Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
| |
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 17:29:25
|
nejake nove info:
http://darkageofcamelot.com/lotm/overview/ |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 18:47:23
|
Tak jsem to skoro vsechno trefil, az na tu hlasovou komunikaci ) Ale safra nevidim moc duvodu novou expanzi kupovat :( Cekal jsem vic.
Key Features
- A New Playable Race for all Realms - The Minotaur. Half man, half bull, the Minotaur is so powerful he can wield two-handed weapons with a single hand.
- A New Player Class for all Realms - The Mauler. Unlock this new brawler class and channel the elemental powers of the earth.
- A New Dungeon - The Labyrinth. Deep beneath the island of Agramon, this vast maze is the largest single dungeon in any MMO. - New RvR Game Play - Minotaur Relics. Players may acquire and use these relics, but become targets to be hunted by the other Realms.
- New Item Slots - Mythical Items. Hunt the depths of the Labyrinth for these rare new items.
- New Levels - Champion Levels 6-10. Five additional Champion Levels allow players to expand their powers, abilities, and items slots.
Requires the original Dark Age of Camelot and Darkness Rising™ expansions to play.
|
Edited by - VT on 16/08/2006 18:48:27 |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 19:04:34
|
To je teda fakt dost slabota. Tradicne novej op class kterej bude po par mesicich nerflej. Jen by me zajimalo co udelaji s capem na str, kdyz uz ted na nej kde kdo dosahne, a minotaur by mel byt asi krapet silnejsi nez nejakej troll  btw co se stalo s politikou prokladat placeny datadisky free addonama? |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 09:25:40
|
njn uvidime co z toho zase bude 
"Nova RvR grupa: (Mid) Minotaur,Minotaur,Minotaur,Shaman,Skald,Healer,Healer + random"
lol |
|
Edited by - Yurrk on 17/08/2006 09:26:12 |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 12:18:57
|
quote: Originally posted by Yurrk "Nova RvR grupa: (Mid) Minotaur,Minotaur,Minotaur,Shaman,Skald,Healer,Healer + random"
ehm, minotaur bude rasa ne class  |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Ta-Ro
Starting Member

81 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 15:47:25
|
quote: Originally posted by Yurrk
"Nova RvR grupa: (Mid) Minotaur,Minotaur,Minotaur,Shaman,Skald,Healer,Healer + random"
lol
Jojo misto Minotaur,Minotaur atd.. tam bude Mauler, Mauler :D |
Now... ?
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 18:16:25
|
lol
ale prosimte... nevidel jsem zadnou grupu warlock, warlock, warlock ... nebo vamp, vamp, vamp ... pred nerfem techto pridanejch classu |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 05:34:00
|
quote: Originally posted by Yennefer
lol
ale prosimte... nevidel jsem zadnou grupu warlock, warlock, warlock ... nebo vamp, vamp, vamp ... pred nerfem techto pridanejch classu
no ja som videl v hib grupe 3x vamp :p |
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 12:14:04
|
quote: Originally posted by Yennefer
ale prosimte... nevidel jsem zadnou grupu warlock, warlock, warlock ... nebo vamp, vamp, vamp ... pred nerfem techto pridanejch classu
no ja som videl v hib grupe 3x vamp :p
asi nechapes rozdil mezi pug grupou ktera muze mit klidne 8x vamp setup a grupou sitou na miru nejakou pvp guildou, nevidel jsem zadnou cookie pvp guildu hrajici top pvp aby delala takhle jednostranny setup ono i pred tema nerfama mely tyhle classy svoje slabiny a cim vice bude delat monosetup tim vice bude grupa weak |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 13:03:47
|
Ja si zrovna umim predstavit cookie pvp gildovni grupku s trema vampirama (+2 support a random) :) Ale ja tomu asi moc nerozumim )
Zadnej jinej class mi nedela (na Trinii) takovy problemy jako chargujici vampir (ty nechutny solujici vampiri na mordredu (Murkula atd.) delaji vyrazne vetsi damage nez normalni tanci a vysavaj a dedeckujou atd. atd.) ...
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 13:47:40
|
Jestli to nebude spíše tím, že s Trinií nepotkáváš schopné chargující determination & stoicism light tanky. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 14:03:29
|
quote: Originally posted by Nat
Jestli to nebude spíše tím, že s Trinií nepotkáváš schopné chargující determination & stoicism light tanky.
No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo - napr. uber tanci jako Giborn, Grummur.
A stejne z nich nemam strach tak jako z prumerneho vampira ...
edit: pac text znel nejak divne |
Edited by - VT on 21/08/2006 15:47:01 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:12:05
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Jestli to nebude spíše tím, že s Trinií nepotkáváš schopné chargující determination & stoicism light tanky.
No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo - napr. uber tanci jako Giborn, Grummur.
A stejne z nich nemam strach tak jako z prumerneho vampira ...
edit: pac text znel nejak divne
Chainy=Vulnerable na thrust... Cleric bez heat ressitu=taky vulnerable...
Giborn=Crush=>Trinia je ressistant.
Veldo musis se naucit spravne circle kitovat, pak ti tankove nebudou delat VUBEC zadny problem... Klidne bych udelal nejaky realny test s cisly, kde do tebe budu mlatit zezadu/zepredu a pak pri circle kitovani.
Garantuju ti, ze dmg bude cca 1/3 (mysleno DPS). |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:19:01
|
No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo
-me-
<Grammar police> |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:44:03
|
quote: Originally posted by Deimnia pak ti tankove nebudou delat VUBEC zadny problem...
Jasne :) Divim se Mythicu, ze ty "vubec zadny problem" tanky ze hry vlastne nezrusi, ze ) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:50:44
|
quote: Originally posted by Deimnia pak ti tankove nebudou delat VUBEC zadny problem...
Jasne :) Divim se Mythicu, ze ty "vubec zadny problem" tanky ze hry vlastne nezrusi, ze )
Asi si nepamatujes ten fight za Cotswoldem smer PK, ze ? Tys mel na sobe reavera nebo co, Tomcon na tebe vyhealoval celou manu a ja si tam vesele skakal s mercem za zady, ktery mi ressistnul 3x QC single mezz... A prezil jsem.
Nicmene, vecer se logni a uvidis :)
EDIT: -QC- |
Edited by - Deimnia on 21/08/2006 16:51:26 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:54:09
|
Řekl bych, že po 15cti sekundách (a málokdy to je opravdu těch plných 15) ti toho vampa ze zad při dobré vůli sundá každý s byť i sociálním CC, ne tak běžného normálního tanka se slušným rankem.
Vamp je svině ale stejně tak je i chainsnarovací bm, battler-banespike-vendo berserker a merc, který si ten stun dá vždy.
Vamp nemůže opakovaně snarovat, nemůže stunovat... nemá na to, aby plně nahradil běžné tanky.
Navic pokud je vamp solo, automaticky beru pyrosword a ta damage do vampa je i s 97qua legendary o něčem jiném, ne tak do běžného tanka se slušným rankem. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 16:56:05
|
quote: Originally posted by Deimnia
Jasne :) Divim se Mythicu, ze ty "vubec zadny problem" tanky ze hry vlastne nezrusi, ze )
Asi si nepamatujes ten fight za Cotswoldem smer PK, ze ? Tys mel na sobe reavera nebo co, Tomcon na tebe vyhealoval celou manu a ja si tam vesele skakal s mercem za zady, ktery mi ressistnul 3x QC single mezz... A prezil jsem.
Nicmene, vecer se logni a uvidis :)
EDIT: -QC-
No prezil jsi proto, ze jsem do tebe vyhealoval celou manu i ja, rozdal instanty, bofnul a sezral jsi mi dve DI :) A samozrejme stun a bicem padesatkovou speckou od revera do zad celkem neco za damage vygeneruje, ze ...
Vecer neuvidim nic noveho; pokud to ma cenu tak se kolem tanku tocim, pokud uznam za vhodne, ze bude lepsi ukitnout do pryc tak to udelam. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:03:11
|
Jde o to jak cirlekitnout... Ten tank proste nema sanci temer vubec melee swingovat, pokud ma stick... Musi zacit couvat, otocit se a v ten okamzik zapnes sprint a tradaaaa.
Murkulu jsem mel na sobe v chargu nekolikrat a uhealoval me Corwin na shamanovi tim homoshamanwannabehealem.
Nicmene pokud jsi presvedceny o sve pravde, je zbytecne se tady přít. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:06:53
|
quote: Originally posted by Deimnia Murkulu jsem mel na sobe v chargu nekolikrat a uhealoval me Corwin na shamanovi tim homoshamanwannabehealem.
Mne, ale na rozdil od tebe nikdo nehealuje. |
Edited by - VT on 21/08/2006 17:12:27 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:12:00
|
Řekl bych, že po 15cti sekundách (a málokdy to je opravdu těch plných 15) ti toho vampa ze zad při dobré vůli sundá každý s byť i sociálním CC, ne tak běžného normálního tanka se slušným rankem.
Jo jo, na forech je kazdy vseznalkem :)
Tak logni sveho Berserka a jdeme na vampiry. Tesim se na tvych 15 sekund slavy :)
Budu online od 19:00. |
Edited by - VT on 21/08/2006 17:12:48 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:14:43
|
quote: Originally posted by Deimnia Nicmene pokud jsi presvedceny o sve pravde, je zbytecne se tady přít.
Um? O jake pravde mluvime? Ze mam vetsi problemy s vampem nez s tankem?
To je proste to co citim a to co zazivam ve hre. Neni zadna pravda ci nepravda ...
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:37:56
|
quote: Originally posted by Van Tassel Jo jo, na forech je kazdy vseznalkem :)
Praví ten pravý ;)quote: Tak logni sveho Berserka a jdeme na vampiry. Tesim se na tvych 15 sekund slavy :)
Zcela mi unikla pointa. Jakou to má souvislost se mnou a mým berserkem. Snad možná tu, že bych berserka za vampa nevyměnil. |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 18:43:31
|
To zase čtu exclusive novinky o New Expansion  |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 21:24:47
|
quote: Originally posted by Pramen
To zase čtu exclusive novinky o New Expansion 
Presne. Imperium crew dokaze zaje*at kazdy zmysluplny topic <>nami. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 01:23:52
|
Jo a proto sem pises takove khokhotiny, ze ? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 02:21:51
|
quote: Originally posted by Thundeeer
quote: Originally posted by Pramen
To zase čtu exclusive novinky o New Expansion 
Presne. Imperium crew dokaze zaje*at kazdy zmysluplny topic <>nami.
Mne to prijde smysluplne.
Ja jsem konstatoval, ze mi v soucasnych malych mordred grupkach vadi nejvic Vampiri a Deimnia s Nathalem rikaji, ze nemam pravdu, ze mi nevadi ;)
Ovsem asi by to chtelo skutecne psat do jineho topicu )
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 08:25:01
|
quote: Originally posted by Van Tassel Ja jsem konstatoval, ze mi v soucasnych malych mordred grupkach vadi nejvic Vampiri a Deimnia s Nathalem rikaji, ze nemam pravdu, ze mi nevadi ;)
To jsem nikde netvrdil. Pouze jsem se snažil poukázat na vampirovy slabiny, kde naopak bežný tank konkurenci nemá a tím nepřímo oslabit nápad s trojvampovou sušenkodrtičkou. Mauleru hádam bude mnoho, z toho mnoha se vyprofilují individua typu Murkula a vše se vrátí do normálních kolejí. Byla by obrovská chyba Mythicu, kdyby díky Maulerovi zmizli běžní tanci - může se to stát dočasně načež bude následovat patch, který v tom udělá pořádek. Tak to vždycky bylo, je a doufám že i bude. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:30:08
|
Ja jsem konstatoval, ze mi v soucasnych malych mordred grupkach vadi nejvic Vampiri a Deimnia s Nathalem rikaji, ze nemam pravdu, ze mi nevadi ;)
Take jsem to nikde netvrdil ffs, kdyztak mi to quotni.
Vsechny moje prispevku tady se toci kolem circle_kitovani. |
 |
|
|
Topic  |
|