsem zasadne i proti tomu ho pouzivat, ale byl jsem zvedavy co to umi a abych si nezasiral comp doma zkusil jsme to v praci, kde jsem mel EVE nainstalovane hlavne kvuli prehazovani skillu. Programek temer nic neudelal jen zahlasil ze je potreba povolit "ochranny behovy mod proti zpetnemu scanovani" tak jsem ho povolil a nic vic to neudelalo. Dal uz se to chovalo trochu jako virus + to umelo kopirovat hesla zadavana pres klavesnici takze me cekal zabanovany account protoze mi nejen vsechno sebrali ale navrch jeste s mym charem spamovali reklamu na portaly kde vsude se ten uzasny soft da stahnout. Jen diky jednani se senior GM se mi podarilo je ukecat aby ho odblokovali - pocitam ze se jim mne zzelelo kdyz videli jak jsem blbej.. Takze vele nedoporucuju se podobnych sracek dotykat byt nadalku vidlema. |
STS Chvojkovice-Brod |
Edited by - Meddy on 11/12/2007 15:03:10 |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 17:22:08
|
Hehe, dobry :) Jako ja som tam uz videl taku super kolonku do ktorej mas zadat svoje meno a heslo, ze aby ta to vedelo reconnectnut ked ti to nahodou padne .... uz vtedy sa mi to nezdalo |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 17:30:18
|
Tak az takhle okate to teda nebylo ale to co rikas to je slusny :))))) |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 19:01:11
|
Me nedavno prisel nejakej mail kterej vypadal jako od blizzardu(me to bylo hned jasne,ale mrknul jsem na to).Byl to invite na betu toho novyho wow datadisku.dal se z toho stahnout soubor co vypadal stejne jako wow downloader,samozrejmne to nic neloadilo.Navic tam byla ikona extend your account,po ktere se ti otevrela takova tabulka a ty si mohl prevest svuj acount do ty bety,samozrejmne chteli napsat vsechny udaje i tajnou otazku a odpoved... :) ale jak to bylo pekne udelany.az mi srdce zaplesalo... jojo casy se meni |
|
|
Awrel
New Member
135 Posts |
Posted - 18/02/2008 : 19:57:38
|
Zdravím, stahuju trial na eve a budu přemýšlet o koupi hry. Prosím vás o odpovedi na pár otázek:
jak dlouho eve jede na plném provozu (jak dlouho to hrají první hráči) jaké mám šance se uchytit, případně částečně dohnat ostatní záleží více na tom jak dlouho mám učet (trenuji) nebo jak to umím
děkuji
|
<cool signature here> |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 08:27:40
|
od roku 03 uchytit se sanci mas, dohnat ostatni stary hrace v poctu skillu nemas :) zlezi na obojim skill je max lvl 5 takze tim je omezen hranici starej hrac pak uz je to o tom co umis ty |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 19/02/2008 08:28:17 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 09:51:01
|
relativně dohnat starší hráči jdou, 4/5letý chary jsou už dost univerzální ... když si zvolíš rozumný cíl, můžeš se starším hráčům v konkrétních situacích/lodích dost vyrovnat |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 11:05:23
|
A uz sa stalo ze nekdo nemal co trenovat ? Ze uz mal vsetko ? Alebo je to nastavene tak ze sa to nikdy neda natrenovat vsetko ? |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 11:06:41
|
Awrel, ak sa rozhodnes ze ta EVE bude bavit tak ti mozem poskytnut moj account, mna to nejako moc nechytilo ... account je nastaveny na PvE ... a ma uz natrenovane learningy, cize ho mozes zacat trenovat do PvP a uz sa ti to bude rychlejsie skillovat a nemusis zabijat dva mesiace trenovanim learningov. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 17:06:21
|
A uz sa stalo ze nekdo nemal co trenovat ? Ze uz mal vsetko ? Alebo je to nastavene tak ze sa to nikdy neda natrenovat vsetko ?
tusim nejvic maj hraci kolem 70m sp ale tech neni moc... kazdopadne pojistka je i na 90m takze urcite trenovat je co :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 21:20:45
|
neni pravda ... je uz relativne "dost" hracu co ma pres 90m a ccp udelalo, nebo teprv udela, ted nevim, novy klony az do 450m je to v nekterym dev bloku a taky to bylo na forech ... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
ochotnik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 23:50:50
|
zbytecny imho tahnout char tak vysoko ... akorat platis za klona nekrestansky penize, pritom 50m+ sp uz neni v podstate co skillit |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 02:21:52
|
No, zabudol si na jednu velmi podstatnu vec koli ktorej sa to oplati : e-peen jerking |
|
|
vandemark
Starting Member
48 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 09:54:21
|
no, v podstate to neni pravda,o) mam char co ma opravdu hodne pres 70 m SP,o) a je furt co skilovat a to podotykam ze nemam nic v industry, porad se meni lode na pvp ted treba doskilovavam comandshipy na 5 ku apod, takze i kdyz mam v podstate vsechno krome minmataru na 5ky vcetne vsech skilu tak ted jeste dat ty minmatary a to taky zabere hodne SP, a vyplati se to, v podstate se clovek nemusi ohlizet co umi a muze sednout do cehokoliv, samozrejme sednou a umet pouzivat( ted nemyslim skili) je vec jina. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 11:47:45
|
Njn, to je fakt ze pokial chces pouzivat lode inych ras tak to zere vela SP ... ale ked sa zameriavas iba na svoju rasu, tak to neni take horuce.
Inac mam dotaz, cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ? A teraz sa ma kamos pyta, ked si da posledny den zaplatenia account skilloval 30 dnovy skill a potom si zaplati account az o 30 dni, bude mat ten skill uz hotovy ? |
|
|
Awrel
New Member
135 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 13:15:10
|
Je nějaký způsob jak koupit ty herní tikety za dolary a ne eura? Vyjde to podstatně levněji.. Určitě máte už vychytaný nejlepší způsob jak platit, tak se prosím podělte Tickety nebo přímo? |
<cool signature here> |
Edited by - Awrel on 20/02/2008 13:32:27 |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 13:19:58
|
Njn, to je fakt ze pokial chces pouzivat lode inych ras tak to zere vela SP ... ale ked sa zameriavas iba na svoju rasu, tak to neni take horuce.
Inac mam dotaz, cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ? A teraz sa ma kamos pyta, ked si da posledny den zaplatenia account skilloval 30 dnovy skill a potom si zaplati account az o 30 dni, bude mat ten skill uz hotovy ?
ano skill bezi i kdyz je acc neplacenej.
"cez ten in Eve mam pristup k skillom mojho charu aj ked neni zaplateny ?"
toto nejak moc nechapu? myslis jako jestli vidis v evemoon i skilly kdyz neplatis? jo
|
|
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 18:55:46
|
No ze ked budem chcet predavat moj account a nebudem ho mat zaplateny, ci mozem cez in EVE poslat odkaz na moj char aby ludia videli ake tam mam skilly, alebo na to ho musim mat zaplateny. |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 20:49:02
|
quote: Originally posted by Awrel
Je nějaký způsob jak koupit ty herní tikety za dolary a ne eura? Vyjde to podstatně levněji.. Určitě máte už vychytaný nejlepší způsob jak platit, tak se prosím podělte Tickety nebo přímo?
To je kdyz nekdo necte sticky :))http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online Plati se pres Paypal. Po zaregistrovani a prvni obednavce ti pravdepodobne budou volat a anglicky ti daj par otazek, kde si asi overujou jestli zijes opravdu tamkde si uvedl... Kdyz se ti nedovolaj tak se obednavka zrusi. Pak je dobry se jim ozvat na ICQ a domluvit se snima kde je problem... |
Edited by - Arnie on 20/02/2008 20:52:24 |
|
|
Awrel
New Member
135 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 12:42:43
|
quote: Originally posted by Arnie
To je kdyz nekdo necte sticky :))http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online Plati se pres Paypal. Po zaregistrovani a prvni obednavce ti pravdepodobne budou volat a anglicky ti daj par otazek, kde si asi overujou jestli zijes opravdu tamkde si uvedl... Kdyz se ti nedovolaj tak se obednavka zrusi. Pak je dobry se jim ozvat na ICQ a domluvit se snima kde je problem...
Ale já to čtu Jen jsem se chtěl ujistit že to opravdu takhle používáte
btw taky po vás chce tenhle link heslo http://www.tesuji.co.uk/agents.php ? Maji tam byt mise... |
<cool signature here> |
Edited by - Awrel on 22/02/2008 12:43:03 |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 14:38:02
|
Woala, dalsia seria noob dotazov :)
Keby som chel kupit char/vymenit ten moj char a chcel by som char ktory je dobry aj do nejakeho toho PvE akoze robit misie alebo komplexy a je dobry aj na PvP .... na co by som sa mal zameriavat ked budem hladat char ? Aka rasa, atd. Co som tak vypocul, tak caldari su dobry v PvE ale prej to PvP uz neni az tak dobre (no, prej hlavne koli tomu ze PvE sa specializuje na raketky, a tie v pvp nie su az tak moc dobre). |
|
|
ochotnik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 13:47:52
|
Amarr ftw! God is on our side !!!!111
neco konstruktivnejsiho: Amarr je dobra volba hned z nekolika duvodu. 1) na pve desna vyhoda ze nepotrebujou ammo 2) maj opravdu silnej tank coz na misich vyuzijes (mise sux btw) 3) na fleet maj nejlepsi BSka (s prichazejicim apo boostem to bude ultimatni pwnage) 4) dalsi buffnuta lod - zealot bude naprosto imba
ale zase si v amarr lodich moc nezasolis bze medsloty (solo sux btw)
jo a... rikal sem uz ze pve sux?
jinak pokud ches litat spis maly gangy tak vol minmatary ... speedtank je na tohle ideal nebo pak gallente ale hybridy sux bze zerou jak ammo tak cap |
|
|
vandemark
Starting Member
48 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 11:02:34
|
caldary se na pvp samozrejme pouzivaji, ale hlavne jako lode na EW. s jamerama jsou bomba, falcony, pripadne skorpiony super. jnak je pravda ze na PVp jsou lepsi bud minmatarske lode nebo amarske jak na co, nicmene char muzes mit jakej chces, jake budes litat lode to nijak neovlivni. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 15/03/2008 : 12:41:39
|
No jasne, ale to kym by som naskilloval minmatarske lode a gunnery, tak by to trvalo |
|
|
drooper
Starting Member
11 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 10:42:38
|
Vim ze vam to bude pripadat smesny:) ale chtel bych se jeste zeptat jak je to se znicenim lodi, prijdete o ni nadobro a budete muset koupit novou a i vsechen equip a cargo? a lisi se nejak kdyz vas dostane hrac nebo npc? nikde jsem na to nenarazil nebo jsem to prehledl a testovat se mi to moc nechce:) dik za odpoved:p |
Edited by - drooper on 29/07/2008 10:43:28 |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 10:50:20
|
tak jak si to napsal, stratis lod, equip i cargo ... ale neco malo z ni vypadne ... je to stejny kdyz te znici hrac nebo NPC ... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 12:31:31
|
quote: Originally posted by Pavel1269
tak jak si to napsal, stratis lod, equip i cargo ... ale neco malo z ni vypadne ... je to stejny kdyz te znici hrac nebo NPC ...
Jedinej rozdil je, ze NPC ti nejde po escape podu. Hrac vetsinou ano :) |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 12:51:16
|
a nelotne te :) |
|
|
|
drooper
Starting Member
11 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 15:21:56
|
diky za odpovedi, no je to teda celkem drsny:)... setrit nekolik milionu na lod a pak o to klidne v mziku prijit kdyz si nejaky manik v battleshipu co ma kratkou chvili rekne te vyridi a ty proti tomu asi moc nezmuzes... to asi lidi co jim po nevim kolika mesicich setreni sundaji silene drahou lod i s equipem aby se sli rovnou obesit ne:D ale jestli to dobre chapu tak alespon pokud te sunda npc tak muzes prijet na misto (s nove koupenou lodi:) pokud jsi dost rychlej a nejaky ty vecicky jeste z vraku zachranit ne :p
jinak jeste otazka, vyplati se aspon trochu kupovat destroyer? uz jsem nekolikrat cetl ze je k nicemu.. ale zas mi prijde rozumny(celkem kvalitni lod s velkym cargo a hodne sloty) koupit za necely milion tohle, nez se snazit setrit nevim kolik milionu aspon na nejaky cruiser ne? |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 21:35:52
|
quote: Originally posted by drooper
Kazdou lod si muzes pojistit a dostat tak nejaky penize zpet. V hi secu (security status 0,5 - 1) ses chranenej Concord policii. Ne ze by na tebe nemohli zautocit, ale privolaj na sebe fakt silny NPC. Ja se priznam ze destroyer sem nikdy nelital, ale imho pro novacky to neni spatna lod. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 29/07/2008 : 22:56:30
|
No, destroyera pouzivam jedine na salvagovanie.
Inac s tymi lodami to nie je az take horuce, jasne ze ked uz mas BSka tak je to o niecom inom, ale pokial napriklad lietas pvp v tej milicii tak sa da dost casto bojovat vo fregatkach, ktore aj s equipom mozes zohnat za malo penazi, staci trochu misiovat napriklad. |
|
|
Topic |
|