Author |
Topic  |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 19:23:40
|
Proste si chci koupit novej mobil.. ale tak trosku to nesleduju takze vubec netusim co si mam vybrat... Na znacce mi nak nezalezi... chtel bych telefon do 3500-5500kc - muze bejt i levnejsi Chci aby mel barevnej displej (bluetooth by byl fajn), abych z nej moch na net, moch sem prijimat fotky(tak nak kdyz mi nekdo vyfoti A4 tak abych to moch nak slusne precist), maily, abych se tam nak dostal na ICQ.... nepotrebuju naky hry,MP3,FM radio a podobne....
dik moc za pomoc
|
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
|
| |
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 21:39:09
|
quote: Originally posted by REndlik
Proste si chci koupit novej mobil.. ale tak trosku to nesleduju takze vubec netusim co si mam vybrat... Na znacce mi nak nezalezi... chtel bych telefon do 3500-5500kc - muze bejt i levnejsi Chci aby mel barevnej displej (bluetooth by byl fajn), abych z nej moch na net, moch sem prijimat fotky(tak nak kdyz mi nekdo vyfoti A4 tak abych to moch nak slusne precist), maily, abych se tam nak dostal na ICQ.... nepotrebuju naky hry,MP3,FM radio a podobne....
dik moc za pomoc
nepis to sem ale na www.mobilmania.cz  |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 22:53:30
|
nepis to sem ale na www.mobilmania.cz  [/quote]
no tam to je taky:) ale cim vic lidi radi tim lip ne? ;p a von se vsude najde nakej dobrej co do toho vidi a rad poradi... takze cim vic dotazu tim lip =) |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 08:17:34
|
Já bych šel asi do motoroly MPX 220. Tenhle typ přesně neznám, používám starší generaci smartphonu a chystám se koupit novější. Ale minulý týden jsem čet, že cena spadla asi o 5k |
 |
|
|
Topic  |
|