Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Defragmentace disku
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/01/2006 :  17:41:29  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jaky byste doporucili program na tuto proceduru?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/01/2006 :  21:17:00  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Symantec ti zaprasí comp po instalaci, takže raději ne. OO defrag je dost dobrý, jako jediný mě kdysi zvládl defragmentovat můj disk s tuším asi 300 000 soubory a adresáři při asi 10 GB volného místa a nezhavaroval. Norton, Windows defragmenter, dikeeper vše zhavarovalo, nebo se zaseklo na dlouhou dobu bez viditelného progresu.
OO defrag má jedinej problém, že v paměti vysí nějaká jeho součást, která žere paměť. Nevím, k čemu jí tam má a jde odstrelit v seznamu procesů, ale pokaždé se tam narve znovu
Diskeeper je fajn. Mám teď ten a docela je v poho. Ono Windows defragmenter je v podstatě ořezaný diskeeper, dělaný stejnou firmou pro Microsoft na zakázku.
Diskeeper je sympatický i v tom, že se nesnaží za akždou cenu udělat hezky urovnaný obrázek disku, který sice pěkně vyapdá, ale funkčně je na nic, tak jako to dělaá Norton :)
Prostě to zoptimalizuje a optimalizace mě subjektivně přijde, že je poznat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/01/2006 :  23:35:18  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Jaky byste doporucili program na tuto proceduru?

ja pouzivam uz nekolik let PerfectDisk od www.raxco.com
zatim sem nenarazil na nic lepsiho.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 04/01/2006 23:44:04
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:53:22  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
O&O Defrag Pro je best

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 06/01/2006 :  09:35:54  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Diky za rady :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000