Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Motorola Razr V3
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 14/01/2006 :  20:52:08  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
mobilní telefony se asi moc nepatri, ale zkousel sem my dotazy postovat na ruzna fora o telefonech, specialne motorolach a nikdo mi zatim nepomohl. Tak se zkusim zeptat Vas.

Mam Razr V3 Black s originalnim sw (nepreflashovany) a tohle me trapi:
1) Stahnul sem si Operu Mini pro Razra, stahovani a instalace v pohode. Ale pak to nahlasi ze nema nastaveny GPRS/3G tarif pro java aplikaci. Mam od t-mobile konfiguratoru poslany jejich gprs tarif, takze net v motorola prohlizeci mi funguje. Nevim ale kde se v telefonu nastavuje gprs tarif pro java aplikace. Nikde sem ho zaboha nemohl najit. Nevite nekdo kde to je?
2) Neprisel sem na to jak v tydennim kalendari posunout kalendar na odpoledni hodiny. Mam dany zacatek dne na 7 hodinu a kalednar mi konci v 15:30. Samozrejme muzu si davat udalosti i na pozdejsi hodiny a plati ale v tom tydennim je neuvidim. Vertikalni sipky posunuji tydny, horizontalni dny. * a # posunuji take tydny..
3) Existuje zpusob jak do telefonu nahravat aplikace z pocitace? Pomoci softwaru prilozenemu k telefonu (Mobile Phone Tools) a Cell Phone Manageru mi jdou posilat jen videa, obrazky a zvuky. Slo by vsechny aplikace nahravat pres wap, ale radsi bych si je stahl doma a pak jen nahral

Diky moc jestli nekdo vite jak se s temito problemy vyporadat.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000