Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 sorry :(
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 16/11/2005 :  14:31:20  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
viem hlupa tema potom to mozete zmazat ale rad bi som nieco vedel
Ked som uz raz mal E2 trial a chcem si to zahrat este ??
da sa to ?? pojde mi to este dat? ci uz na ti istu IP-čku nepojde
Dik

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/11/2005 :  14:58:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thomas_182

Dik

trial je planj na rok, ale muzes byt jen na newbie ostrove. po roce staci vytvorit novej ucet. ip nekontrolujou
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:05:44  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

quote:

Dik

trial je planj na rok, ale muzes byt jen na newbie ostrove. po roce staci vytvorit novej ucet. ip nekontrolujou

no to viem ze len na tom zakladnom ostrove mozem bit ale ked mi vyprsalo tych 7 dni ???
tak az o rok ??
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:38:53  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ted jsem na to koukal a vypada to, ze soe zemnilo podminky - puvodne jsi mohl hrat cely rok, ale jen na tom ostrove, ted muzes byt taky jen na ostrove, al jen sedm dni. pokud chces hrat dal, melo by pomoct zalozeni noveho uctu, pak si budes moct vytvorit nove postavy, ale mozna bude lepsi proste hru koupit. tri stvoky za mesic pri platbe predplacenou kartou neni tak moc
Go to Top of Page

sejfTY
Starting Member

12 Posts

Posted - 17/11/2005 :  13:48:03  Show Profile Send sejfTY a Private Message  Reply with Quote
a nebo si založ jinej účet ve wonech a půjde ti to hrát znova...aspoň mě to tak šlo
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 17/11/2005 :  14:40:50  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sejfTY

a nebo si založ jinej účet ve wonech a půjde ti to hrát znova...aspoň mě to tak šlo

a to je kde? ten wonech ?
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/11/2005 :  15:26:26  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sejfTY

a to je kde? ten wonech ?

nespis myslel wokna jako windows - jen odhaduju, sam sem tohle nezkousel. idealnije proste hru koupit a platit :) po tydnu musi mit cloveknewbie island prlezlej skrz naskrz
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000