Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Servers down ???
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:15:48  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

Ty ve... wtf.. prej ze budou dole je sluzby "billing service", tak si du krasne v tymu na sec10 a prc... 2 hodky DT, bleh... Zdalo se mi to nebo nedali ani jeden blbej warning :/

Sec10? Treba si jen dostal banana :).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:19:19  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty ve... wtf.. prej ze budou dole je sluzby "billing service", tak si du krasne v tymu na sec10 a prc... 2 hodky DT, bleh... Zdalo se mi to nebo nedali ani jeden blbej warning :/

možná má celej FC schůzi a vymýšlí odpověď pro Naila.

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:28:34  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Kdybyste radsi nechali ty kecy a rekli mi jestli je fakt DT nebo mam veverku v modemu :)
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:56:50  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdybyste radsi nechali ty kecy a rekli mi jestli je fakt DT nebo mam veverku v modemu :)

Veverku v modemu mozna mas, ale downtime je.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:12:15  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

možná má celej FC schůzi a vymýšlí odpověď pro Naila.
[/quote]

Bo studujou tyn antiNailo chip..
no ale jestli na tom fakt sedi celej FC, tak treba mi poradi nak genialne.. treba jeste jednou reinsalovat grafiku :P
nebo pro jistotu 2x

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:25:07  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REndlik
no ale jestli na tom fakt sedi celej FC, tak treba mi poradi nak genialne.. treba jeste jednou reinsalovat grafiku :P
nebo pro jistotu 2x

No, ehm, Nailo, já se bych se spíš obával toho, aby ti neřekli, že "Nailo" je vyhrazené slovo (nebo nějaká blbá proměnná) v jejich kódu, tak ať si rerollneš postavu...

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:28:14  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by garbis

quote:
nebo pro jistotu 2x

No, ehm, Nailo, já se bych se spíš obával toho, aby ti neřekli, že "Nailo" je vyhrazené slovo (nebo nějaká blbá proměnná) v jejich kódu, tak ať si rerollneš postavu...

Nailo, Nailox, Nailman,...
sakr to mi tam toho moc nezbude:P

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:34:06  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Prostě smůla

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 03/10/2007 :  16:52:57  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
Zda se mi to nebo nak lagujou login servry bo co... :(
na RK1 se nemuzu prihlasit.. porad prej Timeout ale na RK2 a 3 v pohode... co to?

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 03/10/2007 :  17:31:52  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

blbá zpráva dokonce twelve hours od 9:00 CEST

FC nikdy nevěřit!!

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia

Edited by - revi on 03/10/2007 20:03:05
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 04/10/2007 :  07:35:50  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zda se mi to nebo nak lagujou login servry bo co... :(
na RK1 se nemuzu prihlasit.. porad prej Timeout ale na RK2 a 3 v pohode... co to?

No nekomu to slo, nekomu ne. Taky jsem chvili cekal, ale nastesti vpohode.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 07/10/2007 :  01:40:36  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
?!?!
zase servers down bez jakyhokoliv varovani?

Edit: planej poplach... :P jen velkej lag a vyhodilo to 80% lidi a naka minutka unable to login )
to potesi v pulce alappy :)

Edited by - REndlik on 07/10/2007 01:48:34
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/10/2007 :  13:23:27  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
jede vam AO?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  13:24:34  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

jede vam AO?

Greetings citizens of Rubi-Ka,

All Dimensions will be coming down tomorrow, October 9th at 7am EDT / 11 GMT, for the 17.6 update. The estimated downtime is 3 hours.

The Funcom Support Team

Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 09/10/2007 :  13:35:48  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
preco zrovna teraz??? kua tak som sa tesil... Made by Fuckj00m

Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.

Edited by - adorexuz on 09/10/2007 13:36:14
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  13:57:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adorexuz

preco zrovna teraz??? kua tak som sa tesil... Made by Fuckj00m

Neni chyba funcomu ze nesledujes hlasky v launcheru a na foru:)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:00:22  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
a urcite je i v EULA uvedeno, ze z duvodu maintance a patchu si proste treba tyden nezahrajes :P Za to uz ma cenu zaplatit sakra :P

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:29:39  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
alespon nemam banana

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:49:48  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
si z tebe utahuje deko, vid? :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:09:06  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

alespon nemam banana

pokud ho zavidis, skoc si na s10 zafarmit larvicky :)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:15:50  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
ono ani neni potreba tam chodit, staci kdyz se nas 2+ shodne a pisnem na nej petici, ze tam byl a evidentne exploitoval :PP ja ho videl omg ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:01:57  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Due to a recent development, we will be bringing the servers down within the next 10 seconds. Please log out now.
muhaha akorade jsem dotahl patch a lognul :)

Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:35:52  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

Due to a recent development, we will be bringing the servers down within the next 10 seconds. Please log out now.

oni si snad myslia ze su ftipny!!! ale toto je na zaplakanie... JA CHCEM HRAT !!!

Go to Top of Page

nanoinstance
New Member

172 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:01:49  Show Profile Send nanoinstance a Private Message  Reply with Quote
Zadny spech!

We estimate that the downtime will last 4 hours. The current plan is to bring them up around 19:45 GMT as long as everything goes well.
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:15:42  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol pekny
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:16:30  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:

alespon nemam banana

tywe a co se ti stalo to ti ho odoperovali ?
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:25:10  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:

alespon nemam banana

tywe a co se ti stalo to ti ho odoperovali ?

LOL doktore :)

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:26:23  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

vis jak sem myslel ze kdyz ja mam ted tech bananu vic nez potrebuju tak bych mu mohl jednoho darovat
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:31:53  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:

vis jak sem myslel ze kdyz ja mam ted tech bananu vic nez potrebuju tak bych mu mohl jednoho darovat

jasna, kazdej by mel mit sveho banana, snad az na aki ;P

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:32:50  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
jasna, kazdej by mel mit sveho banana, snad az na aki ;P

sak Aki muze mit taky banana kdyz bude chtit
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:31:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pak mi nezapomente co bylo za xploit. Z leetu padaly Burdeny a vsichni co to lootli banned?:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  20:15:37  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Pak mi nezapomente co bylo za xploit. Z leetu padaly Burdeny a vsichni co to lootli banned?:-)

Byly uplne bugly expy

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 09/10/2007 :  20:35:41  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
No vidim to na celou noc, pak to zitra nachvili pusti, pak dalsich 12h DT a pak uz to pobezi snad v pohode. Jako kdybyste to neznali... :)

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:12:50  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
[Czabot]: Welcome to Czech Anarchy Anpetuwi
[Czabot]: 1 members online in Guild. 0 members in Privategroup. :: click to view
[Czabot]: News :: click to view
Czabot will go to this window.
[Czabot] You joined private group: Czabot
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 16/10/2007 :  15:42:14  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
Servry sou furt down? myslel sem ze ma byt DT od 10GMT -> 3h. To je od 12hod do 15ti..

a koukam stale nic

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 16/10/2007 :  16:18:28  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Servry sou furt down? myslel sem ze ma byt DT od 10GMT -> 3h. To je od 12hod do 15ti..

a koukam stale nic

No jako obvykle musis planovanou dobu DT vynasobit dvema, tzn. ze by to mohlo jet v 18,00. ;p

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/10/2007 :  17:16:39  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Pakarna, ani na ofic. forech nikdo poradne newhinuje.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 16/10/2007 :  17:20:16  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
jede vam AO?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/10/2007 :  18:10:38  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

jede vam AO?

Jo, v pohode.

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  01:06:30  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Zjistil nekdo neco okolo UPC linka to FC? Ty vypadky jsou priserny... Je to uz celickej tejden jak to crashuje... net bezi vesele dal ale padne ao... Tusim ze se to tyka lidicek v Pze na UPC... ja jsem oblast Repy /to je podle vlasu na hlavu/ :)
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:46:53  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Zjistil nekdo neco okolo UPC linka to FC? Ty vypadky jsou priserny... Je to uz celickej tejden jak to crashuje... net bezi vesele dal ale padne ao... Tusim ze se to tyka lidicek v Pze na UPC... ja jsem oblast Repy /to je podle vlasu na hlavu/ :)

Takze mas stejne priznaky jako Nailo?

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:59:56  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

quote:
Originally posted by AnpetuWi

Takze mas stejne priznaky jako Nailo?

no co jsem vcera videl, tak to ma vic lidi a mnohem horsi nez Nailo
online ani ne pet minut a upadnou

Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:39:34  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
Neni to jenom Praha, v Brne UPC je to to stejné. Otázka je, jetli je to UPC nebo jenom regionální uzel. Logoval jsem si pingy na AO servery a ztrácí úplně spojení v určitých nepravidelných intervalech. Ale "lokální" servery jako seznam atp. jsou OK. Take nebo fakt nevím.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:45:22  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Cau. UPC ma problem na pateri. Nepada jen AO ale vsechno, i EQ2.
Bylo to v sobotu a nedeli pres den, uvidime jak jim to pujde pres pracovni den.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  17:00:37  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Cau. UPC ma problem na pateri. Nepada jen AO ale vsechno, i EQ2.
Bylo to v sobotu a nedeli pres den, uvidime jak jim to pujde pres pracovni den.

no ja to mam uz cca o pondelka, jako pres tejden to nebylo uplne tak husty ale tech downcopetminut me docela stve v jedny misi jsem padl asi osmkrat, bylo mi fakt trapne... mise s padesati mobama a tretinu jsem odepsal ja svymi pady a to u toho byli i nejaci cizaci... fakt hell...
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 22/10/2007 :  17:12:51  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Aha. Brno UPC a včera jsem se divil, pustili jsme Anarchy (dostal jsem zase měsíc zdarma) a za hodinu x-krát něco co vypadalo jako server lag a asi 4x disconnect, tak teď už aspoň tuším o co jde.

Ale všechno nepadá, třeba WoW ne.

Ty server lagy ty už jsou teda pořešené?

EDIT: Měl bych jednu hypotézu, třeba tomu UPC blbnou linky přes oceán? Jelikož AO má servery za mořem, kdežto Wow EU je tu ve Francii.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)

Edited by - Firian on 22/10/2007 21:07:35
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/10/2007 :  13:52:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
jede vam ao?!! ;p

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 30/10/2007 :  15:31:19  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
ne!

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/10/2007 :  16:33:30  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
uz jedou!!!11!

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 09/11/2007 :  16:07:53  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
padlo to vsetkym alebo len mne?:)

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000