Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 09:44:04
|
Nejak zcela nechapu tuto spell radu, muzete mi ji nekdo prosim objasnit: (namatkou postuju prvni spell z levelu 7)
Debuff (Effectiveness Focus and Snare)
Rejuvenation Spec (Heretic): Afflict Movement Afflict Movement Spell Level: 7 Category: Debuff (Effectiveness Focus and Snare) Debuffs the effectiveness of the target and slows its movement. Caster may not do anything else while spell is in effect. Effect: 5% Spell Target: Enemy Duration: Casting Time: 3s Recast Time: 0 Range: 1500 Radius: 0 Damage:
Chapu snare. Debuffs effectiveness ma stejny efekt jako ressurection sickness?
Ma vubec vyznam tento spell pouzivat?
|
Edited by - VT on 13/06/2005 09:45:19
|
|
| |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 11:14:20
|
nejfundovanejsi odpoved by byla asi od nekoho kdo toho heretika aktivne hraje, bohuzel ten clovek moc forum necte ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:43:55
|
heretica jsem vytahl pouze asi na 35. level (jestli si dobre pamatuju) takze jsem ho zase tak moc nehral...
jestli si dobre pamatuju tak na ignku byl tento skill povazovan za zbytny...
vic se pouziva DDcko, DD+snare nebo DD aoe+snare...
|
no mmo
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 18:16:07
|
quote: Originally posted by Yennefer
nejfundovanejsi odpoved by byla asi od nekoho kdo toho heretika aktivne hraje, bohuzel ten clovek moc forum necte ;)
Ocowyn taky nevi - nepouziva. S mobama to prej nic nedela :). |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 18:21:31
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Heretic single target damage :)
http://img294.echo.cx/img294/8450/focusdd5go.jpg
Do 2% heat ressistu je to :)... do 50% ressistu uz to zase az takovej :) neni.
Obecne je heretic lepsi na interupt nez na "damic". MoC 1 za pet bodu, RR5 a udela takovej bordel s casterama a tankama, ze to ani pekny neni :) (a jeste je pri tom temer nesmrtelnej). Viz. - hlavne pak cast od sloupu ve Volcanusu.
EDIT: Kolem 4:05 (Goth) pouzije Gwendelina (heretik) z enemy grupy RR5 a Apz zacne delat dmg odpovidajici tak 2% blademasterova zdravi :) |
Edited by - Deimnia on 14/06/2005 18:29:33 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 02:16:20
|
Po Heretic ressu a opadnuti monster "srace" nezustava ress sick a cil ma uplne plnou manu. 
EDIT: A jeste perlicka... na monster pbaoe pulzujici dot se vztahuje Wild Power realm abilita => dot na jednoho neboheho nejmenovaneho bezdratoveho Armsmana z Legends tikal za 380dmg :) |
Edited by - Deimnia on 17/06/2005 02:22:27 |
 |
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 17:41:57
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Nejak zcela nechapu tuto spell radu, muzete mi ji nekdo prosim objasnit: (namatkou postuju prvni spell z levelu 7)
Debuff (Effectiveness Focus and Snare)
Rejuvenation Spec (Heretic): Afflict Movement Afflict Movement Spell Level: 7 Category: Debuff (Effectiveness Focus and Snare) Debuffs the effectiveness of the target and slows its movement. Caster may not do anything else while spell is in effect. Effect: 5% Spell Target: Enemy Duration: Casting Time: 3s Recast Time: 0 Range: 1500 Radius: 0 Damage:
Chapu snare. Debuffs effectiveness ma stejny efekt jako ressurection sickness?
Ma vubec vyznam tento spell pouzivat?
No ohledne tohoto kouzla podle me je do PvP naprosto nepouzitelne. Nedela nic co by se dalo pouzit. Spise je naprosto nefunkcni a plni jen misto na liste. |
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
 |
|
|
Topic  |
|