Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 LE ding 70!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:35:25  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Majgot Vaflicka ma komplet vsecky LE !!!!

(a ani jedna mise) :P

heck ftw!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:37:39  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
mygod, gratz, to se svym stylem expeni budu mit za 2 roky :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:38:59  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Jaj, to tedy vazne GZ! Pripadne mi to nekdy jako nekonecna drinaa... :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:39:47  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Jaj, to tedy vazne GZ! Pripadne mi to nekdy jako nekonecna drinaa... :)

Taky ze to byla drina!! (dlouhe hodiny ladeni makra) :P

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:45:55  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ty uz si jak Xix, ze si tu pises gratulacky sam!;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 18/04/2007 10:46:15
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 18/04/2007 :  11:23:44  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

a vzdyt je to jedno, peta jeste nema ingame makro na chatbot, a celkove je vafle takova ticha persona ;)) Cili poplacejme se po zadech, je to zaslouzene

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 18/04/2007 :  11:27:17  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
hh gratz !
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 18/04/2007 :  11:34:26  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
grats peto

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/04/2007 :  12:21:28  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak sam?! To psal Petrdoc ze Vafle dingla!! :P

nj kdyz to nikde nehodi hlasku :)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 18/04/2007 :  12:47:13  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
No a kolik LE lvlu jsi uz udelal moji Willme Peto? nebo jsem ti ten login daval z buhdarma a neudelal jsi mi nic? ;))

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 18/04/2007 :  13:27:24  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg, narf plx!
gratz :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/04/2007 :  13:31:27  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

No a kolik LE lvlu jsi uz udelal moji Willme Peto? nebo jsem ti ten login daval z buhdarma a neudelal jsi mi nic? ;))

nejsem stroj!!! :P

(ted levelim jednoho fizzera :P )

sry ale kazdej den stelovat Willmu z buhvi odkud (kam si ji ufan nasteluje) je nad moje casove moznosti....
:P

Go to Top of Page

Baal
New Member

142 Posts

Posted - 18/04/2007 :  20:24:40  Show Profile Send Baal a Private Message  Reply with Quote
gratuluju

Strad
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/04/2007 :  08:47:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jezis a koho to zajima? Uz jste s tema "smazankama" a gratsama trapny az na pudu.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 19/04/2007 :  09:20:52  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Jezis a koho to zajima? Uz jste s tema "smazankama" a gratsama trapny az na pudu.

ti dosel rum, ze hudras? ;)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/04/2007 :  12:13:42  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
flame je flame....
to necti kdyz ti to prijde trapny

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/04/2007 :  16:08:30  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spatny den v praci? Dej si BEBE!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/04/2007 :  19:17:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
to pomuze jen rano!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/04/2007 :  09:26:37  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Nechapu proc se tu ldi ohanej necim tak banalnim jako 220 nebo dokonce namaxovanej research. Mate asi 3 roky zpozdeni, levely uz pekne dlouho nic neznamenaj.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/04/2007 :  09:41:52  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechapu proc se tu ldi ohanej necim tak banalnim jako 220 nebo dokonce namaxovanej research. Mate asi 3 roky zpozdeni, levely uz pekne dlouho nic neznamenaj.

Co ocekavas od topicu s nazvem "LE ding 70!!!" ... "smazanek" v sekci flame? Ze se budou resit aktualni problemy cza, nebo politicka situace CR?
Asi bysme se meli vratit do doby pred 3mi lety a vzpomenout si jak forum tehdy vypadalo.
Je pravda, ze po zvyseni odmeny za splneni inf misi se vypovidajici udaj, ktery s sebou nesel lvl220 hodne snizil, ale porad lvl200 nebo lvl220 je vyznamny okamzit v "zivote" tvoji postavicky!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Strela
Starting Member

78 Posts

Posted - 20/04/2007 :  21:19:33  Show Profile  Send Strela an ICQ Message Send Strela a Private Message  Reply with Quote
ako ze huuuuraaaaa

a pengar kurva co? r.

ta prevcerom som dosiahol lvl132 MP Nychtask GZZzzzzzzzzzz som najsamlepsi pionieeeeeeer
btw. ako pokracuje cza v help novackom,,,? resp. este stale vas bavi expit dalsie postavy a mat max. nadupany armor? nychta, zbojnik, maslo, naychtask...atd..maslo

Edited by - Strela on 20/04/2007 22:08:15
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/04/2007 :  21:20:49  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co v AO dneska neco znamena?
(kdyz teda obecne opomeneme to, ze uspechy ve hre zatim vesmes znamenaji nic;-))

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/04/2007 :  02:08:30  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Strela

ako ze huuuuraaaaa

a pengar kurva co? r.

ta prevcerom som dosiahol lvl132 MP Nychtask GZZzzzzzzzzzz som najsamlepsi pionieeeeeeer
btw. ako pokracuje cza v help novackom,,,? resp. este stale vas bavi expit dalsie postavy a mat max. nadupany armor? nychta, zbojnik, maslo, naychtask...atd..maslo

no ja moc dalsi postavy nexepim to me moc nebavi, jen expim svoje stavajici, ale bavi me vylepsovat si armor (equip) proto hraju rpg...
A help novackum si myslim je porad ok.

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/04/2007 :  02:27:05  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
No ze to zrovna rika pet profese, ja vam nevim, vazne vubec nic? I treba jen ta radost castit neco jinciho, neokoukaneho... ale ne, octo uz nema radost ze hry, skoda ho... :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 21/04/2007 :  10:18:40  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

No ze to zrovna rika pet profese, ja vam nevim, vazne vubec nic? I treba jen ta radost castit neco jinciho, neokoukaneho... ale ne, octo uz nema radost ze hry, skoda ho... :)

ja mam ted radost ze Sacrifical Shieldu :) Jeste tak 70k VPs a mam i ostatni LE nana :PP No a dreadloch kus je taky mazana, sice na little lady nevypada tak dobre jak kladiva, ale pal to cert, hlavne ze to strili. Dal mam obrovskou radost z dokonceneho mech researche CzA, co me sere, ze furt misujete a hovno raidite ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 21/04/2007 :  12:25:12  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdy sem si psal gratulace sám?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/04/2007 :  14:04:57  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22458

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/04/2007 :  17:04:00  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

nech nas bejt!!! :))))
mame radost neasi!

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 21/04/2007 :  20:58:05  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

Sem to oznamoval a neřikal sem GZ k 220ti stračeno
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000