Author |
Topic  |
Marecek
Starting Member
19 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 21:29:01
|
ty tu tvoji držku nezavřeš dokusd ti nekdio nerozbije!!!! quote:
Tak to by mohl byt ten typek z vedlejsiho topicu, ne ? :) quote:
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 22:03:37
|
quote: Originally posted by Marecek
ty tu tvoji držku nezavřeš dokusd ti nekdio nerozbije!!!! quote:
Tak to by mohl byt ten typek z vedlejsiho topicu, ne ? :) quote:
lol @ the quotes (sry za offtopic ... omg bbq) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 22:51:50
|
U nas na Camlanne je ted 500 lidi, coz je imo good, meli jsme dneska jako guilda domluvene s dvema guildami fighty v hib classicu ( tam bohuzel uz nikdo nebeha), jinak zive je toa a SI a obvykle bug pl mista. Uz se u nas chystaji taky ty new servery bez toa, mno uvidime, ja tam nepujdu, RvR pro me neni, na Camlanne co hraji ted 6 dnu se mi podarilo udelat temer 400k rps, takze je stale co zabijet.
Jinak hraji theurga na air/earth, kdo by ho chtel zacit nebo uz ho hraje a chtel by poradit nebo podiskutovat, tak muze whispnout nebo muzeme zalozit topic(;.
Jo cau Uschi, jak si to tady ctu, jsi stale ve skvele forme (;
|
Edited by - Pramen on 30/09/2005 22:57:12 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 00:55:05
|
ty tu tvoji držku nezavřeš dokusd ti nekdio nerozbije
Covece uplne jsi mi ted nahnal strach a jsem hrozne rozhozenej, ze nemuzu usnout... Fakt !1. Zrovna jsem to zkousel a nejde to. Mam i polstar,deku(povleceni na motyvy "krtecka") a fakt super gauc a jak zavru oci, vidim druida s petem a nemuzu usnout. Ten druid chodi solo do RvR a strasne moc tam vsechny ownuje DOTEM a diky tomu lide odlogovavaji a snizuje se populace na serveru.
Nehral jsi nekdy driv na Mordredu ? Jestli ano, tak jses peknej dobytek, protoze jsi nam znicil populaci svym neskutecnym ownovanim vsech kolem a gainovanim NESKUTECNYCH 9000k za mesic hrani.
To se pak neni cemu divit, ze na tech serverech nechce nikdo hrat !
PS: Obalka s antraxem odeslana. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 11:00:18
|
Zdravim... |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 12:15:10
|
pppppppppppost huuuuunt 
+1one!!!111!!oneone |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 12:16:08
|
A korka ma nikdy nedobehne, muhehehe |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 13:09:48
|
 |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 17:55:08
|
quote: Originally posted by Kořka

Nechte toho posthuntovani a vratte se prosim k tematu :). |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 21:01:57
|
quote: Originally posted by Deimnia Nechte toho posthuntovani a vratte se prosim k tematu :).
Jo, nebo se pan Deim rozzlobí a bude zlý! |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 23:50:13
|
BUBUBUBUBAK.  |
 |
|
Marecek
Starting Member
19 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 11:35:29
|
můžu se všech na něco zeptat? proč se cely týden zabíváte jedním výrokem,a dál vás nezajímá nic okolo? přoč mi ten demnia,neposle adresu,já se zaním vypravím(klidně až na moravu)vyřešíme to jednou pro vždy,protože psat sem a čekat na odpověd není ono. tak jsem čekal nato jak seš hustej že mi adresu pošleš,realnou,kde opravdu bydlíš, není nic jednoduššího než si to vysvětlit mezi 4očima,nebo máš opravdu takovej strach že machruješ a urážíš jen na netu? postavse a napiš adresu,nebo sem zajed ke me ty a já ti zaplatím cestu zpatky. Brabec Marek 3.9.1976(toje dat.narození) Zámecká 2005,Litvínov e-mail:h.taky@seznam.cz tohle nedělám,ale udělám maličkou vyjímku. MALÍ DOTAZ PRO VŠECHNY CO SEM PÍŠOU,TOHLE FORUM JE KVULI DOTAZUM KE HRÁM NEBO K URAŽENÍ DRUHYCH? DEMNIA ZAČNE A VY SE PRIDÁTE,HMM,TO JSTE MACHRI. POKUD JSTE ZENATY,TAK BY VAM MANZELKY ZAVRELI DRZKY,TAK SE TU BUDETE NAVAZET DO CIZICH LIDI. JESTE ZE SE TOHO PUSTULE NEDOZIL,JSTE UBOHY!!!! quote:
Covece uplne jsi mi ted nahnal strach a jsem hrozne rozhozenej, ze nemuzu usnout... Fakt !1. Zrovna jsem to zkousel a nejde to. Mam i polstar,deku(povleceni na motyvy "krtecka") a fakt super gauc a jak zavru oci, vidim druida s petem a nemuzu usnout. Ten druid chodi solo do RvR a strasne moc tam vsechny ownuje DOTEM a diky tomu lide odlogovavaji a snizuje se populace na serveru.
Nehral jsi nekdy driv na Mordredu ? Jestli ano, tak jses peknej dobytek, protoze jsi nam znicil populaci svym neskutecnym ownovanim vsech kolem a gainovanim NESKUTECNYCH 9000k za mesic hrani.
To se pak neni cemu divit, ze na tech serverech nechce nikdo hrat !
PS: Obalka s antraxem odeslana. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 12:04:02
|
pokud chces aby forum fungovalo tak jak ma musis zejmena postovat srozumitelne posty a naucit se quotovat..
bez urazky, ale tve posty se velmi spatne ctou, jsou neprehledne a zmatene, nebo jsou k smichu ze na ne lidi odpovidaji tak jak odpovidaji ... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 16:26:08
|
můžu se všech na něco zeptat? proč se cely týden zabíváte jedním výrokem,a dál vás nezajímá nic okolo? přoč mi ten demnia,neposle adresu,já se zaním vypravím(klidně až na moravu)vyřešíme to jednou pro vždy,protože psat sem a čekat na odpověd není ono. tak jsem čekal nato jak seš hustej že mi adresu pošleš,realnou,kde opravdu bydlíš, není nic jednoduššího než si to vysvětlit mezi 4očima,nebo máš opravdu takovej strach že machruješ a urážíš jen na netu? postavse a napiš adresu,nebo sem zajed ke me ty a já ti zaplatím cestu zpatky. Brabec Marek 3.9.1976(toje dat.narození) Zámecká 2005,Litvínov e-mail:h.taky@seznam.cz tohle nedělám,ale udělám maličkou vyjímku. MALÍ DOTAZ PRO VŠECHNY CO SEM PÍŠOU,TOHLE FORUM JE KVULI DOTAZUM KE HRÁM NEBO K URAŽENÍ DRUHYCH? DEMNIA ZAČNE A VY SE PRIDÁTE,HMM,TO JSTE MACHRI. POKUD JSTE ZENATY,TAK BY VAM MANZELKY ZAVRELI DRZKY,TAK SE TU BUDETE NAVAZET DO CIZICH LIDI. JESTE ZE SE TOHO PUSTULE NEDOZIL,JSTE UBOHY!!!!
Ahoj Marečku,
jsem rad, že máš pořád energii a píšeš ty silácké posty. Za odměnu ti řeknu takový malý příběh, tak se usaď, vem si ty bačkůrky, hoď na sebe dečku a poslouchej...
Byl jednou jedem postarší kluk, takový ten silný ročník 1976. A ten kluk, budeme mu říkat třeba Mareček, hrál rád hry. Hrál je tak moc, že již v druhé třídě a věku 15 let byl úspěšným absolventem základní školi a posilou pořádkového oddílu útvaru pomocných prací města Litvínova (dále již jen UPPL). Jeho vzdělání se prohlubovalo a díky UPPL získal školu a kondičku, jaká se dá snat získat jen v kriminále...
Práce v UPPL je časově nenáročná a pro našeho svaly obdařeného hrdinu to nebyla žádná dřina, a proto mu stále zústávalo mnoho času na hraní her.
I jednoho krásného dne Mareček zavítal na stránky www.imperium.cz/forum/ (bylo to pro něj velmi těžké, ovládal totiž jen základy psaní a čtení, jak jsme si již všimli, Mareček dokáže číst a psát pouze foneticky, tedy, tak jak vidí, tak čte, jak slyší, tak píše)... Mareček je HRDINA, proto tuto nepěknou společenskou bariéru brzy prolomil (musím poděkovat za Marečka firmě Seznam, která nedávno implemetovala inteligentní našeptávač) a dostal se na vysněný vrchol, kde vítězoslavně mohl položit svůj dotaz.
Jak jsem již říkal, je to HRDINA a když si zpětně pročítám jeho příběh, jsem štěstím dojat, je jako Neználek v říši divů a má můj obdiv... Já osbně bych s takovýmto handicapem asi nedokázal žít.
Marečku, mám tě rád. Ale už tu přestaň vyhrožovat, je to k ničmu, každej tu na tebe se*e a dělá si z tebe jen prdel a ty pořád přikládáš polínka do ohně. Nevím, jestli ti to nedošlo, nebo je to tím, že ještě neumíš pořádně číst, ale nikdo se tu s tebou RL prát nebude.
Jinak abych zodpověděl tvůj dotaz, fórum je zde pro rozebírání všech možných témat... Jsou to online hry, připravované hry, atd. Deim(nia) jsem měl možnost poznat z několika stran a musím říct, že s ním problém žádný nemám a stojím při něm. Krom toho, asi málo kdo zde přítomný by tě podpořil.
Závěrem bych měl pro tebe návrh. Buď odejdi z tohoto fóra a zavládne tu opět klid a mír... Nebo si založ nějaký svůj flamovací topic, kde si můžeme v klidu nadávat a kde můžeš pořádat svoje kohoutí zápasy. Tvoje posty mají asi takovou váhu, jako lední medvěd na sahaře - je tam úplně k ničemu...
Rád jsem tě zase viděl Marečku.
Strejda Uschi
PS: dal jsem te tvůj text do Wordu, asi po třeti vlnovce mi ten Word spadnul, tak nevím co si mám o tom myslet :))
EDIT: po vzoru Marečka jsem do postu zanesl několik pravopisných chyb, abych mu usnadnil jeho čtení...  |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
Edited by - uschi on 17/10/2005 16:28:15 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 16:49:29
|
Uschi... imo by jsi se měl dát na cestu spisovatele nebo tak něco :)
quote: Originally posted by uschi Deim(nia) jsem měl možnost poznat z několika stran
Hlavně zezadu, co?  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 17:22:08
|
quote: Originally posted by Kořka
Uschi... imo by jsi se měl dát na cestu spisovatele nebo tak něco :)
quote: Originally posted by uschi Deim(nia) jsem měl možnost poznat z několika stran
Hlavně zezadu, co? 
 |
 |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 17:58:33
|
quote: Originally posted by uschi
můžu se všech na něco zeptat? proč se cely týden zabíváte jedním výrokem,a dál vás nezajímá nic okolo? přoč mi ten demnia,neposle adresu,já se zaním vypravím(klidně až na moravu)vyřešíme to jednou pro vždy,protože psat sem a čekat na odpověd není ono. tak jsem čekal nato jak seš hustej že mi adresu pošleš,realnou,kde opravdu bydlíš, není nic jednoduššího než si to vysvětlit mezi 4očima,nebo máš opravdu takovej strach že machruješ a urážíš jen na netu? postavse a napiš adresu,nebo sem zajed ke me ty a já ti zaplatím cestu zpatky. Brabec Marek 3.9.1976(toje dat.narození) Zámecká 2005,Litvínov e-mail:h.taky@seznam.cz tohle nedělám,ale udělám maličkou vyjímku. MALÍ DOTAZ PRO VŠECHNY CO SEM PÍŠOU,TOHLE FORUM JE KVULI DOTAZUM KE HRÁM NEBO K URAŽENÍ DRUHYCH? DEMNIA ZAČNE A VY SE PRIDÁTE,HMM,TO JSTE MACHRI. POKUD JSTE ZENATY,TAK BY VAM MANZELKY ZAVRELI DRZKY,TAK SE TU BUDETE NAVAZET DO CIZICH LIDI. JESTE ZE SE TOHO PUSTULE NEDOZIL,JSTE UBOHY!!!!
Ahoj Marečku,
jsem rad, že máš pořád energii a píšeš ty silácké posty. Za odměnu ti řeknu takový malý příběh, tak se usaď, vem si ty bačkůrky, hoď na sebe dečku a poslouchej...
Byl jednou jedem postarší kluk, takový ten silný ročník 1976. A ten kluk, budeme mu říkat třeba Mareček, hrál rád hry. Hrál je tak moc, že již v druhé třídě a věku 15 let byl úspěšným absolventem základní školi a posilou pořádkového oddílu útvaru pomocných prací města Litvínova (dále již jen UPPL). Jeho vzdělání se prohlubovalo a díky UPPL získal školu a kondičku, jaká se dá snat získat jen v kriminále...
Práce v UPPL je časově nenáročná a pro našeho svaly obdařeného hrdinu to nebyla žádná dřina, a proto mu stále zústávalo mnoho času na hraní her.
I jednoho krásného dne Mareček zavítal na stránky www.imperium.cz/forum/ (bylo to pro něj velmi těžké, ovládal totiž jen základy psaní a čtení, jak jsme si již všimli, Mareček dokáže číst a psát pouze foneticky, tedy, tak jak vidí, tak čte, jak slyší, tak píše)... Mareček je HRDINA, proto tuto nepěknou společenskou bariéru brzy prolomil (musím poděkovat za Marečka firmě Seznam, která nedávno implemetovala inteligentní našeptávač) a dostal se na vysněný vrchol, kde vítězoslavně mohl položit svůj dotaz.
Jak jsem již říkal, je to HRDINA a když si zpětně pročítám jeho příběh, jsem štěstím dojat, je jako Neználek v říši divů a má můj obdiv... Já osbně bych s takovýmto handicapem asi nedokázal žít.
Marečku, mám tě rád. Ale už tu přestaň vyhrožovat, je to k ničmu, každej tu na tebe se*e a dělá si z tebe jen prdel a ty pořád přikládáš polínka do ohně. Nevím, jestli ti to nedošlo, nebo je to tím, že ještě neumíš pořádně číst, ale nikdo se tu s tebou RL prát nebude.
Jinak abych zodpověděl tvůj dotaz, fórum je zde pro rozebírání všech možných témat... Jsou to online hry, připravované hry, atd. Deim(nia) jsem měl možnost poznat z několika stran a musím říct, že s ním problém žádný nemám a stojím při něm. Krom toho, asi málo kdo zde přítomný by tě podpořil.
Závěrem bych měl pro tebe návrh. Buď odejdi z tohoto fóra a zavládne tu opět klid a mír... Nebo si založ nějaký svůj flamovací topic, kde si můžeme v klidu nadávat a kde můžeš pořádat svoje kohoutí zápasy. Tvoje posty mají asi takovou váhu, jako lední medvěd na sahaře - je tam úplně k ničemu...
Rád jsem tě zase viděl Marečku.
Strejda Uschi
PS: dal jsem te tvůj text do Wordu, asi po třeti vlnovce mi ten Word spadnul, tak nevím co si mám o tom myslet :))
EDIT: po vzoru Marečka jsem do postu zanesl několik pravopisných chyb, abych mu usnadnil jeho čtení... 
hahaha, tohle me dostalo  (tajny vzkaz pro Marecka: vsimni si jak umime vsichni quotovat ) |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 18:35:10
|
Nevím však od čeho je ten FAQ, kde se vše dozvíš a není pak nutné nikoho se ptát, lae jsou lidi, kteří návody nečtou a číst nebudou. |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 08:04:29
|
ROFL...fakt ze jo, zacni psat knihy, Uschi. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 12:53:44
|
uz by to ale pomalu stacilo, dalsi posty prznici tema budu mazat, prosim pana Marecka aby si pripadne vytvoril novy topik jestli chce pokracovat na "sve" tema
dekuji |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Topic  |
|
|
|