Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 22:26:14
|
To [Karlacz]: kdo ses? [Karlacz]: Karla To [Karlacz]: tady ale nemuzes utocit na clany p;p [Karlacz]: dej si pohov:) To [Karlacz]: zvladas ovladat 2 chary To [Karlacz]: ? [Karlacz]: a ty? To [Karlacz]: na BS? To [Karlacz]: moc to nejde co? [Karlacz]: ja se bavim ty rejpeš To [Karlacz]: jo bavi te ovladat 2 chary na BS? [Karlacz]: jo To [Karlacz]: a zabijis se i mezi sebou? [Karlacz]: ja myslel že jsem ignore tak se tak chovej To [Karlacz]: nemam nikoho v ignore To [Karlacz]: to se pak spatne komunikuje To [Karlacz]: jen me zajima jaky to je, byt na BS na obou stranach, no aspon vidis jaka je fronta a kdyz te neberou clani tak aspon omnaci Karlacz is offline, message has been buffered.
chvilku jsem ho sledoval, mno behal tam jako kdyz ja se snazim behat na dvou PC v rozdilnech lokacich ;p ale u Karlika tezko rict
|
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
|
| |
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 07:10:55
|
quote: chvilku jsem ho sledoval, mno behal tam jako kdyz ja se snazim behat na dvou PC v rozdilnech lokacich ;p ale u Karlika tezko rict
:)
evul paja! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 19:22:02
|
quote: Originally posted by paja2000 mozna to je fakt puvodni karlik.
To urcite ne, teda pokud ten rozhovor netrval 2 hodiny+;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 10:53:23
|
mno Karlik nahodou tak mesic zpatky logl a byl to karlik, pac sem s nim mluvil, tak vim ne :) Ale jinak teda vubec netusim, chtelo by to podchytit, jestli nam ho loguji omnaci, pak je jasne proc prichazime o vychytane timers././ |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 21:04:55
|
Co je to za cloveka? Ja si MATNE pamatuju, ze jsem s nim MOZNA mluvil ("mluvil") v Nasc, kdyuz jsem zacinal Walruse.. Prislo mi, ze je to uplnej retard, co umi jen nadavat a picovat :P |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 21:12:04
|
quote: Originally posted by Octopuss
Prislo mi, ze je to uplnej retard, co umi jen nadavat a picovat :P
Voe to jsi mluvil se svým stínem ne?  |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 08:33:26
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Originally posted by Octopuss
Prislo mi, ze je to uplnej retard, co umi jen nadavat a picovat :P
Voe to jsi mluvil se svým stínem ne? 
ROFL |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
|
Topic  |
|