Author |
Topic  |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 08:37:32
|
Zdravim Vas, mel bych jeden dotaz. Pokud se s tim uz nekdo setkal prosim poradte. Mam dva pocitace a chci na nich rozbehnout internet soucasne. Jiz jsem to delal nekolikrat, ale konkretne u tohodle pripadu jsem narazil na problem. Takze PC1, 2x sitova karta, do jedny vede kabel od netu, internet chodi bez problemu, druha sitovka je propojena krizovym kabelem s PC2, sit funguje naprosto bez problemu, PC1 a PC2 spolu bez problemu komunikuji, sdileni souboru taky bez problemu. Posledni krok k rozbehnuti inetu na PC2 by podle me byl Mista v siti - vlastnosti - upresnit - nasdilet pripojeni k internetu. Tam ovsem nastane chyba, zaskrtnu nasdilet pripojeni k internetu dam OK a objevi se me zahadna chyba a to presne takova - "Pri povolovani sluzby Sdileni pripojeni k internetu doslo k chybe. Zadana sluzba neni instalovana sluzba."
tuhle hlasku vidim fakt poprve a netusim co s tim delat. Dekuji za pripadne vecne odpovedi a pripominky. Sidney
|
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
Edited by - Sid Vicious on 03/03/2006 13:06:47
|
|
| |
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 13:33:15
|
Nemáš nLitovanou instalaci Win a nevyhodil jsi při vytváření instalačního CD nějakou službu? |
PC, PS3, iPad |
 |
|
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 16:30:12
|
quote: Originally posted by Sid Vicious
Zdravim Vas, mel bych jeden dotaz. Pokud se s tim uz nekdo setkal prosim poradte. Mam dva pocitace a chci na nich rozbehnout internet soucasne. Jiz jsem to delal nekolikrat, ale konkretne u tohodle pripadu jsem narazil na problem. Takze PC1, 2x sitova karta, do jedny vede kabel od netu, internet chodi bez problemu, druha sitovka je propojena krizovym kabelem s PC2, sit funguje naprosto bez problemu, PC1 a PC2 spolu bez problemu komunikuji, sdileni souboru taky bez problemu. Posledni krok k rozbehnuti inetu na PC2 by podle me byl Mista v siti - vlastnosti - upresnit - nasdilet pripojeni k internetu. Tam ovsem nastane chyba, zaskrtnu nasdilet pripojeni k internetu dam OK a objevi se me zahadna chyba a to presne takova - "Pri povolovani sluzby Sdileni pripojeni k internetu doslo k chybe. Zadana sluzba neni instalovana sluzba."
tuhle hlasku vidim fakt poprve a netusim co s tim delat. Dekuji za pripadne vecne odpovedi a pripominky. Sidney
jednoduche reseni .. zrus nastaveni na vnitrni sitovce (tedy vse bude nevyplneno) potom dej znova sdilet inet na venkovni sitovce a tentokrat to nespadne. automaticky ti nastavi 192.0.0.1 pokud bys mel problem, tak tu ip nastav sam, pak odeber protokol tcpip na teto sitovce, restartni, vrat protokol a znova nasdilej inet pro tuto sitovku. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 07:41:06
|
quote: Originally posted by Khostri
Nemáš nLitovanou instalaci Win a nevyhodil jsi při vytváření instalačního CD nějakou službu?
to byla prvni vec co me napadla, ale jak jsem hledal tak jsem nic nenasel, zadna takova sluzba, ktera by sla odebrat nebo pridat neexistuje
2Elidor: tohle zkusim, je to u kolegy doma, takze na to mrknu a dam vedet |
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|