Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/11/2006 : 08:22:55
|
Docela zajimavej projekt, dost mozna konkurent Pirates of Burning Sea. Sice to neni tak pekne, ale bude to zadarmo -> tzn nebudou prazdne servery (coz u projektu typu PoBS hrozi)..
Nebudu tady moc vypisovat o co jde, precist si to muzete tady http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2847
V podstate jde o namorni MMORPG kde muzete delat cokoliv co vas napadne.. zabijet npc.. hrace.. hledat pokaldy..questy.. ALE super je, ze tam sou i 40 mest, tzn normos svet, muzete byt treba fisherman.. lumberjack.. miner.. coz zni zajimave..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 19/11/2006 : 12:04:19
|
Tak vypada skvele prosimte pis sem casem nake novinky diky :) tak upustim od meho umyslu koupit GW a rad si pockam na toto jen aby to vyslo co nejdrive ta guilda neni spatny napad :) tak zacni neco formovat  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
Edited by - Quizee on 19/11/2006 12:13:45 |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 19/11/2006 : 13:28:35
|
http://voyage.3game3.com/ No ta cinstina je divna ale je supr ze je tam ta ceska vlajka  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
Edited by - Quizee on 19/11/2006 13:32:16 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 17:56:14
|
jinak nejvic lidi to chce zkusit tady http://la2.gamepark.cz/forum/viewtopic.php?t=460 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 16:24:03
|
Uz jsem tam napsal i icq tak dyztak dejte vedet :) a ta grafika je brutalni |
|
Edited by - Quizee on 22/11/2006 16:24:15 |
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 20:00:53
|
jj jedina nevyhoda je pro me ta grafika ale pro moje slabsi pc to bude zase vyhodnejsi urcite to zkusim pac sem na to zvedavej jak svina  jenom mi muze nekdo rict kdy to spustej naostro? |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 20:43:40
|
http://la2.gamepark.cz/forum/viewtopic.php?t=460 tady se normal regni a cekej co ztoho bude :D no predpokladam ze do konce roku/////zacatku roku |
|
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 21:22:43
|
heh na plechu uz davno reglej sem |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 21:25:15
|
presne tak  |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/12/2006 : 02:10:37
|
nemecka verze http://bbo.yusho.de/de /peknej flash/ jinak na tom GP linku se tak nejak schazi uz ceska komunita kolem VC.. |
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/12/2006 : 12:55:39
|
no z videi me ta hra prijde dost hnusna .. dokud se nic nehybe, tak je to krasny, ale lode plujou jak motorovy cluny, strilej jak katuse, vsude barevny gejziry svetel pri mlaceni se savlema, .. na lodich neni zadna posadka, jezdeni s lodi mi pripada jak jezdit s motokarou .. velky zklamani .. "dalsi korejska"
edit: na mmorpg.com ma hype 6.8 .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 01/12/2006 13:14:13 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/12/2006 : 09:45:22
|
ty nevis co bys chtel elidore :-) ..si zahraj L2C5.. to uz je uplne jina hra a s perfektni grafikou.. fura questu.. vseho..
ano, graficky to uz neni nejlepsi...ale svejma featurama, ktery uz sem videl na youtube v jednom filmecku od hracu z asijske verze, to bude takova nova Ultima Online ve 3D a to se mi libi. Prvni asijskej titul s vice moznostma..
|
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 02/12/2006 : 10:22:25
|
Kde vidis tu podobnost s UO ? Ja jsem na to zvedavej,ale ze by me napadla nejaka spojistost s UO .. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:51:08
|
quote: Originally posted by M.C warior
Kde vidis tu podobnost s UO ? Ja jsem na to zvedavej,ale ze by me napadla nejaka spojistost s UO ..
mining..farmareni.. :)))) |
|
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 15:07:45
|
quote: Originally posted by Rodier
ty nevis co bys chtel elidore :-) ..si zahraj L2C5.. to uz je uplne jina hra a s perfektni grafikou.. fura questu.. vseho..
ano, graficky to uz neni nejlepsi...ale svejma featurama, ktery uz sem videl na youtube v jednom filmecku od hracu z asijske verze, to bude takova nova Ultima Online ve 3D a to se mi libi. Prvni asijskej titul s vice moznostma..
no zatim dojmy .. des a bes .. stahovani 40kbps .. no rekneme, vytizene linky nicmene 1,7gb ... instalace cca 2h!? po nainstalovani to dalo do start / programy / ../ pouze uninstal z ktereho to clovek nemuze vycist bo je to napsano presne takto: жÔŘ Voyage Century Online .. myslel jsem si ze to znamena spustit hru a ono ne :) .. tzn druha instalace ... opet 2h+ instalovani bambilionu souboru 34 046 souboru jen v adresari hry, kolik toho nacpal jinam netusim marne hledani kde zmenit heslo bo zaslane (z gmailu?!) je automaticky generovane ve formatu napriklad: FhGIk4d tzn spatne zapamatovatelne .. nejake zapamatuj heslo v klientovi neni, .. spusteni .. prvni co mi to reklo, ze me rozliseni 1280*1024 neni podporovano a bude pouzito default 1027*768 .... buh vi, zrejme spis nekde drobnost k nastaveni, nicmene nenasel jsem. poprve mi to deteklo server kam se mam pripojit 192.168.xx podruhe jiz v poradku server .. prvni animace neprobehne, zrejme to ma problem s ovladaci me GF 6800GT (cerna obrazovka a zvuky) .. nepotrebuju dem dal .. tvorba postavy malo moznosti, neni vysvetleno co bude cim ovlivneno, deme dal .. dle postavy je urceno kde postava zacina .. me to vyhodilo nekde v babilonii a nikde ani noha. par npc postava, neni na nich poznat jaky maji ukol, takze klikani, dialogy plne klikyhaku typu D`˛ar $nick .. no alfa, rekneme .. behani a akce mi prijde na mysi presne opacne nez mam zazito, ale to je muj problem, dalo by se preucit.. miniaturni mestecko ktere ma byt vyznamove milionove centrum tehdejsi kultury .. budis, chapu co by tam dali .. no zkratim to .. sel jsem za mesto nasel par kraliku, kopanim a busenim pesti (jeste ze nekvicel) sem ho umlatil, ziskal penize(?) a level .. zavrel hru a oddychl si.
zrejme to nebude muj salek kavy .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 10/12/2006 15:08:52 |
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 21:35:08
|
heh no ty si to covece zfouknul jako svicku tohle neni hra o mlaceni milionu mobu ale o necem jinym a to si vubec nevyzkousel takze tyhle tvoje zvasty sou fakt k smichu |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 22:20:23
|
quote: Originally posted by WoGGhA
heh no ty si to covece zfouknul jako svicku tohle neni hra o mlaceni milionu mobu ale o necem jinym a to si vubec nevyzkousel takze tyhle tvoje zvasty sou fakt k smichu
wow :) popis mi prosim to "o necem jinym" a co to ma spolecneho s postem nad tebou .. pochlap se a di do toho |
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 22:42:00
|
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2847 nekdo uz to zpracoval za me takze to tady nebudu vypisovat pac jak to napsal rodier tak to i je , tim postem sem chtel ukazat na to ze za 3 minuty nemuzes soudit hru ktera je v bete  |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 23:14:49
|
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2847 nekdo uz to zpracoval za me takze to tady nebudu vypisovat pac jak to napsal rodier tak to i je , tim postem sem chtel ukazat na to ze za 3 minuty nemuzes soudit hru ktera je v bete 
sorry asi se nechapem. rodier opsal oficialni promo texty a pridal k nim maximalne svoje prani. 18.11 kdy ten clanek dal na server jeste nebyl otevren server. takze mi unika vyznam tveho argumentu. co jsem popsal je fakt. nic na tom nezmeni naprosto nic. je to zcela realna skutecnost. takze co bude? |
Edited by - elidor on 10/12/2006 23:15:38 |
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 01:21:07
|
heh no ty si to covece zfouknul jako svicku tohle neni hra o mlaceni milionu mobu ale o necem jinym a to si vubec nevyzkousel takze tyhle tvoje zvasty sou fakt k smichu
Me naopak elidorova recenze prisla mnohem informativnejsi nez ta od pana Rodiera... Ve chvili kdy u sebe vidim "korejska hra" a "level za mlaceni potvor" tak to muze mit sebelepsi prostredi, ale proste to je shit kterej hrat nebudu.
A takovouhle hru srovnavat s UO je fakt docela urazka klasiky. |
 |
|
nses
New Member

100 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 11:06:42
|
Musim sa priznat, ze som k tejto hre pristupoval so skepsou (korejska mmorpg), ktora este stale pretrvava. Prve dojmy: Kde je napisane, ze tato hra nie je grindovacka?Kolko bude treba zlikvidovat mobov, aby ste sa v boji na blizko dostali napr. na lvl 50. Kolko bude treba potopit lodi , aby ste sa stali postrachom mori? Kolko bude treba vyrubat stromov, vytazit materialov, vyrobit lodi, delovych guli...bla bla bla.
Co je to za nezmysel "oblubeny stankovy predaj", musim mat zapnute PC kvoli tomu, aby som predal 10 "zhnilych" jablk, 5 superskalarnych delovych zameriavacov, 18 fazerovych diel, je to absolutna kravina, vsetok vytazeny a vyprodukovany material sa ma predavat prostrednictvom npc.
Rozlisenie je predefinovane a neda sa zmenit /samotna grafika je priemer/ , ovladanie sa po case dostane do krvi.
Priserne fonty pismien a ich velkost.
Opakujem, su to iba prve dojmy, celkovo nemozem povedat ,ze hra nie je nezaujimava, mozete byt obchodnik, pirat, dobroduch ..., v ziadnom pripade tuto hru nezatracujem, proste sa jej treba dostat na "kobylku" a preluskat vsetky moznosti,sposob hry a samotneho hrania. Pre mna je tu, ale jedno velke ALE a to , ze tato hra je a bude "zadarmo", z coho vyplyva velke mnozstvo nastrocnych prdusov. p.s. Ak som urazil nejakeho prdusa, tak sa vam vobec neospravedlnujem. |
Edited by - nses on 11/12/2006 21:12:06 |
 |
|
WoGGhA
Starting Member
35 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 21:02:11
|
elidor: no popsal si tvuj zazitek ze hry asi 3 minutovej a zazitek z 10 hodinovy instalacky... s tim ja sem problemy vubec nemel. Je pravda ue ta hra je dosti zabugovana ale to doufam jeste opravej. A ty si tu napises ze si zabil jednoho moba zchekoval mesto a des od toho. ten odkaz na rodieruv prelozenej clanek sem tam hodil proto aby si zjistil ze ta hra neni zamerena jen na mlaceni mobu, ale muzes hrat uplne jinak, tak jak ti to ostatni hry neumoznujou. je fakt ze stejne jako vetsina korejskejch mmorpg tak i zde musis travit hodiny hranim a tim se ta hra muze casem zdat nudna. tady vidim vyhodu toho ze muzes trochu menit svoje zamereni a kdyz te prestane neco bavit tak muzes zkusit neco novyho |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 01:15:00
|
nses > rozliseni si muzes zmenit v core.ini prodavat veci muzes i na burze ;-) (nevim zda je uz v bete obsazena) co se tyce grindu.. ten tu prave neni. Nejsou tu zadne pevne dane levely ktere bys musel delat jako jinde.. vsecko roste tak nejak samo .. skilly.. + rozdavani bodu do nich..
zatim jsem to teda hlavne "sledoval pres rameno" a prislo mi to jako hodne velka pohodovka a asi to nejrozsahlejsi co asie vyprodukovala.. kdyz si vemu ze je to zadarmo, tak je to hodne dobre. Je tam fakt hodne moc veci co muzes delat.. muzes cele dny jen jezdit kupovat a prodavat... nebo cele dny kraftit, nebo objevovat svet a hledat poklady.. nebo prolejzat ruzny mista a bojovat s mobama.. je toho fakt hafo moc jak ziskat skillpointy, jak ziskat vybavu.. a to se mi libi. Nemusis jen zabijet moby a to je fajn + to, ze je tam hafec questu.. a docela slozitej system obchodovani s npc prave skrz sit questu ktere na sebe navazuji a maji sve logicke opodstatneni v denni ve svete. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 01:19:11
|
quote: Originally posted by elidor
no zatim dojmy .. des a bes .. stahovani 40kbps .. no rekneme, vytizene linky nicmene 1,7gb ... instalace cca 2h!? po nainstalovani to dalo do start / programy / ../ pouze uninstal z ktereho to clovek nemuze vycist bo je to napsano presne takto: жÔŘ Voyage Century Online .. myslel jsem si ze to znamena spustit hru a ono ne :) .. tzn druha instalace ... opet 2h+ instalovani bambilionu souboru 34 046 souboru jen v adresari hry, kolik toho nacpal jinam netusim marne hledani kde zmenit heslo bo zaslane (z gmailu?!) je automaticky generovane ve formatu napriklad: FhGIk4d tzn spatne zapamatovatelne .. nejake zapamatuj heslo v klientovi neni, .. spusteni .. prvni co mi to reklo, ze me rozliseni 1280*1024 neni podporovano a bude pouzito default 1027*768 .... buh vi, zrejme spis nekde drobnost k nastaveni, nicmene nenasel jsem. poprve mi to deteklo server kam se mam pripojit 192.168.xx podruhe jiz v poradku server .. prvni animace neprobehne, zrejme to ma problem s ovladaci me GF 6800GT (cerna obrazovka a zvuky) .. nepotrebuju dem dal .. tvorba postavy malo moznosti, neni vysvetleno co bude cim ovlivneno, deme dal .. dle postavy je urceno kde postava zacina .. me to vyhodilo nekde v babilonii a nikde ani noha. par npc postava, neni na nich poznat jaky maji ukol, takze klikani, dialogy plne klikyhaku typu D`˛ar $nick .. no alfa, rekneme .. behani a akce mi prijde na mysi presne opacne nez mam zazito, ale to je muj problem, dalo by se preucit.. miniaturni mestecko ktere ma byt vyznamove milionove centrum tehdejsi kultury .. budis, chapu co by tam dali .. no zkratim to .. sel jsem za mesto nasel par kraliku, kopanim a busenim pesti (jeste ze nekvicel) sem ho umlatil, ziskal penize(?) a level .. zavrel hru a oddychl si.
zrejme to nebude muj salek kavy ..
na to co jsi zde napsal ti reknu jedine. je to alfa test :) to resi veskere tve problemy. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
nses
New Member

100 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 06:26:00
|
od 22.12. je VC v bete - zadne ucty ani chary uz nebudou od ted mazany.
Tak ten moj urcite nebude zmazany, po alfe nasledoval uninstall. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 24/12/2006 : 01:31:06
|
Akorat to momentalne zkousim a zatim to vypada ze to ma opravdu k UO hodne blizko. Grafika sice nedosahuje spicek ala EQ2 ale na hrani je uplne dostacuje a od tech azijskej shitu co se sem porad nekdo pokousi dovezt(Archlord) je o par generaci lepsi. Zatim to hraji asi 2hodky, ale jsem uchvacen.Uvidime jestli me to bude schopne zaujmout i dal. Dotazy: 1)Co si mam dat do zacatku? Merchanta nebo explorera. Da se explorerem vydelat nejake penize? 2)Pokud dam merchanta jsou uz zmapovane nejake trasy kde se dobre vydelava? a jake zbozi vozit? Nebo si to vsechno musim odjezdit a sepsat? A zbozi na obchodovani se kupuje kde? U merchanta nebo trada v City casti? Nejake rady do zacatku? Diky za odpoved. |
Edited by - Milan on 24/12/2006 18:51:01 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/12/2006 : 01:03:10
|
Co vim tak nejvic vydelavaji prave ti, co se rozhodnou rozvazet zbozi.. v jednom meste nakoupis dle rad npc (v podstate quest) a ve druhem meste ci state to vylozis - prodas..
Dale se hodne vydelava hledanim pokladu. Harvesting je sice automatickej klepnes - harvesti, ale trva hodne dlouho. mrkni na ten ceskej web resp forum http://www.pneubartos.cz/vc/ je tam vsecko prelozene do cz + se tam muzes pozeptat |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
siki04
Starting Member
10 Posts |
Posted - 12/02/2007 : 22:07:55
|
no mě se ta hra líbí pěkná grafika .Všichni píšou že je to na styl Ultimy stím souhlasím ale víc mi to připomína Runescape ...
ale přiznávám že není to hra pro každýho |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 15:48:18
|
Malej dotaz: jde nějak zvětšit počet políček ve skladišti? Můžu si nějak koupit domeček? Nějaké npc o tom mluvilo, ale dialog jsem nikde nenašel.
Jinak to je po dlouhé době mmorpg, co mne chylo za srdce :) Námořní bitvy, opuštěné ostrovy, městečka, ježkové, králíčkové :) Tuny oblečků :)
Ještě dodělat pathfinding a je to super :)
.. tak, škebličky z pláže už mám a hurá se pochlubit do města, třeba zase dostanu nějaké "všimné" :) ... |
 |
|
andrews13
Starting Member
23 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 15:06:35
|
Chcel som sa spytat, ci to este niekto z CZ/SK hrava, ja som to aj s kamosom vcera nainstaloval a strasne sa mi to paci... taka pohodova hra, robite si co chcete, ci uz bojujete na mori, susi, alebo vyrabate... zatial tomu este nerozumiem, ale dost sa mi to paci...
tak sa niekto ozvite, mozno sa stretneme v hre :) |
 |
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 25/08/2007 : 03:39:14
|
Ja hral uz snad vse, a muzu vam rict ze nato ze je to SNAL GAMES, sem byl prekvapen, moznosti ve hre je opravdu hodne, takova megalomanska hra pro zavislaky jak delane. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 19/12/2007 : 20:56:43
|
Hm. tak spatny to neni, ba dokonce to ma neco do sebe, vzhled to ma pravda freeplayovy na prvni pohled, ale videl jsem horsi :)
Kazdopadne jsem poprve od dob Ultimy Online videl lidi sazet a sklizet kytky, sekat stromy na drevo a tezit v dolu rudu ..
Zahral jsem si asi hodinku, probehl jsem se po Atenach, model mesta me neomracil, ale funkcni to je .. skusil jsem umlatit holyma rukama par zvirat, neco jsem prodal ..
Pak jsem si nechal upravid lod na rychlou pruzkumnou a pridal se k allianci dobrodruhu, tam me hned sefik dal koordinaty s tim ze ma jit neco objevit ..
Nevedel jsem jak se da nastavit nejaka navigace, tak jsem jel proste podle smeru kterym to odecitalo stupne a dorazil jsem na misto urceni s hladem polomrtvou posadkou, chvili jsem exploroval pobrezi, ale nejak se mi nepodarilo najit co jsem mel ..
1. da se nejak nastavit navigace ke koordinatum ? 2. jak mam na koordinatech najit to co mam v questu ? 3. kde se naucim skilly na zbrane, abyhc nemusel porad mlatit rukama ? |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 24/12/2007 : 01:46:26
|
Joo.Jeste v bete jsem preplaval ocean a obeplul ameriku :) jak to vypada s touto hrou ted? |
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 22:08:20
|
Jelikoz PotBS je totalni zklamani tak jsem si to taky znova nainstaloval. Je na Columbusu nejaka aktivni guilda? Jde vam mluvit na public chatu? Pise ze mam moc malej rank. Ale bez publicu tezko nekoho zkontaktuju. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 07:11:21
|
Hra je v soucasnosti v bete ? Tz. pri prechodu na ostrou se budou mazat postavy ? |
lastfm |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 07:50:28
|
Mam pocit, ze uz bezi ostra verze ne? |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 15:27:56
|
Kdybch stáhnul giga porna tak bych se pobavil asi lépe.Tahle hra je je katastrofa prostě už sem vyrost z free projektu tohodle typu.Opravdu si radši zaplatím nějakou kvalitní MMO tohle je jen ztráta času.Grafika by mě nevadila ale takhle šílenou unfriendly hru sem už dlouho nehrál.Celý 3-4 hodiny co sem to hrál sem se pral s UI, ovladáním vlastně se vším a né a né se to zlepšit.
Teď možná řeknu šílenou věc ale i to Lineage2 kdysi na freečku mě bavilo víc než tohle.Dejte od toho ruce pryč já vás varoval a elidor taky :)
BTW. ještě k tomu click-point ovládání, jelikož měla hra podivné micro lagy tak někdy postavička došla na místo po jednom kliknutí ale někdy jsem musel kliknout 2x,3x a furt nic. No povídám vám ještě teď mě z toho bolí zápěstí a ježej se mi vlasy na hlavě i když už skoro žádný nemam :)
Hra a její tvůrci kteří nedokaží udělat změnu rozlišeni v menu, nemají právo na existenci. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 28/12/2007 15:35:03 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 20:49:51
|
no problem je vtom, ze jakou mmo piratskou si chces zaplatit, kdyz zadna poradna neni?
mne teda potbs celkem prijde fajn. ale je fakt ze to mohli udelat jako seamless world. |
|
 |
|
darkangel
Starting Member
15 Posts |
Posted - 02/02/2008 : 08:32:38
|
ozvite sa niekto kto to hra, potrebujem nejake rady v hre :) |
Crux, priest,lvl 60,Drak'Thul - retired Altharan, paladin, lvl 67 Drak'Thul - retired 15.3.2007 |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 02/02/2008 : 18:58:48
|
Bez na hofyland je tam ceska guilda a par lidi to hraje hral sem s nima taky ale jsem ted v POTBS |
 |
|
|
Topic  |
|