Author |
Topic  |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 14:26:12
|
Zdarec pratele... Pred par tydny jsme s prateli zalozili ceskou guildu " CZECH sMADEs " na Lamoraku - ALB. Celkem bychom uvitali posily... soucasna situace na clustru je: a)oficialne - vyrovnana b)ve skutecnosti mid a hib zerguji 2-3 : 1 takze nemusite mit strach, ze nebudete mit co zabijet .... V soucasnosti hrajeme bud spolu nebo solujeme se stealtherama ... pst ve hre ... nebo email Blackied@seznam.cz
BDTH-Blck
|
|
| |
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 18:12:51
|
Nevim kde beres
tu jistotu, ze tady mas nejake
pratele.
Gratuluji, k
zalozeni guildy, ktera ma ve jmene CZECH. Oficialne
vzdy zerguji ne- pratele.
A) Protoze je to tak, B) I proti zergu se da vyhrat.
PS:
Mas DObRej smysl pro upravu teXthu. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 19:29:54
|
No nevedel jsem, ze tu mam nepratele... az do ted. Uprava textu pravda potrebuje vylepsit, ale jak jsi si mohl vsimnout je to muj prvni post na tomto foru a ja malicky nevedel jak je pro tebe dulezite dodrzovat striktni upravu textu. A abych rekl pravdu ... prekvapil me tvuj postoj. Nikdy jsme spolu nemluvili, nikdy jsme se nevideli, nenadavam, nestezuju si, nepomlouvam a presto si najdes neco co zdrbnout. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 19:54:22
|
Pochopitelne, jsem tvuj nepritel. |
 |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 20:04:06
|
OK
BDTH-Blck |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 20:05:03
|
Ve tvem predchozim prispevku ti schazi podpis. OKTHX |
Edited by - Deimnia on 22/03/2006 20:06:57 |
 |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 20:26:13
|
LOL
Musi byt krasne zit ve svem malem svete. Zavidim ti...
BDTH-Blck |
 |
|
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 20:53:39
|
Deim, trosku to prehanis...Blck udelal vcelku normalni post o nove guilde, navic bez jedine hrubky/preklepu, a co se upravy tyce, ja nemam co vytknout. Nechapu. Asi spatny den. |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 21:13:13
|
quote: Originally posted by Trinia
Deim, trosku to prehanis...Blck udelal vcelku normalni post o nove guilde, navic bez jedine hrubky/preklepu, a co se upravy tyce, ja nemam co vytknout. Nechapu. Asi spatny den.
No ja jsem take nekomentoval hrubky/preklepy, ze ano.
Mozna jsem to jen ja, ale je do nebe volajici, ze clovek, ktery neumi napsat kousek souvisleho textu tak, aby to vypadalo aspon trosku k svetu, ma odvahu zacit "Zdarec pratele...". :)
Navic guildu jejiz jmeno je znacne neoriginalni a pokud by se me nekdo zeptal co si o nem myslim, rekl bych, ze je zcela stupidni.
Pokud jsi nepochopila notnou davku sarkasmu, tak je mi to lito :) |
Edited by - Deimnia on 22/03/2006 21:14:54 |
 |
|
Zmije
Starting Member
39 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 21:16:30
|
quote: Originally posted by Blck ve skutecnosti mid a hib zerguji 2-3 : 1
Hehe, tak to me celkem pobavilo, nahodou hraju na Lamoraku za hib a jediny misto kde potkavame albiky je zerg na Beno bridge, o grupu nezavadime. No ale kazdej to asi vidi jinak, gl :-) |
DAoC - Naturemenace, Stetka, Naturak Warhammer - Zmiz, Prasivec EvE - Zmiack DFO - Zmijak SwiftBlade [ReD]
|
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 22:41:42
|
Njn, camelot hrajou cimdaltim mladsi a mladsi lidi. Kdyz pominu obsah prvniho a vsech ostatnich postu Blck, je to fajn kluk. Neni to zadnej Marecek z Havirova ani Petr Zverina z Vaclavaku. To je pro me rozhodujici.
PS: nemate nekdo nejake AWP, na zadech dovadi opice, v brichu je hroch a do rana daleko. Cigara jsem vykouril...
@deim
nebud na nej takovej zlej. vzpomen si na ten den, kdy jsme se poprve potkali. Mel jsi modre (mokre) saty s kytickama, kdyz jsi me spatril, udelal se ti na tvari rumenec velky jak Cina na mape Asie... Nedokazal jsi rict kloudneho slova (porad same kur a nic z toho). Je to uz more let, ale porad te mam rad tak, jako kdysi. Tak nech Blbck bejt :)
EDIT:
Matematicka hadanka:
Kolik je
2x becher + X x golden bazant?
Odpoved = navsteva ve 2 rano na 00 |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 00:57:24
|
quote: Originally posted by uschi
Tak nech Blbck bejt :)
ROFL
Zbytku postu jse m nerozumnel, ta kze se nemuzu an i poradne vyjadr it. Tak se mej h ezky a zase neco vtipneho napis U shaku. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 02:01:40
|
No jak tak ctu posty by Deimnia tady a v jeho vlastni recruitment sekci, tak musim konstatovat, ze nam holt chlapec dospel v opravdoveho chlapaka  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 10:43:24
|
quote: Originally posted by Demawend
No jak tak ctu posty by Deimnia tady a v jeho vlastni recruitment sekci, tak musim konstatovat, ze nam holt chlapec dospel v opravdoveho chlapaka 
Co je na tom tak divnyho brat forum s nadsazkou ? (usuzuju, ze jsi to myslel ironicky) |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 10:50:20
|
quote: Originally posted by Deimnia ROFL
Zbytku postu jse m nerozumnel, ta kze se nemuzu an i poradne vyjadr it. Tak se mej h ezky a zase neco vtipneho napis U shaku.
Ja tomu taky nerozumim. Byl jsem napranej. 
EDIT: to jsi psal ten text v pocket wordu?  |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
Edited by - uschi on 23/03/2006 10:52:15 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 10:57:12
|
^^ Uschi
Jasne, zarovnani do bloku :)... |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 12:05:22
|
ale notak, nebudte na nej zly je sice fakt ze to jmeno guildy zvolil "nic moc" ale jinak mu preju mnoho uspechu :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 16:37:42
|
quote: Originally posted by Zmije
quote: Originally posted by Blck ve skutecnosti mid a hib zerguji 2-3 : 1
Hehe, tak to me celkem pobavilo, nahodou hraju na Lamoraku za hib a jediny misto kde potkavame albiky je zerg na Beno bridge, o grupu nezavadime. No ale kazdej to asi vidi jinak, gl :-)
Zmije mas celkem pravdu ... v soucasnosti na Lamoraku v albionu jsou 1-2 slusny gg. A sam jsi to rekl ... zerg na beno bridge .... Kdyz vytahneme paty tak z leva prijdou hibici z prava midici.. Nechci rici, ze vsichni nepratele zerguji, ale kazda grp ma sve kolecko a ta se v urcitych mistech stretavaji. Beno a Bold mosty jsou posledni obranna linie.
:-) co se tyce nazvu guildy ... chceme byt ceska guilda a proto ten nazev. Nedostatek invence..?? Mozna, ale na druhou stranu zadna jina guilda s podobnym jmenem tu neni. A neni zas tak spatne byt Cech. (nebudem rozebirat socialni programy nasi vlady apod. ok :-))
Uschi ... kez bych byl tak mlady jak si myslis :-) Tvuj milujici Blbck
BDTH-Blck |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 16:48:51
|
Nejak nerozumim te myslence:"Chceme byt ceska guilda"...
Znamena to, ze ceska guilda MUSI mit v nazvu czech ? A jeste k tomu anglicky ?!
Je to vase vec, zajiste. Jen rikam, ze je to hloupy nazev.
Ve svem prvnim postu jsi napsal, ze hraci Hibernie zerguji 2:1 az 3:1.
Ted souhlasis se Zmiji, ktera tvrdi, ze je to naopak ?! |
 |
|
Blck
Starting Member
6 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 17:28:57
|
quote: Originally posted by Deimnia
Nejak nerozumim te myslence:"Chceme byt ceska guilda"...
Znamena to, ze ceska guilda MUSI mit v nazvu czech ? A jeste k tomu anglicky ?!
Je to vase vec, zajiste. Jen rikam, ze je to hloupy nazev.
Ve svem prvnim postu jsi napsal, ze hraci Hibernie zerguji 2:1 az 3:1.
Ted souhlasis se Zmiji, ktera tvrdi, ze je to naopak ?!
A taky jsem napsal, ze je to posleni obranna linie. Rozlisuji obranu, utok a roaming... Nic neni jen bile nebo cerne, ale jsou i seda mista. Mozna by jsi mel prestat hledat skulinky v tom co napisu. Konstruktivni kritika je vitana, ale bezduvodne utoky take vypovidaji sve. Nazev je nazev... nekdo ho bere nekdo ne. Kdyz jsme vybirali jmeno tyden jsme se dohadovali... nakonec jsme si rekli..." hrajem na USA serverech tak to bude v Engl.". Pote jsme pro cechy pridali s..s.
Kazdopadne jsem toto forum povazoval za prostredek jak dosta vic ceskych hracu dohromady a hrat s nima. Zatim prevaznou dobu resim ... jine veci... LOL
BDTH-Blck
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 17:41:00
|
A neni to krapet jedno co kdo nosi pod jmenem? |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 18:11:36
|
Lidi s cz jsou stejně usměvní jako ti, kteří tu nekonečnou hysterii kolem cz a czech rozpoutávají. Bylo to chvíli zábavné....
Kdysi. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 18:34:20
|
quote: Originally posted by Deimnia Je to vase vec, zajiste. Jen rikam, ze je to hloupy nazev.
Mě přijdou zase hloupé všechny tvé posty v tomto topicu a dokonce i něco mnohem víc než jen hloupé. Imho z mého pohledu je mnohem lepší mít "hloupý" název gildy než svůj vlastní projev. Z tvého pohledu je to zřejmě opačně.
2zamyšlení: I když kdo může vlastně posuzovat co je hloupý název a co není? Nebo snad Czech Heroes byl svého času podle dnešních kritérií také hloupý název? A pokud nebyl tak proč dříve Czech v názvu gildy nikomu nevadilo ba ho lidé hrdě nosily a dnes na cokoliv spojené s Czech názvem plivou? Může mi to někdo vysvětlit? A nemyslíte, že leckomu se může zdát např. Mor do Kuli mnohem blbější než Czech sMADEs? Moc otázek co  |
Noe
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 18:53:56
|
quote: Originally posted by Deimnia Je to vase vec, zajiste. Jen rikam, ze je to hloupy nazev.
Me zase pripada totalne stupidni a hloupe mit jmeno guildy "Uhni Kurva".... no a omyla to tu nekdo? rekl bych ze ne. Jak napsal Noe.. tvuj projev je taky stupidni a nechapu kde si prisel na to, ze Blck nenapsal souvislej text.... imho napsal, ale tvuj mozecek ho nebyl sto pochopit a tam bude kamen urazu.
A kdyz ti tak vadi to Czech v nazvu, muzu se te zeptat proc teda pises na CzechHeroes forum? |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 19:57:31
|
quote: Originally posted by Noe
Mě přijdou zase hloupé všechny tvé posty v tomto topicu a dokonce i něco mnohem víc než jen hloupé. Imho z mého pohledu je mnohem lepší mít "hloupý" název gildy než svůj vlastní projev. Z tvého pohledu je to zřejmě opačně.
Ano, muj projev v tomto topicu byl hloupy. Mozna bych napsal spise nez hloupy - "hloupy". On totiz mel byt "hloupy" a mel poukazat - obrazne, zvelicene a nazorne, s notnou davkou sarkasmu, ze zpusob podani/zarovnani textu byl prinejmensim podivny.
2zamyšlení: I když kdo může vlastně posuzovat co je hloupý název a co není?
Pokud se ptas na otazku, kdo se k tomu muze vyjadrit, tak odpoved zni: Kazdy.
Zajimave, ze se vsichni chytnuli zrovna narazky na "czech" ve jmene a diskuzi jste strhli k flamovani, misto meho nazoru na zergovani. Hmm?
2zamyšlení: Nebo snad Czech Heroes byl svého času podle dnešních kritérií také hloupý název? A pokud nebyl tak proč dříve Czech v názvu gildy nikomu nevadilo ba ho lidé hrdě nosily a dnes na cokoliv spojené s Czech názvem plivou? Může mi to někdo vysvětlit? A nemyslíte, že leckomu se může zdát např. Mor do Kuli mnohem blbější než Czech sMADEs? Moc otázek co 
Czech Heroes byl, co si ja pamatuji snad prvni nazev s obsahem "Czech" ve svem jmene. Takze by se dalo rict - originalni a kdyby se me opet nekdo zeptal, co si o nem myslim, rekl bych, ze je fajn.
Mor do Kuli je skvely a originalni nazev a ano, jiste, muze se to nekomu zdat opacne. Nicmene kazdy asi ma svuj nazor a ja mam zato, ze na foru se prave ony nazory vymenuji ?
Tak me kdyztak Noe oprav. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 20:14:44
|
quote: Originally posted by Deimnia Nicmene kazdy asi ma svuj nazor a ja mam zato, ze na foru se prave ony nazory vymenuji ?
Tak me kdyztak Noe oprav.
Jistě nemám nic proti výměně názorů ani proti tomu si občas zaflamovat. Nicméně já z tvého postu nepochopil, že jde o sarkasmus spíše mě přišly tvé posty zde povýšené a zesměšňující. Možná proto, že jinak vnímám posty (flamy, útoky) mezi stálými přispěvateli fora kteří se znají a tak nějak vědí jak to ten či onen myslí a jinak vnímám takovýto post proti někomu kdo sem napsal prvně a to vcelku inteligentně. |
Noe
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 20:15:31
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Me zase pripada totalne stupidni a hloupe mit jmeno guildy "Uhni Kurva".... no a omyla to tu nekdo?
Ja jsem, bohuzel, nemel moznost do jmena me soucasne guildy zasahnout a kdyz jsem ho poprve videl, take se mi nelibilo.
Nevim kde neco omylam ? Vyjadril jsem se jednou, jako reakci na post Trinie.
tvuj projev je taky stupidni a nechapu kde si prisel na to, ze Blck nenapsal souvislej text.... imho napsal, ale tvuj mozecek ho nebyl sto pochopit a tam bude kamen urazu.
Muj projev je stupidni a proto jsi se snizil k personalnim utokum na "kapacitu" me sede kury mozkove ?
A co tvuj ?
A kdyz ti tak vadi to Czech v nazvu, muzu se te zeptat proc teda pises na CzechHeroes forum?
Zeptat se pochopitelne muzes. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 20:42:20
|
quote: Originally posted by Demawend
No jak tak ctu posty by Deimnia tady a v jeho vlastni recruitment sekci, tak musim konstatovat, ze nam holt chlapec dospel v opravdoveho chlapaka 
Co je na tom tak divnyho brat forum s nadsazkou ? (usuzuju, ze jsi to myslel ironicky)
No mela to byt takova jemna narazka na tve trapne posty, ale jak tak koukam tak ti to mezitim uz ostatni stihli rict dost naprimo. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 21:36:11
|
quote: Originally posted by Deimnia Muj projev je stupidni a proto jsi se snizil k personalnim utokum na "kapacitu" me sede kury mozkove ? A co tvuj ?
Nevim jestli ti slovo "mozecek" asociuje kapacitu tve sede mozkove kury, ale pokud ano je to tvuj boj. Ja si na svuj mozecek do ted nestezoval.
quote:
Zeptat se pochopitelne muzes.
Tak kdyz se te zeptat muzu, tak se te teda ptam, proc pises na CzechHeroes forum, kdyz ti cokoliv "Czech" v nazvu pripada tak neoriginalni a stupidni?
Jestli ti teda tva mozkova kapacita da na to vyplodit nejakou rozumnou odpoved, hod to sem, at si poctem. Hlavne si to poradne promysli nez neco napises..... nekdo by z tvych postu mohl odhadovat stav tvoji kury, mozecku  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 00:21:53
|
^^ Kuzmik
No clovek nemusi byt uplny genius, aby poznal, ze se trapne snazis nekoho urazit recma o velikosti jeho mozku.
A muzes mi prosim te quotnout, kde jsem napsal, ze "mi cokoliv "Czech" v nazvu pripada tak neoriginalni a stupidni?"
Ba naopak, kdyz si prectes muj predchozi post, jiz jsem na tvou otazku odpovedel.
Vic cti, min flamuj a nez napises nejakou dalsi hloupost, tak si to predem rozmysli, protoze pak vypadas jako hlupak. |
Edited by - Deimnia on 24/03/2006 00:22:41 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 08:46:42
|
quote: Originally posted by Deimnia A muzes mi prosim te quotnout, kde jsem napsal, ze "mi cokoliv "Czech" v nazvu pripada tak neoriginalni a stupidni?"
Ovsem, treba tady:
quote: Originally posted by Deimnia (Posted - 22/03/2006 : 21:13:13) Navic guildu jejiz jmeno je znacne neoriginalni a pokud by se me nekdo zeptal co si o nem myslim, rekl bych, ze je zcela stupidni.
quote: Originally posted by Deimnia Vic cti, min flamuj ...
Vzhledem k vyse uvedenemu quotovani by jsi mozna mel vice cist a mene flamovat ty (alespon by jsi mel vedet co jsi psal ty sam ...)?
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 09:30:18
|
^^ Ok Veldo |
 |
|
Malina
Starting Member
1 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 10:11:23
|
Ackoliv to normalne nedelam na Deimovo prispevek musim zareagovat, protoze se mne docela tyka co jsi tady napsal. Nazev gildy CZECH sMADEs je z moji hlavy, puvodne jsem navrhoval ROZJETY BURTICI coz neproslo, ale i kdyby tak nechapu proc se do toho pletes...
[MOD]
Jinak ocekavanou a jiste veskrze prijemnou odpoved muzes poslat rovnou na muj e-mail: mikbiker@seznam.cz, nebot myslim ze slovnich prestrelek uz tu bylo dost, nemusime s tim zatezovat /nebo mozna i bavit/ ostatni.
Malinkey, Anorexia Nervosa- Lamorak |
Malinkey |
Edited by - Yennefer on 24/03/2006 12:06:59 |
 |
|
Ta-Ro
Starting Member

81 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 10:14:54
|
Koukám Drakeu :), že ses pěkně rozjel :P
Btw. Czech Wings roXx ( MLF - Midgard - založená Bubulou ). Čest její památce. :) |
Now... ?
|
Edited by - Ta-Ro on 24/03/2006 10:26:26 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 10:30:28
|
^^ Malina
Rozjety Burtici zni rozhodne lepe a originalneji nez CZECH sMADEs.
Do ceho se pletu ? Ty tady na me "hazes hlinu" a pritom evidentne neumis cist (nebo nechces?) a jen kopes nozickama vsude kolem sebe, jako male dite ?
Napsal jsem jiz drive, ze nazev guildy je "zajiste - vase vec". A dodal jsem, ze podle meho subjektivniho nazoru je to nazev hloupy. Je skutecne tak tezke prekousnout rozdilny nazor (pro tebe zrejmne bezejmeneho "uzivatele" fora) ?
Nikde vasi guildu (tedy jeji cleny) nehanim, nikoho nepomlouvam, nikomu nerikam, ze jste gumy a ze je nekdo cucak (to jsi napsal ty).
Jsi to ty, co opet prihodil polenko pod pomyslny flame kotel :) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 12:12:30
|
ok takze to schrnme jisty clovek postne informaci o tom ze zalozil guildy do verejneho fora kde se ozvou nekteri uzivatele se svym nazorem ze jmeno guildy jim nesedi nebo ze situace na lamoraku neni tak jak prezentuje uvodni post (kdo zerg koho...)
vazne je to takovej problem prestat resit velikosti mozku, ega, prirozeni a jinejch veci kdyz ma nekdo jiny nazor ?
kazdy ma svuj styl prezentovani sveho nazoru a nechapu co je k nepochopeni na velice zretelnem sarkasmu v postu |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 24/03/2006 12:13:20 |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 15:14:45
|
quote: Originally posted by Yennefer
ok takze to schrnme jisty clovek postne informaci o tom ze zalozil guildy do verejneho fora kde se ozvou nekteri uzivatele se svym nazorem ze jmeno guildy jim nesedi nebo ze situace na lamoraku neni tak jak prezentuje uvodni post (kdo zerg koho...)
vazne je to takovej problem prestat resit velikosti mozku, ega, prirozeni a jinejch veci kdyz ma nekdo jiny nazor ?
kazdy ma svuj styl prezentovani sveho nazoru a nechapu co je k nepochopeni na velice zretelnem sarkasmu v postu
Konecne rozumny nazor, ktery nas vsechny privedl ke stejnemu nazoru na vec. A to, ze Deim ma nejmensi pero na foru! 
howg |
Edited by - uschi on 24/03/2006 15:14:59 |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 20:35:04
|
Božíčku, nic se tu nezměnilo. Opět se tu thready plní nesouvisejícími posty.
Corwe smaž to všechno kromě toho prvního postu. Díky.
Nezáleží ani tak na tom jak se gilda jmenuje ale jací lidi v ní hrajou.
Deime Deime.  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 02:45:59
|
quote: Originally posted by Lahvan
Deime Deime. 
 |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 12:33:04
|
quote: Originally posted by Lahvan
Deime Deime. 

Bylo by mozna lepsi kdybys ses tady k tomu uz nevyjadroval je tu par nadsenych hracu kteri se snazi udelat ceskou komunitu a hrat spolu a je jim jedno co maj nad hlavou. zalezi jim aby si poradne zahrali a uzit si hru. Blck se o neco snazi tak ho laskave nech . O zergu ma pravdu a potvrdim mu to mozna je to i vetsi nez psal.V teto dobe proste neni alb schopen zadne poradne akce , do te doby nez vyrostou dalsi hraci na alb , aby se situace srovnala.Blck se snazi nabrat nove lidi a vychovat si je tak mu to nekaz a nech ho bejt .
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 14:22:50
|
^^ LoL...
Ja uz prestavam doufat v to, ze je tady nekdo, kdo chce diskutovat a vyjadrit svuj nazor vic nez jen flamovat bez toho, aniz by si poradne precetl co jsem napsal.
Nicmene to rad, pro semi-inteligentni lidi, zopakuji jeste jednou.
Nikde jsem nenapsal Blcku at guildu nezaklada, nikde jsem nenapsal, ze Blckovu snahu o vytvoreni ceske komunity nepodporuji.
Sarkasticky jsem si z nej udelal srandu, srandu ze zpusobu podani jeho postu.
Na Lamoraku v Hibernii mame guildu, takze je to nepritel :). (viz post "Pochopitelne, jsem tvuj nepritel.")
EDIT: Mates-swg. Nechci se te nikterak dotknout, takze si z tebe nebudu delat srandu v podobe "hloupeho" postu a zeptam se primo.
Myslis, ze by bylo mozne, aby jsi sve posty psal na celou delku radku, pouzival velka a mala pismena, carky ve vete a vubec se snazil, aby tvoje posty vypadaly trosku k svetu a daly se normalne precist ? (na diakritiku, y/i a gramaticke chyby nehled)
|
Edited by - Deimnia on 25/03/2006 14:27:19 |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 21:52:18
|
^^ LoL...
Ja uz prestavam doufat v to, ze je tady nekdo, kdo chce diskutovat a vyjadrit svuj nazor vic nez jen flamovat bez toho, aniz by si poradne precetl co jsem napsal.
Nicmene to rad, pro semi-inteligentni lidi, zopakuji jeste jednou.
Nikde jsem nenapsal Blcku at guildu nezaklada, nikde jsem nenapsal, ze Blckovu snahu o vytvoreni ceske komunity nepodporuji.
Sarkasticky jsem si z nej udelal srandu, srandu ze zpusobu podani jeho postu.
Na Lamoraku v Hibernii mame guildu, takze je to nepritel :). (viz post "Pochopitelne, jsem tvuj nepritel.")
EDIT: Mates-swg. Nechci se te nikterak dotknout, takze si z tebe nebudu delat srandu v podobe "hloupeho" postu a zeptam se primo.
Myslis, ze by bylo mozne, aby jsi sve posty psal na celou delku radku, pouzival velka a mala pismena, carky ve vete a vubec se snazil, aby tvoje posty vypadaly trosku k svetu a daly se normalne precist ? (na diakritiku, y/i a gramaticke chyby nehled)
Tak se mne nedotykej a svoje kecy si nech jinde , Bude lepsi bud to Corwin smaze nebo tu uz nepis . nato jak kdo pise ti je uplne h.... PS : pokud mozno uzavrena kapitole. |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 22:42:23
|
Ved uz ho nehajte deimika.. Po dingu RR10 mu asi trosku vyrastol pindik :p A nezabudnite mu gratulovat "Grats me !"
Kazdy ma svoj nazor a kazdy je nejaky... Mne osobne Blckou post pride celkom v pohode - aj ked nemam rad ALB a RVR :D
|
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
 |
|
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 00:33:10
|
quote: Originally posted by mates-swg Tak se mne nedotykej a svoje kecy si nech jinde , Bude lepsi bud to Corwin smaze nebo tu uz nepis . nato jak kdo pise ti je uplne h.... PS : pokud mozno uzavrena kapitole.
Ze by mel Pusttule brachu?  |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
 |
|
Maghor
Starting Member
27 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 00:00:39
|
quote: Originally posted by uschi Deim ma nejmensi pero na foru! 
howg
Sice zadna prevratna novinka, ale souhlas.... ;) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 21:49:23
|
Konecne nieco co sa da citat a clovek sa pri tom zasmeje som jediny komu chybaju 20 strankove topici kde sa hadal VT vs. zbytok ? 
Len tak, neni toto Diskuzne forum hracu online her a nie Diskuzne forum Czech Heroes ? Viem ze kedysi sa to tak asi volalo, ale uz sa to zmenilo nejaku dobu dozadu, nie ?
A je to tiez moj !! SUBJEKTIVNY !! nazor ze 80% guild kde je nazov guildy Czech, Svk, Slovak, atd. je pekne debilne. A v kombinacii ked polovica guilda ma nazvy Svkjozosvk alebo czuraczekcz atd. tak to je uz moc 
Samozrejme ze Czech heroes bolo ine ... a hlavne si myslim ze aj ty ludia co boli v czh tomu nerobili moc hambu. |
 |
|
Maghor
Starting Member
27 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 11:52:26
|
quote: Originally posted by Pepo
Samozrejme ze Czech heroes bolo ine ... a hlavne si myslim ze aj ty ludia co boli v czh tomu nerobili moc hambu.
To mluvis sam za sebe?  |
Edited by - Maghor on 24/04/2006 11:53:28 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 22:24:24
|
Nie, ja som v czh nikdy nebol. |
Edited by - Pepo on 24/04/2006 22:24:37 |
 |