Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 HHAB-Pujcka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

echaia
Starting Member

58 Posts

Posted - 11/05/2007 :  09:21:20  Show Profile Send echaia a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz na Sneza,
kterymu jsem pujcil HHAB ,kdy mi ho vrati.Uz je to notna doba a online te neni videt.
Je mi trapny si pujcovat prsten porad od nekoho.(Diky Anpe)

Echaia

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 11/05/2007 :  09:35:33  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by echaia

Mam dotaz na Sneza,
kterymu jsem pujcil HHAB ,kdy mi ho vrati.Uz je to notna doba a online te neni videt.
Je mi trapny si pujcovat prsten porad od nekoho.(Diky Anpe)

Ten uz hezky dlouho nehraje, ne?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 11/05/2007 :  10:02:57  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Snezo je v americe ne?

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 11/05/2007 :  10:32:06  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
No když věděl že bude končit/jede na delší dobu pryč, tak ho měl třeba "nechat" u někoho jinýho nebo si nepůjčovat... Ti zbejvá jen doufat že to Snezo nějak "pořeší".

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

Edited by - Chcipak on 11/05/2007 10:36:19
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/05/2007 :  11:43:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chcipak

No když věděl že bude končit/jede na delší dobu pryč, tak ho měl třeba "nechat" u někoho jinýho nebo si nepůjčovat... Ti zbejvá jen doufat že to Snezo nějak "pořeší".

takovych tu uz bylo chcipo.... co odesli z dluhem...

sam sem kratsi tak o 1b....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 11/05/2007 :  12:00:08  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
omg, 1b je dost asi pro kohokoliv... Co je za týpka co zapoměl vrátit? Já jen abych věděl.

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

Edited by - Chcipak on 11/05/2007 12:55:51
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/05/2007 :  13:37:50  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Smankote echi to vubec neres, uz mas level na hunteni noveho hhabu, tak az budes mit cas tak vyhunti dva hhaby a vrat mi je :) np :) hehehe
hrhrhr
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 11/05/2007 :  14:07:05  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg, 1b je dost asi pro kohokoliv... Co je za týpka co zapoměl vrátit? Já jen abych věděl.

Jedna takova divcina s prijemnym hlasem.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/05/2007 :  14:23:20  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

tak ta story by ma tiez zaujimala.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:01:50  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

já?

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:03:28  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

quote:

tak ta story by ma tiez zaujimala.

kdo je zvedavej bude brzy starej :P

btw tech lidi je vic...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:14:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

To byla spis takova pujcka za oplatku, ktera nevysla;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:40:33  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

to je ale pomluva!

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 11/05/2007 :  17:34:07  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hehe tak podle Petovo reakce, ze se jedna o pomluvu muzeme vyvodit, ze se naturalni protisluzba ze strany one nezname opravdu konala!1 :o

Ja vzdycky rikal, ze je Peta kanalie! ;)

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/05/2007 :  21:07:37  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

quote:

quote:

Hehe tak podle Petovo reakce, ze se jedna o pomluvu muzeme vyvodit, ze se naturalni protisluzba ze strany one nezname opravdu konala!1 :o

Grats Peto!! Jen me zarazi jedna vec, proc by pak pozadoval vraceni "pujcky" ... ze by nespokojenost? ;p

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 12/05/2007 :  02:06:43  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
no ten hhab je u ladvena ja som mu ho este v ten den dal aby ti ho dal ked lognes ale asi na to zabudol tak mu len tellni ma ho on

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/05/2007 :  10:03:13  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
zomg, ladven podrazak!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 12/05/2007 :  10:17:55  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by bitch

quote:

quote:

Grats Peto!! Jen me zarazi jedna vec, proc by pak pozadoval vraceni "pujcky" ... ze by nespokojenost? ;p

To ma za to, ze kupuje zajice v pytli :)

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 12/05/2007 :  13:20:36  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
yay ale to uz uplne jinde jsme

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama

Edited by - B8M on 12/05/2007 13:20:56
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 12/05/2007 :  16:37:26  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
Ja som si nezapametal komu ho mam dat, som ho natlacal asi trom ludom ktorych som si typol ze im to patri a nikdo z nich o ziadnom pozicanom hhabe nevedel, tak pred ss som sa pravidelne z muly pital kto ma u mna hhab, stale ho mam na mule, bez strachu

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 12/05/2007 :  16:56:31  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lacius

Ja som si nezapametal komu ho mam dat, som ho natlacal asi trom ludom ktorych som si typol ze im to patri a nikdo z nich o ziadnom pozicanom hhabe nevedel, tak pred ss som sa pravidelne z muly pital kto ma u mna hhab, stale ho mam na mule, bez strachu

... ted jsem si vzpomnel, ladvene nemel bych mit u tebe hhab? ;)

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 12/05/2007 :  17:05:44  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by lacius

... ted jsem si vzpomnel, ladvene nemel bych mit u tebe hhab? ;)

Ne. Ten jeden co mam v uschove sa uz vyriesil, skus neskor. Echai sa ospravedlnujem, mohol si sa dostat k svojmu hhab aj skor koli mojej zabudlivosti

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page

echaia
Starting Member

58 Posts

Posted - 15/05/2007 :  06:39:53  Show Profile Send echaia a Private Message  Reply with Quote
Vse je vyreseno.
HHAB je jiz predanej.Kdybych vedel jak jde smazat celej topic tak to udelam,ale nevim jak na to.
EchAia

Echaia
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000