Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 01:14:01
|
Viem ze toto patri do sekcie hardware, ale mam taky blby pocit ze to tam skoro nikdo necita, a predsa len sem sa pozrie viacej ludi, a moj problem nemusi riesit konkretne nejaky pocitacovy mag, staci len niekdo s ovladacmi.
O co ide, mam tlaciaren EPSON Stylus Photo R300 a nejakym zahadnym sposobom som stratil ovladace (dobre, mam tu bordel). Tak teda by som potreboval niekoho kdo ma tu istu tlaciaren, a tie ovladace na CD ci by mi to mohol nejako poskytnut.
Ked som stiahol ovladace z internetu, tak mi to robilo dost velke problemy. Moje stare ovlada e chceli aby som nainstaloval drivre a potom zapojil tlaciaren, tie nove to chcu opacne. Ale potom mi to robi taku vec, ze ked dam nieco vytlacit, okna mi povedia ze Dokument bol odoslany do tiskarny ale tiskarna ocividne ignoruje 
Tak to teda chcem vyskusat tak ze nainstalujem tie starsie ovladace z toho CD, ale na to potrebujem niekoho z vas ktory mi moze poslat image toho CDcka, lebo ja ho nemozem najst. Alebo nech mi poradi ako vyriesit ten problem s tymi novymi ovladacmi. Diky vam moc
|
|