Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 par otazok
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Icylce
Starting Member

6 Posts

Posted - 29/04/2007 :  14:05:59  Show Profile Send Icylce a Private Message  Reply with Quote
Zdravim. Precital som si fora o eve a prijde mi to ako celkom zaujimva hra ale mam par otazok dufam ze nebudem opakovat to co uz bolo zodpovedane
1. ked stiahnem eve clienta bude obsahovat vsetky mozne updaty alebo sa dokupuju az pri prejdeni z trialu na plnu verziu?
2. ak sa rozhodnem hrat a platit kreditkou strhne mi aj platbu za hru alebo len mesacne poplatky?
3. cloaking mozu pouzivat s urcitym dechnickym vybavenim vsetky lode alebo len recon ships a spec ops? ak ano aky je v tom cloakingu rozdiel

dik

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 29/04/2007 :  21:45:21  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
1. Stačí stiahnuť eve clienta raz, keď skúšaš trial.
2. No neviem isto, ale keď si to budeš platiť time kódmi, určite Ti to prachy za samotnú hru nezoberie. Je to aj lacnejšie, (kurz dolára, dane) a to aj v prípade, keby si to platil vopred na 6 mesiacov. http://www.shatteredcrystal.com/
Aj tak asi budeš časom kupovať time kódy od hráčov za ingame menu ISK.
3. Všetky cloaking device možeš dať do každej lode, ktorá má na to dosť power a CPU. Power nie je problém (1MW). Ale CPU požiadavky má covert ops device 10000 tf (prototype 30 tf, improved 60 tf), takže covert ops device dáš len do lodí, ktoré majú bonus na CPU spotrebu cloakov. A to sú covert ops fregaty a recon cruisre. A keďže covert ops cloak je jediný, ktorý má postih na max speed v cloaku nulový, je možné warpovať cloaknutý len s covert ops cloakom. (a teda len v covert ops fregatách a recon cruiseroch)
Opravte ma ak sa mýlim, pls.
Go to Top of Page

Icylce
Starting Member

6 Posts

Posted - 30/04/2007 :  10:59:33  Show Profile Send Icylce a Private Message  Reply with Quote
super dik tak si to zajtra stiahnem a osaham vyzera to zaujimavo. Inak by som sa chcel zamerat na interceptory asi mno este uvidim ked to zahram
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/09/2007 :  18:47:09  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

2. No neviem isto, ale keď si to budeš platiť time kódmi, určite Ti to prachy za samotnú hru nezoberie. Je to aj lacnejšie, (kurz dolára, dane) a to aj v prípade, keby si to platil vopred na 6 mesiacov. http://www.shatteredcrystal.com/

Takze nemusim platit peniaze za hru, ked uz mam ten trial account, tak mi staci kupit si ten time kode z tejto firmy a potom budem mat full acount,alebo si musim najskor kupit normalny account a az potom tieto time kupony ?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 24/09/2007 :  20:04:10  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:
Originally posted by erdisk

Takze nemusim platit peniaze za hru, ked uz mam ten trial account, tak mi staci kupit si ten time kode z tejto firmy a potom budem mat full acount,alebo si musim najskor kupit normalny account a az potom tieto time kupony ?

Ano toto je možné, nebo aspoň přesně takhle to udělal Rashaverak přibližně před dvěma, třemi měsíci kdy jsme ve hře chvilku hrali a kecali o tomhle způsobu platby.

Nejdříve jsem vůbec nechapal co udělal, jak to zaplatil a nevěřil jsem že to jde ale potom jsem se dočetl že to opravdu jde takhle zakoupit.Rozhodně to je asi nejlevnějši způsob platby EVE.Já platil normálně v eurech kreditkou celkem drahota.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/09/2007 :  11:27:05  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
udelal jsem si ucet na paypalu zaplatil to pres nej ani jsem ho nemel potvrzeny vyslo to asi na 800 za 3 mesice a paypal ucet mi po tusim po 14 dnech zrusili protoze jsem ho nepotvrdil. Hru jsem vubec neplatil.

jinak porad hraju ale ted spis tim stylem ze se lognu jednou za cas a nastavim novej skill na trenovani

lastfm

Edited by - Rashaverak on 26/09/2007 11:28:40
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/09/2007 :  15:31:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

udelal jsem si ucet na paypalu zaplatil to pres nej ani jsem ho nemel potvrzeny vyslo to asi na 800 za 3 mesice a paypal ucet mi po tusim po 14 dnech zrusili protoze jsem ho nepotvrdil. Hru jsem vubec neplatil.

jinak porad hraju ale ted spis tim stylem ze se lognu jednou za cas a nastavim novej skill na trenovani

jako bys popsal mou situaci
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 26/09/2007 :  19:21:32  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

S tim placenim nebo hranim?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/09/2007 :  20:08:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

quote:
Originally posted by SNowie

quote:

S tim placenim nebo hranim?

no hraním samozřejmě občas pár misí, občas trochu pvp, pár dní se nelognout ... no stress, no grind ... a to je snad na eve super

Edited by - SNowie on 26/09/2007 20:09:26
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000