Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - PvP
 Tak co rikate na PVP? Podelte se o zazitky :)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/03/2006 :  16:13:50  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Jak vypada PVP v EQ2? Je to o necem? Co vyvazenost charu? Rezous se lidi uz od zacatku, nabo prvni 2 mesice o PVP nezavadis? Zkratka jakej je smysl zivota vesmiru a tak vubec? :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 05/03/2006 :  17:25:50  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
http://everquest.neverwinter.cz/forum/index.php?s=6fcd455bd3edd1e323757c02ca343363&showforum=5

Imaziel

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 05/03/2006 :  20:57:29  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Jak vypada PVP v EQ2? Je to o necem? Co vyvazenost charu? Rezous se lidi uz od zacatku, nabo prvni 2 mesice o PVP nezavadis? Zkratka jakej je smysl zivota vesmiru a tak vubec? :)

Zatim rozhodne nejlepsi PvP jaky jsem kdy hral. Instanty summoneru opravili tak super. Nejakych vetsich nevyvazenosti jsem si zatim nevsiml. Uvidime :-) PvP je porad. cili bomba zadna nuda :-))

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 06/03/2006 :  11:31:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Je to dobry, vyvazeny a pride mi to i zabavny. Kdo chce ma moznost si to ozkouset a cokoliv rikat je poze subjektivni pocit. Kdo na to chut nema, tak to nevyzkousi a taky urcite o nic nepride

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/03/2006 :  12:06:48  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Je to dobry, vyvazeny a pride mi to i zabavny. Kdo chce ma moznost si to ozkouset a cokoliv rikat je poze subjektivni pocit. Kdo na to chut nema, tak to nevyzkousi a taky urcite o nic nepride

Souhlas

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/03/2006 :  15:34:19  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
:) No uvidim - sice jsem se zarekl ze SOE uz dalsi prachy do ty jejich nenazrany-nerfu-plny-tlamy rvat nebudu.... ale neni co hrat... :(

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/03/2006 :  16:33:43  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

:) No uvidim - sice jsem se zarekl ze SOE uz dalsi prachy do ty jejich nenazrany-nerfu-plny-tlamy rvat nebudu.... ale neni co hrat... :(

Nerf neni duvod ukoncovat hru. Je to nutne pro balance hry :-)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 06/03/2006 :  20:24:52  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas
Nerf neni duvod ukoncovat hru. Je to nutne pro balance hry :-)

rekl assasin rangerovi :-D
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/03/2006 :  08:47:35  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
rekl assasin rangerovi :-D

Muzu rict, ze ranger je povolani kteryho se v PvP bojim nejvic. Neodhalitelne dokonaly hid dmg temer jako wizard.... pred nerfem to muselo byt peklo :-) I ted mi prijde vyrazne vycnivajici. CIli nemylsim, ze by ten nerf byl nejak velky :-) Ci spatny :-)

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 07/03/2006 :  09:11:38  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Videli ste nekdo ten novy "komix" na warlock foru?

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 07/03/2006 :  10:03:31  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Muhaha, málem lepší než Noobcomic

Imaziel

Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 07/03/2006 :  11:34:55  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
lol dobra sranda :))
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:56:23  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
no, na pvp mozna, v pve v podstate nemam moc sanci proti skupine 3-4 potvor v solo encounteru o dva tri levely niz. nestezuju si, jen mi ta tvoje poznamka prisla vtipna
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:02:22  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

no, na pvp mozna, v pve v podstate nemam moc sanci proti skupine 3-4 potvor v solo encounteru o dva tri levely niz. nestezuju si, jen mi ta tvoje poznamka prisla vtipna

ty sis mozna nevsim oni sice omezily procy zato zvysily dmg na luku

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:37:04  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RED EYE

ty sis mozna nevsim oni sice omezily procy zato zvysily dmg na luku

nezvysili, zvysi v lu21 a pouze autoatack,a to o 33 %. taky nam z jednoho melee utoku udelaji dmg+stun, kterej bude fungovat i na heroicy.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:21:19  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Ja osobne si myslim, ze vyvazeni a uprava charu pro PvP jeste chvilku potrva.... 1-2 LU se na tom bude urcite makat. Jinak bych rekl ze je to v celku dobre udelany a az na par vyjimek vyvazeny.

Go to Top of Page

Kokino
Starting Member

1 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:05:47  Show Profile Send Kokino a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
chtěl bych vyzkoušet PvP ale nemůžu se rozhodnout pro jakej char.Asi by mě zajímal bud ranger,brigand a možná shadowknight.Ale nejsem nějak schopnej se rozhodnout.Neporadíte aspoň nějaký základní klady a zápory těhle classu pro PvP pls a nebo co byste pro nováčka brali vy.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:05:41  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No zalezi na tom na jaky strane chces byt.

V globalu aspon co jsem si vsimnul tak je EQ PvP natolik vybalancovane ze je celkem jedno jakou postavu si vyberes. Sam obecne nemas velkou sanci nikdy. Do grupy se zase hodi temer vsechno.

Moje rada zni: Vyber si to co je ti nejbliz a to co se ti nejvic libi. Kdyz tu postavu budes mit rad naucis se s ni zabijet efektivne at je to jakejkoliv class. co se tyce rozdilu

Ranger (Qeynos) boj lukem. Je to zakernej zabijak :-) velmi slusny dmg horsi obrana. Skvelej na dalku na blizko neni moc nebezpecnej.

Brigand (Freeport aspon myslim) Pohybuje se v hidu (jako ranger) umi skryt i celou skupinu. Jeho sila je ve stunech a knockdownech. Hodne drsnej zblizka. Na dalku je to horsi... temer neni.... :-)

Shadowknight: takovy mix warloka a plecha. Ma docela zajimavy kouzla na dalku pomerne vydrzi zblizka. Je to freeport verze paladina.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:14:05  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kokino

Ahoj,
chtěl bych vyzkoušet PvP ale nemůžu se rozhodnout pro jakej char.Asi by mě zajímal bud ranger,brigand a možná shadowknight.Ale nejsem nějak schopnej se rozhodnout.Neporadíte aspoň nějaký základní klady a zápory těhle classu pro PvP pls a nebo co byste pro nováčka brali vy.

Mno.... tak v prve rade je dulezity rozhodnout si stranu, za kterou chci hrat. NApriklad Ranger nejde hrat za Evil stranu a naopak shadowknight nejde hrat za Good stranu.

Po te co zvolis stranu, tak si muzes vybrat teprv povolani jake by si chtel. Imho kazdej class ma svoje pro a proti. Je tezke to popisovat, ale kazdej char je vlastne solo neschopnej proti presile... pak to chce zohlednit jestli budes hrat prevazne solo a nebo v grupe a jestli neni dobry pouzit i neco co supportuje lidi v grupe.

Jinak co si se ptal, tak treba SKcko, je dobry a pouzitelny jako tank... ma za pas silveru mounta, takze i na nizsich levelech je mobilnejsi co se rychlosti pohybu tyka.

Ranger je ted trosku oveprpowered co se tyka DMG v PvP... je to podle me dobrej soler, ma ze scoutu asi nejlepsi hid a ma range dmg, tak meele dmg.

Brigand je scout, co ma jako vsichni scouti pathfinding (rychlejsi behani), ma group hide (to se hodi a dost casto to pomuze v dungach atp. Myslim ze brigand taky neni spatnej soler.

Ale jak rikam, to rozhodnuti je na tobe co ti je blizzsi a vic vyhovuje. Ostatne kazdej char se hodi do grupy a dobre zahranej char asi i muze solovat... jen nekdo lip a nekdo hur. A nekdo je dobrej support v grupe, nekdo neni.

Go to Top of Page

kníže_Swen
Starting Member

91 Posts

Posted - 08/03/2006 :  18:04:47  Show Profile  Send kníže_Swen an ICQ Message Send kníže_Swen a Private Message  Reply with Quote
to by me zyjimalo jak si tam clóvek zahraje za trubku nebo hejkala

Ogelia lvl 70 troubadour
Livak lvl 70 iluzionist

Carpe diem
Go to Top of Page

Duchca
Starting Member

12 Posts

Posted - 09/03/2006 :  12:54:04  Show Profile Send Duchca a Private Message  Reply with Quote
Hraju na PvP za trubku a v celku s tim nemam problem. V hunteni Qeynosaku funguju spis jako spomalovac nepratel nez jako damagedealer, ale celkem mne to bavi. Hlavne, ze to neni nuda a kdykoliv mne muze prekvapit nejakej Qeynosak...;-)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:06:24  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
za SK hraju a je to v pohode jen 1 vs 1 pvp jsem bud lama nebo s Sk ani nema cenu zkouset, nedokazu presne zhodnotit treba mi pomuzete :) kazdopadne jsem neprisel na zpusob jak soupere zastavit, tz moje pvp 1 vs 1 vypada tak ze bud umru nebo mi protivnik utece. ve skupine uz je to zajimavejsi.

lastfm
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:23:43  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

za SK hraju a je to v pohode jen 1 vs 1 pvp jsem bud lama nebo s Sk ani nema cenu zkouset, nedokazu presne zhodnotit treba mi pomuzete :) kazdopadne jsem neprisel na zpusob jak soupere zastavit, tz moje pvp 1 vs 1 vypada tak ze bud umru nebo mi protivnik utece. ve skupine uz je to zajimavejsi.
S tím zastavováním je to obecný problém. Já sice někoho můžu na 5 sec stunnout, ale za tu dobu ho neumlátím. On pak má docela šanci utéct.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:27:30  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Mno s tim zastavenim nepritele je to tezky njen pro SK, ale i pro chary co nemaj moc zpomalovacich kouzel.
Myslim ze tobe jako SKcku bych mohl poradit co s tim, ale je to jen teorie.

Zkousel bych pouzivat knockdown utok, ale potrebuje to stit v ruce, coz SK by asi mel mit pokud tankuje a chce neco ustat (Shield Slam na nizsich levelch, na vyssichn evim presne jak se to jmenuje). Pokud to dobre funguje, pocitam ze kdyz se nekdo vali na zemi tak neutece.

Pak je dobry na healery a hadraky dobry pouzivat Draw strenght. Na cas to vysaje z cile STR a prida tobe. S tim ma ja docela problem, protoze STR mam vazne malou a pokud ji sundas, char bude pretizenej a bude se pohybovat pomalu. Asi nebude fungovat na chary STR based.

Dalsi co pouzit je Decrepit Slam (Taky potrebuje stit v ruce). JE to stun, nevim teda jak dlouhej, ale i malej je lepsi nez zadnej.

No a co me pak napada kdyz i pres tohle se podari nekomu utikat, nechat si v zasobe DD spelly ktery SK ma a kdyz utika, tak mu je nahazet, coz pocitam ze de i za behu, protoze to budou instanty.

Tak zohle je to co me napada, ale SK sem nehral, takze to vazne muze bejt jen teorie v praxi nefungujici

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:34:33  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Pak sem jeste k SK nasel, ze na vyssich levelech ma utoky na slow movement, stun and stiffle.... takze kolem lvl 40 to zase bude jine a rekl bych v PvP lepsi.

EDIT: a uplne bych zapomel na DOTy... tech ma SK dost, takze taky pouzivat v max mozne mire.. neni nic lepsiho nez pekne nakazenej utikajici cil. Je mozne ze nekterej dot umi taky zpomalovat, nebo tak neco.

Edited by - Kuzmik on 09/03/2006 13:35:50
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:49:05  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
na zpomalovačku je super dirge, má 2 spelly ktery se stackují a dají se točit neustále dokola páč maj jiný recasty a duration

Edit : nevím jak je na tom trubka,ale asi stejně

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen

Edited by - Drew on 09/03/2006 13:50:58
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly