Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 ČRa (Bluetone) a přechod na nový ceník
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/11/2006 :  15:17:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Před rokem jsem uzavíral smlouvu se společnosti České Radiokomunikace na službu ADSL 1024 Premium. Smlouvu sem podepisoval na 12 měsíců s čímž byly spojené určitě benefity (2 měsíce zdarma). Měsíční paušál činil 890,-.
Nyní po uplynutí 12ti měsíců již nejsem smluvně vázán na původní cenu a očekával jsem, že bude automaticky nastavena na současnou ceníkovou sazbu za tuto službu (649,-).
Bohužel mi však bylo z ČRa oznámeno, že pokud chci novou ceníkovou cenu, musím opět uzavřít smlouvu na 12 měsíců.

Jak se mám nyní zachovat? Mám právo požadovat snížení ceny bez smluvního 12ti měsíčního závazku? Nebo si ze mě jen dělaj pr*el?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 11/11/2006 :  12:29:59  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nedělaj, přesně takhle se chová i Contactel (teď už tuším Nextra nebo kdo je to koupil)

uplynula mi smlouva na dva roky a abych dostal lepší podmínky musel jsem to uzavřít znovu na rok, příště už se mi asi skoro vyplatí nechat si modem (kterej už je můj) a přejít ke konkurenci... a pak zase... a pak zase :)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 11/11/2006 :  14:53:39  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim, ze Bluetone je natolik slusnej provider, ze se upsat vyplati...
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 11/11/2006 :  14:53:39  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Jsem u Bluetone taky (mám Bluetone Angel jak v práci tak i doma) a bez ohledu na smlouvu mě snížili obě ceny netu ihned poté co jsem svému obchodnímu zástupci zavolal, že už nejsou z nejlevněších. Žádnou novou smlouvu po mě nechtěli prostě mě dali slevu cca 250Kč na každou pobočku a hotovo. Asi to spíš záleží na člověku než na nějakých pravidlech. Zkus kontaktovat jinýho obchodního zástupce ČRa než s kterým jsi mluvil.

edit: jinak si myslím, že Bluetone je velmi profesionální a dobrej provider a jak píše Octopuss ... v nejhorším bych se s nimi určitě nebál smlouvu sepsat.

Noe

Edited by - Noe on 12/11/2006 08:15:48
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 11/11/2006 :  15:34:49  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Isac? heh
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/11/2006 :  08:16:51  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Isac? heh

ježiši sorry jsem fakt nějak přetaženej

Noe

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000