Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Auto Assault
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/02/2006 :  17:31:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ještě někdo kromě mě hraje betu této zajímavé post apokalyptické MMORPG ?

Kromě toho, že mi hra pravidelně crashne na nějaký grafický bug, musím říct, že jsem celkem překvapený. Je to poměrně frenetická akce postavená na havoc enginu se všemi prvky MMORPG jak je znáte. Skilly, research, zpětný inženýring, prefix loot systém - tzn. stejná věc má konečně rozdílné vlastnosti, vylepšování autíčka atd.

Souboje jsou hlavně o skillu ovládání auta, což mě docela těší.

Další postřehy snad časem doplním :-)

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/02/2006 :  20:02:19  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Je to ciste PvP akce, nebo je tam i nejaky druh PvE?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 19/02/2006 :  20:06:51  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
Zkoušel jsem a ještě asi zkusím, ale trochu mi vadí, že je to dost sólová hra. Prošel jsem spoustu questů a ani jednou jsem se nemusel s nikým spojit. To můžu stejně tak hrát offline.
Ale jinak jsou vozítka pěkná. Dobře jezdí, dají se všelijak vylepšovat ať už zbraněma, vybavením nebo barvičkama. Bugy určitě časem vychytají a snad zvednou i obtížnost.

Hermanek
- outfit MYTH (VS, PlanetSide)
- Star Kingdom of Manticore (EVE-online)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 19/02/2006 :  20:09:08  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
Zatím jsem se setkal jen s PvE a jednou arénou pro PvP.

Hermanek
- outfit MYTH (VS, PlanetSide)
- Star Kingdom of Manticore (EVE-online)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/02/2006 :  20:13:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Je to ciste PvP akce, nebo je tam i nejaky druh PvE?

Je to zhruba jako guild wars. Alespon takovy z toho mam zatim pocit.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/02/2006 :  20:17:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hermanek2

Zkoušel jsem a ještě asi zkusím, ale trochu mi vadí, že je to dost sólová hra. Prošel jsem spoustu questů a ani jednou jsem se nemusel s nikým spojit. To můžu stejně tak hrát offline.
Ale jinak jsou vozítka pěkná. Dobře jezdí, dají se všelijak vylepšovat ať už zbraněma, vybavením nebo barvičkama. Bugy určitě časem vychytají a snad zvednou i obtížnost.

To, ze se da hrat kompletne solo je jedna z jejich hlavnich promo informaci. Ale krome toho taky popisuji akce pro male a velke grupy. Oni toho v bete zatim moc neotevreli, beta probiha podobne jako kdysi guild wars.

Problemy s crashem hry byly nakonec na me strane, uz jsem to vyresil a od te doby je hra stabilni. Absolvoval jsem boj s prvnim bossem a cim dal vic me takhle "mad max" akce zacina bavit.

Zejmena nadseny jsem z toho, ze skutecne lze obtizne najit napriklad dve ruzne zbrane nebo dalsi casti vybavy auta.
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 20/02/2006 :  16:33:59  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... tka sem se zaregistroval a nic, prej ze me daji vedet nebo co... to huz je uzavrene ta beta?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/03/2006 :  02:14:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem ten jeden betavikend a musim rict ze to nebylo spatne.
Az na tu optimalizaci ;-( ten havoc engine je sice fajn, ze se vsecko sype a nici.. ale mit 8fps kdyz mam na obrazovce 10 nepratel..

Jen jsem puvodne cekal, ze to bude openPvP.. tak jak to vlastne je? Je tam aspon rasove PvP (ty 3 strany proti sobe??).

Jinak v tom beta vikendu tam byl hned na zacatku takovej docela silnej boss na ktereho muselo jit rozhodne vic lidi.. ale nebylo z toho nic extra, to je fakt.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/03/2006 :  07:59:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Posledni update z toho udelal uplne jinou hru. :) A mnohem lepsi. Je to stabilnejsi, fps neklesa atd. A docela fine nove featury.

PvP je v arenach nebo uprostred mapy v uzemi nikoho.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/04/2006 :  17:16:32  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Hraje to nekdo?
Po tom co mne vyprudil DDO tak mam abstak :) a tohle vypada ze by mohlo byt zajimave...

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/04/2006 :  23:51:21  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Hraje to nekdo?
Po tom co mne vyprudil DDO tak mam abstak :) a tohle vypada ze by mohlo byt zajimave...

No ja ne. Imho je to zabava cca na mesic, max na dva. Kvalitni, ale kratka :)
Go to Top of Page

TDASHADOW
Starting Member

22 Posts

Posted - 20/04/2006 :  09:08:44  Show Profile  Send TDASHADOW an ICQ Message Send TDASHADOW a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem se konecne dokopal a AA koupil. Je pravda ze po 3 tejdnech sneak preview na US serverech a Bety jsem vedel do ceho ale fakt jsem se na to tesil. Zabava to bude tak na 2-3 mesice ale na tom prece neni nic spatneho. Hrat jednu hru nekolik let muze bejt dost unavujici.
AA mam na PVE a na PvP hraju Planetside takze mi mozna AA vydrzi 3-4 mesice. V lete se ma stejne objevit hromada novych her.

Shadow_TDA - The Meek Meek Lords - Desolation

It ain't the fall that gets ya, it's the sudden stop and the bottom.

Vanguard - Shadoweed
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 26/04/2006 :  12:30:49  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Zatim se rozkoukavam na Desolace. Hraju za Changed :)

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/04/2006 :  02:06:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
AA melo byt dost PvP... mne osobne by AA bavilo kdyby melo system placeni ala GW.. protoze dat 400kc za to ze si 1x za tejdne zajezdim..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/05/2006 :  23:28:23  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hraje to nekdo?

ja to testuju, ale nijak zvalst me to nechytlo. kvalita grafiky odpovida tak Anarchy Online, ale system to zatezuje jako EQ2. hybi mi tam namluveni, UI je z pocatku dost neprehledny a quest journal taky neni zrovna nejprehlednejsi. jediny plus je skutecnost, ze v boji skutecne neco muzes ovlivnit pohybem auta. ale to je jen prvotni dojem po hodine a pul
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/05/2006 :  18:43:43  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak v sobotu uz nuda dosahla trashold a zasel jsem si pro karbici AA :)
A musim rict z jsem prijemne prekvapen.

Grafika je moc pekna - porovnavat s AO bych si ji teda rozhodne neodvazil. (Teda pokud nemluvime o mestech kde pandulak vyleze z auta - tam je to pak skutecne tristni - ale to je tak 1% obsahu)

Engine je naprosto UBER - moznost totalni destrukce temer vseho mne ukrutne bavi :) Co se tyce HW narocnosti tak nemuzu sluzit - mne to beha bez problemu v 1280*1024 na max detaily.

Zabavnost je takova ze jsem to prines domu v sobotu odpol a az do nedele cca 11 vecer (kdy jsem musel jit spat, neb dneska jsem na sluzebce a vstaval jsem na letadlo) jsem hral skoro furt.

Abych jen nechvalil - hraje to malo lidi, interface je nedodelanej (nektery dost podstatny staty se nedozvite, obcas jsou tam chyby atd). Ale neni to nic vitalniho - spis drobne prudy. Na forech jsou stiznosti na nedostatek high end contentu.

Nevim na jak dlouho to bude zabava, ale prozatim mne ukrutne bavi vletet v 80km/h do slumu celej ho rozstrilet vcetne vseho co se hejbe i nehejbe a odjet o dum dal :) Je to strasne akcni.

Navic - staty co si clovek zveda tak jak chce, skilly do kterejch dava body jak chce, veci s nahodnejma range statu....

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/05/2006 :  19:21:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jojo, na měsíc nebo dva je to brutální zábava. Jako každá hra od NCSoftu.

Edited by - Gabriel on 08/05/2006 19:21:50
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 08/05/2006 :  23:42:48  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
no, ja se dostal na lvl 11, vystridal uz treti auto a nerikam, ze neni sranda najet do pike mines a vybilit to tam. jenze moc hloubky to v sobe nema, komunikace s okolim veskera zadna.

grafika prostredi je otesna, nejen ve meste, o animaci postavy ani radsi mluvit nebudu. POdle me je proste prostredi v AO minimalne stejne pohledny. A v AO mas mnohem vetsi rozhled, kdyz na to prijde. navic v AO mam pri max detailech a 1280x1024 40+ fps, v AA mam tak 15, max 20, casto mnohem min. A v EQ2 ve stejnem rozliseni s high detailama 30+ a grafika je o dve, tri tridy vejs....

narazil sem i na spoustu technickejch bugu, casto se hra proste odpoji, po opetovne spusteni pritom normalne jede. nebo se z niceho nic "zneviditelnis" a nemuzes nic delat, jen se pohybovat...

jako solo hra nebo varianta GW by to uslo, ale jinak.. fakt ne.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 09/05/2006 :  09:37:19  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Komunikace s okolim je zavisla na lidech - jak jsem napsal - hraje to malo lidi - servery jsou poloprazdny (v n00b meste a prilehle mape jsem potkal cca 10 lidi, to skutecne neni mnoho) Vyhoda je v tom, ze jde v pohode solovat a na vyssim levelu snad uz budu potkavat lidi vic.

Grafika je moc pekna - nema sice detailnost EQ2, ale zase nepusobi tak napucovane a umele. Mne zkratka neurazi. A stylove je postkatastrofickej svet zmaknutej pekne. Navic je to (po dlouhy dobe) hra kde mapy vymejslel nekdo s mozkem a ma solidni vyuziti terenu - ten je skutecne 3D - napr prusmyk braneny barikadama a hromadou nepratel jde projet hrubou silou - rozstrilet barikady a pobit obranu, nebo se muzes pokusit ho objet pres hory (pokud mas auto a pneumatiky co to zvladnou).
Prave diky s moznosti niceni v podstate vseho je to naprosto nesrovnatelne s napr EQ2 kde je vse staticke.

HW narocnost skutecne neposoudim - mne beha vsechno v poho. Ale verim tomu, ze na nejak archivnim HW asi budou problemy kdyz clovek vlitne nekam kde rozstrili budovy, ploty, veze a vzduchem pak poletuje 100+ objektu.

Na bugy jak pises jsem nenarazil - ale o nejakem bugu s invis jsem cetl na US forech. Hra je bohuzel (tak jako vse co vyslo za poslednich Xlet) nedodelana. V dalsim patchi slibujou sposutu veci co jsou jen opravy a dodelky (jako ze UI pri koupi sasi ukaze max rychlost ... atd.)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2006 :  11:21:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Taky si myslim, ze grafiku to ma skvelou - ta postapokalypticka atmosfera z toho doslova strika.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 09/05/2006 :  21:13:17  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja nevim, barikady sou super, ale kdyz mas stejne jako v nektulosu v EQ2 postaveny neviditelny zdi, tak je to blby. obecne je krajina seda, plocha, nudna... navic z toho strasne cisi, ze ta hra byla vyvijena 5 let, EQ2 bude super vypadat i za dva, tri roky, AA vypada "obnosene" uz ted. holt sem zmlsanej, ale fakt mi to pripomina Anachy Online s tim rozdilem, ze v AO holt nerozstrilis budovy :)

A nizky framerate je problem obecne, staci se podivat na ofic fora. nemam supermega spica HW, ale P4 3GHz, 1 GB RAM a GeForce 6600GT je slusnej mainstream a pokud mi na stejnem zeleze chodi EQ2 ve stejnem rozliseni a s mnohem vyssi urovni detailu lepe, je neco spatne.
Koukal sem ted na vyhled updatu pro AA a je an tom videt, ez rha mela zustat jeste nejmin pul roku ve vyvoji

Spring/Summer
Stealth enhancements, improvements to clan management, The Coliseum at Ground Zero: an extreme challenge for combat veterans, more arena maps, more vehicle customization, enhanced boss encounters, driving model updates, Mail System and Auction House and more

Fall/Winter
Improved convoy management, mission sharing, crafting improvements, boss/creature specific loot, graphics, audio update, loot sets and more: Convoy Buddies – high level players can temporarily drop to the level of their lower level friend

proste mi netvrd, ze je to v poradku a ze to ma uzasnou grafiku, kdyz i autori vedi, ze to musi vylepsit...

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2006 :  21:20:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Dojem je subjektivni pocit. Podle me to ma skvelou grafiku, ktera pekne vyjadruje postapokalypticky dojem.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2006 :  03:08:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak je zas dalsi trialovka AA
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=961

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2006 :  03:12:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mne se to graficky taky libi a srovnavat to s kycem jakym je EQ2 je nemistne. Nehlede na to, ze EQ2 ma totalne doprcanej engine takze je silene narocny. I oblivion mi beha lip a to vypada 10x lepe.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/05/2006 :  18:52:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

tak je zas dalsi trialovka AA
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=961

edit: problém vyřešen, reinstal woken ...

Edited by - SNowie on 13/05/2006 18:29:58
Go to Top of Page

AmFe
Starting Member

41 Posts

Posted - 08/06/2006 :  22:07:54  Show Profile Send AmFe a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,parite nekdo tuhle skvelou gamesu? jestli ano bylo by hezky potkat nejakeho rodaka v tomto svete,
jestli ma nekdo zajem at se ozve tady nebo na amfe@centrum.cz

Zdar a silu!:)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/06/2006 :  10:50:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
AmFe : zkouším US trialku a není to marné
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/06/2006 :  14:49:13  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

AmFe : zkouším US trialku a není to marné

hm, ja uz nastesti nehraju, msic pryc, uz akorat dopsat recenzi :) ale mas pravdu, uplne marne to neni, jen by to chtelo guidl wars model, do opravdovy mmorpg to ma daleko
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/06/2006 :  15:47:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
je dobré, že se dá sólovat s menšími nebo většími problémy i do levelu 80 (což je zatím max).
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/06/2006 :  15:55:30  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

je dobré, že se dá sólovat s menšími nebo většími problémy i do levelu 80 (což je zatím max).

obscene blbe je, ze abys mohl rozumne levelovat, musis plnit mise, ktere jsou nudne, neustale stejne a k tomu maji neuveritelne blbou prezentaci :-)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/06/2006 :  20:55:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no tak kua a co s tím trial US kódem?
když si pak přidám EU kód do playNC account, přijdu o to auto co jsem měl na US, nebudu pak nucený hrát AA na US serveru? ve FAQ se dozvím velké prd.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 20/06/2006 :  21:43:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tak kua a co s tím trial US kódem?
když si pak přidám EU kód do playNC account, přijdu o to auto co jsem měl na US, nebudu pak nucený hrát AA na US serveru? ve FAQ se dozvím velké prd.

US trial nejde upgradnout na EU full. Takza zacnes od zacatku.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/06/2006 :  17:07:32  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jsem v hře jako: Nikolka human bounty hunter.

Hodláme se tomu trošku pověnovat a trošku AA propagovat. Pokud se chce někdo přidat, tak mě kontaktujte :-)

Mám k dispozici jeden friendly code. Napište kdo o něj máte zájem.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2006 :  17:14:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Hodláme se tomu trošku pověnovat a trošku AA propagovat. Pokud se chce někdo přidat, tak mě kontaktujte :-)

To uz neplati "Je to zabava cca na mesic, max na dva. Kvalitni, ale kratka" ? :) Ja mam doma stazenej ten trial, tak na to urcite kouknu, ale myslim, ze stejne jako GWme to dyl jak 14 dni bavit nebude.

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/06/2006 :  17:33:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
první velký patch out
http://uk.autoassault.com/game_guide/game_patches/1014113_patch_notes/
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/06/2006 :  21:50:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To uz neplati "Je to zabava cca na mesic, max na dva. Kvalitni, ale kratka" ? :) Ja mam doma stazenej ten trial, tak na to urcite kouknu, ale myslim, ze stejne jako GWme to dyl jak 14 dni bavit nebude.

Pořád to platí. Pokud se ale dá dohromady nějaká skupina lidí a s mým casuálním stylem by se to i na půl roku mohlo protáhnout :-) Což je asi tak stejně dlouhá doba, po kterou mě bavilo WoW.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2006 :  10:27:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Gabriel: No to tvoje casual hrani znam :) Kdyz sem byl ve WoW na 30, tak uz si mel 60 a chodil MC :))

Tragedy
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/06/2006 :  12:56:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gabriel: No to tvoje casual hrani znam :) Kdyz sem byl ve WoW na 30, tak uz si mel 60 a chodil MC :))

Hehe, kde že ty loňské sněhy jsou...

V AA jsem zatím level 8, jak říkám - casuální :-)

Edited by - Gabriel on 22/06/2006 13:01:13
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/06/2006 :  12:25:39  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak bychom potřebovali nějaké inženýra do party.

Nikolka:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 23/06/2006 :  13:47:42  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja si dalsi mesic nezaplatil... hra mne bavila, ale hraje to tak malo lidi ze to bylo jak singleplayerovka (20-25 lidi online za Mutanty ve spicce....:(

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 23/06/2006 :  16:06:52  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja si dalsi mesic nezaplatil... hra mne bavila, ale hraje to tak malo lidi ze to bylo jak singleplayerovka (20-25 lidi online za Mutanty ve spicce....:(

To sme na tom podobne,straslive malo questu za mutanty a malo lidi online me po mesici donutilo cancellnout account.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/06/2006 :  16:14:31  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a to vadí že to hraje málo lidí? když se většina questů dá udělat sama? já včera hrál ze dvěma mutantama asi tři hodinky a pohoda :-) kdybyste hráli s více lidma, tak byste měli bůhví o kolik levelů více, díky rychlejšímu kills. Ale je fakt že tohle není dlouhodobá záležitost, pokud by vydávali update jednom snad za dva měsíce, takže vždycky nějaký měsíc pauza a pak šup zpátky.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2006 :  09:23:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier
To sme na tom podobne,straslive malo questu za mutanty a malo lidi online me po mesici donutilo cancellnout account.

NCsoft ma problemy (http://www.gamespot.com/news/6153106.html). Nekdo rika, ze je to castecne prave kvuli neuspechu Auto Assault (malo subscriberu).
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/06/2006 :  09:41:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jednoznačně je to kvůli tomu, ale rozhodně bych to nenazval problémy NCSoftu, protože pokud vím, patří mezi jedny z nejbohatších firem v oboru.

Auto Assault by měl přejít na model Guild Wars a podle mě se tak i stane.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 24/06/2006 :  09:49:06  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
No nevim nevim - rekl bych ze naklady na HW a provoz budou u AA a GW radove jinde.... ale je fakt ze pokud to budou chtit zachranit tak moc jinejch sanci nemaj. Nez mne skoncil mesic tak jsem se dival kolik hraje lidi za vsechny 3 fakce a Mutant-Biomech-Human bylo ve spicce (7-11 vecer) 20-30-40 .....

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 27/06/2006 :  10:42:59  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
a ja se divim proc tak malo lidi hraje AA trading card game.. sem myslel, ze AA mmo hraje lidi plno a na TCG kaslou.. ale asi to bude hlavne tim ze AA je tak neuspesny.. skoda.. TCG je skvela ;P

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/06/2006 :  11:56:12  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Podle ofiko fora v patchi dosahli zakladniho fixu - status serveru je ted Low - protoze Very Low status zrusili :D

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/06/2006 :  12:20:03  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podle ofiko fora v patchi dosahli zakladniho fixu - status serveru je ted Low - protoze Very Low status zrusili :D

Pár lidí přibylo, řekl bych pár desítek :-)
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 30/08/2006 :  21:18:41  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
Cusik. Hele mam dotaz. Poběží mi to na Amd athlon 64 3000+, 1,5 BG ram, geforce 6600 ? A jak to teď asi ve hře vypadá ? Furt je to takovej propadák ? Potřebuju něco co mě zabaví než vynde wow: BC :D

Edited by - najax on 30/08/2006 21:19:10
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 30/08/2006 :  21:42:11  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by najax

Cusik. Hele mam dotaz. Poběží mi to na Amd athlon 64 3000+, 1,5 BG ram, geforce 6600 ? A jak to teď asi ve hře vypadá ? Furt je to takovej propadák ? Potřebuju něco co mě zabaví než vynde wow: BC :D

mě to celkem bavilo ... až na těch 15 fps na lowest detaily (mám R9000 ) ... 6600 bude v poho
Go to Top of Page

Procko
Starting Member

3 Posts

Posted - 31/08/2006 :  00:55:52  Show Profile  Send Procko an ICQ Message Send Procko a Private Message  Reply with Quote
Tož decka hledam další čechačky do AA Když najdu mezi vama dobryho spoluhrače tak přejdu s rasou...sem Biomer MasterMind lvl 17
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000