Author |
Topic  |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 12:08:28
|
Ahoj lidi zalozil jsem www.everquest2.wz.cz jsou to dva dny co jsem to zprovoznil tak tam urcite bude jeste par much:) ja osobne jsem nasel jen jednu CZ stranku o EQ2 a to jenom jednou:) pokud ma nekdo zajem psat o svete eq2 o dobrodruzstvich a tim pomoct novackum, popripade nerozhodnutym hracum muze me kontaktovat na icq. (p.s udelal jsem podobny web o www.starwarsgalaxies.wz.cz) a myslim ze novackum hodne pomohl a pomaha:) tot vse dekuji za pozornost.
|
|
| |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 12:20:10
|
imho zbytecna prace ceskej trh je malej, hracu par desitek a aktualni informace najdou spis na forech, ale kdyz te to bavi... |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 12:30:17
|
to jsem slysel i u swg:) nemysli si swg hraje taky par lidi:) |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 13:20:46
|
quote: Originally posted by Drakchen
to jsem slysel i u swg:) nemysli si swg hraje taky par lidi:)
well, v tom pripade ti muzu jen zavidet dostatek casu a miru nadseni, goog luck :) |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 14:19:14
|
hihi no casu web jsem udella kdyz jsem byl nemocnej a tet uz jen staci tu a tam neco napsat:) zase moc casu to nezere ale dik:)) |
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 14:09:12
|
Nezbývá mi než ti přát víc štěstí v přísunu informací. Je to pěkný počin, pokud máš řemesnou znalost angličtiny a spoustu hodin volného času. Dělal jsem a udržoval web pro EQ1 (dole v linku se na jeho zbytky můžeš podívat), tak vím o čem mluvím. Ani nebudu říkat kolik lidí slibovalo, že bude pravidelně psát :).
Nový hráč potřebuje základní informace o hře a ty, pokud se je nedočte na bonuswebu nebo jiném podobném webu, mohou být obsaženy v pár článcích. Hrající člověk už potřebuje jen mapy, předměty, questy a forum. Mapy najdeš na několika webech ve velmi dobrém přehledném stavu a mají navíc návaznost na předměty a questy, které sám (ani s velkou pomocí) neustojíš, protože příval nových (a změny stávajících) je obrovský. A forum, což je v podstatě jediná důležitá věc pro denodenní potřebu, máš tady. Popravdě je nejlepší a mně se nepodařilo na svém webu vytvořit ani jeho guildovní část - prostě tady tohle se nedá porazit :) a je to dobře, všichni si sem zvykli chodit.
Na EQ2 je takto otevřený už delší dobu taky takový web - v režii jiných lidí - a mám dojem, že je na tom podobně.
Snad jsem ti neubral moc nadšení. To je to poslední co bych chtěl. Dělal jsem ten web rád a měl jsem z něj radost :) sice nejspíš jen já a pár lidí co tam chodilo na linky, ale to nakonec nevadí, že? :) |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 14:15:04
|
drakchen je web-maniak  |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 14:38:01
|
na swg mi slibovalo taky hodne lidi ze bude psat a skutek utek:) zatim prispiva giltas. spajdr se upsal dablu a ja snad taky neco napisu:) neberu to zatim nijak vazne to uz je na cz komunite jestli ma chut tam psat sve pribehy z hrani a podobne Krve: ty bys nechtel upsat svuj psaci skill dablu?:) |
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 14:49:08
|
quote: Originally posted by Drakchen Krve: ty bys nechtel upsat svuj psaci skill dablu?:)
Popravdě jsem rád, že se vůbec dostanu večer na chvíli ke hraní. Když už by mně nějaký čas zbyl, měl bych spíš dodělat resty ... třeba kforum pro verzi phprs kterou používáš, týdně mám v poště pár výhružných mailů ;)) a sám jsem to sliboval už hodně dávno.
Takže o chtění by nebylo, ale není na to prostě čas. Mám časově dost náročné zaměstnání i koníčky ;). |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 15:23:46
|
kk v pohode zeptat jsem se musel:) |
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 15:35:43
|
Ale určitou šanci bys mohl mít, pokud bys neudělal web s obecnými informacemi, ale opravdu jako RP zápisky - tak jak máš ty články - výtahy z deníku. Pokud by to nebylo s odrážkami, ale opravdu jako by si daný člověk psal deník, mohlo by to mít úspěch (samozřejmě za předpokladu, že je někdo bude poutavě psát :). K tomu screenshooty a bude to určitě zajímavé. No a kdyby bylo nejhůř a já se překonal, překopal bych ti ještě modul členů guildy na obecný plugin aby si tam mohl pisatel dát i info o sobě :) ale to bych se musel opravdu překonat :)) a nesměl bys to říct těm co čekají na novou verzi fóra ;)). |
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 15:59:58
|
pisnu na icq |
 |
|
|