Author |
Topic  |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 14:26:51
|
ahoj všem, přítelkyně jde studovat vejšku a mě se nechce prolejzat podmínky studentských účtů u mnoha bank, když jsem studoval já tak dávala KB a ČS všem studentům 400,- Kč ročně a poplatky jsem tuším neplatil, ale to už je hafo let zpátky a vše může bejt jinak; navíc oficiální zdroje většinou "opomíjej" uvádět různý vedlejší poplatky, který musí člověk nakonec platit;
kdo máte v současnosti nějakej studentskej účet u jakýkoliv český banky - napište sem prosím jaký jsou poplatky - bonusy, jestli poskytujou zadarmo (nebo se slevou) inetový bankovnictví, kartu atd.
díky!
|
offline |
|
| |
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 14:34:19
|
Hehe, řeším přesně stejný problém. Na MMORPGs sem se vyprd(do Warhammeru je daleko), tak chci přejít od E-banky k někomu jinému. Moc jsem to ještě nezkoumal, ale hodně lidí mi doporučilo Komerčku. Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) plus !fkin wimba! hodinky (: ... A za poplatek 20kč měsíčně dostaneš i-net kartu, embosovanou ECMC a je v tom i pojištění (jen nevím, jestli se vztahuje např. i extremní sporty-snowboarding). A tož já do toho asi půjdu, ono to stejně ve výsledku výjde všechno stejně. |
Arokh Estarioll |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 16:20:10
|
quote: Originally posted by Kořka ... Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) ...
tak to bych vybíral každou chvilku    |
 |
|
Temper
New Member

336 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 17:58:56
|
quote: Originally posted by SNowie
quote: Originally posted by Kořka ... Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) ...
tak to bych vybíral každou chvilku   
Errr, tak je to jinak. Musíš aspoň jednou za měsíc po dobu jednoho roku platit kartou(třeba v obchodě) a oni ti pak připíšou 333 kč na účet... A teď maj ještě jednu akci, že když vás ke KB dotáhne někdo, kdo už Gaudeamus učet má, tak to máte na rok oba zadarmo(neplatíte 20 kč měsíčně). |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 12/09/2006 23:01:16 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
|
|
Topic  |
|