Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Prosim potřebuju pomoc s výběrem telefonu=)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 04/12/2005 :  19:23:40  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
Proste si chci koupit novej mobil.. ale tak trosku to nesleduju takze vubec netusim co si mam vybrat... Na znacce mi nak nezalezi...
chtel bych telefon do 3500-5500kc - muze bejt i levnejsi
Chci aby mel barevnej displej (bluetooth by byl fajn), abych z nej moch na net, moch sem prijimat fotky(tak nak kdyz mi nekdo vyfoti A4 tak abych to moch nak slusne precist), maily, abych se tam nak dostal na ICQ....
nepotrebuju naky hry,MP3,FM radio a podobne....

dik moc za pomoc

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 04/12/2005 :  21:39:09  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REndlik

Proste si chci koupit novej mobil.. ale tak trosku to nesleduju takze vubec netusim co si mam vybrat... Na znacce mi nak nezalezi...
chtel bych telefon do 3500-5500kc - muze bejt i levnejsi
Chci aby mel barevnej displej (bluetooth by byl fajn), abych z nej moch na net, moch sem prijimat fotky(tak nak kdyz mi nekdo vyfoti A4 tak abych to moch nak slusne precist), maily, abych se tam nak dostal na ICQ....
nepotrebuju naky hry,MP3,FM radio a podobne....

dik moc za pomoc

nepis to sem ale na www.mobilmania.cz

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/12/2005 :  22:11:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
na té MM právě je článek, který jako by tě vyslyšel
http://www.mobilmania.cz/Zpravy/AR.asp?ARI=111439
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 04/12/2005 :  22:53:30  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
nepis to sem ale na www.mobilmania.cz
[/quote]

no tam to je taky:) ale cim vic lidi radi tim lip ne? ;p
a von se vsude najde nakej dobrej co do toho vidi a rad poradi...
takze cim vic dotazu tim lip =)

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/12/2005 :  08:17:34  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Já bych šel asi do motoroly MPX 220. Tenhle typ přesně neznám, používám starší generaci smartphonu a chystám se koupit novější. Ale minulý týden jsem čet, že cena spadla asi o 5k
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000