Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Kali
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 30/11/2006 :  12:07:04  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
Kali je tady muhaha konecne bohuzel jen 1/3 :(

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 30/11/2006 :  12:28:16  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shivaja

Kali je tady muhaha konecne bohuzel jen 1/3 :(

že bych zas prubnul trial?
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 30/11/2006 :  14:51:18  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Nováčci mají 1 milion expy hned od začátku

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 30/11/2006 :  16:23:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

počkat počkat, to si to mega můžu nějak rozlít do skillů, nebo změnili systém? ... btw mega je nějak moc se mi zdá
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 30/11/2006 :  19:41:49  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
mega skillpointů hned ze startu.Psal jsem milion expů protože už jsem z těch her totálně zblblej

Edited by - Yurekk on 30/11/2006 19:44:12
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 01/12/2006 :  12:05:58  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:

není to moc? tolik SP do začátku
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 01/12/2006 :  14:50:18  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
aji jo, ale pokud to nahazi do 50 skillu tak to tak hrozny nebude :)))

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 03/12/2006 :  01:37:53  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
pokud
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2006 :  10:06:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomas

pokud

no tak třeba jako caldari spec. mám nejvíc expů v missile bombardmentu 5 (500k exp), což v kombinaci s fregatou 4 dělá z kestrela nechutnou zvrhlost ... a nic noobovi nebrání za pár hodin/den fitnout slušně cruiser

Edited by - SNowie on 03/12/2006 10:09:45
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2006 :  20:08:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
ok, tak tohle jsem nečekal, lagy jak prase před prázdninami, co jsem zkoušel vše běželo v pohodě ... a jelikož Jita je naprosto nepoužitelný systém, asi přesedlám na jinou rasu než Caldari

ok, takže návrat do eve se odkládá na neurčito vzhledem k neskutečným lagům a pomalosti snad všeho

Edited by - SNowie on 03/12/2006 21:41:15
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 04/12/2006 :  07:05:54  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
jj,včera jsem skočil na místo mise a vlítlo na mě asi 12 NPC fregat a vyhnat moje 4 drony z carga bylo utrpení

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/12/2006 :  10:54:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj,včera jsem skočil na místo mise a vlítlo na mě asi 12 NPC fregat a vyhnat moje 4 drony z carga bylo utrpení

to byl nějaký zmršený update nebo co? vždyť když jsem to zkoušel před prázdninami vše běhalo rychlostí světla ať bylo online 10k nebo 25k lidí
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/12/2006 :  14:52:07  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
tj tim ze jses na jite, tam jsou lagy 24/7 protoze tam obchodujou uplne vsichni a vsichni se tam slizaj. neco jako kdyz vlezes na trh pred 5 lety na DP :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 04/12/2006 :  23:05:10  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
no ted ma vyjit patch, kde krome odstraneni nejakejch bugu smazou i velkou cast bm, ktery zatezujou databaze a diky skoku na 0km uz nejsou potreba, takze by to melo vyrazne snizit lagy.... (prej )

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/12/2006 :  07:26:37  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

no ted ma vyjit patch, kde krome odstraneni nejakejch bugu smazou i velkou cast bm, ktery zatezujou databaze a diky skoku na 0km uz nejsou potreba, takze by to melo vyrazne snizit lagy.... (prej )

jo skoky na 0km jsou fajn, jen mi přijde, že autopilot stále skáče na 15 ... každopádně ty bm jsou tam odjakživa a lagy se objevily dost náhle, takže tomu moc nevěřím
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 05/12/2006 :  11:08:53  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Autopilot skáče pořád stejně a pořád tak skákat bude,to se ti nezdá

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/12/2006 :  15:32:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Autopilot skáče pořád stejně a pořád tak skákat bude,to se ti nezdá

no co jsem lenoch
tak promaz bookmarků zjevně nepomohl ... jak může bavit 600 dementů sedět v Jitě a jen prodávat nakupovat, vždyť s těma lagama se povede odhadem každý desátý obchod takovej fitting se mi otevírá dvě minuty ...

Edited by - SNowie on 05/12/2006 20:32:52
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 06/12/2006 :  02:08:03  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:
Originally posted by Arnie

jo skoky na 0km jsou fajn, jen mi přijde, že autopilot stále skáče na 15 ... každopádně ty bm jsou tam odjakživa a lagy se objevily dost náhle, takže tomu moc nevěřím

Dragon pry byl takovej hodne lagovej (resp. z lagu hodne se stalo lagy sakra moc). - pro zmenu je to zprava z druhe ruky bo EvE nehraju.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/12/2006 :  20:11:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
ok pro změnu to nejde hrát, protože při warpu k bráně padne klient a od té doby padá furt jen co mi loďka dowarpne k té bráně, čemuž se nedá žádným způsobem zabránit ... nejradši bych rozkopal komp

Edited by - SNowie on 06/12/2006 20:12:04
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 09/12/2006 :  23:16:10  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ja vedel proc si dat pauzu a dlouhy skill

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/12/2006 :  12:00:07  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

ok pro změnu to nejde hrát, protože při warpu k bráně padne klient a od té doby padá furt jen co mi loďka dowarpne k té bráně, čemuž se nedá žádným způsobem zabránit ... nejradši bych rozkopal komp

Ja nemam ve hre absolutne zadnej problem (az na fronty na gatach v centru empire.) Proste jsem se prestal poflakovat v jite a okoli a je po problemech. Lagy mi obecne prijdou vyrazne nizsi. Jen ty fronty davaj moji cholericky povaze dost zabrat

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000