Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Kdyz RL je blbec ;)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 08/08/2006 :  13:24:46  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
http://clanredemption.com/viewtopic.php?t=1789

a pak ma apfbot za neco stat :P.

mozna to patri do sekce pro zasmani

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/08/2006 :  13:45:37  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jen nevim, komu se mam smat.

boty = jista spoluprace. Pokud ji nektere guildy sabotuji, tak ma bot na vyber...bud pujde proti nim, nebo musi ustoupit. A zaujmout potrebne stanovisko - vyloucit lidi z botu, nebo jeslti je potrebuje, musi ustoupit. Nebo mohou jit lidi KS.
Takze je potreba, aby si clani ujasnili, co ma prednost, bot nebo guilda. Pak je jen zbytek.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 08/08/2006 :  13:47:33  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Takze je potreba, aby si clani ujasnili, co ma prednost, bot nebo guilda. Pak je jen zbytek.

vzdycky bot ofc!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 08/08/2006 :  15:18:22  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Jen nevim, komu se mam smat.

boty = jista spoluprace. Pokud ji nektere guildy sabotuji, tak ma bot na vyber...bud pujde proti nim, nebo musi ustoupit. A zaujmout potrebne stanovisko - vyloucit lidi z botu, nebo jeslti je potrebuje, musi ustoupit. Nebo mohou jit lidi KS.

jasne podle pana je jasny, ze bot ma vzdycky prednost a neni se o cem bavit, to ze ovlivnuje i guildu to nikoho prece nezajima.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000