Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 razor a ninja loot!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/12/2006 :  22:41:39  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
o [Czabot]: !raffle announce Raffle for razor is still open
To [Czabot]: !raffle announce Raffle closing in 10 seconds. last chance
To [Czabot]: !raffle result

Players attending ::. Rolled 10000 times handing out
1 point each roll ::.

Snezofix > 1708 points » joined 9:33 PM GMT
Stilgarr > 1691 points » joined 9:34 PM GMT
Ladven > 1667 points » joined 9:34 PM GMT
Pajja > 1659 points » joined 9:33 PM GMT
Loneshade > 1643 points » joined 9:33 PM GMT
Janosik > 1632 points » joined 9:33 PM GMT

[Team] Ladven: loni, som ti dlzny jedneho dracika
[Team] Loneshade: lootuj
[Team] Janosik: este su tam 2
[Team] Ladven: ber ak nemas
[Team] Janosik: ja?
[Team] Loneshade: lootuj ladve
[Team] Ladven: oki
[Team] Snezofix: ladven a stilg vyhraly
[Team] Janosik: omg :( kde to bolo
[Team] Ladven: nj
[Team] Loneshade: [Team Loot Messages] Janosik looted Razor's Fang from Remains of Razor the Battletoad.
[Team] Snezofix: ladven ty mas?
[Team] Janosik: kto nelotol?
[Team] Loneshade: jano ty nie ;P
[Team] Janosik: tomu dam hotove
[Team] Ladven: ne, ja chcel pustit lonimu bo minule pustil on mne
[Team] Snezofix: ladven mal
[Team] Philty: drama !!
[Team] Loneshade: :)
[Team] Snezofix: :)
[Team] Pajja: ty voe ninja!
[Team] Janosik: nie zrobil som lblost takze ked to prerobim davam to tomu co mal terax lotnut
[Team] Snezofix: chudak ladven
[Team] Loneshade: jano, visis ladvenovi 30m ;)
[Team] Ladven: nj loni, nemas ani ty ani ja teraz :)
[Team] Philty: prineste mucidla!!!
[Team] Snezofix: najpr mu zoberien 3 specku potom jano razora:)
[Team] Pajja: koho org kick za ninja loot?
[Team] Loneshade: jana! ;))
[Team] Janosik: mna

a ted disciplinarka a vylouceni ze svazu!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Edited by - paja2000 on 18/12/2006 08:30:06

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 18/12/2006 :  03:04:13  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Jaké to dráma , prostě si Jano lapne v lairu vykempí a zařídí kill Razorzmetka, a pozve Ladvena či Loniho na loot, no a je vymalováno :-)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 18/12/2006 :  07:44:37  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
to je banda neposedu, porad hmatlaj na co nemaji, jeden lootuje zody, druhej si se mnou povida pri spawnu tchua, treti klika na mrtvy draky, no co nam to vyrusta za generaci ;))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 18/12/2006 :  08:30:34  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Fošnou po tlamě, pak org kick, veřejný linčování, obalit smůlou, oválet v peří posadit na mecha zadkem dopředu a provádět po OA - prostě klasickej postup !!!!!
Džízischrajst to sou dneska lidi

AO Kocourek
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 18/12/2006 :  08:50:26  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rad-as

Fošnou po tlamě, pak org kick, veřejný linčování, obalit smůlou, oválet v peří posadit na mecha zadkem dopředu a provádět po OA - prostě klasickej postup !!!!!

pekny kocoure :))) evidentne bych te ted volil za hlavniho "inkvizitora" :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/12/2006 :  09:35:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Hhab co lotnul Janosik zaplatím já. Respektive já ted získal Hhab a dám to někomu. Jano to neudělal úmyslně.

Večer lognu a někomu to přidám.

PS: Nemyslím ten hhab co je Willmy

-
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 18/12/2006 :  09:39:54  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Hhab co lotnul Janosik zaplatím já. Respektive já ted získal Hhab a dám to někomu. Jano to neudělal úmyslně.

Co si to dovolujes, takhle kazit drama omg!

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/12/2006 :  09:44:20  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
sorry :(

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/12/2006 :  09:57:58  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

a co tim jako dokazes?
sem zvedav co udelas az jano lootne burden "Janosik: omg :( kde to bolo"

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 18/12/2006 :  10:12:35  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Ať si to Jano s Ladvenem srovná sám. HHAB je věc, která má svou finanční hodnotu a jeden fang se dá považovat za polovinu hodnoty HHABu, takže kuci vědí kolik kdo komu dluží.

Jinak ale má Petr pravdu, je třeba aby si lidi na lootění nodropů dávali pozor, lepší je se zeptat dvakrát, než jednou blbě lootnout.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Edited by - Philty on 18/12/2006 10:14:04
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/12/2006 :  10:34:41  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

a co tim jako dokazes?
sem zvedav co udelas az jano lootne burden "Janosik: omg :( kde to bolo"

nedokážu tím vůbec nic, ale Jano není ninjaloter a u burdenu se to nestane, jinak pojedu na trestnou výpravu do Irska

udělal chybu, ale není to zlý člověk

-
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:08:17  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
nedokážu tím vůbec nic, ale Jano není ninjaloter a u burdenu se to nestane, jinak pojedu na trestnou výpravu do Irska

cili nechme ho, at se ospravedlni sam a vymysli jak to poresit, se tesim na ty napady :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:10:00  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale tim, ze to vyresis za nej spusobis, ze si priste zase neda bacha.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:18:12  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

klonim se k tomu standarnimu reseni!!!111! koucour na hrad! ;p

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:29:22  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

klonim se k tomu standarnimu reseni!!!111! koucour na hrad! ;p

Zomg z paji je ted roleplayer? wtf?

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:45:39  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote

hned ako som zistil co som urobil som ponukol po najblizsom tchu cely hhab. a ak ma chcete kicknut ok. aj tak netusim preco som stale v org ked ktosi za ninja loot letel.

Ladven ma u mna cely hhab.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:51:05  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631
aj tak netusim preco som stale v org ked ktosi za ninja loot letel.

Znas to, kolecko z TS. Ja kazdymu merim jinak!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 18/12/2006 11:51:25
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 18/12/2006 :  11:58:28  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Natzi!

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:09:27  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jano chodi na TS? Tak to musi byt co slovo to perla ne?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:13:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
Jano chodi na TS? Tak to musi byt co slovo to perla ne?

Nechodi, ale nejakej pseudoduvod se musi uvest:-)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:18:01  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Ale tim, ze to vyresis za nej spusobis, ze si priste zase neda bacha.

Podívej se, já to za něj nevyřeším. To, že tohle udělal si už si ponese sám na svojím štítu. Chtěl jsem mu jenom pomoc, že bych mu dal hhab. Nic víc.

Já jsem si Janosika oblíbil a přijde mi jako hodný a férový člověk, který udělal koninu. Já prostě věřím, že toho fakt lituje. Znáš ho z czabotu a víš, že je svým způsobem roztomilý popleta .

Prostě je to kluk, kterýmu chci nějak pomoc, ale ten problém to za něj nevyřeším. Já nepíšu jestli ho máte kicknout z orgu nebo ne. Do tohodle rozhodnutí vůbec nemluvím. Jenom jsem napsal svůj názor a že za něj chci dát hhab (což odmítl). Neříkám, že na to nemáte právo nebo něco takovýho. Nejsem jeho právník, ale jeho pokladnička :).

Je tohle tak špatné Krabicko?

-
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:30:51  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je tohle tak špatné Krabicko?

Je to nevýchovný, chováš se k němu jako jeho babička...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:36:04  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Podle mě to Jano úmyslně neudělal, hraje s náma už nějakou dobu a všichni ho "známe" z czabota, jestliže se vyrovná s Ladvem tak bych to dál nerozmazával, ostuda na imperiu podle mě stačí ;)

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:43:41  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
viz jano proc nechape ze neletel z orgu:
vis jano u tebe to je brany jako konina jak pise slegla a stalo se to v ramci orgu takze bych rekl, ze to nema tak dalekosahle dusledky jako kdyz Driverx s jeho enf altem 2x po sobe ninjalootnul Styga z aztura... To uz je totalne neomluvitelny.... Po prve mu bylo receno jako co to kur.. dela a at na cizi veci nesaha a klasicky pouceni o ninjalootu (coz teda uz se svym mainem moh davno vedet) a pak ho proste ninjnul znova....

ale na jednu stranu ma i petr pravdu, protoze oops burden mi sam skocil do invu je tez neomluvitelna vec.... naucit se na nic nemakat
proste na nic co jsem si nezabil sam nebo mi nekdo nerekl podrz loot nebo udelej reference proste nemakam, kor na nejakejch akcich kde se coopuje kvuli nodrop vecem atp...
to samy u bista priklad, padne bist a vsichni kdo nejsou necim povereny (viz vejs) tak proste jdou od mrtvoly, ne ze by jsme si navzajem neverili, ale od toho to pravidlo proste je, stat se muze cokoliv...

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 18/12/2006 :  14:12:48  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda
to samy u bista priklad, padne bist a vsichni kdo nejsou necim povereny (viz vejs) tak proste jdou od mrtvoly, ne ze by jsme si navzajem neverili, ale od toho to pravidlo proste je, stat se muze cokoliv...

to by se hodilo taky rict driv nez vyrazi na beasta nekdo novej treba jako ja, nikdo me nic nerek sel sem si jenom vyfotit prvniho beasta na kterym sem byl pekne z blizka a hned se to tu omejva ;)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/12/2006 :  14:34:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast
to by se hodilo taky rict driv nez vyrazi na beasta nekdo novej treba jako ja, nikdo me nic nerek sel sem si jenom vyfotit prvniho beasta na kterym sem byl pekne z blizka a hned se to tu omejva ;)

Jako explicitne rikat kazdymu kdyz je nekdo poprve: "a nesahej na telo hezaka. A nesahej na telo Generala. A nesahej na telo Bista..."?

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 18/12/2006 :  14:43:53  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jako explicitne rikat kazdymu kdyz je nekdo poprve: "a nesahej na telo hezaka. A nesahej na telo Generala. A nesahej na telo Bista..."?

No ja nemyslel to ze na nej nemam sahat to je jasny spis sem mluvil o tom ze se k nemu nema vubec lizt. Ja k nemu jenom nabeh chvilku tam postaval a fotil a hned na me par lidi porvavalo at odnej vypadnu ;) ted uz to vim tak je mi to jasny a uz k nemu nepolezu az padne
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 18/12/2006 :  14:48:57  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

jako doktore, ja nevim, ale tohle je preci automaticka vec....
ja neomejvam ani tebe ani bista (leda za bys byl nejaka nadherna baba tak to bych te z chuti omejval az by se mi od rucicek kourilo) ale nestalo se to poprve a rekl bych, ze ani naposled, sec priznal si se hezky, ja to myslel jako celkove ne jako narazku na tebe jak si cmuchal kolem bista :)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/12/2006 :  14:52:26  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Možná polemika jestli raidování se vede style "co není zakázaný to je dovolený" nebo "budeš držet hubu a krok" :).

Jsou někde raidovací pravidla jak se chovat, když padne beast na zem nebo je zakázáno si ho vyfotit?

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 18/12/2006 :  15:03:46  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jsou někde raidovací pravidla jak se chovat, když padne beast na zem nebo je zakázáno si ho vyfotit?

ok priklad, mas loot z bista, odovacka s omnakama, bude se ti libit, ze se ti kolem mrtvoly motaj modry tecky a "treba si fotej a treba ne"? nebude.
je to jasne dany pravidlo, co neni tvoje di od toho, ono je desne prijemny resit nejaky ninjalooty a desne prijemny pak sazet tresty za to.... protoze kdyz zase uvidej, ze jsi ninju nepotrestal, ohrozujes povest cele org a muze se to stat omylem, ze jsi si delal ref...

Edit: to uz se chces chovat jako ty debilni amerikanci a vyslovene lidem neco zakazovat, protoze jinak si budou myslet ze to je povoleny a zalovat a soudit prachy? neprehanej to do extremu...

Edited by - Wilda on 18/12/2006 15:05:54
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 18/12/2006 :  16:40:29  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

to je banda neposedu, porad hmatlaj na co nemaji, jeden lootuje zody, druhej si se mnou povida pri spawnu tchua, treti klika na mrtvy draky, no co nam to vyrusta za generaci ;))

jsou inspirovani tvym vzorem!!!1!1

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 18/12/2006 :  16:41:59  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

hned ako som zistil co som urobil som ponukol po najblizsom tchu cely hhab. a ak ma chcete kicknut ok. aj tak netusim preco som stale v org ked ktosi za ninja loot letel.

Ladven ma u mna cely hhab.

arthis1

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Edited by - nekrotyrael on 18/12/2006 16:45:23
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 18/12/2006 :  16:47:27  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Co k tomu napsat, ninjalooting je prostě o lidech a osobně mne přesně na AOčku tahle stránka fascinuje naprosto nejvíc.
Pokud mluvím o hráčích z CzA 200+ neni mezi nima nikdo kdo by úmyslně byl schopen něco ninjalootnout za tim si stojim.

Ninjalooting v CzA vzniká - 1) Chaos - jako u Jana, nebo třeba při dělání referencí atd. případně je poblíž Kocour
2) neznalost - nováčci které je potřeba holt usměrnit.
3) Debilita lidí - s tim si poradíme!!

PS:Ninjalooting je potřeba posuzovat případ od případu, nebo je tu někdo kdo věří, že to Jano udělal schválně ?

AO Kocourek
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 19/12/2006 :  09:21:33  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Jasne!!! potrebuje prachy!!!!!

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 20/12/2006 :  14:18:57  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
Bolo to nedorozumenie, jano si nezobrzil vysledky rafle na czabote a jak som pisal lonimu az lotne (bo som mu dlzny jedneho draka) tak to jano pochopil na seba. Vyriesene v telle s janom par minut po udalosti.

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc

Edited by - lacius on 20/12/2006 14:20:13
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000