Author |
Topic  |
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 11:20:04
|
quote: Originally posted by Kuzmik
jasne... uz mi to taky ztrhli... problem je ze jednou se jim to zda malo, tak rovnou 3x!  
tak to je drsoň  a nestáhnul ty sis ten digital download třikrát? ;))) |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
Edited by - vtmar6n on 15/09/2005 11:20:31 |
 |
|
charles
Starting Member

21 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 17:32:35
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by charles
quote: Originally posted by spajdr
nechápu proč si všichni nepořídili krabicovou verzi, došlo to rychleji, instalované to bylo hned a pak to sosalo půl hodky a hotovo 
poridil, bohuzel porad neprislo, na prvni urgenci na webu (shop.ubi.com) mi rekly ze to sem chodi dlouho, pak uz prestaly odpovidat vubec
dochazi mi trpelivost, sem nasranej, a vubec
to je divné, mě i xentarovi a dalším to sem přišlo snad za 3-4dny, více né
|
Charles, CzH ex UO Siege Perilous, Drachenfels ex SWG Eclipse ex WOW Shadowmoon ex EQ2 Splitpaw
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:37:49
|
Kdysi se někde řikalo že v DoF bude novej kůň. Kde se to v DoF dá sehnat? Ne že bych byl nejakej průzkumník ale prolez sem město a nic sem nenašel. Přehlíd sem něco? Bemblouda mi prodat nechtěj. |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 18/09/2005 : 11:34:48
|
Musis byt ally u jedne frakce v Madjul. |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 19/09/2005 : 10:32:56
|
Jo, už sem to taky zjistil :) Těch 14pp je se SP nebo bez? Je i cena se SP? Kolik? Díky za info... jako chcípák, sólista, lama a kdoví co ještě samozřejmě nejsem členem žádný frakce. |
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 11:30:01
|
blbost, musis pridat seriovy cislo ke svymu uctu. pust launcher, zmackni tlacitko my account a v nove otevrenem okne zmackni u EverQuest II tlacitko view/edit - dole pak mas dalsi tlacitko, tentokrat s napisem nter registration key - tam napises cislo ze zadni strany manualu |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 11:35:10
|
quote: Originally posted by Krvezbrote mohl číslo z krabice zaregistrovat. Stačila pouhá instalace z krabice?
Natukej cislo z krabice ve sprave konta
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 13:42:03
|
quote: Originally posted by Kurik
blbost, musis pridat seriovy cislo ke svymu uctu. pust launcher, zmackni tlacitko my account a v nove otevrenem okne zmackni u EverQuest II tlacitko view/edit - dole pak mas dalsi tlacitko, tentokrat s napisem nter registration key - tam napises cislo ze zadni strany manualu
to je právě to co jsem tam nemohl najít ... kouknu večer, asi jsem byl jen slepej. dík |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
 |
|
Topic  |
|
|
|