krevetak
Starting Member
10 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 16:25:01
|
Zdravim vsechny hvezdne poutniky Hraju EVE sotva par tydnu , napred trial ted placenou verzi a spolecne s kamaradem jsme zarputili mineri kazdy obsluhujeme dva acc s jednim kopem s druhym prevazime a hrajeme , tak jako kazdou doposud nasi oblibenou hru hrajeme zhruba 10 hodin denne, jsme proste zavislaci.za dva tydny budeme mit uz Hulky a nase dosavadni tezba pyroxu a kernite v sektorech 0,5 - 0,9 bude asi nudit. Zatim jeste nemame info o tom co je potreba pro zrizeni vlastni stanice a jak narocne je ji uzivit , co za povoleni to obnasi atd ale jiste by to byl jeden z nasich cilu.A to me prave privedlo k tomu abych sem tento post dal , neznam politicke rozdeleni co je ci neni mozne ale rad bych se dostal do sektoru 0,0 a je mi jasne ze to znamena byt neustale pod tlakem hracu co me budou chtit znicit a jako miner se samozrejme nebudu schopen efektivne branit.Tak me napadlo:Je nejake ceska corporace ktera operuje v okrajovem sektoru 0,0 a jejiz hlavni zajem je fight , minery nemaji nebo maji ale nechce se jim tezit?Myslel jsem a nerikam ze jsem v obraze , na neco jako vzajemna spoluprace , corpa ktera ma ve svem regionu naleziste asteroidu , bohate a bez vyuziti , ma stanici kde by mohla dvoum silenejm minerum zridit samostatny hangar a mi bychom zase mohli tomuto spolecenstvi jako dukaz ucty revandzovat formou urciteho mesicniho obnosu , nebo dane v materialu(treba na chod stanice). Opravdu priznavam ze nevim co je ci neni mozne a nevim jak to v EVE doopravdy chodi , jedine co vim je ze chci postoupit ve hre dal a pokud by se nasel jekdo kdo by mohl nabidnout nejakou umluvu ci alespon radu budu rad) |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 17:47:02
|
víc EVE maniaků chodí sem http://www.hofyland.cz/public.php?id=17908 |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
Edited by - Yurekk on 23/01/2007 17:48:59 |
 |
|