Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 23:51:34
|
Takze je to tu. Jedna z nejlepsich asijskych mmorpg dorazila do Eu/US. Clanek od Dashe naleznete tady http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=1006
jediny problem ktery ta hra ma, ze ji ted hraje nekolik tisic lidi a tak je temer nemozny se dostat ve spicce do hry..
edit: kdo nechape.. az se vam objevi ten stormeruv spam kliknete nahore na pokracovat
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 02/11/2005 23:52:27
|
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 23:55:42
|
rychle info: - hra je "v podstate ffa", zabijet se da vsude..ale funguje to tak, ze jsou tam udajne 3 sorty lidi 1. hunteri 2. zlodeji 3. obchodnici obchody hracu funguji tak ze si koupi vemblouda a snim cestujou aby nakoupili prodali no a to je pry nejcastejsi cil thiefu - skvele je, ze thiefove nemaji videt jmeno = nehrozi "omg u fagg0t u kill33d m3!!" spamy od obeti ;]
edit:
tak hra je realne FFA ale az od 20 levelu.. do te doby lze zabijet jen ty thiefy
web http://www.silkroadonline.net/ ( v mozile mne to nechodi objevi se stranka s logem a nic) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 03/11/2005 00:11:51 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 00:13:01
|
quote: Originally posted by Rodier
Takze je to tu. Jedna z nejlepsich asijskych mmorpg dorazila do Eu/US. Clanek od Dashe naleznete tady http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=1006
jediny problem ktery ta hra ma, ze ji ted hraje nekolik tisic lidi a tak je temer nemozny se dostat ve spicce do hry..
edit: kdo nechape.. az se vam objevi ten stormeruv spam kliknete nahore na pokracovat 
Zkousel jsem ji jiz nekdy pred mesicem a nic moc. Zadne nove napady, kopie L2, Khanu a dalsich podobnych nesmyslu.
Ale kone jsou skvely. Pokud jsem tvrdil, ze daoc kone jsou 10x hezci nez prasata z EQ2, tak Silkroad kone jsou 100 x lepsi/hezci nez daoc kone.
edit: taky si vzpominam, ze ovladani bylo nejaky mizerny. Dalo se volit mezi mysoidnim ala Shadowbane, nebo nejake zkriplene ovladani skrz klavesnici, ktere, ale znamenalo urcite zpozdeni - napr. kdyz postava stala a ja stisknul forward tak trvalo kolem 1 sekundy nez se postava "rozjela" ... |
Edited by - VT on 03/11/2005 00:18:13 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 08:56:38
|
to ze mi to v logovaci screene nevybralo ten servr to bylo kvuli pretizeni ze? |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:07:40
|
jezis ty mraky polaku .. jinak grafika krasna, hratelnost .. no .. uvidime |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 01:10:25
|
nevi nekdo jak je to s pvp? mam lvl 12 a nemohu sam na nikoho zautocit, na me vsak utoci kdejaka potvora .. at cervena, ci bila ... na vetsinu pk nemuzu zautocit ani pote co zautoci oni na me .. proste muzu maximalne lehnout. podivne podivne. zabil jsem jednoho prudice (system mi povolil na nej zautocit jako na jedineho asi z 10ti utocniku) a prestoze on byl ten kdo zautocil na me jako prvni, tak jsem ja dostal pk body .. jak to je? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 11:05:54
|
juu od verze 1.004 jakmile kliknu mysi tak se klient ukonci takze nemuzu vytvorit ani postavu |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:07:27
|
tak uz mam odpoved ohledne toho pvp .))
citace: "Dash se sice malinko zminil o PvP ale nerekl zdaleka vsechno ve hre sou ruznobarevne satky kdyz si ho hrac oblikne pak muze napadat vsechny ostatni hrace ktere maj satek jine barvy ale kdyz umre nema zadny postih za smrt.Pouziva se to na duely a tak. Pokud ale hrac nekoho napadne bez satku,zlodejske tuniky nebo vlajky huntera,merchanta tak se stava murderem a jeho jmeno zcervena a nastavaj uplne stejny honicky jako v L2
samozrejme jsem to zpusobil ja koupi zluteho plaste .. priste holt vice procitat infa |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 07:16:13
|
wipe odlozeno o 24h |
 |
|
airan
Starting Member
18 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 10:04:55
|
narychlo udelana galerie http://silkroad.wz.cz (posledni dva obrazky bohuzel nejsou na serveru bo limit 50mb .. vecer upravim) nejvetsi problem je se lognout bo strop je vracen opet na 4000 hracu / server. nove servery maji prijit v zapeti, ale zatim to je holt boj o misto. kdo hraje a chce party (party system ma velkou podporu a bonus za kazde zabite npc) tak napiste ve hre nekomu z: Betka_cz ; waldoria_CZ ; Milli_CZ ; JamuflaknuCZ ; .. |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 12:25:37
|
Hmm, ted indikator XP do dalsiho levelu s presnosti na setiny procenta myslim rika vse. Aspon pro me, heh. Ziv...dalsi... |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 13:19:16
|
ten interface je jak default wow |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 11:08:36
|
dneska byl pridan novy server, stavajici CZ/SK komunita je na Xianu, pokud si budete zakladat novy char. tak s tim pocitejte |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 20:47:45
|
to bych nerikal znam kotel lidi co sli na novy Aege |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 15:15:38
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
to bych nerikal znam kotel lidi co sli na novy Aege
nu co jsem zatim koukal tak obsazene jsou oba servery permanentne, je tedy jedno kde se budes vztekat .) nechete jit tedy zpet k nam? |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 21:42:00
|
vzhledem k tomu ze sme uz zacli odznova tak se vracet uz nebudem |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 09:56:00
|
tak opet bezime .. (o neco drive) |
Edited by - elidor on 25/11/2005 10:26:53 |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 17:33:45
|
snizili pocet hracu na servr nebo hraje vic lidi at je to jak chce tak je plno |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 07/12/2005 : 18:12:33
|
no koukal jsem na screeny a docela se mi to libi ... ovsem z toho co tady ctu nevim jestli ma cenu stahovat clienta kdyz se neda dostat na server |
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 00:43:42
|
pridali dalsi servr |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 10:24:15
|
quote: Originally posted by Petr Vok
no koukal jsem na screeny a docela se mi to libi ... ovsem z toho co tady ctu nevim jestli ma cenu stahovat clienta kdyz se neda dostat na server
- to uz je na tobe. lognu od pridani serveru pokazde do 5ti minut - tak vcera u nas prvni clovek pokoril 40lvl .. |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 09/12/2005 : 17:02:10
|
to je hezky ... za jak dlouho se mu to povedlo? |
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/12/2005 : 02:51:01
|
quote: Originally posted by Petr Vok
to je hezky ... za jak dlouho se mu to povedlo?
tusim ze 9.11 bylo wipe ..tedy za necely mesic pomerne pohodoveho hrani bo chodi do prace. |
 |
|
|
Topic  |
|