Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 studentský účty u českých bank
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 11/09/2006 :  14:26:51  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
ahoj všem, přítelkyně jde studovat vejšku a mě se nechce prolejzat podmínky studentských účtů u mnoha bank, když jsem studoval já tak dávala KB a ČS všem studentům 400,- Kč ročně a poplatky jsem tuším neplatil, ale to už je hafo let zpátky a vše může bejt jinak;
navíc oficiální zdroje většinou "opomíjej" uvádět různý vedlejší poplatky, který musí člověk nakonec platit;

kdo máte v současnosti nějakej studentskej účet u jakýkoliv český banky - napište sem prosím jaký jsou poplatky - bonusy, jestli poskytujou zadarmo (nebo se slevou) inetový bankovnictví, kartu atd.

díky!

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/09/2006 :  14:34:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hehe, řeším přesně stejný problém. Na MMORPGs sem se vyprd(do Warhammeru je daleko), tak chci přejít od E-banky k někomu jinému. Moc jsem to ještě nezkoumal, ale hodně lidí mi doporučilo Komerčku. Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) plus !fkin wimba! hodinky (: ... A za poplatek 20kč měsíčně dostaneš i-net kartu, embosovanou ECMC a je v tom i pojištění (jen nevím, jestli se vztahuje např. i extremní sporty-snowboarding). A tož já do toho asi půjdu, ono to stejně ve výsledku výjde všechno stejně.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/09/2006 :  16:20:10  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka
... Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) ...

tak to bych vybíral každou chvilku
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 11/09/2006 :  16:47:30  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
Ná této adrese http://www.finance.cz/home/bankovnictvi/ucty/st/celkove_srovnani_student/ nalezneš přehledné srovnání všech typů studentských účtů.
Jednorázové bonusy v podobě xxx Kč ročně se v dlouhodobém horizontu jeví jako zcela marginální, určitě bych se podle nich nerozhodoval.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/09/2006 :  17:58:56  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:
Originally posted by Kořka
... Teď tam dostaneš 333 Kč za výběr z bankomatu (jako dárek k novému školnímu roku) ...

tak to bych vybíral každou chvilku

Errr, tak je to jinak. Musíš aspoň jednou za měsíc po dobu jednoho roku platit kartou(třeba v obchodě) a oni ti pak připíšou 333 kč na účet...
A teď maj ještě jednu akci, že když vás ke KB dotáhne někdo, kdo už Gaudeamus učet má, tak to máte na rok oba zadarmo(neplatíte 20 kč měsíčně).

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 12/09/2006 23:01:16
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/09/2006 :  10:41:25  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
http://aktualne.centrum.cz/finance/banky-a-uvery/bezne-ucty/clanek.phtml?id=235212&tro1020_0_1

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000