Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Trial of the Isle
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 21/05/2006 :  15:39:45  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Stáhnul jsem a vyzkoušel Trial of the Isle. Rozhodl jsem se hru koupit. Ale mám pár otázek ohledně její instalace. Hledal jsem odpovědi na forech, ale jediné, co z nich jednoznačně vyplynulo, že jsou s tím problémy.
Takže, musím tu trial verzi odinstalovat nebo ne? Zůstanou mi postavy již vytvořené?

tempest
New Member

231 Posts

Posted - 21/05/2006 :  17:48:02  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
postavy ti zustanou kdyz do editace konta zadas kod z hry co koupis ale to nedelej, proste si nainstaluj hru a pruvodce te navede sam na vytvoreni konta tam vyplnis kod atd a jedes
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 22/05/2006 :  11:09:54  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Mě jde hlavně o stahování patchů nebo update, stahoval jsem to pěkných pár hodin a nechce se mi to podnikat znovu. Takže přesněji řečeno, když jenom "doinstaluji" (pokud to jde) a nechám stejný acount, zase mě čeká x hodin stahování?
Go to Top of Page

tempest
New Member

231 Posts

Posted - 22/05/2006 :  13:26:14  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
kdyz nainstalujes z dvd tak se pak dotahnou jen nejaky updaty co tam chybi, neni to tak hrozny
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/05/2006 :  13:45:16  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tempest

kdyz nainstalujes z dvd tak se pak dotahnou jen nejaky updaty co tam chybi, neni to tak hrozny

Full install s KoS mi tahal jen 600 mega:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 22/05/2006 :  16:49:56  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
A ještě jedná hloupá otázka. Když koupím tu verzi s KoS, tak obsah prvního datadisku tam bude chybět, předpokládám?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 22/05/2006 :  16:53:56  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Ano.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 22/05/2006 :  16:57:01  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Ano

doporučuju za 599,- koupit EQ2 s DoF a uvidíš jak se ti to líbí. Kos bývá obvykle dražší aspon to tak tedy bylo u mne.

Koupil jsem DoF a za 14 dní KoS :). Cena Kosu byla 999,-. Respektive já si to neobjednával, ale raději kamenný krám .

PS: Post od Negra ignoruju.

-
Go to Top of Page

tempest
New Member

231 Posts

Posted - 22/05/2006 :  18:54:13  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
klidne ze zacatku kup i bez datadisku, protoze dof je od lvl 45 a kos az od lvl 55 a nez se tam vyskrabes tak to potrva, i kdyz verze s dof neni o moc drazsi nez samotna hra
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 22/05/2006 :  23:54:11  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
na druhou stranu: bez KoS nebudes na levlech 20+ ziskavat AA experience
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 23/05/2006 :  02:12:56  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

na druhou stranu: bez KoS nebudes na levlech 20+ ziskavat AA experience

Pokud to s EQ myslíš vážně, tak to vem i s KoS... ikdyž ten přírůstek AA na nižších lvlech je celkem hodně pomalej

Imaziel

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000