Author |
Topic  |
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 05/03/2006 : 16:13:50
|
Jak vypada PVP v EQ2? Je to o necem? Co vyvazenost charu? Rezous se lidi uz od zacatku, nabo prvni 2 mesice o PVP nezavadis? Zkratka jakej je smysl zivota vesmiru a tak vubec? :)
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
| |
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 05/03/2006 : 20:57:29
|
quote: Originally posted by brutus
Jak vypada PVP v EQ2? Je to o necem? Co vyvazenost charu? Rezous se lidi uz od zacatku, nabo prvni 2 mesice o PVP nezavadis? Zkratka jakej je smysl zivota vesmiru a tak vubec? :)
Zatim rozhodne nejlepsi PvP jaky jsem kdy hral. Instanty summoneru opravili tak super. Nejakych vetsich nevyvazenosti jsem si zatim nevsiml. Uvidime :-) PvP je porad. cili bomba zadna nuda :-)) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 11:31:49
|
Je to dobry, vyvazeny a pride mi to i zabavny. Kdo chce ma moznost si to ozkouset a cokoliv rikat je poze subjektivni pocit. Kdo na to chut nema, tak to nevyzkousi a taky urcite o nic nepride  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 12:06:48
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Je to dobry, vyvazeny a pride mi to i zabavny. Kdo chce ma moznost si to ozkouset a cokoliv rikat je poze subjektivni pocit. Kdo na to chut nema, tak to nevyzkousi a taky urcite o nic nepride 
Souhlas
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 15:34:19
|
:) No uvidim - sice jsem se zarekl ze SOE uz dalsi prachy do ty jejich nenazrany-nerfu-plny-tlamy rvat nebudu.... ale neni co hrat... :( |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 16:33:43
|
quote: Originally posted by brutus
:) No uvidim - sice jsem se zarekl ze SOE uz dalsi prachy do ty jejich nenazrany-nerfu-plny-tlamy rvat nebudu.... ale neni co hrat... :(
Nerf neni duvod ukoncovat hru. Je to nutne pro balance hry :-) |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 20:24:52
|
quote: Originally posted by Giltanas Nerf neni duvod ukoncovat hru. Je to nutne pro balance hry :-)
rekl assasin rangerovi :-D
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 08:47:35
|
quote: Originally posted by Kurik rekl assasin rangerovi :-D
Muzu rict, ze ranger je povolani kteryho se v PvP bojim nejvic. Neodhalitelne dokonaly hid dmg temer jako wizard.... pred nerfem to muselo byt peklo :-) I ted mi prijde vyrazne vycnivajici. CIli nemylsim, ze by ten nerf byl nejak velky :-) Ci spatny :-) |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 09:11:38
|
Videli ste nekdo ten novy "komix" na warlock foru? 

|
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 10:03:31
|
Muhaha, málem lepší než Noobcomic  |
Imaziel
|
 |
|
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 11:34:55
|
lol dobra sranda :)) |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 14:56:23
|
no, na pvp mozna, v pve v podstate nemam moc sanci proti skupine 3-4 potvor v solo encounteru o dva tri levely niz. nestezuju si, jen mi ta tvoje poznamka prisla vtipna |
 |
|
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 15:02:22
|
quote: Originally posted by Kurik
no, na pvp mozna, v pve v podstate nemam moc sanci proti skupine 3-4 potvor v solo encounteru o dva tri levely niz. nestezuju si, jen mi ta tvoje poznamka prisla vtipna
ty sis mozna nevsim oni sice omezily procy zato zvysily dmg na luku |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 15:37:04
|
quote: Originally posted by RED EYE
ty sis mozna nevsim oni sice omezily procy zato zvysily dmg na luku
nezvysili, zvysi v lu21 a pouze autoatack,a to o 33 %. taky nam z jednoho melee utoku udelaji dmg+stun, kterej bude fungovat i na heroicy. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 12:21:19
|
Ja osobne si myslim, ze vyvazeni a uprava charu pro PvP jeste chvilku potrva.... 1-2 LU se na tom bude urcite makat. Jinak bych rekl ze je to v celku dobre udelany a az na par vyjimek vyvazeny. |
 |
|
Kokino
Starting Member
1 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:05:47
|
Ahoj, chtěl bych vyzkoušet PvP ale nemůžu se rozhodnout pro jakej char.Asi by mě zajímal bud ranger,brigand a možná shadowknight.Ale nejsem nějak schopnej se rozhodnout.Neporadíte aspoň nějaký základní klady a zápory těhle classu pro PvP pls a nebo co byste pro nováčka brali vy. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:05:41
|
No zalezi na tom na jaky strane chces byt.
V globalu aspon co jsem si vsimnul tak je EQ PvP natolik vybalancovane ze je celkem jedno jakou postavu si vyberes. Sam obecne nemas velkou sanci nikdy. Do grupy se zase hodi temer vsechno.
Moje rada zni: Vyber si to co je ti nejbliz a to co se ti nejvic libi. Kdyz tu postavu budes mit rad naucis se s ni zabijet efektivne at je to jakejkoliv class. co se tyce rozdilu
Ranger (Qeynos) boj lukem. Je to zakernej zabijak :-) velmi slusny dmg horsi obrana. Skvelej na dalku na blizko neni moc nebezpecnej.
Brigand (Freeport aspon myslim) Pohybuje se v hidu (jako ranger) umi skryt i celou skupinu. Jeho sila je ve stunech a knockdownech. Hodne drsnej zblizka. Na dalku je to horsi... temer neni.... :-)
Shadowknight: takovy mix warloka a plecha. Ma docela zajimavy kouzla na dalku pomerne vydrzi zblizka. Je to freeport verze paladina. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:14:05
|
quote: Originally posted by Kokino
Ahoj, chtěl bych vyzkoušet PvP ale nemůžu se rozhodnout pro jakej char.Asi by mě zajímal bud ranger,brigand a možná shadowknight.Ale nejsem nějak schopnej se rozhodnout.Neporadíte aspoň nějaký základní klady a zápory těhle classu pro PvP pls a nebo co byste pro nováčka brali vy.
Mno.... tak v prve rade je dulezity rozhodnout si stranu, za kterou chci hrat. NApriklad Ranger nejde hrat za Evil stranu a naopak shadowknight nejde hrat za Good stranu.
Po te co zvolis stranu, tak si muzes vybrat teprv povolani jake by si chtel. Imho kazdej class ma svoje pro a proti. Je tezke to popisovat, ale kazdej char je vlastne solo neschopnej proti presile... pak to chce zohlednit jestli budes hrat prevazne solo a nebo v grupe a jestli neni dobry pouzit i neco co supportuje lidi v grupe.
Jinak co si se ptal, tak treba SKcko, je dobry a pouzitelny jako tank... ma za pas silveru mounta, takze i na nizsich levelech je mobilnejsi co se rychlosti pohybu tyka.
Ranger je ted trosku oveprpowered co se tyka DMG v PvP... je to podle me dobrej soler, ma ze scoutu asi nejlepsi hid a ma range dmg, tak meele dmg.
Brigand je scout, co ma jako vsichni scouti pathfinding (rychlejsi behani), ma group hide (to se hodi a dost casto to pomuze v dungach atp. Myslim ze brigand taky neni spatnej soler.
Ale jak rikam, to rozhodnuti je na tobe co ti je blizzsi a vic vyhovuje. Ostatne kazdej char se hodi do grupy a dobre zahranej char asi i muze solovat... jen nekdo lip a nekdo hur. A nekdo je dobrej support v grupe, nekdo neni. |
 |
|
kníže_Swen
Starting Member
91 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 18:04:47
|
to by me zyjimalo jak si tam clóvek zahraje za trubku nebo hejkala
|
Ogelia lvl 70 troubadour Livak lvl 70 iluzionist
Carpe diem
|
 |
|
Duchca
Starting Member
12 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 12:54:04
|
Hraju na PvP za trubku a v celku s tim nemam problem. V hunteni Qeynosaku funguju spis jako spomalovac nepratel nez jako damagedealer, ale celkem mne to bavi. Hlavne, ze to neni nuda a kdykoliv mne muze prekvapit nejakej Qeynosak...;-) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3721 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:06:24
|
za SK hraju a je to v pohode jen 1 vs 1 pvp jsem bud lama nebo s Sk ani nema cenu zkouset, nedokazu presne zhodnotit treba mi pomuzete :) kazdopadne jsem neprisel na zpusob jak soupere zastavit, tz moje pvp 1 vs 1 vypada tak ze bud umru nebo mi protivnik utece. ve skupine uz je to zajimavejsi. |
lastfm |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:23:43
|
quote: Originally posted by Rashaverak
za SK hraju a je to v pohode jen 1 vs 1 pvp jsem bud lama nebo s Sk ani nema cenu zkouset, nedokazu presne zhodnotit treba mi pomuzete :) kazdopadne jsem neprisel na zpusob jak soupere zastavit, tz moje pvp 1 vs 1 vypada tak ze bud umru nebo mi protivnik utece. ve skupine uz je to zajimavejsi.
S tím zastavováním je to obecný problém. Já sice někoho můžu na 5 sec stunnout, ale za tu dobu ho neumlátím. On pak má docela šanci utéct. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:27:30
|
Mno s tim zastavenim nepritele je to tezky njen pro SK, ale i pro chary co nemaj moc zpomalovacich kouzel. Myslim ze tobe jako SKcku bych mohl poradit co s tim, ale je to jen teorie. 
Zkousel bych pouzivat knockdown utok, ale potrebuje to stit v ruce, coz SK by asi mel mit pokud tankuje a chce neco ustat (Shield Slam na nizsich levelch, na vyssichn evim presne jak se to jmenuje). Pokud to dobre funguje, pocitam ze kdyz se nekdo vali na zemi tak neutece.
Pak je dobry na healery a hadraky dobry pouzivat Draw strenght. Na cas to vysaje z cile STR a prida tobe. S tim ma ja docela problem, protoze STR mam vazne malou a pokud ji sundas, char bude pretizenej a bude se pohybovat pomalu. Asi nebude fungovat na chary STR based.
Dalsi co pouzit je Decrepit Slam (Taky potrebuje stit v ruce). JE to stun, nevim teda jak dlouhej, ale i malej je lepsi nez zadnej.
No a co me pak napada kdyz i pres tohle se podari nekomu utikat, nechat si v zasobe DD spelly ktery SK ma a kdyz utika, tak mu je nahazet, coz pocitam ze de i za behu, protoze to budou instanty.
Tak zohle je to co me napada, ale SK sem nehral, takze to vazne muze bejt jen teorie v praxi nefungujici  |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:34:33
|
Pak sem jeste k SK nasel, ze na vyssich levelech ma utoky na slow movement, stun and stiffle.... takze kolem lvl 40 to zase bude jine a rekl bych v PvP lepsi.
EDIT: a uplne bych zapomel na DOTy... tech ma SK dost, takze taky pouzivat v max mozne mire.. neni nic lepsiho nez pekne nakazenej utikajici cil. Je mozne ze nekterej dot umi taky zpomalovat, nebo tak neco. |
Edited by - Kuzmik on 09/03/2006 13:35:50 |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:49:05
|
na zpomalovačku je super dirge, má 2 spelly ktery se stackují a dají se točit neustále dokola páč maj jiný recasty a duration 
Edit : nevím jak je na tom trubka,ale asi stejně |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
Edited by - Drew on 09/03/2006 13:50:58 |
 |
|
Topic  |
|