Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 12:17:36
|
Po mensich problem se KT dal do hromady. Od pristich zajemcu pozaduji aby meli pulnutou misi. Mise ma timer 420 dni!!! takze klidne si ji beztet pullnout hned ted, pokud jeste nemate inf klic.
Zacinalo se na kopecku u dungu pod incarnatorem, kde 220ky killovali par ansasi. Lognul sem sveho kamose snezu, zrovna kdyz se jeden killoval a bajmen prohlasil po tomto jdeme. Amickson ze jeste ansasiho. Prave se nejaky ansasi mastil. Kdyz umrel joinul jsem KT a vidim ze je rd. Po infu co jsem mel prebiram veleni a !cd go v tom vill zacne neco precet ze jeste ne, ale to uz jsou 4/6 z KT pod incarnatorem u hecku. Trosku tam zacali pobihat kolem a pullnuli jednoho hecka, ja jako snezo sem se chopil tankovani!!!1 slo mi to. Pak se dovalil i zbytek KT a kamos will. V tom nabehli asi 4 dalsi heckove. Ja na dualku s petrem jsem je tam zacal calmovat. 3 z 5 hecku byly calmed a chystal sem se najit toho dalsiho, v tom kamos will hodi mongo a zacne brecet, ze nema web a nano a ze vsichni umreme. Pripominam mu ze heckove byli calmed a on ze to teda vidi, tak sem mu pripomnel, ze mongo kamose probudilo. Po tomto zjisteni will odchazi ze ho tady neni potreba ;p Mno je fakt ze nebyla, ale asi by to slo rychleji a hlavne by nemusel tankovat muj novy uber fixer!!! ;p
|
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
|
| |
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 12:40:15
|
quote: Originally posted by paja2000
Prave se nejaky ansasi mastil. Kdyz umrel joinul jsem KT a vidim ze je rd. Po infu co jsem mel prebiram veleni a !cd go v tom vill zacne neco precet ze jeste ne, ale to uz jsou 4/6 z KT pod incarnatorem u hecku.
Kdyby si cetl chat, coz zasadne nedelas a hned se vrhas po hlave do odcedeckovani, tak by sis i vsiml, ze se zadnej anansi nemastil, ale zabijel se scary spider.... jelikoz amik prave tahal jednoho anansiho ke grupe a ty si to cdcknul zbyli tam prave jen lidi co ctou chat poradne a videli, ze amik to i pise, ze ho tahne....
quote:
Pak se dovalil i zbytek KT a kamos will. V tom nabehli asi 4 dalsi heckove. Ja na dualku s petrem jsem je tam zacal calmovat. 3 z 5 hecku byly calmed a chystal sem se najit toho dalsiho, v tom kamos will hodi mongo a zacne brecet, ze nema web a nano a ze vsichni umreme. Pripominam mu ze heckove byli calmed a on ze to teda vidi, tak sem mu pripomnel, ze mongo kamose probudilo. Po tomto zjisteni will odchazi ze ho tady neni potreba ;p
Pajo nevymeslej si nesmysly. Calmed byl tak maximalne jeden, navic jsem to ani neodpovedel na to, ze neco vidim calmed, protoze znova opakuju, byl to jen tvuj dojem, ze byli calmed. Navic pokud na me chces hodit i to, ze jsem tam dotah ty 4 hecky ja s tim zbytkem, tak to ti taky neprojde, protoze cesta byla cista, to jste si pritahli od vrchu vy. Jinak k tem tvejm uzasnejm calmum necalmum, ze se nepochlubis, ze ti tam chcipl doctorzhor a to do nej chvili musel busit, protoze to singl tauntem neslo sundat. Takze si calmoval prd a zase necetl chat, protoze by jsi i videl, ze jsem za tim, ze tady chcipneme psal smajl a dozadoval se jen webu, niceho vic, ale jelikoz ty chat nectes poradne, tak to nemuzes videt.
Nauc se cist chat, nedelat zbrkly rozhodnuti a nedelat ze sebe pana pole za kazdy situace. A k tomu ze me tam nebylo potreba jak pises, nebudu nekde, kde mi jeste za to, ze nekomu zachranim prdel peskujou. |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 12:49:14
|
quote: Originally posted by Wilda
Prave se nejaky ansasi mastil. Kdyz umrel joinul jsem KT a vidim ze je rd. Po infu co jsem mel prebiram veleni a !cd go v tom vill zacne neco precet ze jeste ne, ale to uz jsou 4/6 z KT pod incarnatorem u hecku.
Kdyby si cetl chat, coz zasadne nedelas a hned se vrhas po hlave do odcedeckovani, tak by sis i vsiml, ze se zadnej anansi nemastil, ale zabijel se scary spider.... jelikoz amik prave tahal jednoho anansiho ke grupe a ty si to cdcknul zbyli tam prave jen lidi co ctou chat poradne a videli, ze amik to i pise, ze ho tahne....
jo chat nectu, kdyz nejsem na botovi, viz vyse, joinul jsem se snezem a videl to co bylo napsany. Mas pravdu ze to byl scary spider ale me se zdal uplne jako ti pavouci ansasi z tech inf questu. Chybicka. Ale myslim ze se nic nestalo, kdyz par lidi odbehlo.
quote: Originally posted by Wilda
quote:
Pak se dovalil i zbytek KT a kamos will. V tom nabehli asi 4 dalsi heckove. Ja na dualku s petrem jsem je tam zacal calmovat. 3 z 5 hecku byly calmed a chystal sem se najit toho dalsiho, v tom kamos will hodi mongo a zacne brecet, ze nema web a nano a ze vsichni umreme. Pripominam mu ze heckove byli calmed a on ze to teda vidi, tak sem mu pripomnel, ze mongo kamose probudilo. Po tomto zjisteni will odchazi ze ho tady neni potreba ;p
Pajo nevymeslej si nesmysly. Calmed byl tak maximalne jeden, navic jsem to ani neodpovedel na to, ze neco vidim calmed, protoze znova opakuju, byl to jen tvuj dojem, ze byli calmed. Navic pokud na me chces hodit i to, ze jsem tam dotah ty 4 hecky ja s tim zbytkem, tak to ti taky neprojde, protoze cesta byla cista, to jste si pritahli od vrchu vy. Jinak k tem tvejm uzasnejm calmum necalmum, ze se nepochlubis, ze ti tam chcipl doctorzhor a to do nej chvili musel busit, protoze to singl tauntem neslo sundat. Takze si calmoval prd a zase necetl chat, protoze by jsi i videl, ze jsem za tim, ze tady chcipneme psal smajl a dozadoval se jen webu, niceho vic, ale jelikoz ty chat nectes poradne, tak to nemuzes videt.
Nauc se cist chat, nedelat zbrkly rozhodnuti a nedelat ze sebe pana pole za kazdy situace. A k tomu ze me tam nebylo potreba jak pises, nebudu nekde, kde mi jeste za to, ze nekomu zachranim prdel peskujou.
nikdo na tebe nehaze, ze si pritahnul hecky, ale jestli chces tak se to na tebe hodit muze, neni problem ;)
to ze nekde pises smile nebo nesmile je mi celkem fuk, vedel jsem zee neumreme. Ano doktor natahl brka, ale to ho ani nezachranilo to mongo ne?
calmovani bylo in progress! Na rozdil od uber tradera gimp crat nema calm instacast, tos to chivlku trva + recalmnout par mobu po mongu a utikajicim enfovi. |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 13:01:23
|
quote: Originally posted by paja2000 jo chat nectu, kdyz nejsem na botovi, viz vyse, joinul jsem se snezem a videl to co bylo napsany. Mas pravdu ze to byl scary spider ale me se zdal uplne jako ti pavouci ansasi z tech inf questu. Chybicka. Ale myslim ze se nic nestalo, kdyz par lidi odbehlo.
Ne nic se nestalo, protoze amik chcipl kdyz ho tahl na misto kde se to zabijelo. Ale kdyby nechcip, zase chipnou lidi co tam zustali a bude se nadavat, kde brzej, tak jak tak....
quote:
nikdo na tebe nehaze, ze si pritahnul hecky, ale jestli chces tak se to na tebe hodit muze, neni problem ;)
ja nerikam, ze haze, jen rikam, kdyby jsi to na me chtel hodit...
quote:
to ze nekde pises smile nebo nesmile je mi celkem fuk, vedel jsem zee neumreme. Ano doktor natahl brka, ale to ho ani nezachranilo to mongo ne?
No to asi tezko kdyz heck nebyl calmlej celou dobu a on se tam hyluje aby necip a jeste hyloval nekoho jinyho, doce mas taky, takze vis co je heal aggro, takze se to z nej tezko strhava....
quote:
calmovani bylo in progress! Na rozdil od uber tradera gimp crat nema calm instacast, tos to chivlku trva + recalmnout par mobu po mongu a utikajicim enfovi.
jo in progress, ale ten progress byl pekne dlouhej, nez bys docalmoval posledniho, tak by jsi tam zustal sam calmer a ostatni v gardenu.... na utikajicim enfovi nebylo potreba nic recalmovat, protoze ty 3 sli se mnou dolu k dungu, kde sem si je zabil...
edit: fuj, sotek zaradil |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 02/01/2007 13:02:45 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 13:18:35
|
co se tyce pana situace, tak na toho si asi budu muset hrat furt. Jsou tu slovy dva (2) lidi, kteri neco poradaji. Zbytek se veze. Ze poradam nejake inf quest na kterym ani nejsem v KT ...
hraj si ho tam, kde jsi od zacatku a mas kompletni prehled o deni... No ze jsou 2 a ty se divis? Kdykoliv nekdo z jinech udela neco jinyho tak ty 2 mu do toho kafraj.... ale to se da prejit, ale kdyz jsem na poslendim ffa bistovi po wipu announcoval odchod a 3/4 lidi leavla taky me presla chut... |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 13:36:09
|
No ja v ty dobe videl calm aury na 3 hecich, jeden busil do mne, jeden do arveho tusim a ten treti se taky docela hejbal:)
Jinak... Moje zkusenosti pravi, ze kdyz je kolem enf, tak je lepsi kdyz se necalmi, protoze enf ten calm stejne brejkne, navic se tim maze hatelist - takze se muze snadno stat, ze enf mongne, doktor hylne a ma moba na zadech. Jedina situace kdy je pobliz enfa vhodne calmit je mob co busi do doce (pac tam uz se situace nemuze zhorsit;)
V zasade se da rict, ze pokud ma calmer pobliz enfa a nepocita s mongem, je to chyba calmera (a to mam jak enfa, tak calmera. beat this)
|
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:07:32
|
quote: Originally posted by axtheb
V zasade se da rict, ze pokud ma calmer pobliz enfa a nepocita s mongem, je to chyba calmera (a to mam jak enfa, tak calmera. beat this)
jak moc musi byt ten enf blizko? je blizko kdyz je dole u dungu a my pod inc? ;)
kdybych mongoval pod incem tak ti to muze bejt sumak s calmama, ale to neni predmetem debaty
quote:
will jen dostal hystericke zachvat, kdyz sem jen podotknul, ze ty moby byly calmed a ze je to trosku probudilo. Naprosto zbytecne, zadny drama nic.
prdlacku, spis misto aby byl nekdo rad, ze mu zachranim prdel a nemusi znova bezet z g a zdrzovat to, tak jeste dostanu vynadano... pajo probudilo to max jednoho ktere byl calmlej v tu dobu, jinak dalasich X co busili do jinejch lidi asi tezko...
edit: quote mi dneska nejde |
|
Edited by - Wilda on 02/01/2007 16:09:28 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:31:43
|
...pet byl s nejvetsi pravdepodobnosti muj, za coz se omlouvam... i kdyz vlastne nevim... ale koho jineho... Hlavne se tam nejaci heci killovali a nejaci ne, takze jsem pocumoval kterymu ubejvaj bublinky a tam se snazil pomahat... sory |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 03/01/2007 : 14:51:51
|
Mno ten zacatek byl taky spatne vyctenej z chatu pac.. tim ze po tomhle jdeme jsem odpovidal Amikovi na to aby pritah jeste jednoho, toho jako ze sundame a po tomhle jdeme ale hlavne ze se to vsechno zmaklo jak melo. Klice maji vsichni a fun++ byla jako vzdy u kazdyho inf key :o)
|
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 03/01/2007 : 16:29:21
|
já že to byla rozcvička tak sem ty hecky začal kilovat i když vybírál sem ty co nebyli calm , ale stejně... |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 00:24:11
|
To jste se fakt slezli na inf g klic, nebo to je jen nejaky trik zastirany roztrzkou mezi Willem a Pajou, abych vam to zral?:-)
Toz gratz vsem. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 08:34:22
|
quote: Originally posted by tojejedno
To jste se fakt slezli na inf g klic, nebo to je jen nejaky trik zastirany roztrzkou mezi Willem a Pajou, abych vam to zral?:-)
Toz gratz vsem.
Petr mi napsal hele voe ses muj nejlepsi kamos, nechces usporadat inf klic? Ja rikam jasne, posli hhab a skocime na to. Lognu svojeho kamosa snezu, ty kamosku aki a hned jsme 3. Tak sem to vyhlasil. Ozvali se 4 lidi, tak aki nebyla potreba, po par handrkovani, pullovani misi, umirani jsme se slezli a killnuli jsme to. Vsichni mi pak podekovali, petr hhabem, snezo dekovackou ... ostatni uz si nevzpominam no a bylo to |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 14:54:34
|
quote: Originally posted by tojejedno
Toz gratz vsem.
Petr mi napsal hele voe ses muj nejlepsi kamos, nechces usporadat inf klic? Ja rikam jasne, posli hhab a skocime na to. Lognu svojeho kamosa snezu, ty kamosku aki a hned jsme 3. Tak sem to vyhlasil. Ozvali se 4 lidi, tak aki nebyla potreba, po par handrkovani, pullovani misi, umirani jsme se slezli a killnuli jsme to. Vsichni mi pak podekovali, petr hhabem, snezo dekovackou ... ostatni uz si nevzpominam no a bylo to
Vam asi nedoslo, ze inf g key ani delat nechci..!! jako kdyz pak lognu a jsem uoplne nekde jinde -- mrtva v Tiru, me docela pekne dozralo. Takze nasledovala zmena hesla u accountu. diky, ze venujete pozornost tomu, co si lidi preji - nepreji, aby se delo s jejich accountem a charama na nem!!
NEdekiky za logovani!!   |
Mamma is playin' |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 16:05:11
|
quote: Originally posted by charis Vam asi nedoslo, ze inf g key ani delat nechci..!! jako kdyz pak lognu a jsem uoplne nekde jinde -- mrtva v Tiru, me docela pekne dozralo. Takze nasledovala zmena hesla u accountu. diky, ze venujete pozornost tomu, co si lidi preji - nepreji, aby se delo s jejich accountem a charama na nem!!
NEdekiky za logovani!!  
Mno, v tu chvili to vypadalo, ze na ten klic bude malo lidi do KT (a promin, za to ze peta(?) lognul tebe muzu ja) |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 16:20:08
|
quote: Originally posted by charis Vam asi nedoslo, ze inf g key ani delat nechci..!! jako kdyz pak lognu a jsem uoplne nekde jinde -- mrtva v Tiru, me docela pekne dozralo. Takze nasledovala zmena hesla u accountu. diky, ze venujete pozornost tomu, co si lidi preji - nepreji, aby se delo s jejich accountem a charama na nem!!
NEdekiky za logovani!!  
Mno, v tu chvili to vypadalo, ze na ten klic bude malo lidi do KT (a promin, za to ze peta(?) lognul tebe muzu ja)
Pokud vim, rikala, jsem, ze vam to klidne hylnu, ale klic do inf g jsem delat nechtela a rikala jsem to nekolikrat, tak promin, ze se rozciluju, ale je to muj account a moje chry na nem. Diky za pochopeni (pro priste). |
Mamma is playin' |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 20:40:27
|
quote: Originally posted by charis
NEdekiky za logovani!!  
Mno, v tu chvili to vypadalo, ze na ten klic bude malo lidi do KT (a promin, za to ze peta(?) lognul tebe muzu ja)
Pokud vim, rikala, jsem, ze vam to klidne hylnu, ale klic do inf g jsem delat nechtela a rikala jsem to nekolikrat, tak promin, ze se rozciluju, ale je to muj account a moje chry na nem. Diky za pochopeni (pro priste).
takze asi si nepochopila jednu vec. nebyl problem s docama, vypadalo to ze bude problem dat dohromady 6 lidi, a je zbytecny aby se jeden klic vyhazoval.
jen by me zajimalo proc nechces inf key. nejaka forma protestu nebo tak neco? |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 22:36:30
|
quote: Originally posted by paja2000 ...
takze asi si nepochopila jednu vec. nebyl problem s docama, vypadalo to ze bude problem dat dohromady 6 lidi, a je zbytecny aby se jeden klic vyhazoval.
...
zda se mi to nebo mi nadavas za to, ze jsem dala k dispozici muj account kvuli tomu, ze kdyz bude potreba doc, abyste si ji mohli lognout a ty mas tu drzost me za to zjebat?!? kde to jsme?
[Edit:] |
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 05/01/2007 22:47:15 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 23:41:03
|
...
zda se mi to nebo mi nadavas za to, ze jsem dala k dispozici muj account kvuli tomu, ze kdyz bude potreba doc, abyste si ji mohli lognout a ty mas tu drzost me za to zjebat?!? kde to jsme?
[Edit:]
no me osobne mrzi, ze ten klic s tebou neudelali, kdyz uz meli tu moznost, i kdyz ho nechces, to uz tu bylo omylano OO*krat. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 13:26:35
|
...
[size=1]zda se mi to nebo mi nadavas za to, ze jsem dala k dispozici muj account kvuli tomu, ze kdyz bude potreba doc, abyste si ji mohli lognout a ty mas tu drzost me za to zjebat?!? kde to jsme?
Kde ti nadava? |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 15:14:25
|
quote: "ty kamosku aki a hned jsme 3." "tak aki nebyla potreba"
To je cele kde vidim ze Te Paja jmenuje Aki... Tak nevim co v brne znamena zjebe --> "ty mas tu drzost me za to zjebat"? Asi Tvoje rozhorceni ma co spolecneho s nedavnyma hadkama s Pajou, protoze si Te takovou nepamatuju... :( no, Tvoje vec, kazdopadne jak Ty si stezujes v jinem topicu na "nas" tak si to dovolim opetovat. Posledni dobou se chovas jak kaca...
Logoval sem Te uz mockrat, nevim uz naco ale libovolne sem s Tebou hejbal po celem AOcku. Kdyz sem Te logoval na ten klic tak si byla v OA v supu, no sel sem pro misi do penu a pak zjistim ze uz je vic lidi na tym. Tak Ti dam chain detah abych Te vratil alespon na RK. Takze hlasky typu... "jako kdyz pak lognu a jsem uoplne nekde jinde -- mrtva v Tiru, me docela pekne dozralo." si schovej pro nekoho jineho, tvoje rozhorceni ma puvod uplne nekde jinde....
Trapnou zmenu hesla na accountu schvaluju, pac takovej ninja Inf G key, je urcite velka prasarna.... Jako kdybych Te mel nekdy hacknout.... Nech si svuj ubah account.... kthxbye
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 15:26:54
|
tak si tady po delší době čtu forum a musím říct, že se to tady hemží pěknými ho..., nevím co je s tebou Peťo, ale poslední dobou se chováš jako blb, Nech si svuj ubah account....vůbec nechápu jak si něco takového můžeš dovolit, každý to nehraje jako Paja nebo Toje, kteří jdou přes mrtvoly za equipem, mrzí mě že zrovna ty se měníš k horšímu
Stilgarr
quote: Originally posted by petrpets
quote: "ty kamosku aki a hned jsme 3." "tak aki nebyla potreba"
To je cele kde vidim ze Te Paja jmenuje Aki... Tak nevim co v brne znamena zjebe --> "ty mas tu drzost me za to zjebat"? Asi Tvoje rozhorceni ma co spolecneho s nedavnyma hadkama s Pajou, protoze si Te takovou nepamatuju... :( no, Tvoje vec, kazdopadne jak Ty si stezujes v jinem topicu na "nas" tak si to dovolim opetovat. Posledni dobou se chovas jak kaca...
Logoval sem Te uz mockrat, nevim uz naco ale libovolne sem s Tebou hejbal po celem AOcku. Kdyz sem Te logoval na ten klic tak si byla v OA v supu, no sel sem pro misi do penu a pak zjistim ze uz je vic lidi na tym. Tak Ti dam chain detah abych Te vratil alespon na RK. Takze hlasky typu... "jako kdyz pak lognu a jsem uoplne nekde jinde -- mrtva v Tiru, me docela pekne dozralo." si schovej pro nekoho jineho, tvoje rozhorceni ma puvod uplne nekde jinde....
Trapnou zmenu hesla na accountu schvaluju, pac takovej ninja Inf G key, je urcite velka prasarna.... Jako kdybych Te mel nekdy hacknout.... Nech si svuj ubah account.... kthxbye
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 15:41:25
|
quote: nevím co je s tebou Peťo, ale poslední dobou se chováš jako blb
Jo ten kdo takhle urazi bude urcite chytrejsi...
no ja to myslel tak ze kdyz mi nekdo da login tak mi veri, a kdyz mi ho nekdo sebere tak si pripadam jako zlodej....
ale beru to ze ted vypadam jako svine kdyz napisu neco proti Aki (holce)...
si nejdriv ale precti cely flame kdyz chces posuzovat, a ne jen jeden muj post....
|
Edited by - petrpets on 06/01/2007 15:43:58 |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 15:45:14
|
no ja to myslel tak ze kdyz mi nekdo da login tak mi veri, a kdyz mi ho nekdo sebere tak si pripadam jako zlodej....
si nejdriv ale precti cely flame kdyz chces posuzovat, a ne jen jeden muj post....
já to četl celé Petře, hlavně se mi nelíbí, že se Aki posmíváš pro kvalitu jejích charů, to mi od tebe nepřijde moc hezké
Stilgarr |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 15:55:01
|
quote: Originally posted by Aleister Crowley
to ctes nekde mezi radky? aha...
já to četl celé Petře, hlavně se mi nelíbí, že se Aki posmíváš pro kvalitu jejích charů, to mi od tebe nepřijde moc hezké
Stilgarr
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 16:00:34
|
me slo spis o to , ze jsem neco rekla..vyslovila svoje ptrani, ze si neco nepreju, aby se smojim charem delalo..a lup...hned to delate
je snad logicke, kdfdyz si nepreju, aby se neco delo/nedelo s mojima charam, aby bylo moje prani respektovano..to byl duvod zmeny helsa.. brouku
takze si nech kacu pro tebe
[EDIT: nikdy jsme netvrdila, ze mam ubah chary..lasko]
|
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 06/01/2007 16:01:20 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 16:03:32
|
me slo spis o to , ze jsem neco rekla..vyslovila svoje ptrani, ze si neco nepreju, aby se smojim charem delalo..a lup...hned to delate
je snad logicke, kdfdyz si nepreju, aby se neco delo/nedelo s mojima charam, aby bylo moje prani respektovano..to byl duvod zmeny helsa.. brouku
takze si nech kacu pro tebe
[EDIT: nikdy jsme netvrdila, ze mam ubah chary..lasko]
no ja taky nikdy nerek ze si to tvrdila, a ani ze je mas....
Pro mne byl ten acc ubah v jinem smeru.... (doc buffy/TT/doc navic)
Tak si oba prectet co pisu nejdriv... |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 16:05:09
|
quote: Originally posted by petrpets Nech si svuj ubah account.... kthxbye
quote:
no ja taky nikdy nerek ze si to tvrdila, a ani ze je mas....
Pro mne byl ten acc ubah v jinem smeru.... (doc buffy/TT/doc navic)
Tak si oba prectet co pisu nejdriv...
gty si poradne precti co ty pises a pak az si dovol to rikat nam |
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 06/01/2007 16:07:02 |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 16:05:26
|
Tak tě tedy Petře prosím o to abys mi to objasnil. děkuji.
Stilgarr |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 16:24:55
|
[size=1]Nebo mi rekni, jak jsi to myslel, protoze to co jsi napsal vyznelo jako, ze moje chary nestoji za nic.
takze se prosim vyjadri, jak jsi to vubec teda myslel.
|
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 06/01/2007 16:49:44 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 17:03:31
|
Tak se Aki omlouvam za kacu, trosku v afektu asi no....
<3
Edit: neni nad to si to vyrikat z oci do oci (ingame myslim) ;) |
Edited by - petrpets on 06/01/2007 17:04:45 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 20:45:58
|
quote: Originally posted by paja2000 a furt nevidim ten duvod proc je to prani nemit inf klic.
Ja bych to videl na iracionalni zensky rozhodnuti, to nepochopis. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|